Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת מבחן על רנו מגאן RS- אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אלא אם תגיע עם נעלי קרוקס, מכנס קצר, וחולצת סוף מסלול. מה שדי מפגין את חוסר היכולת הכלכלית שלך לקנות רכב ב200K)

המשפט הזה מצחיק אותי.

אתה יודע כמה מיליונרים מסתובבים ככה?

אישית אני מכיר מישהו כזה, יש לבנאדם 3-4 בתים בחו"ל, נוהג בריינג' רובר דנדשה ומגיע למשרד עם קרוקס מכנס קצר וגופיה, אמנם לא סוף מסלול אבל גופיה :lol:

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין אם גם באירופה נערים משועממים מזמינים נסיעת מבחן כדי לספר לחברים או שזה רק בארץ ?

האמת היא שזה משהו שקורה בכל העולם.

ההבדל הוא שבאירופה עלויות ההעברה ממקום למקום יותר זולות.

בתוך אירופה פשוט מעלים רכב למשאית וזהו, מעבירים אותו ממקום למקום.

פה כל דבר מצריך מכס, שחרור, מליון טפסים, ביורוקרטיה עוד סיבוכים.

באירופה גם הסיכוי שמישהו יקנה את הגרסה הספורטיבית הוא יותר גבוה.

כמה RS כבר יקנו פה בהנחה שיהיו נסיעות מבחן? 5? 10 במקרה הטוב?

זה לא ממש מצדיק את זה, אלא אם היו כבר ממש מורידים את המחיר כדי שאנשים יראו שזה ממש משתלם ויורדים מרכבים אחרים.

אבל כן, ראוי שיהיה רכב מבחן.

פורסם
המשפט הזה מצחיק אותי.

אתה יודע כמה מיליונרים מסתובבים ככה?

:lol:

מעט . מעט מאוד . לא משנה כמה מיליונים יש לך אם אתה רוצה להמשיך להרויח עוד אתה צריך לשדר רצינות ,וזה לא הולך יחד עם גופיה וקרוקס .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תתפלא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה קשור?!

הופעה וכסף לא קשורים אחד לשני.

כל פעם הנושא הזה של "אם היו רואים אותך מגיע עם שירוקו אז היו נותנים לך יחס" עולה, וזה פשוט לא נכון.

קודם כל, ראוי להתנהג לכל לקוח בצורה דומה.

דבר שני, מי שהפרוטה מצויה בכיסו, יכול לעשות כל העולה על רוחו. אפילו לבוא עם בגדים מהשוק.

משכנתא זה קל

פורסם

דניאל הקורסה מתחרה בקליאו, אם כבר המתחרה למגאן היא האסטרה שכלל לא משווקת בארץ

מכיר את המתחרות בקטגוריה, שים לב שהוא רוצה לבחון פולו GTI ואיביזה דורבו(סופר מיני).

גם למגאן לא חסרות מתחרות כמו פוקוס ST, גולף GTI דור 7 שתגיע בקרוב וכו'.

פורסם
מעניין לדעת האם גם באירופה חוסכים בנסיעות מבחן על רכבים יקרים/רכבי ספורט או שזו המצאה ישראלית.

הרי ברור לך שלא... ובנימה זו - יש פה בטאלין סוכנות של למבורגיני. אני צריך לקפוץ (עם ה-Z) לראות אם יתנו לי סיבוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לתת למבורגיני לעיתונאי רכב זה כמו לתת לפרנקוס לעשות בייביסיטר על הבת שלך, כשהיא תלמידת קולג' בת 18.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מעט . מעט מאוד . לא משנה כמה מיליונים יש לך אם אתה רוצה להמשיך להרויח עוד אתה צריך לשדר רצינות ,וזה לא הולך יחד עם גופיה וקרוקס .

כשאתה מספיק עשיר, מספיק מוכר ולא צריך טובות מאנשי מכירות באולם תצוגה, אתה מתלבש כמו שבא לך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התקשרתי לגבי נסיעת מבחן על GTI שאלו את הגיל שלי (20) וטענו שאין נסיעות מבחן בגיל כזה וגם אם כן זה למישהו רציני.

לקחתי את הג'יפ של אבא חניתי במרכז הסוכנות יצאתי ידעו את הגיל וקיבלתי אחלה של נסיעת מבחן.

הטענה שלי שהכול תלוי בקריאה של הסוכן של אם אתה יכול כלכלית לעמוד בזה , לבוש , רכב שאתה מגיע איתו , גישה וכולי.

לא לכל פוץ שרוצה מבחן יתנו.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
לתת למבורגיני לעיתונאי רכב זה כמו לתת לפרנקוס לעשות בייביסיטר על הבת שלך, כשהיא תלמידת קולג' בת 18.

פה אני כבר לא עיתונאי רכב. סתם פוץ עם 370 כחולה.

אין שם בעיה ממש.

אני תפוס לגמרי.

יש לי גם אישה וגם חברה אז אני לא אסתכל עליה אפילו.

אהא, שמענו עליך... :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
התקשרתי לגבי נסיעת מבחן על GTI שאלו את הגיל שלי (20) וטענו שאין נסיעות מבחן בגיל כזה וגם אם כן זה למישהו רציני.

לקחתי את הג'יפ של אבא חניתי במרכז הסוכנות יצאתי ידעו את הגיל וקיבלתי אחלה של נסיעת מבחן.

הטענה שלי שהכול תלוי בקריאה של הסוכן של אם אתה יכול כלכלית לעמוד בזה , לבוש , רכב שאתה מגיע איתו , גישה וכולי.

לא לכל פוץ שרוצה מבחן יתנו.

אני חותך אצבע אם נתנו לך נסיעת מבחן על פולו GTI בחודשיים האחרונים. הייתי הכי רציני שיש כמו שאמרתי הגעתי עם אבא שלי, היינו כל כך רציניים שכבר היו דיבורים על התשלומים והצ'קים יצאו. מה שהפיל את כל העסקה זה שהם לא נתנו לנו נסיעת מבחן (אני מדגיש לנו, לי ולאבא שלי, היינו ביחד). מרב שהסוכן ראה שהיינו רציניים באותה פגישה הוא המשיך להתקשר אלינו במשך חודש כמעט כל יום לגבי האם אנחנו רוצים בכל זאת לקנות וכל פעם אמרתי לו בלי נסיעת מבחן אני לא משלם 160 אלף שקל. רק על הסיפור הזה נפלה העסקה.

פורסם

פולו GTI או איביזה קופרה בכלל לא בליגה של המגאן...אפילו לא קרוב,כמכונת נהיגה המגאן מפילה את כל המתחרות הרלוונטיות במחירה וגם יקרות ממנה.

כמכונית יום יומית הגולף GTI 7 אמורה להיות נעימה יותר .

כל עולם הרכב אומר שזה ההאוטו הנעה קידמית מס 1 לנהג -אם זה מה שאתה מחפש -מה יש להתלבט יותר מדי ?

• תוכן חדש...