Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך אנשים דורשים מעל המחירון בשביל ביואיק להסייבר??

כבר אני מחפש זמן מה ביואיק לה סייבר מהמודלים 2000-2005 ואנשים ממש עפים על עצמם...

5-15 אלף מעל המחירון ???

האם זה הגיוני ?

תודה לעונים ....

איתן בר 8)

פורסם

מותר לדרוש, לא? שוק חופשי. דיון בפורום בטח לא יעזור להוריד להם את המחיר. בסופו של יום יקרה אחד מהשניים - או שהם ימכרו במחיר המבוקש, או שהם ירדו בדרישות. השאלה אם לך יש את אורך הרוח לחכות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זכותו של כל אדם לבקש כמה שבא לו על הרכב שלו. עובדה שאתה מתקשר.

אף אחד לא מכריח אותך לשלם. כל אחד עושה את השיקולים שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתקופה של היום,שגם מכוניות כמו קורולה או מאזדה 6 לוקח זמן להעיף,וגם אז,לא במחירון,אם יש מישהו שדורש מעל מחירון על גרוטאה כזאת,שיהיה בריא.

פורסם
מותר לדרוש, לא? שוק חופשי.

ממש לא. מדובר בעבירה.

אתה דווקא אמור להתמצא.

קראו פה מה דעתי על ״דורש״.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2542951#post2542951

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני זוכר כשאחותי מכרה 328Ci (מאובזרת נאה) התקשר מישהו והתלונן על המחיר לעומת מחירון לוי יצחק. אז היא אמרה לו שהוא מוזמן לקנות מלוי יצחק...

אם כולם מוכרים ביותר מהמחירון, אז זה המחירון שטועה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתקופה של היום,שגם מכוניות כמו קורולה או מאזדה 6 לוקח זמן להעיף,וגם אז,לא במחירון,אם יש מישהו שדורש מעל מחירון על גרוטאה כזאת,שיהיה בריא.

הרבה דברים אתה יכול לומר על לה-סייבר ודומותיה, גרוטאה זה לא אחד מהם. למעשה, אחרי שאתה מתרגל לאיכות הנסיעה הזו, כל משפחתית חדשה תרגיש לך כמו גרוטאה.

אני נוסע על רכב בן 8 שנים שהיום לא שווה יותר מ 25K במקרה הכי אופטימי, ואני אומר לך שלנסיעה יומיומית אני לא מחליף אותו בשום רכב משפחתי או "מנהלים" חדש אחר מסגמנט דומה שמוצאו לא מצפון אמריקה (וגם מהאמריקאיות, כבר לא כולם). זה זן הולך ונעלם (לצערי) של רכבים שנועדו לשיוט, ספינה במלוא מובן המילה.

לפותח השרשור:

נראה לי שאלו שמוכרים לה-סייבר פשוט מנסים לנצל את ההיצע הנמוך, וכנראה שגם העובדה שמדובר ברכב מפנק מאוד שלעיתים נקנה בהרבה כסף בזמנו, לא תורמת להורדת המחיר.

לדעתי אם אתה ברצינות חושב לכיוון של 2005 אז כבר תחפש לה-קרוס 2006 כי המחיר יהיה זהה. אני חושב שאפילו לוצרן 2006 אפשר למצוא בפחות מ 50K כבר. אם מדובר בשנתונים יותר נמוכים אז אתה דיי בבעיה. תנסה אולי להוריד מישהו כמה שאתה יכול ותבדוק עד איפה הוא מוכן להתגמש, לרכבים האלו אין שוק בעידן ה 7.5 ש"ח לליטר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היה לפני כמה חודשים ליד הבית שלי וולוו 940 מודל 98 שנסע רק 128K. האוטו היה שמור בצורה יוצאת דופן ממש מלוקקת. המוכר רצה 24K כאשר המחירון היה 14K כמובן שלא רכשתי. לפני כמה ימים פגשתי את הקונה, הוא אמר ששילם 24K אבל מבסוט עד הגג, האוטו שמור מאוד. כנראה שיש עוד פריירים.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
לפני כמה ימים פגשתי את הקונה, הוא אמר ששילם 24K אבל מבסוט עד הגג, האוטו שמור מאוד. כנראה שיש עוד פריירים.

אתה הפראייר, שהפסיד אוטו טוב, שמתאים לו, בגלל שאיזה שמאי כתב שהוא שווה פחות ממה שהמוכר ביקש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פראייר זה עניין יחסי.

נניח ויש לי חבר שקנה משפחתית יפנית ב-50% מהמחירון שלה והוא מקלל את הרגע ולא מבסוט לשנייה. אז הוא יצא פראייר או לא?

פורסם

לפני כחודש לערך, מכרתי C280(רכב של ההורים). הרכב היה שמור מאד ובנוסף היה היחיד ברמת האבזור הגבוהה שעמד למכירה באותה העת.

אי לכך ובהתאם לזאת, העזתי לדרוש מעט מעל המחירון המשקולל. כמובן לאחר מס' ימים התקשר אדם והבהיר לי מה הוא חושב עליי וכמה שאני חוצפן:bad-word:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה באמת חוצפן, באיזו זכות אתה דורש ככה מאנשים דברים? :-)

היה לפני כמה חודשים ליד הבית שלי וולוו 940 מודל 98 שנסע רק 128K. האוטו היה שמור בצורה יוצאת דופן ממש מלוקקת. המוכר רצה 24K כאשר המחירון היה 14K כמובן שלא רכשתי. לפני כמה ימים פגשתי את הקונה, הוא אמר ששילם 24K אבל מבסוט עד הגג, האוטו שמור מאוד. כנראה שיש עוד פריירים.

אם הוא היה קונה אחת ממוצעת שעברה לא מעט ב15 שנים על הכביש במצב ששווה לשלם עליו 14K כנראה התיקונים היו משלימים לו כבר ל24K בכמה חודשים הראשונים עם הרכב.

שורה תחתונה - הוא קנה רכב גדול ומפנק במצב כמעט חדש בכלום כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה הפראייר, שהפסיד אוטו טוב, שמתאים לו, בגלל שאיזה שמאי כתב שהוא שווה פחות ממה שהמוכר ביקש.

העניין הוא שברגע שהמחיר נראה מגוחך, דורשים הרבה מעל המחירון.

כשהמחירון נופל בצלילה חופשית, אפשר להשיג רכב של 40K במחיר של 25K. למעשה - במקום לקנות רכב שמור משנת 1998 אפשר היה לקנות בכיף רכב במצב טוב משנת 2004.

אז מה יותר שווה? לשלם מתחת למחירון על רכב מתקדם במצב טוב או לשלם 10K מעל המחירון על רכב ישן במצב מצוין?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי, ברוב המקרים רכב של 40K במחיר של כמעט חצי מזה יהיה בור ללא תחתית שרק רוצים להיפטר ממנו בכל מחיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...