Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208GTI בארץ החל מ159 אש"ח, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם דובר כאן על הנושא, אבל היום בעיתון צצה לה פרסומת ל208GTI הנושאת מחיר של החל מ159 אלף ש"ח.

לדעתי לרכב כזה התמחור הוא מצויין.

יש למישהו עוד פרטים על גרסאות שיגיעו ארצה?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי ניתן "להוציא" OPC בסביבות ה140 אלף,

עכשו נשאר רק להרים מבחן ראש בראש.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

המחירון הרשמי של הקורסה הוא 151,000

מעניין לראות אולי יהיה אפשר להוציא את הפיג'ו גם בהנחה יפה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
המחירון הרשמי של הקורסה הוא 151,000

מעניין לראות אולי יהיה אפשר להוציא את הפיג'ו גם בהנחה יפה.

עוד תמחור הזוי מבית היוצר של לובינסקי. עוד חצי שנה הם יפרסמו שהם מפסיקים לייבא עקב ביקוש נמוך.

קורסה ב151. פולו GTI DSG ב150, אז על מה לובינסקי חושבים???

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני חושב ש159K מחיר מצויין לרכב עם 200 סוסים. לקורסה יש פחות סוסים באורווה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנ"ל. כמו כן, במידה ורמת האבזור גבוהה גם כסטנדרט אני חושב שזו היא עסקה טובה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
עוד תמחור הזוי מבית היוצר של לובינסקי. עוד חצי שנה הם יפרסמו שהם מפסיקים לייבא עקב ביקוש נמוך.

קורסה ב151. פולו GTI DSG ב150, אז על מה לובינסקי חושבים???

מצד שני פונטו אבארט ב-160, איביזה קופרה ב-165, לקליאו ספורט אין עדין מחיר אבל הקודמת עלתה 180.

התמחור שלה הוא באמצע ואני מאמין שאפשר לקבל הנחות יפות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני אומר שמישהו צדק בהערכותיו (504L שמרון).

אני חושב ש159K מחיר מצויין לרכב עם 200 סוסים. לקורסה יש פחות סוסים באורווה.

צודק, לקורסה יש 193. זה לפחות 20K הפרש.

משכנתא זה קל

פורסם
לא יודע אם דובר כאן על הנושא, אבל היום בעיתון צצה לה פרסומת ל208GTI הנושאת מחיר של החל מ159 אלף ש"ח.

לדעתי לרכב כזה התמחור הוא מצויין.

יש למישהו עוד פרטים על גרסאות שיגיעו ארצה?

האוטו נראה מעולה אבל המחיר מעט גבוהה לדעתי 130K ואגיע להתרשמות בסוכנות...

כמו כן זכור לי מבצע של אלפא גולייטה ב 150 וקצת אלפיות ונראה לי שהאלפא מעט יותר יוקרתית...

ותגידו כמה דלתות יש לפגו 5 או 3?

פורסם

פיץ', תודה על הפירגון. ולוואי ובלוטו היה לי מזל כזה...:wink:

טרם נהגתי בפיז'ו דנן, אבל נהגתי ואהבתי מאד את הקורסה. ממבחנים בחו"ל עולה תמונה שדי מסתדרת עם מה שחשתי באופל הקטנה. מי שמחפש הוט-האץ' שנוטה להארד-קור, יכול לגשת לסוכנות אופל הסמוכה למקום מגוריו כבר ביום ראשון. האחרונות שנמכרו ב-140K גם כללו גג נפתח במחיר הזה, מה שמציב את ההנחה בפועל על למעלה מ-15K ש"ח!

עם זאת, הביאו בחשבון שבעוד פחות מחודשיים תוצג בפרנקפורט מתיחת הפנים של הקורסה, כך שאני בספק כמה קורסות OPC עוד תגענה לארץ כרגע. בנוסף, נצטרך להמתין ולראות מה תביא עמה מתיחת הפנים לקורסה החמה. כפי שכולנו יודעים, מתיחות פנים אינן בהכרח דבר חיובי, גם בהיבט המכני.

ממה שקראתי מכתבים ישראלים וממבחנים בחו"ל, הפיז'ו היא מכונית מעודנת, מאובזרת ונוחה - ו-200 כוחות הסוס שלה מאפשרים ביצועים מכובדים ביותר(במבחן השוואתי של What Car היא האיצה ל-60 מיל"ש ב-6.5 ש', עשירית שניה לאט יותר מקליאו RS אך חצי שניה מהר יותר מפיאסטה ST). עם זאת, ישנה אחידות דעים, שחורכת אספלט אמיתית בנוסח הפיז'ו הספורטיביות של פעם, היא לא. לא בהגה, לא בהתנהגות, לא ברמת הכיף הכללי.

בהתאם לרוחות החדשות והמפתיעות מכוון קרסו, אני מהמר שקליאו RS תעלה איפשהו בין 155 ל-165 אש"ח, לפני תוספת לשלדת 'קאפ'. לא זול, אבל בהחלט לא התמחור ההזוי של קליאו RS הקודמת. 165K הוא גם מחירו של ג'וק ניסמו הידני(200 כ"ס), אליבא ד'וואלה רכב.

מה עוד?

פיאסטה ST לא תיובא.

קיה פרוסיד GT צפויה להגיע בהמשך השנה. על אף התמחור האגרסיבי באירופה, אני משער שכאן היא תעלה בגזרת ה-170K ומעלה, כי היבואן יחשוב שבזכות העיצוב המצודד והממדים, היא צריכה להתקרב במחירה לגולף GTI ולא לפולו.

בנובמבר אמורה להגיע לארץ גם שברולט סוניק RS, שנמכרת כבר בארה"ב וגרסתה האירופית תוצג בפרנקפורט. בתפריט מנוע 1.4 אקוטק מוגדש(140 כ"ס בארה"ב), תיבה ידנית בת ששה הלוכים, שלל תוספות ומחיר אטרקטיבי בגזרת ה-110K.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לדעתי פיג'ו שיחקו אותה עם האוטו הזה, נראה מאוד מושך ומעניין ומזכיר גם דגמי עבר של היצרנית שנחשבו למאוד מהנות וחמודות. גם הביקורות עליה בחו"ל מפרגנות. רק חבל שהמחיר די גבוה. הוא לא גבוה בהרבה לעומת המתחרות הישירות אם בכלל, אבל לדעתי מחיר של 140 א' ש"ח היה הולם אותה קצת יותר.

• תוכן חדש...