Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208GTI בארץ החל מ159 אש"ח, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם הדעה שפיז'ו מזכירים כאן קצת את הדגמים הטובים יותר שיצאו תחת 20X. אמנם הרכב נראה "נמוך" יותר, ספורטיבי יותר, אבל עדיין, נראה שעדיין תחת המגמה שרכבי הוט האצ' מזכירים ג'יפונים.

בכל מקרה, במדידות שערכו AutoExpress, היא מאיצה מ-0 ל-100 ב-7.2 שניות. ובהשוואה לקליאו ולפיאסטה, היא דורגה במקום השני אחרי הפיאסטה.

172

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד תמחור הזוי מבית היוצר של לובינסקי. עוד חצי שנה הם יפרסמו שהם מפסיקים לייבא עקב ביקוש נמוך.

קורסה ב151. פולו GTI DSG ב150, אז על מה לובינסקי חושבים???

למה הזוי ? בגלל השם פז'ו ? שהרי לפי הנתונים היא לפחות מקבילה לחלק מהמתחרות שלה ונראית כעיסקה לא רעה בכלל ביחס. כל זה כמובן בהנחה שהביקורות המחמיאות שקראתי עליה מבוססות.

פורסם

רועי היא מוצבת גבוה ביחס למתחרות שלה, והמתחרות הן פולו,קופרה (איביזה כמובן), קליאו וOPC, פיאסטה ST

הפיאסטה לא מיובאת ולכן לא רלוונטית, ובמקרה של הקליאו אין עדיין מחיר, היא יקרה בלא מעט מהפולו קופרה והOPC. כשאומרים לך החל מ... בקלות אתה מוסיף עשיריה למחיר של רכב על הכביש, ביו אם זה איבוזר קטן שחסר לך, אגרות צבע רישוי ושטיקים של חברות הביטוח, ועכשיו היית משלם 170K על 208 ? אתה במרחק יריקה מהסגמנט הגבוה יותר גולף/מגאן וכל שאר הירקות

פעם אחר פעם היבואניפ לא לומדים, בסגמנט הספורטיבי יש 2 דברים שקובעים, כמה אתה גמיש עם הלקוחות שלך, ומחיר. את ענין הגמישות גילו צמפיון ואפשר להזמין דרכם כל דגם שקיים בעולם ובכל צבע, גם כזה שלא קיים (זכורה לי לאון קופרה כאן בפורום שצמפיון הסכים לצבוע ללקוח לצבע שלא קיים)

לענין המחיר, תסתכלו על נתוני המסירות של OPC החדש אל מול RS (קליאו) היוצאת (מגאן 225 מול גולף דור 5) מחלקת השיווק של קרסו ומי שקבע את התימחורים הרג את הדגמים הללו (במגאן זה היה הפסד לא קטן עבור הלקוחות, לא פחות ממה שקרסו הפסידו במכירות)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא הבנתי למה אנשים אומרים שהמחיר הזוי. הגיוני לחלוטין. בגלל שזאת פיז'ו אז הם צריכים למכור אותה בעשרים פחות מהמתחרים?! יש להם לפי כל הכתבות מחו"ל קלף טוב ביד שאולי יחזיר עטרה ליושנה למי שעוד זוכר את ימי ה-205 GTI העליזות.

פורסם
רועי היא מוצבת גבוה ביחס למתחרות שלה, והמתחרות הן פולו,קופרה (איביזה כמובן), קליאו וOPC, פיאסטה ST

הפיאסטה לא מיובאת ולכן לא רלוונטית, ובמקרה של הקליאו אין עדיין מחיר, היא יקרה בלא מעט מהפולו קופרה והOPC. כשאומרים לך החל מ... בקלות אתה מוסיף עשיריה למחיר של רכב על הכביש, ביו אם זה איבוזר קטן שחסר לך, אגרות צבע רישוי ושטיקים של חברות הביטוח, ועכשיו היית משלם 170K על 208 ? אתה במרחק יריקה מהסגמנט הגבוה יותר גולף/מגאן וכל שאר הירקות

פעם אחר פעם היבואניפ לא לומדים, בסגמנט הספורטיבי יש 2 דברים שקובעים, כמה אתה גמיש עם הלקוחות שלך, ומחיר. את ענין הגמישות גילו צמפיון ואפשר להזמין דרכם כל דגם שקיים בעולם ובכל צבע, גם כזה שלא קיים (זכורה לי לאון קופרה כאן בפורום שצמפיון הסכים לצבוע ללקוח לצבע שלא קיים)

לענין המחיר, תסתכלו על נתוני המסירות של OPC החדש אל מול RS (קליאו) היוצאת (מגאן 225 מול גולף דור 5) מחלקת השיווק של קרסו ומי שקבע את התימחורים הרג את הדגמים הללו (במגאן זה היה הפסד לא קטן עבור הלקוחות, לא פחות ממה שקרסו הפסידו במכירות)

לא כל מבין את החשבון שאתה עושה כאן שהרי : א. התוספת הזו למחיר אוטו חדש שאתה מביא אינה ייחודית רק לאוטו הזה והיא רלבנטית באותה מידה למתחרים. ו ב. קשה קצת לקרוא להפרש של פחות מעשרה אחוז " יקרה לא במעט ", כשמדובר במתחרות לקטגוריה ולהפרש של עשרים אחוז " מרחק יריקה " כשמדובר ב" סגמנט הגבוה יותר ", כדבריך, ( וגם לא ברור שמדובר במשהו שהוא מעבר להפרשי גודל שהרי מבחינת ספציפיקציות אין מרחק רב בין הגולף GTI למשל לאוטו הזה ).

אז אולי וככלל הקטגוריה הזו של מכוניות קומפקטיות עם פילפל יקרה מדי בארץ, אבל אני לא מוצא סיבה בשלה המחיר של הפז'ו הזו "הזוי" והאחרות דווקא בסדר.

פורסם

במדינה שטויוטה קורולה עולה 128k אני יכול להבין את זה.

מחירים של C Class עם עודף לאבזור אגב למי ששכח.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
לא כל מבין את החשבון שאתה עושה כאן שהרי : א. התוספת הזו למחיר אוטו חדש שאתה מביא אינה ייחודית רק לאוטו הזה והיא רלבנטית באותה מידה למתחרים. ו ב. קשה קצת לקרוא להפרש של פחות מעשרה אחוז " יקרה לא במעט ", כשמדובר במתחרות לקטגוריה ולהפרש של עשרים אחוז " מרחק יריקה " כשמדובר ב" סגמנט הגבוה יותר ", כדבריך, ( וגם לא ברור שמדובר במשהו שהוא מעבר להפרשי גודל שהרי מבחינת ספציפיקציות אין מרחק רב בין הגולף GTI למשל לאוטו הזה ).

אז אולי וככלל הקטגוריה הזו של מכוניות קומפקטיות עם פילפל יקרה מדי בארץ, אבל אני לא מוצא סיבה בשלה המחיר של הפז'ו הזו "הזוי" והאחרות דווקא בסדר.

א. אם חברי פורום מדברים על OPC ב140 ההפרש הינו 20K (אל תצפה מלובינסקי בשבוע הראשון לתת הנחות מפליגות, וההפרש הוא נטו במחיר ולא קשור לשאר התוספות עליהן צריך לשלם)

ב. ראה סעיף א' בנושא האחוזים 20K מ160 הם "קצת" יותר מ10 אחוז (המשכתי אם כבר באותה ההשוואה בין 208 לOPC)

ג. הכוונה בסגמנט הגבוה יותר, הוא בגודל, בפרקטיות, באבזור נוחות ושאר הירקות, הסגמנט הנל נחות כמעט בכל פרמטר מהגבוה ממנו, בין אם תיקח את החישוב של כס לשקל או פח לשקל .

המחיר של כל הקטגוריה הזוי, ואם המרחק לא כזה גדול מהסגמנט הבא אחריו אתה בעצם הורג את המוצר, מחיר ריאלי היה צריך להיות איפשהו בין 120 ל135, בדיוק כמו במודל הבריטי שהיה בעבר (לא בקיא בו היום), קליאו ספורט נמכרה בהפרש של 1K +/- פאונד לעומת הקליאו הרגילה (מדבר על דור 2 2003-2007ׂׂ) למה לא בארץ ? כי בעלי ספורטיביות הם "פראיירים" בעייני היבואנים, בדיוק כמו שתושבת לקנגו עולה 350 שח ולקליאו ספורט אותה התושבת בדיוק עולה 900 שח (רק מראה מה חושבים על רמת האינטלגנציה שלנו - אני מצטער שאני משחיל איכשהו את קרסו לדיון והם באמת לא קשורים, אבל אני בטוח שהלך הרוח בקודקוד לא שונה בהרבה אצל רוב היבואנים)

לא הבנתי למה אנשים אומרים שהמחיר הזוי. הגיוני לחלוטין. בגלל שזאת פיז'ו אז הם צריכים למכור אותה בעשרים פחות מהמתחרים?! יש להם לפי כל הכתבות מחו"ל קלף טוב ביד שאולי יחזיר עטרה ליושנה למי שעוד זוכר את ימי ה-205 GTI העליזות.

האם ראית כאן איזשהו דיון על מוצאו האתני של הרכב ? האם ראית התיחסות לכך שיפניות שולתת!!11 ?

הכל ענין של מחיר בחיים, ואם בהפרש זניח/בזול יותר אני מקבל מוצר טוב יותר, את מי מענין הסמל בחזית ? את זה תשאיר לעדר הליסינג

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לי נראה שהמחיר הזה הוא בשביל שיהיה להם לאן לרדת, אם הם היו מתחילים לתמחר אותה ב 140 ואז לא יורדים שקל הם כנראה לא היו מוכרים לכל אלה שמרגישים פריירים כשלא מורידים להם.

הורגלנו כלקוחות תמיד להתווכח ולהוריד במחיר.

בזמנו הציעו לי את ה 207 GTI וגם את הקליאו ספורט בהנחות של כ 20 K לכל אחד.

אז אולי לא בחודש הראשון, אבל לא נורא, כי עוד חצי שנה ההנחות יהיו תקפות.

ברגע שעושים נסיעת מבחן, מראים רצינות לגבי הקניה ואז אומרים שהמחיר יקר מידי ושאבדוק את הקליאו\קופרה\אופל וכו זה ישר נותן הנחה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

דווקא בענין הזה אני מאוד אוהב את דלק מוטורס ואת יוניון מוטורס, זה המחיר אדוני רוצה בבקשה לא רוצה, שיהיה בהצלחה, למה הכל צריך להיות במחירי בערך בכאילו, זה יוצר אשלייה במחירון יד 2 בהמשך, ומונע מצרכנים לקנות עכשיו כי הם מחכים ויודעים שיש למה לחכות בעוד כמה חודשים עבור הנחה

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
דווקא בענין הזה אני מאוד אוהב את דלק מוטורס ואת יוניון מוטורס, זה המחיר אדוני רוצה בבקשה לא רוצה, שיהיה בהצלחה, למה הכל צריך להיות במחירי בערך בכאילו, זה יוצר אשלייה במחירון יד 2 בהמשך, ומונע מצרכנים לקנות עכשיו כי הם מחכים ויודעים שיש למה לחכות בעוד כמה חודשים עבור הנחה

אני איתך בנושא, גם אני אוהב את המצב שבו ״זה המחיר וזה מה יש״.

משום מה תמיד יש הרגשה פה בארץ ש״חייבים״ לתת הנחות, ואם לא אז הם ״דפוקים״ ולא בסדר.

פורסם

דעתי האישית, רכב מכוער בלי שום צורה.

בכלל לא נראה ספורטיבי, נראה כאלו לקחו הדביקו לה ניקלים למראות מאיביי וג'נטים באוטודיפו.

פורסם

בד"כ אני מתחבר ללוגיקה שלך אבל הפעם פישלת בענק.

יוניון מוטורס התחילו ביבוא ה-GT86 במחיר מופרך לחלוטין של 231K לידנית(ותוספת של 10K לאוטומטית). המחיר היה מופרך, הגישה שחצנית(רק ללקוחות שפתחו הזמנה ניתנה נסיעת מבחן).

חצי שנה, מכירות ספורות ומלאי של כמה יחידות שהחל להצטבר, המחיר ירד ל-200K לידנית - ובפועל, אנשים עוד קיבלו הנחות קטנות ושאר צ'ופרים.

כיום, לאחר שהמלאי הזה חוסל, ההתיחסות שלהם לרכב לא ברורה. כנראה שיביאו אותו בהזמנות מיוחדות או שיפסיקו לייבאו.

חודש לפני תחילת השיווק, שוחחתי עם דרור גורלניק, מנהל השיווק של יוניון וחזיתי אחד לאחד את מה שיקרה כתוצאה מהתמחור המופרך. לצערי, צדקתי.

ואם תהית, אינני נביא. זה קרה גם ב-2001, עם MR2.

אגב, דלק פישלו באופן דומה עם פוקוס ST. גש היום לסוכנות פורד, בקש הנחה נדיבה - ותקבל. אבל המכונית נכשלה כשלון חרוץ בשוק המקומי(נמכרה יחידה אחת בלבד) - ולכן הם אפילו לא מוכנים לשמוע על הפיאסטה ST.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
בד"כ אני מתחבר ללוגיקה שלך אבל הפעם פישלת בענק.

יוניון מוטורס התחילו ביבוא ה-GT86 במחיר מופרך לחלוטין של 231K לידנית(ותוספת של 10K לאוטומטית). המחיר היה מופרך, הגישה שחצנית(רק ללקוחות שפתחו הזמנה ניתנה נסיעת מבחן).

זו אותה הגישה השחצנית בה נקטו קרסו עם הקליאו היוצאת, מי שהפסיד מכך הוא רק קרסו שמכר את הרכב בהנחות מפליגות, וגם אותן מכר בקושי רב, ההשוואה שלי בפועל היתה בכלל למאזדה 3 / טויוטה קורולה, נסה לקבל הנחה על הרכבים הללו

חצי שנה, מכירות ספורות ומלאי של כמה יחידות שהחל להצטבר, המחיר ירד ל-200K לידנית - ובפועל, אנשים עוד קיבלו הנחות קטנות ושאר צ'ופרים.

אותה התשובה כמו בסעיף הקודם

כיום, לאחר שהמלאי הזה חוסל, ההתיחסות שלהם לרכב לא ברורה. כנראה שיביאו אותו בהזמנות מיוחדות או שיפסיקו לייבאו.

קומבינציית פרווה שעדיף שלא היו נכנסים אליה מלכתחילה, אי אפשר לנסות למכור בערך, צריך להזמין מלאי, ועם מחלקת שיווק נכונה והמחיר הנכון להכל יש שוק, היבואן חמדן, ויש אימרה שחזיר סופו להשחט

חודש לפני תחילת השיווק, שוחחתי עם דרור גורלניק, מנהל השיווק של יוניון וחזיתי אחד לאחד את מה שיקרה כתוצאה מהתמחור המופרך. לצערי, צדקתי.

מה לעזאזל הם חשבו לעצמם ? הפעם היחידה בו ראיתי מחיר הזוי שבאמת עבד על לקוחות היה עם אברת' "פרארי" ולדעתי זה יתפוצץ לרוכשים בפנים לכשירצו למכור.

רשמתי כבר בהודעה הקודמת על הזילזול באינטלגנציה שלנו, למעשה החשיבה שלהם אמורה להיות הפוכה ומי שמקבל לרוב בהכנעה את המחיר פח לשקל זה האנשים שקורעים ניילונים במאזדה או טויוטה או אפילו מיצובישי, לא אנשים שחלק נכבד מזמנם הוא בכלל התעסקות ברכב (כתחביב עיקרי, תחביב יקר יש לציין)

ואם תהית, אינני נביא. זה קרה גם ב-2001, עם MR2.

היחידה שעוד לא תומחרה היא הקליאו שזמן הגעתה הוא קרוב ואם שוב קרסו יחליטו על תמחור הזוי סביב ה160 וצפונה, היא תמכר ביח' בודדות אם בכלל, זה קרה לה בעבר, אני בכלל מופתע שיש יבוא אחרי שהצרכנים הצביעו ברגליים בדור הקודם, כנל במגאן (225 לעומת 250)

אגב, דלק פישלו באופן דומה עם פוקוס ST. גש היום לסוכנות פורד, בקש הנחה נדיבה - ותקבל. אבל המכונית נכשלה כשלון חרוץ בשוק המקומי(נמכרה יחידה אחת בלבד) - ולכן הם אפילו לא מוכנים לשמוע על הפיאסטה ST.

בשורה התחתונה, היבואן לעיתים זורק מספר שנראה לו בקצה העליון של הסקאלה הסבירה ומנסה לקלוע, הבעיה היא איך הוא מתנהל משם, יש שיגידו עדיף הנחות מתחת לשולחן (ויספרו לנו כמה חברי פורום מה קורה כשרוצים את אחת מהגרסאות החמות של ניסאן (דובר על זה כבר שמזמינים אותך לשיחה ב4 עיניים עם מנהל המותג שאומר לך שמור את זה בשקט ומסבר שאתה לא היחיד שעבר את אותה השיחה וקיבל את ההנחה) או יש כאלו שיעדיפו את ההנחות של צ'מפיון כמו במקרה של איביזה, או שאולי פשוט עדיף למכור בזול ושאר הכסף הגדול ממילא בכלל נמצא במוסכים (חלפים וטיפולים), היבואנים כנראה מעדיפים זבנג וגמרנו.

12345

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...