Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208GTI בארץ החל מ159 אש"ח, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הרכב לא אמור לעבור את ה150,000 ש"ח אבל תמחור של 159,000 אינו קיצוני כפי שתיארו אותו כאן. זה לא שהם מנסים לדחוף גולף עם טאסות תמורת 150 ומשהו אלף ש"ח.

פיץ', תודה על הפירגון. ולוואי ובלוטו היה לי מזל כזה...:wink:

בוא נבדוק. רביעי הבא אתה ממלא טופס, אני משלם :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נבדוק. רביעי הבא אתה ממלא טופס, אני משלם :twisted:

למה החלטתם, פיץ' ואתה, שאני לא ממלא לוטו? :wink:

כבר 20 שנה שאני ממלא, טופס חלקי אמנם(ב-11.60 ש"ח), ועד היום המקסימום שזכיתי היה 136 ש"ח :lol:

מה שכן, מעולם לא מילאתי טוטו, גירודים למיניהם ושאר מחסלי פנסיות לקשישים אומללים ומשועממים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

צודק, לקורסה יש 193. זה לפחות 20K הפרש.

למה 20? רק 8K וזה כבר די סביר, במיוחד אם 208 תיהיה מתנהגת יותר - יש להם היסטוריה מאוד יפה עם 205.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקורסה OPC עולה 139,500 ש"ח כולל אגרת רישוי, כלומר מחיר על הכביש.

מי שרוצה להוסיף גג פנורמי נפתח יוסיף 4500 ש"ח. להזכירכם מדובר במנוע 1.6T עם 192 כ"ס וגיר ידני 6 הילוכים.

את הרכב ניתן להוציא במחיר הזה גם אם אין מלאי (לפעמים ניתן ללחוץ על היבואנים רק אם הם תקועים עם מלאי בארץ).

פורסם

שלום לכולם

גם אני נמצא על הגדר כבר הרבה זמן ולא מוכן לשלם מחיר לא הגיוני עבור הוט האצ'.

הבעיה היא לא רק היבואנים אלא גם המיסוי האכזרי על רכב חדש. אני מסכים למשל שהיבואנים של פורד ורנו היו למרות הכל יכולים לתמחר ביותר חוכמה את ה st והמגאן rs והיו מוכרים הרבה יותר.

הלב שלי רוצה מגאן rs cup אך הראש (והכיס) אומרים לא.

אולי הגשמת החלום תבוא מצידו של ג'קי מסקודה שאולי יביאו את האוקטביה rs החדשה ואם ג'קי ימשיך בדרך שלו עד כה שהפכה את סקודה בארץ למותג שמוכר הרבה ולא מתבייש לתת מחירים הוגנים אז באמת אצליח להגשים חלום למרות שהלב שייך למגאן...

אודה לגובתכם ובייחוד של 504L

פורסם

אתה תמיד גם יכול לפנות לשוק המשומשות. הרכבים בקטוגריה הזו מאבדים משהו כמו שליש מערכם תוך +- שנתיים. זה אומר שאתה יכול לקנות כל רכב בקטוגריה הזו (מאל שהיו קיימים לפני שנתיים, או אם תחכה עוד איזה שנה לדגמים היותר חדשים) ב100,000 שקלים. חלקם מגיעים למגרשי חברות הטרייד אין וחלקם נמכרים על ידי אנשים פרטיים במצב מאוד טוב - הרי לא באמת כל מי שקונה רכב כזה קורע לו את הצורה 24\7.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בתור אחד שתמיד תהייה לו פינה חמה בלב לפיג'ו,ואף החזיק 3צרפתיות "לא אמינות" שמשום מה הפגינו אמינות מוחלטת,אני שמח ומקווה שזו תחילת פרק חדש אצל לובינסקי שיקשיב סוף סוף לרחשי הלב של אוהבי הנהיגה במדינה,מה רע למשל ב308thp ידנית מאובזרת,אני בטוח שיהיו קונים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני דווקא חושב שבמחיר די הולם.

בכלל, העובדה שישנו מתחרה שהחליט לשחוט מחיר על מוצר מסויים (דוגנת הOPC) איננה מחייבת אותך להיגרר לשם.

היבואן במציאות הארץ ישראלית הנוכחית חייב להשאיר לו מקום להנחות,מבצע, אבזור מתנה.

אם יהיה מבצע (ואני בטוח שיהיה) שיתמחר את הרכב ב150K וייתן אבזור מתנה העסק יצליח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום לכולם

גם אני נמצא על הגדר כבר הרבה זמן ולא מוכן לשלם מחיר לא הגיוני עבור הוט האצ'.

הבעיה היא לא רק היבואנים אלא גם המיסוי האכזרי על רכב חדש. אני מסכים למשל שהיבואנים של פורד ורנו היו למרות הכל יכולים לתמחר ביותר חוכמה את ה st והמגאן rs והיו מוכרים הרבה יותר.

הלב שלי רוצה מגאן rs cup אך הראש (והכיס) אומרים לא.

אולי הגשמת החלום תבוא מצידו של ג'קי מסקודה שאולי יביאו את האוקטביה rs החדשה ואם ג'קי ימשיך בדרך שלו עד כה שהפכה את סקודה בארץ למותג שמוכר הרבה ולא מתבייש לתת מחירים הוגנים אז באמת אצליח להגשים חלום למרות שהלב שייך למגאן...

אודה לגובתכם ובייחוד של 504L

לא יודע מי זה ג'קי מסקודה, אבל אני כן יודע שהוא פספס הזדמנות בכך שלא הביא את הפאביה VRS ומכר אותה במחיר שובר שוק של 130K.

ואם הלב רוצה מגאן, אז תן לו את מבוקשו. אוקטביה VRS, אם תיובא, תעלה במחיר לא רחוק ממנה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בתור מי שנהג ב-208GTI בקליאו RS החדשה ובכל המתחרות הרלוונטיות לישראל (קרי - להוציא את פיאסטה RS ופאביה VRS), לשתי המכוניות האלו יתרונות עצומים על פני הקורסה.

שני הדברים היחידים שיכולה להציע הקורסה לעומתן הם:

א. מחיר זול יותר

ב. מאפייני התנהגות שמזכירים את האסכולה הישנה של מכוניות קטנות חמות (מנוע נמרץ וישבן שובב)

לעומת זאת:

א. היא מיושנת

ב. סובלת מתא נוסעים מקושקש ופשוט בחומריו

ג. לא נוחה עד כאב

ד. לא שימושית גם ביחס למכוניות 3 דלתות אחרות

ה. מוחלפת בקרוב מאוד

ו. אותם מאפייני התנהגות שמאוד מדליקים בנסיעת מבחן או במבחן השוואתי הם ממש לא מציאה גדולה כשצריך לחיות עם הרכב ביום יום.

מחפשים הארד קור בסופר מיני חמה מודרנית? תמשיכו לחפש. אין וכנראה גם לא תהייה חיה כזו. מחיר המכוניות האלו הולך ומטפס גם בחו"ל מכיוון שהלקוחות כבר לא מוכנים לקדש מאפייני התנהגות על פני דברים אחרים ורוצים גם איכות חומרים, אבזור, מערכת שמע, גג פנוראמי, בידוד רעשים, מערכת ניווט ומה לא.

זה בא לידי ביטוי במחיר שלהן, הן ליצרן והן ליבואן. שאגב, בניגוד למה שאנשים נוטים לשער, לא מחשב את המחיר ישירות על פי העלות של המכונית מהיצרן אלא גם את עלות מערך החלפים, הכשרת העובדים, הזמן של נציגי המכירות שמבזבזים פי 4 יותר זמן מול לקוח של מכונית כזו (נתון שיבואן פעם זרק לי) וגם אז בלבלן השכל גם ככה לא קונה.

פולו GTI מכונית גרועה בפני עצמה וגם ביחס לשתי הצרפתיות איביזה על גרסאותיה לא שונה בהרבה, פונטו אבארט לצערי יקרה מדי ביחס לתמורה הפושרת.

בעוד שתי הצרפתיות מעניקות ערך מוסף אמיתי בשימושיות ואיכות החיים בתא הנוסעים (קליאו) או בהתנהגות, הסגנון והעידון (ב-208).

בקיצור, עד שתנהגו בהן ובמתחרות, אני מפציר בכם להתאפק עם זעקות השבר על המחיר המוגזם.

אפרופו פיאסקו ה-GT86 - המכונית האחרונה, אוטומטית, כתומה נמכרה בעבור 180 אלף מרשרשים.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אתה תמיד גם יכול לפנות לשוק המשומשות. הרכבים בקטוגריה הזו מאבדים משהו כמו שליש מערכם תוך +- שנתיים. זה אומר שאתה יכול לקנות כל רכב בקטוגריה הזו (מאל שהיו קיימים לפני שנתיים, או אם תחכה עוד איזה שנה לדגמים היותר חדשים) ב100,000 שקלים. חלקם מגיעים למגרשי חברות הטרייד אין וחלקם נמכרים על ידי אנשים פרטיים במצב מאוד טוב - הרי לא באמת כל מי שקונה רכב כזה קורע לו את הצורה 24\7.

לא נראה לי שיש מישהו שרוכש רכב כזה כדי להעמיד אותו בחניה. מדובר בצעירים חלקם חסרי ידע בסיסי בתחום, שקורעים את המכוניות מכל הכיוונים. לא הייתי מעיז לרכוש רכב כזה כמשומש. על מכוניות הדגמה בכלל אין על מה לדבר. מעטים מאוד בעלי המכוניות ששומרים על רכבים מהסוג הזה, ולמצוא אותם זאת משימה כמעט בלתי אפשרית, וגם אם כן זה 7000 ש"ח מעל המחירון...

לא יודע מי זה ג'קי מסקודה, אבל אני כן יודע שהוא פספס הזדמנות בכך שלא הביא את הפאביה VRS ומכר אותה במחיר שובר שוק של 130K.

הפאביה הזאת יכולה להישאר שם, לא חושב שהפסדנו משהו מיוחד.

משווקת עם גיר אוטומט DSG בלבד (הבעייתי בפני עצמו). לא חשבו שם שרכב ספורט צריך להיות גם מהנה לנהיגה? רלוונטי גם לפולו GTI ולאיביזה קופרה. מה נסגר עם הקונצרן הזה?

בתור מי שנהג ב-208GTI בקליאו RS החדשה ובכל המתחרות הרלוונטיות לישראל (קרי - להוציא את פיאסטה RS ופאביה VRS), לשתי המכוניות האלו יתרונות עצומים על פני הקורסה.

אז נהגת גם על האבארט פונטו איבו ועל האלפא מיטו תלתן ירוק? אם כן, מה דעתך?

פורסם

אבארט - מראה מוצלח מאוד, ספורטיבי ואגרסיבי בלי להיראות מצועצע וזול. בלמי ברמבו מעולים. המנוע לא מספיק מלהיב ומסעיר, זוויות גלגול מוגזמות ביחס ליעוד, מה שמוביל להתנהגות לא מספיק מדויקת - יותר מדי גישושים ולא תקשורת ישירה. לא נפלתי גם מתפעול ההילוכים.

מיטו תלתן ירוק - הרבה מאוד ציפיות, אבל בסוף גיליתי שזו סך הכל גרסת אבזור חזקה למיטו. המנוע נהדר, אבל ההגה מכויל בכבדות כזו שהופכת אותו להרבה יותר מהגה חשמלי לא טוב, אלא למשהו שממש לא נעים לתפעל. המתלים מוקשחים, אז היא לא נוחה מצד אחד ומצד שני הם לא מצליחים לתמוך בה תחת עומס של העברות משקל

בשורה התחתונה היא הרבה יותר מהירה מאשר מהנה.

בשתיהן נהגתי לפני שנתיים-שלוש, כך שיכול להיות שלא את הכל אני זוכר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מה עם מיני קופר S ידנית? במחירון באתר של מיני היא לא מופיעה אבל אני זוכר שבזמנו דיברו שהיא זולה ב 10K מהאוטומטית.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...