Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208GTI בארץ החל מ159 אש"ח, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נראה לי שיש מישהו שרוכש רכב כזה כדי להעמיד אותו בחניה. מדובר בצעירים חלקם חסרי ידע בסיסי בתחום, שקורעים את המכוניות מכל הכיוונים. לא הייתי מעיז לרכוש רכב כזה כמשומש. על מכוניות הדגמה בכלל אין על מה לדבר. מעטים מאוד בעלי המכוניות ששומרים על רכבים מהסוג הזה, ולמצוא אותם זאת משימה כמעט בלתי אפשרית, וגם אם כן זה 7000 ש"ח מעל המחירון...

אני דווקא מכיר מקרה או שניים של אנשים מבוגרים שקנו רכב כזה, ולא עשו בו שימוש. חוץ מזה, צריך לבדוק כל מקרה לגופו. שאלת, למשל, על פונטו ועל מיתו תלתן ירוק. יצא לי לפגוש כמה כאלו וכמה כאלו, ורובם שומרים מאוד על הרכבים שלהם וקורעים אותם אולי, אולי פעם באיזה חודש ביום מסלול של שעתיים בדיוק. גם אני עקרונית תמיד מעדיף רכב חדש, אבל בתכלס כנראה ששנינו נוקטים בגישה הפחות חכמה..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני דווקא חושב שבמחיר די הולם.

בכלל, העובדה שישנו מתחרה שהחליט לשחוט מחיר על מוצר מסויים (דוגנת הOPC) איננה מחייבת אותך להיגרר לשם.

היבואן במציאות הארץ ישראלית הנוכחית חייב להשאיר לו מקום להנחות,מבצע, אבזור מתנה.

אם יהיה מבצע (ואני בטוח שיהיה) שיתמחר את הרכב ב150K וייתן אבזור מתנה העסק יצליח.

עידן

הוצאת לי את המקשים מהמקלדת.

זה שיש מוצר זול מהנורמה, לא הופך כל מוצר אחר שמגיע במחיר אמצע ללא כדאי.

אז נכון שיהיה נחמד אם כל הרכבים בכלל יהיו זולים יותר, אבל קצת נסחפתם.

!AWDSOME

פורסם

נו אבל זה כמו אורנג, סלקום ופלאפון שהציעו הכל כלול ב-120/130 שח כאשר המחיר עי הכי זול נקבע על 89 שח.

אני לא מכיר מישהו שבחר לשלם את היותר יקר, ולא את הכי זול, כאשר מדובר במוצר זהה.

פה מדובר במוצר שונה, אך לא ב20 אלף הפרש. לדעתי.

משכנתא זה קל

פורסם

תתפלא כמה פראיירים לקחו חבילות ב 120 ש"ח כי אלה "החברות הגדולות".

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הצלחתי להבין איך הם הגיעו לנתון צריכת הדלק המשולבת בקטלוג שלהם. קישור לעמוד שבו זה מופיע בקטלוג

כתוב אצלהם בקטלוג:

צריכת דלק עירונית 8.2 ליטר ל-100 ק"מ (12.2 ק"מ/ליטר).

צריכת דלק בין-עירונית 5.9 ליטר ל-100 ק"מ (16.9 ק"מ/ליטר).

והמשולבת יוצא להם 4.7 ליטר ל-100 ק"מ (21.3 ק"מ לליטר).

לא מסתדר לי החשבון כאן, כי איך שאני לא מסובב את זה, בכל ממוצע שתנסו לעשות בין 12.2 לבין 16.9 כדי להגיע למשולבת, הממוצע של 50:50 יהיה 14.55 ק"מ/ליטר ואפשר יהיה למתוח את זה עד ל-12.3 מקסימום עירוני ונגיעה בין עירוני, ל-16.8 מקסימום בינעירוני ונגיעה עירוני. זה הטווח ואי אפשר לסטות ממנו מתמטית.

מישהו יודע מה מסתתר אחרי החישוב שלהם לצריכת דלק משולבת?

אופנוען

פורסם
לא נראה לי שיש מישהו שרוכש רכב כזה כדי להעמיד אותו בחניה. מדובר בצעירים חלקם חסרי ידע בסיסי בתחום, שקורעים את המכוניות מכל הכיוונים. לא הייתי מעיז לרכוש רכב כזה כמשומש. על מכוניות הדגמה בכלל אין על מה לדבר. מעטים מאוד בעלי המכוניות ששומרים על רכבים מהסוג הזה, ולמצוא אותם זאת משימה כמעט בלתי אפשרית, וגם אם כן זה 7000 ש"ח מעל המחירון...

אלו שטויות גמורות. כאילו שאני נוסע מתל אביב להרצליה דרך נס הרים כל יום.

emotion of motion

פורסם

יש משהו בדבריו. הרכבים האלה בדרך כלל עוברים חיים קשים מאוד אצל צעירים שלקחו הלוואות כדי לקנות רכב ספורט. ראיתי שירוקו/פולו GTI ועוד פשוט גמורות אחרי 20 - 30 אלף קילומטר.

פורסם

לרווק הרגיל היא מאוד מתאימה

אבל למישהו שצריך רכב זול ויכול להתפשר על הרבה דברים , יעדיף את המתחרים הזולים יותר

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חסרים סבים או סתם מבוגרים שרוצים להרגיש צעירים בנפשם וקונים מכוניות כאלה כדי להגיע לעבודה, לעשות קניות ולהלהיב את הנכדים.

רק שלשום ראיתי מחזה מצחיק - סבא בן 60 לפחות מתאמץ לצאת ממאזדה מיאטה שנראתה חדשה בחניה של קופת החולים המקומית :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא חסרים סבים או סתם מבוגרים שרוצים להרגיש צעירים בנפשם וקונים מכוניות כאלה כדי להגיע לעבודה, לעשות קניות ולהלהיב את הנכדים.

רק שלשום ראיתי מחזה מצחיק - סבא בן 60 לפחות מתאמץ לצאת ממאזדה מיאטה שנראתה חדשה בחניה של קופת החולים המקומית :lol:

אישה בת כ60 מהשכונה שלי מכרה sti של חמותה (!) בשבוע שעבר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
יש משהו בדבריו. הרכבים האלה בדרך כלל עוברים חיים קשים מאוד אצל צעירים שלקחו הלוואות כדי לקנות רכב ספורט. ראיתי שירוקו/פולו GTI ועוד פשוט גמורות אחרי 20 - 30 אלף קילומטר.

ואני ראיתי שירוקו וגולף שאנשים בני 80 נהגו עליהם והן כמו חדשות. זה לא הופך את זה ל"בדרך כלל".

emotion of motion

פורסם

בחמש - שש הזדמנויות שונות יצא לי לראות אנשים שנראו לפחות בני 65 נוהגים בגולף gti.

יש כל מיני מקרים, וכאמור גם לא כל בן 25 נוסע כל בוקר מחולון לתל אביב דרך נס הרים ובירנית אלקוש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בחמש - שש הזדמנויות שונות יצא לי לראות אנשים שנראו לפחות בני 65 נוהגים בגולף gti.

הי, אני לא כ-ז-ה זקן :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...