Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל שלום

נראה לי שאתה צודק ואכן סביר להניח שאחוזים גבוהים מה- NOS שברשותך הם חלפים שהייתה להם דרישה פחותה יותר אבל יש בזה גם משהו טוב כי זה ממקד אותך לדברים מסוימים מעטים יותר שתזדקק להם בעתיד ויפה שעה אחת קודם לנסות להשיג פריטים אלו.

מאמין שתמצא עוד סליקים של חלפים.

אריק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד רעיון טוב, זה להתחיל לפרסם חלק מהדברים למכירה באיביי.

לך תדע, אולי באחת מפינות העולם יושב עכשיו מישהו שחייב ציר של משאבת מים... :-D

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

כמה שאלות שמסקרנות אותי בסיפור היפה הזה (ומתנצל אם ניתנה להן כבר תשובה במקום כלשהוא, אני חיפשתי ולא מצאתי...):

א. באיזו שנה סגר שמואל את המוסך המיתולוגי ברח׳ התבור 30 בכרם התימנים?

ב. כיצד התגלגל האוצר של שמואל לבעליו הקודמים? האם נרכש ישירות משמואל כאשר סגר את המוסך? שמואל הרי סיפר כי מכר את כל מלאי החלפים שלו לחובב רכב בקפריסין...

ג. מה עלה בגורלו של שמואל שבילי האיש? האם עודו בחיים?

אין ספק ישראל כי הבלוגים שלך, כמו גם כתיבתו של יוחאי שנער באתר שלו, הם חלק חשוב בשימור המורשת והתרבות המוטורית בארצנו. תודה על השיתוף.

אילן

the macro world of micro cars

פורסם

האם יש לו חלקים לרכבים משנות ה-70 ?

נ.ב

הפונט שלך קשה לקריאה (לפחות מבחינתי) :roll:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כפי שהסברתי החלקים לא רק נערמו בתפזורת אלא גם הגישה אליהם קשה ביותר. לכן תשובה לשאלה שלך תתכן רק אחרי שהחלקים יסודרו וימיונו.

בעניין הפונטים: בכל דפדפן ראוי לשמו ניתן לבחור באופן מקומי את הפונטים בהם יוצג האתר, כך שביכולתך לבחור את הפונטים הנעימים לעינך ואינך חייב להיצמד לברירת המחדל של wordpress.

כשלעצמי אני משתמש ב firefox ובמערכת הפעלה פתוחה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תוכן חדש...