Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה:

בעיה ראשונה ברכב: המזגן.

קליאו 4 מנוע 0.9 סמ"ק - המזגן ברכב שלי מנוהל ע"י בקרת אקלים.

המזגן עובד מעולה כל עוד הרכב בנסיעה, כאשר אני עוצר ברמזורים או פקקים יוצא אויר חם וחוזר לקרר ברגע שאני מתחיל בתנועה.

הרכב בן שלושה ימים, ~300 ק"מ על השעון היום.

בהתחלה חשבתי אולי זו בעיה הנובעת ממערכת stop&start אך זה קורה גם כאשר המערכת מנותקת.

תודה לעוזרים.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

שלום

אם בטלת את המערכת STOP START ,לדעתי שווה להכנס לאחד ממרכזי השירות לבדוק.

מהבבנה של המערכת,המזגן אמור להיות מאוד חזק עם ספיקה משתנה.

כך שלטורים אין משמעות.

פורסם

לא יודע איך המוסכים במרכז, ובתלפיות הייתי רק עם הקנגו הצבאית בטיפולים לפני עשר שנים אז לא זוכר, אבל אני מעדיף להמנע מלהכנס למוסכים בצפון הארץ. במיוחד עם רכב פרטי.

עם המגאן כל ביקור במוסך נגמר במשהו שבור אחר, פלסטיק כזה או אחר, הפנל המקורי של הרדיו לאחר החלפת נורה בתאורת המזגן.. עצוב ומעצבן.

פורסם

שמע,

המוסך המרכזי (ההוא בחוצות המפרץ), יקחו אותך הכי ברצינות, כיאה לרכב חדש על הכביש.

אם אתה רוצה שירות מעל הכל, אך פתרון שעלול לקחת קצת זמן (כי הרכב חדש מאוד), פנה לראיסה במוסך הוד-אלרום בעכו.

אתה אפילו יכול להגיד שניר עם הקליאו ספורט הפנה אותך, אני והיא מכירים טוב.

שלחתי לך את המספר שלי בפרטי.

משכנתא זה קל

פורסם

יש מצב שחסר קצת גז במזגן . לא להיבהל ! בסך הכל יחברו למכשיר שימדוד כמות הגז והלחץ , וימלאו בהתאם . בלי קשר לנסיעה , כשאתה עומד במקום ולוחץ קצת על הגז עד 2500 סל"ד מוציא קור ?

פורסם

לפני שאתה רץ למוסך, פתח את ספר הרכב וחפש שם הסברים.

בהונדה ג'אז הייבריד של חבר שמנו לב שגם בזמן נסיעה המזגן לעיתים מפסיק לקרר והאוויר הופך לפושר, חיפש קצר העלה שמחשב הרכב יכול לכבות את המדחס לעיתיים ללא אפשרות ביטול. דפוק, אבל זה מה שיש.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
יאיר, הבעיה היא שאין אפילו ספר רכב. הרכב חדש לגמרי בשוק.

כן.. עצוב.

הסתכלתי אבל בספר רכב באנגלית, רשום רק הדבר הבא: Operating Faults

No cold air is being produced - Check that the controls are set correctly

and that the fuses are sound.

Otherwise, switch off the system.

לא ממש עוזר לי.

פורסם

טוב חברים, תודה רבה לכל מי שעזר כאן, אני כנראה פשוט יצאתי מטומטם.

עכשיו בצהריים כאשר 33 מעלות בחוץ, אמרתי לעצמי שאגש למוסך המורשה שבו אני מטפל תמיד ופשוט אתייעץ על אף שעת הסגירה.

איך שהנעתי את הרכב נכנסתי תוך שניות לתוך פקק ענק ביציאה מהבית.. והמזגן כמו אתמול התקשה לקרר.

בקרת האקלים היתה דלוקה על מצב AUTO, ניסיתי גם בשליטה ידנית אך אותה תוצאה.. חזרתי למצב האוטומטי.

הגעתי למוסך הוד-אל רום בעכו, וניגשתי ליועצת השירות ראיסה. בין שיחת המחמאה על קניית הרכב העלתי את הבעיה והיא תוך כדי השיחה שאלה האם הפעלתי את הסירקולציה, לא יצא לי להתייחס כי היו לה לקוחות וגם במקביל הגיע המכונאי לבדוק את הרכב וניגשנו יחד לבדוק.

בבדיקתו הויזואלית לא העלה דבר וכמו תמיד אמר "לא יודע צריך לבדוק". הודתי להם ועזבתי.

בדרכי הביתה, שחכתי בכלל ממה שראיסה אמרה לי ונזכרתי רק באמצע הדרך. ראיתי שגם במצב AUTO הכפתור לא דולק אז החלטתי להפעילו, ומה אגיד לכם.. יצאתי טיפש.

המזגן עובד כמו שצריך, גם בעמידה (על פניו בנסיעה הקצרה הביתה) רמזורים ופקקים.

השאלה היא, האם זה הגיוני או ככה צריך להיות? לפי המדריך של רנו אונליין המערכת במצב AUTO אמורה להפעילו לבד אבל גם רשום שיש חיישן איכות אויר, אז מה זה אומר שרק כאשר הוא מזהה איכות ירודה הוא מפעיל את מחזור האויר? האם זה תקין שמזגן יתקשה לקרר ללא מחזור האויר?

על פניו נראה שאולי באמת לא מדובר בתקלה אלא בפי'צר שפשוט פיספסתי.. כאמור אין לי ספר רכב ביד אלא רק באינטרנט ולא ממש שמתי לב לכל פעולות הכפתורים כאשר עברתי על המדריך.

הרבה תודה לכם וכמובן לראיסה, יועצת השירות הנפלאה בהוד אל-רום עכו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בקיצור, זה תוקן סופית?

פרנקוס, זה מלכתחילה לא היה מקולקל.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...