Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר עונה 20.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם משהו הוא באשמתם, יש אחריות.

אבל אם זה באשמתך, אין אחריות.

אתה נוהג כמו חוליגאן וצריך בולמים חדשים? אתה תשלם עליהם כמו גדול.

הלך לך הגיר למרות שאתה לא משתולל? הם ישלמו.

דווקא לא מתכון להפסדים.

העניין הוא שבארץ זה לא יכול לעבוד כי הישראלי עשוי אפילו לדפוק לעצמו את האוטו בכוונה רק כדי שיתקנו לו אותו במסגרת האחריות, כדי שלא ייצא פראייר (מה, אני אקנה רכב עם אחריות ולא אנצל אותה? :twisted: )

פורסם

הרכב המהיר בעולם הוא רכב מושכר :lol: גדול.

אחלה פרק. כרגיל תוכנית מעולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הרכב המהיר בעולם הוא רכב מושכר :lol: גדול.

אחלה פרק. כרגיל תוכנית מעולה.

דווקא מצאתי את הפרק משעמם את כאב,המירוץ היה דיי דל,עם כל הכבוד כמה אפשר לראות את ג'יימס מיי חוטף מים בפרצוף,

ומצטער אבל קורולה זאת קורולה גם אם היא מתחרעת בשבילי עפר.

הסגמנט הראשון היה נחמד עם ה208 וחברותייה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מאוד לא אהבתי את הענין שהם מגזימים עם העריכות והגרפיקות המיותרות, יחסית לעונות קודמות בפרק הזה הם הגזימו.

לדוגמא בהצגה של ההוט האצ'ים הקטע עם הפסים סטייל מנהרת רוח, או הנסיעות במסלול תוך כדי הצגת הרכבים עם העריכות המוגזמות, כל המוסיף גורע, והם גרעו מאוד.

פורסם

דווקא מצאתי את הפרק כמאוד משעשע.

בהתחלה עם 3 ההוט האצ'ים והניצחון של הפיאסטה למרות שלא הייתה המהירה ביותר על המסלול (וחבל שלא יביאו אותה לארץ! במחיר זול מה208 והקליאו היה לדלק מוטורס רכב מעולה).

כשהם הציגו את הקורולה כרכב המהיר בעולם :roflmao: :roflmao:

ואז כשג'רמי נכנס להחליף אותה...

פורסם
דווקא מצאתי את הפרק משעמם עד כאב,המירוץ היה דיי דל, עם כל הכבוד כמה אפשר לראות את ג'יימס מיי חוטף מים בפרצוף,

ומצטער אבל קורולה זאת קורולה גם אם היא מתחרעת בשבילי עפר.

הסגמנט הראשון היה נחמד עם ה208 וחברותייה.

בול, בדיוק מה שאני חשבתי (האמת, דילגתי על כמה קטעים במירוץ הזה, הוא די שיעמם אותי..)

המבחן של ההוט האצ' היה מעניין, אבל אכן זוויות הצילום והעריכה על המסלול שניסו להקנות תחושה של מהירות וקיצוניות נראו מעט מוגזמות ומזויפות לטעמי.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

איך לכל הרוחות הקורולה הצליחה לעבור מה שעברה?!

איך הוא לא השאיר את הקרטר/גיר/אגזוז/מתלים בירידות בשטח?? :shock:

נראה לי לא אפשרי אלא אם כן נסע איתם מוסך נייד.

לגבי הפרק, הצליחו לשעשע אותי!!

פרק מוצלח לטעמי.

פורסם

והספיישלים

עריכה: כרגע קלטתי שזה בערך אותו הדבר אבל לפעמים יש ספיישל לא במדינת עולם שלישי. (למשל בישראל, בעצם לא)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

The latest episode of Top Gear finished airing 0 hours, 38 minutes, and 41 seconds ago.

עוד מעט יהיה נפוץ בכל האתרים המקבילים כבר להורדה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...