Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר עונה 20.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך "כח" להוריד, אני ישנתי והבוקר פשוט קיבלתי הודעה לאייפון שהפרק ירד והוא מחכה לי לצפייה בבית. לא הייתי צריך לעשות שום דבר בשביל זה... נפלאות הטכנולוגיה וההשקעה החד-פעמית.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחטיין על השיתוף של הקישורים, אבל בעידן של סטרימרים בגרוש וחצי, טלוויזיות HD בכל בית והורדות כ"כ פשוטות אני מתקשה להבין למה אנשים רואים ככה דברים כאלה...

פורסם

דווקא השתעממתי ממש.

ההתחלה נחמדה עם המכונית מסלול הלבנה הזו ששכחתי את שמה...

אחרי זה כל המירוצים האלו ממש הרדימו אותי והעברתי קדימה, גם את הקטע עם ה"סלב" שבדרך כלל אני בכלל לא מכיר.

הסיום עם הפרארי היה נחמד אבל יש מבחנים הרבה יותר מעניינים עליה ביוטיוב.

לסיכום: :sleeping:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כי באתר של BBC יש גם צפייה ישירה באיכות HD שלוש שעות אחרי שהשידור הסתיים,

לא צריך לחכות להורדה.

איך אפשר לראות באתר שלהם? לי הוא אומר שאני לא בריטי... (מה, לא רואים? :p )

פורסם

לפני יומיים ראיתי את הפרק ה1 ומאוד הצחקתי אותי שגם שם מתייחסים כניראה לחברה שכור ככה (טיוטה קורולה החדשה),השאלה שלי,איך חברת השכרה הסכימה לקבל אותה חזרה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה זוכר מאיזה חברה הוא "השכיר" את הרכב ?

או לפחות את הצבע של הסמל שלה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הוא השכיר מ AVIS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ענית לעצמך איך הם הסכימו לקבל אותה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

נירו תודה על השיתוף. בקשר לקטע עם הסלבס, תמיד מעביר אותו אף פעם לא ראיתי. והספיישלים לכל מני חורים זה אחד הדברים הכי טובים בעולם תוכניות הרכב.

פורסם

למה אף אחד לא מתייחס לפיל שנמצא בחדר?

אז בסדר, הם קראו לה קורולה כי ככה היא נקראת שם,

אבל כאן זאת אוריס הייבריד!

• תוכן חדש...