Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האיביזה הזאת מיוחדת בקטע טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי דוגמא לרכב מעניין ונדיר בארץ: ג'נסיס 5 ליטר שבה נוהג דודי פיאמוטנה מנכל כלמוביל. 8668026d66e8c59e9640b575a9096659.jpg

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבת שלום לכולם,

אני היום נוהג על סיאט איביזה שחורה שנת 2011

מנוע 1600.

מאוד מרוצה מהאוטו ברמת הנסיעה, מכנית וכל מה שמסביב לזה.

התקנתי מערכת מסך טאצ' לרכב, שמתי נוריות לבנות בנסיעה והאוטו נראה טוב. (בלי עין הרע)

מה הייתם ממליצים להוסיף לרכב כדי שייראה טוב יותר גם בפנים וגם בחוץ? (חוץ מג'נטים אני גם בדרך לזה)

תודה על העזרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הייתם ממליצים להוסיף לרכב כדי שייראה טוב יותר גם בפנים וגם בחוץ? (חוץ מג'נטים אני גם בדרך לזה)

תודה על העזרה.

42 לדים, מדבקות של אותיות סיניות, השחרת חלונות אחוריים, סט ניקלים לידיות הדלתות והמראות ואם אתה ממש hardcore, דמוי סאנרוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
42 לדים, מדבקות של אותיות סיניות, השחרת חלונות אחוריים, סט ניקלים לידיות הדלתות והמראות ואם אתה ממש hardcore, דמוי סאנרוף.

בוא כבר ניפגש.:twisted:

דרך אגב, אין לי ניקלים למראות, כרגע יש רק בידיות ובלוחיות רישוי שאחת מהן כבר דהתה (כרגיל, החלפתי 50 זוגות אולי בשנים האחרונות). אני מודה שניקלים הופכים את הרכב לדאעש ברכבים שהם כסופים.

כנראה התבגרתי...

ברכבים כהים או אפילו לבן, ניקל בידיות ובמראות דווקא די יפה.

פורסם

תרומתי הצנועה לנושא:

20160501_113442.jpg

20160501_113442.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פולו 2010 ורציתי לשמוע אם למישהו יש המחצות לפריטים שקנה או הזמין לשיפור האסטטיקה של הרכב וכמה עלה לו.

תודה מראש

• תוכן חדש...