Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות נשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, תגיד תודה!

חסכו ממך התעללות ריגשית.

כל הכבוד שלא נשברת והסכמת להיות ידיד שלה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מידידות יכולים גם לצאת דברים טובים.

מצד שני, זו מישהי שהיית בקשר, אז לא באמת חכם להישאר ידיד שלה.

אני מסכים עם ספייר. אני סולד מנשים שלא יכולות לקבל החלטות בשביל עצמן. כל אדם (ללא קשר למין) צריך לדעת לקבל את ההחלטות של עצמו. אין בעיה עם עצות, עזרה או דיבורים, אבל משחקים מפגרים זה משהו שקשה לסבול. אני מעריך כנות, ואנשים שיגיד לי בארבע עיניים מה על ליבם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הייתי נשאר הידיד שלה...אם היא מחפשת מישהו לבכות לו שתלך לחברה שלה, ואם אין לה חברה אז המצב שלה עגום.

לא סובל טיפוסים הפכפכים שמבזבזים לי את הזמן סתם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מעין, בהחלט יש דבר כזה ידידים. יש לי ידידה מאוד טובה שאנחנו מכירים מגיל 20 (לפני 25 שנים).

יש לי עוד ידידה טובה שאיתה שה התחיל בידידות, עבר לחברה וחזר לידידה. גם אותה אני מכיר כבר יותר מ 20 שנים.

מסכים שזה אפשרי ואפילו אחלה, יש לי ידידה אחת או שתיים כאלה והייתי שמח אילו היו עוד כמה, לפעמים פרספקטיבה נשית עוזרת לקבל החלטות חכמות בחיים. לצערי מרבית הנשים בנות גילי (במיוחד בישראל) מסכימות עם מעיין בדעה שידידות לא יכולה להתקיים בין שני המינים, מה שלדעתי רק פוגע בהן ובמרקם החברתי סביבן בטווח הרחוק.

במקרה דנן אני מתרשם שהחלטת פות"ש לחתוך היא יותר סנטימנטלית מרציונלית, וחבל. במקום להיות דרמה קווין הייתי בוחן את הנושא במונחים עסקיים של רווח והפסד ואז מחליט אם מתאים לי להיות ידיד שלה או לא וכיצד זה יכול לשרת את האינטרסים של שנינו. למעשה, זו בדיוק שיטת המחשבה של נשים במקרים דומים רבים, תהליך קבלת ההחלטות שלהן הרבה יותר רציונלי ממה שהגברים נוטים לחשוב. לפעמים החישוב הקר של סיכויי הצלחה מול הפסד מוביל לקבלת החלטה של הראש נגד הלב ולשמירה על סטטוס ידידים גם כאשר יש רצון ללכת לשלב הבא. השאלה היא רק אם יש לבן אדם את המשמעת העצמית הנחוצה בשביל להגדיר את גבולות הגזרה ולהיצמד אליהם. בד"כ אין.

פורסם
מה השתנה פתאום אחרי 3 שנים?

3 שנים התאים לך להיות הידיד ההומו ופתאום החלטת לחזור לארון?

מעין, בהחלט יש דבר כזה ידידים. יש לי ידידה מאוד טובה שאנחנו מכירים מגיל 20 (לפני 25 שנים).

יש לי עוד ידידה טובה שאיתה שה התחיל בידידות, עבר לחברה וחזר לידידה. גם אותה אני מכיר כבר יותר מ 20 שנים.

אף פעם לא "הייתי שם" כדי לתת לה לבכות על כתפי החמימה. הכרתי אותה בבסיס, דיברנו כמה פעמים ויצאנו פעם או פעמיים. היא החליטה שהיא רוצה לעלות שלב, ואני מה אכפת לי? סבבה (לפחות יהיה משהו מסודר ותדיר סופסוף, ולא מזדמן ומעצבן :twisted: ). ואז היא פתאום התהפכה. אוקיי. :roll:

חבר, תגיד תודה!

חסכו ממך התעללות ריגשית.

כל הכבוד שלא נשברת והסכמת להיות ידיד שלה.

זה בדיוק העניין - לא נהפכתי לידיד שלה. :-) (למזלי ולמזלו של הכיס שלי ולמזלו של עור הכתף שלי שלא צריך להיראות כמו עור של סבתא אחרי שהיא בוכה עליו).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אף פעם לא "הייתי שם" כדי לתת לה לבכות על כתפי החמימה. הכרתי אותה בבסיס, דיברנו כמה פעמים ויצאנו פעם או פעמיים.

זה משהו אחר כי לא הייתם ידידים.

הקשר שלי עם הידידות שלי שונה לחלוטין ודומה יותר לקשר של חברים מאוד טובים. אנחנו מדברים על כל מיני נושאים, מתייעצים וגם יוצאים לפעמים סתם לשתות משהו למרות שגם הן וגם אני נשואים באושר כבר הרבה שנים (המשפחות שלנו מכירות טוב). כמו שגריש כתב, זה נותן לפעמים נקודת מבט שונה ממה שאנחנו רגילים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה משהו אחר כי לא הייתם ידידים.

הקשר שלי עם הידידות שלי שונה לחלוטין ודומה יותר לקשר של חברים מאוד טובים. אנחנו מדברים על כל מיני נושאים, מתייעצים וגם יוצאים לפעמים סתם לשתות משהו למרות שגם הן וגם אני נשואים באושר כבר הרבה שנים (המשפחות שלנו מכירות טוב). כמו שגריש כתב, זה נותן לפעמים נקודת מבט שונה ממה שאנחנו רגילים.

גם לי יש את הידידים האלה, את החברי ילדות שאני מתייעצת איתם כי כמו שבנים צריכים נקודת מבט שונה מנשים, גם נשים צריכות נקודת מבט שונה מצד הגברים, ואתם לא רעים בזה בכלל אגב :wink:

פורסם

ברגע שאין משיכה מינית, והכרות ארוכת טווח אז באמת יכול להתקיים מצב של ידידות אמיתית בין המינים.

הבעיה היא שלרוב אחד מהצדדים משתכר מתוודה על המשיכה שיש לו\לה כלפי הצד השני ,

ואז הדרך לFRIEND ZONE קצרה ומהירה.

פורסם

עשו פעם מחקר-אפשר למצוא ביוטיוב.

שאלו בנים הם יכול להתקיים מצב של ידידות-רובם המוחלט ענה שלא.

רובן המוחלט של הבנות אמר שכן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שלא תבינו לא נכון, יש לי ידידות, וחלקן ממש ממש טובות. אבל אותה, לא הייתי רוצה כידידה. עם ידידות שלי אני מתייעץ ומדבר ושופך את הלב כמאמר השיר, אבל לא יותר מזה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
שלא תבינו לא נכון, יש לי ידידות, וחלקן ממש ממש טובות. אבל אותה, לא הייתי רוצה כידידה. עם ידידות שלי אני מתייעץ ומדבר ושופך את הלב כמאמר השיר, אבל לא יותר מזה.

אתה צריך לדבר איתה ולהסביר לה בדיוק את רגשותיך או לחילופין להראות לה את השרשור הזה :lol:

פורסם
ברור, איתה אתה צריך לשפוך דברים אחרים.

ו.....

השרשור מתחלף לשרשור על נוזלים גופניים ואופן החלפתם בין המינים

פורסם

כצפוי, לא? :lol::wink:

מעיין, לדעתי היא הבינה את זה לבד, כי עובדה שהיא לא התקשרה מאתמול ולא שלחי לי אף הודעה בווטסאפ.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...