Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות נשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידות זה טוב, במיוחד אם הם חדשות הרבה פעמים יוצא לך להכיר דרכן חברות שלה :lol:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. כמו שנאמר, אם 3 שנים לא קרה כלום, סיכוי דיי אפסי שהיה קורה משהו אחר כך.

2. תגיד תודה שהיא הייתה כנה, אתה צריך להעריך אותה על זה, היא לא שחקה שום משחק, אתה שחקת עם עצמך.

אני אישית מכיר זוגות ששנים ביחד והכל נראה יפה מבחוץ וגם לבן זוג, והבת זוג מספרת לי על הבגידות שלה ויורדת על הבן זוג שלה מאחורי גבו.

3. אם היא התחילה לבכות בטלפון ואמרה באמת מה שרשמת שאמרה, יש לה בעיות נפשיות, ואני לא צוחק.

4. נשמע שאתם מאוד צעירים ועדיין משחקים משחקים.

5. בים יש הרבה דגים, הרבה הרבה דגים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני בן 21 והיא גם. צעירים? כן.

היא התקשרה לפני כמה שעות, וניסתה להסביר את המניעים להחלטתה. היא טוענת שהיא מאוד רוצה להיות בקשר איתי, כידיד. ניסיתי להסביר לה שאין לי מה לעשות איתה כידידה, והיא בתגובה התחילה לייבב. אני מרגיש מניאק. מה לעשות?! :oops:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

רוצה אותה כידידה? תשאר איתה.

לא רוצה? תסביר בצורה חד משמעית (אך עדינה,בכל זאת בחורה) שאתה לא מעוניין,וזהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כלום.

זה אולי נשמע מניאק אבל באמת אין לך מה לעשות.

אתה רוצה משהו ממנה, היא לא מוכנה לתת אותו, אז תהיה מבסוט מזה שאתה לא הולך לספוג משהו שהרבה גברים נאלצים להתמודד איתו, שהוא לבזבז כמה שנים על הבולשיט של בחורה אחת שמבטיחה שהיא נותנת ואז היא לא.

ואתה גם חוסך לה המון שנים של להיות ליד מישהו שכל הזמן רוצה לזיין אותה ולא באמת מקשיב למה שהיא אומרת.

פורסם

אם יש דבר שאסור לעשות אותו זה להיות בקשר עם מישהי/מישהו בגלל שמרחמים עליו.

אתה רוצה X והיא רוצה Y (וזה לא חייב להיות רק בקטע של החלפת נוזלים) - כאן המקום להגיד יפה שלום.

להמשיך הלאה יהיה בגדר משהו מיותר לחלוטין לשני הצדדים. גם היא תרגיש את זה די מהר. כשהיא תתקשר לזיין לך את השכל ותתחיל לסנן אותה. (סינון גם יכול להיות כשעונים אבל לא בדיוק מדברים)

פורסם

זהו. נפטרתי ממנה - היא כבר לא מתקשרת, שלחה הודעת פרידה (אני לא מעוניינת להמשיך את הקשר הזה, אני לא מבינה איך הסכמתי בכלל לצאת איתך, אני מאחלת לך בהצלחה בחיים).

מי אמר YUPLI DUPLI DOO?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תלך תתקאווד.

אני חוזר לתגובה מספר 2.

היא רלוונטית מאי-פעם.

לגבי רגשות האשמה שהיא מכניסה בך. זה עובר. זה מהות הבכי זה מה שהוא אמור לעורר.

מזכיר לי את הפרסומת של גולדסטאר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני ממש מתעב נשים שמשתמשות בבכי כמניפולציה.

זה אחד הדברים הכי דוחים בעולם.

אם היא באמת מרגישה צורך לבכות, נו טוב.

אבל היא לא תשיג ממני את מה שהיא רוצה על ידי זה שהיא תגרום לי לרגשות אשמה.

לרוב כשזה קורה אני תופס אותה ברגע אחר ומדבר על זה.

אם היא לא מסוגלת להתמודד ומתחילה לבכות שוב, אין סיבה להמשיך.

פורסם

יוסי,

אתה בכלל פדנט עם בחורות, אתה רוצה להכיר את המושלמת... אולי גם המושלמת רוצה להכיר את המושלם?

אתה מחפש מבחורה שתהיה החבר הכי טוב שלך,וזה ממש לא ככה.

אני רוצה חברות עם בת הזוג שלי,אבל אני גם רוצה שתהיה הבחורה שלצדי ולא החבר הכי טוב שלי...

ולפותח השרשור, אסור לטרוק דלתות.

זה כלל בריא לכל דבר בחיים.

נ.ב.

יוסי,נשים משתמשות במניפולציות הרבה יותר חמורות מבכי...

פורסם

אני רק חייב להשחיל כאן איזה אימרה בהקשר ל"אם 3 שנים לא קרה כלום אז למה שעכשיו יקרה?"

יש לי חברה כבר 4 וחצי שנים, שהכרתי אותה כמעט 4 שנים לפני שנהיינו חברים.

אז... never say never

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תשמע, אין שום סיבה להתפשר.

זה אמור להיות האדם שאתה תבלה איתו את כל החיים שלך.

ברור שאני ארצה מישהי שאני יכול לתקשר איתה בצורה טובה.

תחשוב שבעתיד תצטרכו לקבל החלטות ביחד. היא תרצה את האלטו הורודה כי היא ורודה ואתה תרצה את האימפלה כי זה רכב שעונה על הצרכים שלך.

אתה תגיד שלא, היא תתחיל לבכות.

נראה אותך מבלה 3 שנים בתוך אלטו רק כי התפשרת על בת זוג.

או כשבונים את הבית. היא תרצה דברים שאתה לא רוצה, ותתחיל לעשות מניפולציות בשביל לקבל מה שהיא רוצה.

אתה תמצא את עצמך חי חיים של מישהו אחר, כשבעצם חתכו לך את הביצים ותלו אותם בפגוש האחורי של האוטו כדי שכולם ייראו שאתה חסר ביצים (לא אתה ספציפית, כל גבר).

אני ראיתי מניפולציות של נשים שהשפיעו על אנשים שקרובים אלי וגם עלי, וראיתי את הנזק העצום שזה עושה כשהגבר שם לב למה שקורה.

תוך שניות הכל מתפורר אבל אם זה לא היה בזמן, הנזקים הם משהו שלא ייאמן.

פורסם

מסכים עם פרנקוס, ומוסיף שלדעתי בכי ושאר מניפולציות זה פשוט חוסר כבוד לאדם העומד מולך בלי קשר למינו. היחס שלי לאנשים כאלה הוא כמו לנציגי מכירות מתלהבים שיורים עליי בקצב של 100 מילים בדקה - אדישות טוטאלית עד שהם קולטים שמשהו לא בסדר ומשנים טקטיקה. עובד כמעט תמיד, למעט אנשים שסתומים מדי כדי להבין מה מתרחש.

פורסם
תשמע, אין שום סיבה להתפשר.

זה אמור להיות האדם שאתה תבלה איתו את כל החיים שלך.

ברור שאני ארצה מישהי שאני יכול לתקשר איתה בצורה טובה.

תחשוב שבעתיד תצטרכו לקבל החלטות ביחד. היא תרצה את האלטו הורודה כי היא ורודה ואתה תרצה את האימפלה כי זה רכב שעונה על הצרכים שלך.

אתה תגיד שלא, היא תתחיל לבכות.

נראה אותך מבלה 3 שנים בתוך אלטו רק כי התפשרת על בת זוג.

או כשבונים את הבית. היא תרצה דברים שאתה לא רוצה, ותתחיל לעשות מניפולציות בשביל לקבל מה שהיא רוצה.

אתה תמצא את עצמך חי חיים של מישהו אחר, כשבעצם חתכו לך את הביצים ותלו אותם בפגוש האחורי של האוטו כדי שכולם ייראו שאתה חסר ביצים (לא אתה ספציפית, כל גבר).

אני ראיתי מניפולציות של נשים שהשפיעו על אנשים שקרובים אלי וגם עלי, וראיתי את הנזק העצום שזה עושה כשהגבר שם לב למה שקורה.

תוך שניות הכל מתפורר אבל אם זה לא היה בזמן, הנזקים הם משהו שלא ייאמן.

סלח לי על הישירות, אני קוראת את התגובה שלך ומרגישה שמישהו בן 50 כתב אותה (לא שחלילה יש לי משהו נגד בני 50+ ...גיל זה רק מספר).

מצדיקה אותך שבין בני זוג צריכה להיות תקשורת טובה ושאסור להתפשר.

אני מקווה שברור לך ולכל מגיבי השרשור שמניפולציות נשיות לא מגיעות סתם ככה, אני מאמינה שלמטבע יש שני צדדים ושגם לגבר יש יד בדבר. נכון, יש את המפונקות שבוכות כמו ילדות קטנות סתם ככה או רק כדי שהגבר יגיד בסוף כן, אבל לא על זה אני מדברת.

גבר שנוטה ליפול למניפולציות בכי לעיתים קרובות הוא כנראה לא אסרטיבי מידי, כנראה שהוא לא עומד מספיק על שלו וזאת כבר בעיה אישית שנובעת בין היתר מחוסר בביטחון העצמי.

הכל עניין של בחירה בחיים, אם לגבר כל כך לא טוב עם האישה במערכת יחסים (בעיקר בגלל מניפולציות) כנראה שהוא יקום וילך במוקדם או במאוחר, גם אם מדובר בזוגות נשואים.

צר לי שנחשפת להמון מניפולציות בחייך אבל אתה קצת מגזים...

• תוכן חדש...