Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות נשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי מישהי כזאת בעברי,כל פעם שיחקה אותה רוצה ואז מתרחקת.

אז נתתי לה לחשוב שזה יהיה רק בקטע ידידותי (אחרי לא מעט חיזורים מטעמה)

בסוף קיבלתי את שלי:wink: ושיחררתי אותה לדרכה.

*זה לא יפה להיות מניאק לנשים,אבל כשהן מתחילות עם המניפולציות המגעילות שלהן זה בסדר

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אני מגזים?

יש נשים כאלו ואני מתרחק מהן כמו מאש כיום.

לא אמרתי שכל הנשים כאלו, פשוט צריך להתרחק מאלו שכן.

נכון, לא הייתי אסרטיבי בעבר ונכנעתי לכל זה אבל לא בגלל ביטחון עצמי נמוך אלא בגלל שאני לעולם לא הייתי עושה כזה דבר, אז אני גם לא מצפה לזה מאחרים.

יש צורת דיון לגיטימית שבה כל צד שם את מה שהוא חושב על השולחן ואז מקבלים החלטות בצורה הגיונית.

אדם שלא מכבד את זה ולא רואה את הצרכים של האחר מולו, לא מגיעה לו האהבה שלי.

וברגע שאני קולט שמישהי שאני אוהב עושה את זה ובעצם מתעלמת מהצרכים הבסיסיים שלי, אני קולט שאני לא יכול לאהוב בן אדם כזה וזהו, זה נגמר.

הייתי עם מישהי כזו שנתיים ולפני חצי שנה סיימתי עוד מערכת יחסים כזו (עדיין לא על הנייר אבל בקרוב). אף אחד לא צריך את זה בחיים שלו.

אם האחרונה הייתה פחות מניפולטיבית ואני הייתי תופס את עצמי יותר מוקדם, לא הייתי צריך כיום להתגרש, וה8 חודשים שהעברתי בחו"ל לא היו מתבזבזים על הבגדים שלה, הצרכים שלה, המקלחות של שעה ורבע שלה והעובדה שהיא לא מוכנה לעלות על אוטובוס ומוציאה 200 שקל על כל נסיעה.

אישה כזו יכולה להרוס את החיים.

כן, יש גם גברים כאלו אבל לרוב הם יותר בוטים במניפולציות שלהם.

וכדי להסיר ספק, החברה שלי (ורוב האקסיות) לא עושה את הדברים האלו אז זה ממש לא אצלי בראש.

• תוכן חדש...