Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עריכה:

פיקה, אני לא בור בכל הנוגע לאנגלית, אבל אני לא מצליח להבין למה אני צריך לקנות טלפון חדש במיטב כספי שאינו דובר את שפת הקודש.

"שפת הקודש" אצל סאני כוללת קובץ XML שהמכשיר רץ אליו כדי לשלוף מילים לתרגום התפריט ממאגר באופן פעיל במקום תרגום אמיתי של הממשק. זו חצי מהסיבה לזמן הסוללה הקצר, ללאגים ולהתחממות, המעבד עובד כל הזמן, וכדי לעבור בין תפריטים המכשיר צריך לבצע תרגום בזמן אמת.

זו שיטה עקומה ודפוקה, ואתה ממש לא רוצה אותה על המכשיר שלך.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי, קודם כל תודה. הורדתי והדפדפן נראה בדיוק כמו ONE רק ש ONE יותר טוב, אין בו את הבעיה של פריסת קישורים/כפתורים.

תעשה ניסוי, כנס ל iandroid.co.il ובעמוד הראשי תנסה ללחוץ על כפתור/קישור : פורום . אתה תראה שזה בלתי אפשרי וצריך ללחוץ משמאל לכפתור בכדי שמשהו יילחץ. בדפדפן ONE אין את הבעיה הנ"ל.

עכשיו בדקתי ואתה צודק.

מה שהפריע לי ב-ONE זה שהוא מעט לאגי. הגלישה והשימוש בו לא מרגישים זורמים, וזה משהו שאני ממש לא אוהב בדפדפן.

הדפדפן שלטעמי משלב את כול אלה עם הכי פחות פשרות זה הכרום

פורסם

ד"א בעניין הלאגים, ראיתי סרטון שמסבירים בו איך לבטל את הלאגים ע"י ביטול ההנפשה במעבר בין מסכים (7 לחיצות על המספר בילד ואז ביטול ההנפשות באפשרויות מפתח), בסרטון זה היה נראה שיש הבדל משמעותי.

מתן.

אפשרי גם ב SGS3? אם כן,איך? אשמח לדרך הנ"ל \ קישור.

לוקח 2-3שניות לאנשי קשר להופיע :(..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
והמחיר בטח יהיה בהתאם..

כמובן שגם הכסף משחק תפקיד ברכישה. ולא רק הפיצ'רים.

המחיר אמור להיות דומה לגלאקסי.

פורסם
והמחיר בטח יהיה בהתאם..

המחיר לא אמורלהיות שונה בהרבה מהגלאקסי.

פורסם
אפשרי גם ב SGS3? אם כן,איך? אשמח לדרך הנ"ל \ קישור.

לוקח 2-3שניות לאנשי קשר להופיע :(..

תעדכן לגרסא 4.2.2 רשמי זה פותר 99% מהלאגים במכשיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עכשיו בדקתי ואתה צודק.

מה שהפריע לי ב-ONE זה שהוא מעט לאגי. הגלישה והשימוש בו לא מרגישים זורמים, וזה משהו שאני ממש לא אוהב בדפדפן.

הדפדפן שלטעמי משלב את כול אלה עם הכי פחות פשרות זה הכרום

גם אני אוהב את הכרום ומשתמש רק בו, הוא גם מסונכרן עם המחשב וזה יתרון נחמד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איך באמת? עשיתי עדכון תוכנה וכרגע זה על 4.1.2 ואומר לי שזה הכי עדכני.

אלא אם כן אתה מדבר על צריבת רום צד ג' כלשהו?

עריכה - נפתרה בעיית הלאגים ב SGS3 :)

תריצו ל5:05

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הניסיון שלי עם המכשיר הזה הוא דווקא ברומים המקוריים ולא המתורגמים והוא מצוין.

ויכול להיות שזה עניין אישי אבל המסך שלו גדול לי מדי ליד, זה לא נוח לתפעל אותו ביד אחת.

אני את האס 1 החלפתי לפני כמה חודשים לאס 3. לפעמים אני קצת מצטער שלא חיכיתי עוד קצת לקנות נקסוס 4 למרות שהבטריה לא ניתנת להחלפה בקלות.

וזה קורה בעיקר כשאני עובד עם הנקסוס 4 או הנקסוס פריים, השבוע זה אפילו קרה לי עם הנקסוס s

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני בעלים של S4 כבר שבועיים ולדעתי זה מכשיר מדהים,

אני מ2007 משתמש ב IOS של אפל ותמיד הייתי מהאלה שאומרים "אנדרואיד זה חרא",והS4 שינה את התפיסת עולם שלי.

לדעתי הוא ממש ממש טוב,אז נכון הוא קצת מתחמם כשעושים בו שימוש כבד,אבל אם מלבישים עליו מגן לא מרגישים בכלל את החימום.

הסוללה סבבה לגמרי ומחזיקה בכיף יום שלם של שימוש ממוצע (שלי מחזיק מ7 בבוקר עד 12 בלילה,ואני משחק בו מידיי פעם,הרבה פייסבוק אימיילים וואטסאפ והודעות,דפדפן וכו').

לגבי לאגים וכל מיני קריסות למינהם,אני מודה שיצא לי להתקל בקריסה של הפלאפון,אבל זה נפתר על ידי לחיצה ארוכה של מקש הכיבוי-שגרם לריסטרט,

ואי אפשר לשכוח שזה מכשיר חדש והמערכת עדיין לא יושבת פיקס,אני מאמין שיוציאו עדכון תוכנה בקרוב.

ועוד משהו לפני שאתה קונה,המכשיר שמצויין עליו 16 גי'גה זכרון,מכיל בפועל רק כ8 גיגה זכרון,כי מערכת ההפעלה תופסת לך חצי מהזכרון במכשיר,ונכון שאפשר להוסיף כרטיס זכרון,אבל על כרטיס הזכרון אי אפשר להתקין אפליקציות,אלה רק לשמור קבצים,שירים,תמונות וכו'.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
גם אני אוהב את הכרום ומשתמש רק בו, הוא גם מסונכרן עם המחשב וזה יתרון נחמד.

גם אני השתמשתי בכרום עד עכשיו עם ה S1. לפני שבוע החלפתי רום ולא יצא לי להתקין את הכרום, אז השתמשתי בדפדפן המובנה. האמת הוא ממש הפתיע אותי כמה חלק הוא פועל ובאיזה מהירות הכל הולך שם.

אני נטשתי את הכרום עד להודעה חדשה.

ועוד משהו לפני שאתה קונה,המכשיר שמצויין עליו 16 גי'גה זכרון,מכיל בפועל רק כ8 גיגה זכרון,כי מערכת ההפעלה תופסת לך חצי מהזכרון במכשיר,ונכון שאפשר להוסיף כרטיס זכרון,אבל על כרטיס הזכרון אי אפשר להתקין אפליקציות,אלה רק לשמור קבצים,שירים,תמונות וכו'.

אני מודע ל"בעיה", האמת פאדיחה של סמסונג. די עלוב שהפלאפון צריך כ"כ הרבה משאבים כדי להניע את עצמו.

אבל לי זה לא מפריע, כי כבר עכשיו אני לא יודע מה לעשות בזיכרון שבפלאפון שלי.

ובכל מקרה, אפשר להוסיף כרטיס זיכרון שיאחסן את כל מה שלא אפליקציות. אני בטוח ש-8 ג'יגה מספיקים לאפליקציות :roll:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
קנה S4 עם רום סטוק של גוגל ועדכונים של גוגל, ואז באמת תהיה מבסוט

S4 הוא של סמסונג. איך ניתן לקנות אותו עם רום סטוק של גוגל?

האם יש בכלל רום סטוק של גוגל לS4?

פורסם
והמחיר בטח יהיה בהתאם..

המחיר שלו כבר עכשיו נושק ל 4000 ש"ח - לא שווה בעליל ובדיוק אותו מחיר שהיה ל ONE X בהתחלה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...