Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני אם אני לא טועה אתה עם S2?

אם כן, השדרוג ל 3 לא משמעותי.

קפוץ ל 4. גם יותר זכרון, גם שדרוגים עתידיים, מסך יותר טוב והרבה שטויות שעושות כיף.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתמול שוחחתי עם חבר שעשה מעבר מ-S3 ל-S4 , הוא מאוהב. אבל, הוא משתמש שמאוד אוהב את כל הפיצ'רים המיוחדים והרבה כאלה התווספו ב-S4. אם אתה משדרג פעם בתקופה (בניגוד למשדרגים סדרתיים שמחליפים כל מכשיר מייד כשדגם חדש יוצא) אז כדאי לקחת את ה-S4 שיהיה רלוונטי וחזק מספיק לתקופה ארוכה יותר.

אחת האופציות היא כמובן ה- ONE. ה-ONE מדהים במראה שלו ובתחושה. אני אוהב את המכשיר ומעריץ את החברה על הגישה שלה (החל מה- Sense וכלה בגישה החדשה לעניין המצלמה). אבל לדעתי, בשורה התחתונה - הסוללה הגדולה יותר, האפשרות להרחיב זיכרון, המסך הגדול יותר (גם אם במעט) וקהילת המפתחים האדירה - מכריעים את הכף לטובת ה-S4.

איזה פיצ'רים משמעותיים הצטרפו ב-S4? אני לא מעודכן...

שיחקתי טיפה עם ה-ONE, באמת טלפון יפה, אבל באותו מחיר זה די ברור שה-S4 מציע יותר.

קפוץ ל 4. גם יותר זכרון, גם שדרוגים עתידיים, מסך יותר טוב והרבה שטויות שעושות כיף.

כן, עם S2 שקניתי לפני קרוב לשנתיים ב-3000 שקלים (ועד כה קיבלתי עליו החזרים בשווי של כ-1500 שקלים, אבל נו מור..).

ה-S4 עולה פה 2800 אבל יש לי אפשרות למימון חלקי כך שאני משלם 1700 בערך.

אגב, שמעתי שאמור לצאת ONE עם דואל סים וחריץ הרחבה. נכון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש גם את ה-S4 החדש שצריך לצאת עם רום נקי כמו הנקסוסים

קנה באייבורי ותקבל אותו עם רוט.

ואז תרוץ אחריהם בשביל לקבל אחריות

כי סמסונג העולמית לא נותנת אחריות אחרי רוט

אני לא יודע איך זה היום אבל בפעם האחרונה שהייתי מעודכן אייבורי נחשבו לאחת החנויות הכי גרועות מבחינת אחריות ושירות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש גם את ה-S4 החדש שצריך לצאת עם רום נקי כמו הנקסוסים

ואז תרוץ אחריהם בשביל לקבל אחריות

כי סמסונג העולמית לא נותנת אחריות אחרי רוט

אני לא יודע איך זה היום אבל בפעם האחרונה שהייתי מעודכן אייבורי נחשבו לאחת החנויות הכי גרועות מבחינת אחריות ושירות

בשורה התחתונה עם כולם צריך לריב כדי לממש אחריות אז אם כבר רבים לפחות שהמחיר יהיה נוח והמעבדה קרובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם כבר השרשור הוקפץ, אז נעדכן:

אתמול קנו לי את המכשיר בבסט מובייל אילת.

עלה 2775. שנתיים אחריות של רמפל.

מחר הוא צריך להגיע לידיים שלי. מחכה בקוצר רוח.

התרשמות מהמכשיר בקרוב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אחלה מכשיר!

לוקח טיפה זמן להתרגל אבל שווה את זה.

אני נהנה :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בשורה התחתונה עם כולם צריך לריב כדי לממש אחריות אז אם כבר רבים לפחות שהמחיר יהיה נוח והמעבדה קרובה.

ההבדל הוא שאם סאני או כל יבואן אחר עושים לך את המוות ונמאס לך מהם אתה יכול לנסות לפנות לסמסונג העולמית

אם אייבורי עושים לך את המוות וקיבלת מכשיר עם רוט - אתה יכול לתפוס את הלמפה

סמסונג העולמית יזרקו אותך מכל המדרגות ברגע שיגלו שזה טלפון שעבר רוט, ואותם לא מעניין שאתה קנית אותו ככה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יודע S4, אבל מעבר מ-S2 לנוט 2 זה שדרוג מטורף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ההבדל הוא שאם סאני או כל יבואן אחר עושים לך את המוות ונמאס לך מהם אתה יכול לנסות לפנות לסמסונג העולמית

אם אייבורי עושים לך את המוות וקיבלת מכשיר עם רוט - אתה יכול לתפוס את הלמפה

סמסונג העולמית יזרקו אותך מכל המדרגות ברגע שיגלו שזה טלפון שעבר רוט, ואותם לא מעניין שאתה קנית אותו ככה

בפעם החמישים, סאני לא קשורים לסמסונג בשום צורה רשמית. אתה יכול לפנות לסמסונג העולמית כמו שעשיתי ולקבל תשובה שאין להם נציגות רשמית בישראל. כמה שסאני ובנדוב הגנב ינסו למכור סיפורי סבתא, אין יבואן רשמי.

סאני יבואנים.

מה שאומר שאתה יכול לדבר עם הלמפה אם סאני מחליטים לא לכבד לך את האחריות משום מה.

דווקא בקטע הזה, עדיף לקנות מיבואנים אחרים שמביאים מכשירים מאירופה. במקרה הכי גרוע אפשר לשלוח את המכשיר לנציגות האיזורית ממנה הם קנו את המכשיר ולקבל שם אחריות.

לא יודע S4, אבל מעבר מ-S2 לנוט 2 זה שדרוג מטורף.

איתך בקטע.

היה לי S3. אחרי שקיבלתי NOTE2 אני אפילו לא זוכר איפה שמתי אותו :-D

פורסם

אמור לקרות בסוף יוני.

הנוט 2 אחלה מכשיר אבל ראבק הגודל, ה ג ו ד ל.

אה, זה פחות או יותר הקטע....

*גם אני עם נוט 2, ואחרי שימוש בערך בכל מכשיר אפשרי בשוק, עדיין לא מצאתי מכשיר שמתקרב לנוחות השימוש שלו וליכולות הגלישה עם טאבים מרובים. סדרת הנוט זה פשוט פלא של סאמסונג, לא פחות.

פורסם

אני כמעט קניתי את ה HTC One. עד שקראתי על בקרת איכות בקו ישר עם בקרת איכות של חברות סיניות רנדומליות.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202869

אין קיצורי דרך, תיאלצו לקרוא לפחות את 30 העמודים הראשונים וגם עוד איזה 5 מהסוף. כל המידע כאן.

אה, למעשה יש קיצור דרך. הוא יהיה מה שאכתוב כעת (תודו לי, לקח לי ימבה זמן לקרוא את הת'רד הנ"ל):

1. הסקר כבר אינו עדכני ואינו רלוונטי.

2. ב One יש מספר פאנלים שמיוצרים ע"י יצרניות כאלה ואחרות. נחסוך במילים ונאמר שחלקם מעולים, חלקם לא משהו. בנוסף, באחד הפאנלים היותר חמים ניתן להבחין ב digitizer layer. משתמש כלשהו דיווח שהוא קיבל מכשיר עם פיקסל שרוף. אחר דיווח שהיו שבבי אבק זעירים מתחת למסך שלו.

3. ע"מ לדעת עם איזה פאנל ה One שקיבלת, יש להדליק את המכשיר ולעקוב אחר מספר הוראות שכתובות בפורום אליו קישרתי.

4. המסקנה הכמעט בלתי נמנעת, היא שאם אתם לא מוכנים להתפשר ורוצים מכשיר איכותי - יש סיכוי לא רע שתיאלצו לממש אחריות ולקוות לקבל משהו יותר טוב.

אותי זה מבאס רצח, כי המכשיר באמת נראה מבטיח. אני מאוד לא אוהב מסכי AMOLED למיניהם. לא נראה לי שנותרה לי ברירה, אלא להזמין S4 או לחכות שמשהו יותר טוב ייצא (עם טכנולוגיה לא ממתינים מהסיבה שתמיד משהו טוב יותר נמצא מעבר לפינה).

עם אייפון אני ממש לא יכול להישאר. :|

נ.ב

לעבור מאייפון לאנדרואיד זה כמו לחזור בשאלה - בהתחלה זה נראה איום ונורא, כי "למה צריך את כל הפיצ'רים האלה", אבל כשאתה מתחיל להיכנס לזה אתה רואה איזה עולם של אפשרויות נפתח בפניך ושהיית קורבן של מערכת סגורה ומסוגרת.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...