Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי, תודה.

בקשר לוואטסאפ - תזכירו לי, החשבון לא קשור למספר הטלפון שלי ישירות, נכון? כי אני מחליף מספרי טלפון והכל ממשיך לעבוד כרגיל. כך שבעצם לא מעניין אותו באיזה מספר אני משתמש.

בקשר לאפליקציות שדורשות רוט - אני מניח שאלה לא יעבדו כשהמכשיר לא פרוץ. למשל טיטניום בקאפ...

אפליקציות שדורשות רוט מן הסתם לא יעבדו כי אין לך משתמש רוט על המכשיר

אפליקציות שלא דורשות רוט והן סתם לא מה-Google Play אתה יכול להתקין עם ה-apk בתנאי שסימנת "התקן יישומים ממקורות לא ידועים"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או, אז זאת בדיוק השאלה שלי.

הנה המצב שלי:

יש לי מספר A ומספר B.

ב-S2 נרשמתי לוואטסאפ עם מספר A.

עכשיו אני עם ה-S2 עם מספר B והכל עובד היטב.

היום אני רוצה להפעיל את ה-S4 עם מספר B, להתקין וואטסאפ ושהכל ימשיך כרגיל.

מה עושים?

אולי להכניס SIM A ל-S4 ולהפעיל את ה-WhatsApp איתו

ולאחר מכן להכניס SIM B ל-S4 ולבדוק שעובד

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אולי להכניס SIM A ל-S4 ולהפעיל את ה-WhatsApp איתו

ולאחר מכן להכניס SIM B ל-S4 ולבדוק שעובד

בעיה... סים A לא פעיל כרגע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נזכרתי במשהו לגבי האפליקציות שדורשות רוט

אם תשים את האפליקציות (כלומר את הapk שלהן) בתיקייה /system/app/ הן יקבלו הרשאות רוט אוטומטית.

הבעיה היא שהתיקייה מורצת כread only והדרך היחידה להפוך אותה לניתנת לכתיבה זה עם הרשאת רוט.

האמת היא שעשיתי את זה עם אפליקציה אחרת בלי לעשות רוט למכשיר אבל זה עם מכשור של העבודה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בינתיים אשאר עם המכשיר לא פרוץ, אפילו שזה כבר התחיל קצת לעצבן אותי כי פתאום אני מגלה כמה דברים נוחים יותר עם המכשיר הפרוץ.

מה שעוזר לעניין הוא של-S4 יש באמת מגוון רחב של פיצ'רים מגניבים שתורמים מאוד לחוויה, מה גם שהוא מהיר משמעותית מאוד מה-S2 והמסך שלו פשוט נפלא.

אני מניח שחלק מהדברים אפשר לעשות עם ה-S2 גם כן, אבל רק עם ה-S4 התחלתי לשחק עם כל מיני דברים:

1. חיבור ויפי מובנה לטלוויזיה ולמחשב - אפשר לקשר תמונות, סרטים, מוזיקה וכולי דרך הטלפון ישירות מעל הטלוויזיה למשל, וזה עובד מעולה.

2. חיפוש קולי של גוגל - סוף סוף זה עובד לי כמו שצריך. לחיצה אחת, אמירת "גוגל" ואז במקום לכתוב אפשר פשוט לעשות הכל. להתקשר לאנשי קשר, לקבל הוראות הגעה למקומות, לשאול שאלות. זה פשוט עובד.

3. מולטי וינדואו - נחמד ושימושי.

4. הפעלתי דרופבוקס וקיבלתי עוד 48 ג'יגה מתנה. כנראה תגובה זריזה ל-copy החדש...

מצד שני, יש דברים שעדיין לא הצלחתי להפעיל כמו שצריך, למשל air view, air gesture, smart stay, smart scroll וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תוכל לפרט איך קיבלת תוספת נפח לדרופבוקס? אצלי יש 2 ג'יגה.

כל הפיצרים שציינת מגיעים כבויים כברירת מחדל, המתג שמפעיל אותם מתוך ההגדרות הוא גם כפתור להגדיר איזה אופציות אתה רוצה שיפעלו עם הפיצ'ר. (למשל ב air view אתה יכול להפעיל/לכבות: תצוגה מקדימה של מידע, הגדלה של דפי אינטרנט וכו')\

תוכל גם לפרט מה זה הWIFI הזה שאמרת עם הטלויזיה?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא קראתי את כל העמודים, אבל גם אני רוצה לשדרג לS4 מסמסונג OMNIA HD.

לא שמעתי עליו ביקורות רעות, להיפך, הוא המצטיין מבין כל המכשירים החדשים.

מה ההתלבטויות שלך?

פורסם

כמה עלה לך?

חנות פרטית?

בנוגע לחסרונות ששמעת עליו - הסוללה תמיד תעשה בעיות, צריך לקנות סוללה מוגדלת (יש גם באותו גודל רק עם יותר עוצמה) שתחזיק לאורך זמן

פורסם
תוכל לפרט איך קיבלת תוספת נפח לדרופבוקס? אצלי יש 2 ג'יגה.

כל הפיצרים שציינת מגיעים כבויים כברירת מחדל, המתג שמפעיל אותם מתוך ההגדרות הוא גם כפתור להגדיר איזה אופציות אתה רוצה שיפעלו עם הפיצ'ר. (למשל ב air view אתה יכול להפעיל/לכבות: תצוגה מקדימה של מידע, הגדלה של דפי אינטרנט וכו')\

תוכל גם לפרט מה זה הWIFI הזה שאמרת עם הטלויזיה?

התחברתי לדרופבוקס מהמכשיר והופה - עוד 48 ג'יגה. זה תוספת מיוחדת לרוכשי סמסונג. תקף לשנתיים לפי מה שאני מבין, לא שאני יודע מה זה אומר...

בנוגע לפיצ'רים - אני לא עד כדי כך טמבל. כמובן שהם מופעלים. הם פשוט לא עובדים כמו שצריך...

חיבור WIFI לטלוויזיה - יש מגוון דרכים. בטלוויזיות חכמות של סמסונג זה עובד כמעט אוטומטי. לי יש טלוויזיה לא חכמה, אבל כזו שמחוברת לרשת. אפשר למשל לשלוט על הטלוויזיה באמצעות watchon (לכבות, להדליק, להעביר ערוצים, ווליום וכולי), ואפשר להתחבר אליה באמצעות nearby devices ולהציג עליה את מה שמוצג על מסך המכשיר. אם מחברים אותו פיזית זה אפילו יותר מהר, אבל זה עובד נחמד גם בויירלס. אגב, זה מתחבר לכל מכשיר שמחובר לרשת.

8701_649814188375805_1836783202_n.jpg

עשיתי גם סרטון, לא ספציפית בשביל להדגים אלא יותר בשביל לבדוק את צילום הוידאו של הקאנון D650:

http://www.youtube.com/watch?v=ecq_06-KuH8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מצאתי בדרופבוקס איפה מקבלים את הנפח האקסטרה, הוא רוצה שאני אעשה כמה ג'סטות כדי לקבל את זה.

מה מהפיצ'רים לא פועל לך היטב?

חלילה איני מזלזל, אבל לא כולם מבינים שהמתגים האלה הם כפתורים, במיוחד כי נראה לך שהדלקת את "סמן מרחף" ושזה כולל את כל הפונקציות שלו. וגם אם נכנסת לזה ומצאת שבפנים יש עוד רשימת פונקציות עם מתגים, זה לא ברור לכולם שגם המתגים האלה הם כפתורים לעוד רשימת פונקציות...

מבין הפונקציות הללו, יש דברים מיותרים יותר ומיותרים פחות.

למשל הגלילה החכמה, גם בהפעלה עם העיניים וגם בהפעלה עם הטיית המכשיר זה פשוט מציק. גולל את המסך על דעת עצמו כי הוא מדמיין שרציתי את זה.

עוד מיותר זה ה"התראה חכמה" שבהטיית מכשיר מאותת שיש שיחות שלא נענו.

מציק למחצה: "שהות חכמה" כשאני צופה בוידאו ומחליט לגרד באף, המכשיר מפרש את זה כאילו סובבתי את הראש, ומפסיק לי את הוידאו.

את תנועות הניפנוף דווקא מצאתי מועילות, גם את תכונת "מבט מהיר" אהבתי.

התצוגה המקדימה במרחק מהמכשיר גם היא נחמדה.

פורסם

בוא רק נגיד שמצאתי את עצמי מנפנף הלוך ושוב מעל המכשיר במגוון סיטואציות, בלי שהוא עושה שום דבר רלוונטי :lol:

בכל מקרה, את הדברים החשובים הוא עושה היטב, וזה העיקר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עכשיו עשיתי מה שהדרופבוקס רצה, יש לי 51.25 ג'יגה, אין לי מושג למה ואיך.

אין מצב שכל הפיצ'רים לא פעלים לך בכלל..

תוודא שהדלקת את הפיצ'רים עצמם, ולא רק את האופציה הראשית שלהם.

למשל, כדי להפעיל את כל פעולות הנפנוף:

הגדרות > תנועות ומחוות > מחוות אוויריות > ותוודא שמי שמעניין אותך מסומן.

שים לב שאתה יכול להיכנס לכל אחת מהאופציות ולבצע הדגמה ביחד עם המכשיר. ובחלק מהם יש עוד הגדרות קטנות פנימיות (למשל איזה התראות יופיעו ב"מבט מהיר")

אחד הדברים הכי גאוניים בנפנוף זה האופציה לדפדף בין מסכים במסך הבית, כדי להעביר ווידג'ט/אפליקציה בין עמודים שונים. במקום לתפוס אותו ולהצמיד לקצה עד שיעבור העמוד.

פורסם

אחד הדברים הכי גאוניים בנפנוף זה האופציה לדפדף בין מסכים במסך הבית, כדי להעביר ווידג'ט/אפליקציה בין עמודים שונים. במקום לתפוס אותו ולהצמיד לקצה עד שיעבור העמוד.

זה גאוני בעיניך? הרי עושים את זה פעם אחת ושוכחים מזה. דווקא את זה בכלל לא חשבתי להפעיל. הפעלתי את quick glance ואת air browse, אבל כרגע זה עובד רק באפליקציות המקוריות של המכשיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני מסדר במסכי הבית כל פעם קצת. אז אני נהנה מהפיצ'ר הזה בכל יום :lol:

גם אני מחכה בקוצר רוח שיהיו עוד אפליקציות שמשתמשות בריחוף.

• תוכן חדש...