Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון אישי, התעסקןת עם סאני זה כמו נסיון להתקוטט עם צלופח חשמלי. סביר להניח שתנצח, אם אתה מוכן לסבול מספיק זמן.

לא מכיר את רמפל, אבל בכל הנוגע לשוק הסלולר בארץ אין לי ציפיות גבוהות...

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום יתרון לסאני על פני חברת שקר אחרת.

בנדוב גנב ושקרן לפחות כמו כל השאר.

כשהגעתי להחליף מטען שהפסיק להטעין ביקשו ממני במעבדה את המכשיר.

כששאלתי מה קשור, הטכנאי אמר שאם התקנתי רום על הטלפון אז יתכן שהוא שרף את המטען...:roll::?

אז כמובן שהיה רום אחר וכמובן שלא החליפו את המטען.

בפעם אחרת (עם S3) שההטענה לקחה המון זמן, ולא היה רום אחר, ביקשו לקחת את המכשיר לשבועיים.

שאלתי אם שולחים אותו לנופש בהוואי אבל זה משום מה לא הצחיק אותם.

ויתרתי.

בסוף זה היה כבל USB דפוק.

אבל שיא השיאים היה כששאלתי אם אני קונה S3 בדגם הבינלאומי מאנגליה, האם ניתן יהיה לממש אחריות אצלם?

התשובה היתה לא - מאחר ויתכן שיש שוני בחומרה...

כלומר סמסונג מיצרת 3 דגמי מכשירים. אחד עולמי, שני LTE ושלישי לסאני.

אז אני לא רואה צורך בלשלם לסאני אפילו אגורה אחת מיותרת.

פורסם

לא רק ששכנעת אותי, אני חושב שאם היבואן המקביל היה מוכר יותר ביוקר, בכל זאת הייתי קונה ממנו.

הכל כדי לא לחזק את ידה של סאני. שבהתחלה שקלתי לקנות מהם רק בשביל האחריות של השנה הנוספת.

ואח"כ בשביל העובדה שאף אחד לא שיחק במכשיר, אבל הם בעצמם משחקים במכשיר, אז אין להם שום יתרון.

אז כנראה אלה הפרטים: 2800 עם אחריות לשנתיים של רמפל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כנראה שלא תקבל שירות שונה משמעותית מיבואן אחר כי התנאי אחריות הם של היצרן (כל היצרנים לצערנו).

הם שמים מדבקות לזיהוי קורוזיה שנותנות תשובה חיובית גם אם המכשיר לא טבע, אין אחריות אם המכשיר עבר רוט או יש נזק פיזי וכו'.

וזה אגב לא שונה במדינות אחרות, זה ככה גם בארה"ב ובצרפת וכו '

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נכון חלקית.

כשהתחילה להיות נפוצה הבעיה של המוות הפתאומי ב S3, בכל העולם סמסונג החליפה לוח ושלחה את הבעלים המאושרים חזרה.

סאני?

סאני בעטה בלקוחות בפרצוף ואמרה שזה תוצאה של רוט והתקנת רום לא תקין למרות שידעה יפה מאד על הבעיה.

רק כשהתגברו התלונות סאני חזרה בה.

אז מה ההבדל בין S3 ל S4?

מהסתכלות במפרט של שניהם אין הבדל מהותי...:roll:

מסך גדול יותר ורזולוציה גבוהה יותר, יותר זכרון ראם (2 גיגה לעומת 1), מצלמה 13 מגהפיקסל,2 מעבדים עם 4 ליבות כל אחד (למרות שבו זמנית יכול לפעול רק מעבד אחד) ו8 גיגה שתפוסים לך בזכרון על כל מיני נפנוני ידים ועיניים.

פורסם

בנוגע למעבד, יותר ממספר הליבות משנה הארכיטקטורה. ב S3 מדובר על ליבות A9, ב S4 מדובר על A15. פער הביצועים ביניהן ענק.

ומצד שני, אין היום משהו שאפילו מדגדג ל s3, אז זה טיפה מיותר...

פורסם
נכון חלקית.

כשהתחילה להיות נפוצה הבעיה של המוות הפתאומי ב S3, בכל העולם סמסונג החליפה לוח ושלחה את הבעלים המאושרים חזרה.

סאני?

סאני בעטה בלקוחות בפרצוף ואמרה שזה תוצאה של רוט והתקנת רום לא תקין למרות שידעה יפה מאד על הבעיה.

רק כשהתגברו התלונות סאני חזרה בה.

תלונה לסמסונג העולמית יכול להיות שהייתה גורמת לסאני להתעשת מהר יותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תלונה לסמסונג העולמית (לא במקרה שלי אבל בכמה שאני מכיר) החזירה תשובה שסאני לא נציגים שלהם אלא מפיצים בלבד. ככה שאין בדיוק עם מי לדבר.

פורסם

מקפיץ כי אני גם בהתלבטות:

האם יש יתרון משמעותי ל-S4 על פני S3, ששווה הפרש מחיר של 220 יורו? (איפה שאני נמצא ה-S4 עולה 600 יורו, ה-S3 עולה 380 יורו).

בנוסף, איך ה-HTC ONE החדש? עולה פה 600 יורו גם כן (בגרסת 32 ג'יגה. אין חריץ הרחבה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כנראה שלא תקבל שירות שונה משמעותית מיבואן אחר כי התנאי אחריות הם של היצרן (כל היצרנים לצערנו).

הם שמים מדבקות לזיהוי קורוזיה שנותנות תשובה חיובית גם אם המכשיר לא טבע, אין אחריות אם המכשיר עבר רוט או יש נזק פיזי וכו'.

וזה אגב לא שונה במדינות אחרות, זה ככה גם בארה"ב ובצרפת וכו '

קנה באייבורי ותקבל אותו עם רוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ExoduS, .

ולצערי ל S3 עוד לא היה 2 ג'יגה.

י.

GT-i9350......

יכול גם לקחת סטנדרטי לחלוטין 9300, לעשות לו ROOT ולהוריד את כל הזבל של סמסונג..חוסך 40% מהסוללה ו400 מגה בזכרון.המכשיר עף עם POWER SAVE MODE ורום מקורי 421 שהגיע איתו...

פורסם
האם יש יתרון משמעותי ל-S4 על פני S3, ששווה הפרש מחיר של 220 יורו? (איפה שאני נמצא ה-S4 עולה 600 יורו, ה-S3 עולה 380 יורו).

בנוסף, איך ה-HTC ONE החדש? עולה פה 600 יורו גם כן (בגרסת 32 ג'יגה. אין חריץ הרחבה).

אתמול שוחחתי עם חבר שעשה מעבר מ-S3 ל-S4 , הוא מאוהב. אבל, הוא משתמש שמאוד אוהב את כל הפיצ'רים המיוחדים והרבה כאלה התווספו ב-S4. אם אתה משדרג פעם בתקופה (בניגוד למשדרגים סדרתיים שמחליפים כל מכשיר מייד כשדגם חדש יוצא) אז כדאי לקחת את ה-S4 שיהיה רלוונטי וחזק מספיק לתקופה ארוכה יותר.

אחת האופציות היא כמובן ה- ONE. ה-ONE מדהים במראה שלו ובתחושה. אני אוהב את המכשיר ומעריץ את החברה על הגישה שלה (החל מה- Sense וכלה בגישה החדשה לעניין המצלמה). אבל לדעתי, בשורה התחתונה - הסוללה הגדולה יותר, האפשרות להרחיב זיכרון, המסך הגדול יותר (גם אם במעט) וקהילת המפתחים האדירה - מכריעים את הכף לטובת ה-S4.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...