Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני בתור מחזיק באחד ואוהב של רכב צרפתי, ראיתי את הפרסומת המרשימה של לובינסקי בטלוויזיה ויצרתי איתם קשר כדי לברר על ההנחה שהם נותנים.

ביררתי לגבי דגם הדיזל של פיג'ו 301, שמגיע רק עם גיר ידני (ואטרקטיבי..) ושימו לב להנחה המטורפת שקיבלתי שם. במקום 115,000 ש"ח אני אקבל אותו בהנחה של.........5,000 ש"ח . למי שחישב זה יוצא פחות אפילו מ-5%.

נראה לי שתחושותי הועברו כאן אבל זה גם מידע תכלס למי שרוצה לדעת מה ההטבה.

פורסם

תבדוק C3 פיקאסו דיזל ידני, בלי הנחה היא עולה 114,000 שקלים.

על הדרך יהיה לך רכב הרבה יותר איכותי מה-301 דיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתור אחד שרכש כבר מס פעמים רכבים חדשים, הגעתי למסקנה שימי המכירות בד"כ זה הרבה רעש וצלצולים ובתכלס אין כלום מאחורי הפרסומות.

המוכר רק מנסה להלחיץ אותך שתסגור הזמנה כי עוד מעט "המבצע" נגמר.

צריך להגיע רגועים,רצוי למכור את הרכב לבד ולא דרך טרייד אין ואז היבואנים מגלים גמישות מפתיעה.

כך זה היה עם 2 הרכבים האחרונים שלי וגם עם משאית שרכשתי לעסק.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ימי המכירות של לובינסקי ובייחוד בחודש מאי כל שנה הם בכלל לא בדיחה, ההנחה הקטנה שקיבלת היא ככל הנראה ספציפית על הדגם ששאלת.

סדר הגודל הרגיל של הנחה לרכבי בנזין נע סביב 10 אלף ש״ח + טרייד אין במחיר מחירון או בהפחתה קטנה + אבזור בחינם.

בהחלט מרשים ודרך אגב המבצעים של לובינסקי בחודש מאי יותר טובים מהמבצעים שהם נותנים למשל לארגון ״חבר״ ששם ההנחה טיפה יותר גבוהה אבל אין טרייד אין, ששווה בתנאי השוק יד שניה הרבה יותר (בהנחה שיש לך רכב שאתה רצה לבצע עליו טרייד אין והמחירון שלו סביר, בתנאי השוק יד שנייה החלשים של היום, רק הטרייד אין כשלעצמו שווה עד 10 א׳ ש״ח אפילו).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תבדוק אם נותנים גם מימון בלי ריבית (36 תשלומים) - זה יכול לחסוך בקלות כמה אלפי שקלים.

אני דווקא מאוד מרוצה מהניסיון האישי שלי עם מבצע המכירות האחרון של לובינסקי (לפני שבוע) - ראה שרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=476012

קיבלתי הנחה של כמעט 10% מהמחירון + 36 תשלומים ללא ריבית.

פורסם
110K לפיג'ו 301 זה פשוט שוד לאור היום, חברות הליסינג רוכשות אותו בהרבה-הרבה פחות.

אז תרשום חברת ליסינג ותקנה בפחות.

מה זה משנה בכמה הם קונים? בדוק כמה אתה משלם ומה אתה מקבל מול האופציות האחרות בשוק ותחליט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק הגיעה הסקודה ראפיד והמכירות של צמד הצרפתיות צנח באפריל.

שימשיכו להתייבש ו"לדחוף" רכבים לחברות ליסינג עד שיגיעו למסקנה שצריך לקצץ במחירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בשנים האחרונות יש "מסורת" של יום מכירות לפיג'ו סיטרואן במתחם סגור. יצא לי להיות שם בשנה שעברה וההנחות בהחלט היו לא רעות..לא כמו שאתה מתאר.

פורסם

ל-ALFA יניב:

לפחות יש כמה חברות , סליחה ! רוב החברות כיום נותנות הנחה על מזומן . הנחה כלשהיא , משהוא ...

כשאמרתי משהו התכוונתי לכסף ולא לאביזרים , או אביזרים שמתורגמים להנחה כספית כלשהיא .

אם הבן אדם רציני ורוצה לקנות את הרכב , אז באים לקראתו בהנחה מסוימת , וזה נכון לגבי כולם אבל כו ו ו ו לם !

חוץ מ... "דלק מוטורס" . והנה התרוץ שלהם :"אנחנו מתמחרים מראש נמוך וכמעט ללא רווח , ולכן אין אפשרות להנחה"

אצלם גם אם קנית 2 רכבים במשך פחות משנה לא תקבל שום הנחה כספית{חוץ ממראה חכמה} אבל כסף לא !

אז יש לי בשבילם מסר : למצוא תרוץ מקורי יותר . מה קרה ? אם כל החכמה של סוכני המכירות שלהם , רק על זה הם חשבו ?

• תוכן חדש...