Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לדרמן וחוצפה ישראלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

בשבוע שעבר הרגשתי צורך לספק רצון ישן שלי לרכוש לדרמן איכותי ויוקרתי ועשיתי "מחקר" בנושא.

גם כאן בפורום וגם ברשת.

אחרי שהחלטתי לרכוש את ה Leatherman Charge TTI, חיפשתי את המקום הטוב ביותר לרכוש דרכו.

לא הופתעתי לגלות שהמחירים באיביי זולים מבארץ.

כן הופתעתי לגלות, היום, כשעברתי דרך "ריקושט" ובחרתי לעשות בדיקה ולראות "עד כמה דפקתי את המערכת".

כרגיל, אף פעם אין את מה שאני מחפש, היה ליד, היה את הוייב ועוד כמה פשוטים יותר, אבל את הצ'רג' טיטניום לא היה במלאי.

המוכרנית הנחמדה הועילה לבדוק למעני תמורת כמה שקלים חדשים אוכל לבצע הזמנה ולרכוש את הצ'ארג' טינטיום, ולאחר בדיקה קלה נאמר הסכום, כמובן שאוזיי עמדו, אמרתי תודה רבה ויצאתי בתדהמה מהחנות.

אני רכשתי את את ה Leatherman Charge TTI תמורת 380 ש"ח כולל משלוח, חדש, עם התחייבות למוצר מקורי, באריזתו המקורית ועם כל האביזרים הנלווים בסטנדרט.

הסכום שנאמר לי בריקושט היה לא פחות מ.. שימו לב ! 1099 ש"ח ! והנחה של 5% באם ארכוש כרטיס מועדון ריקושט. תודה רבה.

664 שקלים הפרש מחיר (לאחר הנחה של 5%), ואני שואל, למה?!?! לא מספיק להיות הוגנים ולהוויח על מוצר מסוג זה 25% ? 30% ?

יותר מששמחתי שלא "נפלתי" לסחיטה הזאת, הייתי מאוד עצוב לגלות על גניבת הצרכן.

ששמח ששיתפתי אתכם.

לילה טוב, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תקווה שלא תצטרך לשלם מע"מ ומיסים אחרים

בוא נאמר וכן אצטרך לשלם עוד 33%.. עוד 125 ש"ח.

מה שאומר 505 ש"ח על לדרמן שבריקושט ביקשו עליו 1099 ש"ח !

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני הזמנתי בזמנו את סופר טולס, ולא נידרשתי לשלם כלום מעבר למחיר המוצר+משלוח בדיוק כמו בשלב ההזמנה.

גם אני זוכר הפרשים של יותר מפי 2

פורסם

במקרה הגרוע תשלם עוד 17 אחוז מעמ, ככה שזה יעלה לך 445 שקל, עדיין פחות מחצי.

אני לצערי מזמין כמעט כל דבר שאפשר מאיביי. בגדים לילדות, נעליים, סכיני גילוח, אפילו ג׳ל לשיער

יוצא 30 אחוז פחות.

פורסם

זה בהחלט נקודה למחשבה, אבל! הכל תלוי בכמה מוזלת.

גם בזה יש מחיר ב"עקומת פעמון", כשהרוב מתרכז באיזור מסויים- דולר יותר או פחות. זה התחום היחסית בטוח ברכישה מחו"ל. זול מדיי, וזה כנראה זיוף, יקר מדיי ואין טעם.

וכן, המחיר שלוקחים בחנויות כמו זו שציינת הוא משוגע לגמרי. אני זוכר יום אחד שהתעצבנתי על הלדרמן WAVE דור 1 שהיה ליעל שנסגר לי על האצבע, והלכתי לריקושט לרכוש את דור 2. רצו 650 ש"ח, פלוס המחשב שלהם נפל, כך שגם הZדיינתי שעה ומשהו על כלום... מאז אני למדתי את הלקח.

אה, ואז לא הייתה לי האפשרות לרכוש בחו"ל לצערי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ריקושט הם נורא יקרנים, את זה למדתי עוד בשירות הצבאי שלי.

את כל הגופיות הצבאיות שלי קניתי מדלתא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצאתי כלים משומשים באיביי במחיר זנות. פיוז במצב חדש לחלוטין ללא סימני שימוש (מגיע רק הכלי, בלי כלום איתו) ב135 ש"ח, ומיקרה בת 20 שנראת ישנה ב27 ש"ח.

uploadfromtaptalk1366621487947.jpg

פורסם

תיקים איכותיים, כלי עבורה קטנים וציוד בסגנוו- מופקעים בהיסטריה בארץ

חיפשתי לא מזמן תיק למחשב נייד. מצאתי סמסונייט לייטספיר נחמד. המחיר בארץ- 1300 שקלים.

חיפשתי אחד זול יותר- קארגולייט ב 700 שקלים.

חיפשתי בארה"ב, אצל מפיץ מורשה של סמסונייט. מצאתי זנון 2, שזו סדרה בין הלייטספיר לקארגולייט.

מחיר- 60 דולר.

ההפרש פשוט היסטרי.

פורסם

אני קניתי לפני חודש charge tti עם ביטים ונרתיק עור מאיביי ב-415 ש"ח.

עדיין לפחות 25% פחות מאשר בארץ.

תמיד לעשות סקר שוק....

פורסם

סוללה כפולה ללפטופ -בארץ (באינטרנט) טווח של 700-900 ש"ח. מ pcbattary לאחר מע"מ 380...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

וזה עוד הפרש קטן יחסית..

אני רכשתי ספוט לדים מחברה ידועה ואיכותית, בדיקה בארץ העלתה מחיר של 145 ש"ח לנורה בודדה.

ב EBAY אותה נורה בדיוק 21 ש"ח כולל משלוח - כמובן שרכשתי כמות וגם ספיירים.

בינתיים עובדים כבר חצי שנה יפה מאוד...

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

ראה את תגובה 22 שלי כאן. בדיוק אותו עניין בתחום השעונים.

לפני מספר חודשים נזקקתי לאיזה כלי עבודה. המחיר בארץ כ-1200 ש"ח. הוזמן מחנות בארה"ב, הגיע תוך שבוע במחיר 770 ש"ח.

פילטרים לבר המים\קרח במקרר שלי (סמסונג) - בארץ 250 ש"ח ליחידה, ביבוא מאנגליה 170 ש"ח (פעם נמכר על ידי סיני אפילו בפחות, אבל הוא סגר את הבסטה).

הקניה הראשונה שלי באיביי: פילטר לעדשת המצלמה שלי שנמכר בארץ בקרוב ל-250 ש"ח הוזמן מדרום קוריאה תמורת 70 ש"ח.

טלפונים סלולריים - כל שבוע נפתחים כאן כמה שרשורים שמהם אפשר ללמוד על הפרשי המחירים בין רכישה מקומית ליבוא עצמי.

ויש לי עוד הרבה מאוד דוגמאות.

בקיצור - מוצרים שאינם סובלים מבעיות של טריות או שבירות יתר, ושדמי המשלוח שלהם סבירים - להזמין מחו"ל. היבואנים בארץ צריכים ללמוד לתמחר את מוצריהם במחירים סבירים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...