Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לדרמן וחוצפה ישראלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מר ברווז אתה לא ממש צודק.

קראתי בעיון את מה שכתבת בהמשך דבריך, אך לא השתכנעתי שאני טועה.

הנקודה שניסיתי להעביר היא שישנם אנשים שטוענים שבגלל שעסקים הם חזירים אז מחזור המכירות שלהם הוא X. לעומת זאת, אם הם יורידו מחירים אז הם ימכרו הרבה יותר.

הנקודה הזו תלוייה ישירות במוצר!

זה לא משנה אם אתה לוקח 100 אנשים, 1000 אנשים או יותר. קח קבוצה של 50 איש. תוריד את המחיר למחיר כאסח, אם הטענה נכונה שכמות מכירות תלויה במחיר אז אותם 50 איש יקנו יותר ממה שהם נהגו לקנות פעם. כמו שאמרתי, אני מציע זוג צמיגים שטח במחיר כאסח, רק לבוא ולקחת. אם המחיר הוא מה שמדבר בסופו של דבר ללקוח למה אותם קבוצה של 10,50,100 איש וכו' לא קונים פי 3 או פי 4 צמיגים ממה שהם צריכים? כי יש להם כמות צריכה מסויימת. בן אדם שרוכב כל סוף שבוע וטוחן זוג צמיגים בחודש (לדוגמה) הוא יודע שהוא צריך 12 זוגות. אם המחיר הוא שווה וכדאי נראה לך שהוא יקנה 15 זוגות? 20 זוגות? בשביל מה? הרי יש לו קצב מסוים שבו הוא צורך צמיגים.

כמות צריכה של צמיגים היא שונה משל הרבה מוצרים אחרים, גם בגלל שצמיגים הם מוצר מתכלה בעל תוקף. אדם לא ינצל הזדמנות לרכישת 12 זוגות צמיגים במחיר כאסח, כי בינתיים הצמיגים "יישבו וייתיבשו".

ואגב, אם המצב היה כמו שאתה מתאר, ואני צורך 2 צמיגים בחודש, ונתקל במבצע טוב, הייתי קונה את אותם ה-12 זוגות בלי לחשוב הרבה. מה שכן, היה עובר לי בראש "אם עכשיו יש כזה מבצע, בעתיד יהיה עוד אחד" וזה בהחלט יכול להשפיע על ההחלטה שלי האם לרכוש.

לגבי מוצרים מסויימים, הטענה בעיניי היא נכונה לחלוטין. לגבי מוצרים אחרים, היא רחוקה מהאמת.

תחשוב מה היה קורה אילו היית מציע למכירה טאבלט של סמסונג או אייפד (מהדור האחרון) או אפילו אייפון במחיר מצחיק.

מה ההבדל פה?

צמיגים זה לא משהו "סקסי" שניתן להשוויץ בו, רק לחברים שיש להם אופנועים ומבינים את החשיבות של העניין ניתן להשוויץ. לעומת זאת, אייפון\אייפד זה מוצר סקסי, שכולם שמעו עליו, כולם רוצים אותו, והמוני אנשים סתם ככה מחפשים אותו בגוגל כדי למצוא מבצע טוב עליו.

לצמד המילים "אייפון מחיר" יש 14,500 חיפושים מדי חודש בגוגל. כמה חיפושים יש עבור "צמיגי צרברל קורטקס"? אני מנחש שבאיזור האלף, מקווה שהרבה יותר (מקווה בשבילך :-D ).

אותו הדבר עם לדרמן, אותו הדבר עם מצלמות מדגמים מסויימים\חברות מסויימות (אולימפוס לדוגמא), כל מוצר צרכני "נחשק" מייצר הרבה יותר הדים באינטרנט מאשר מוצרים ללא "סקס אפיל".

דע את קהל היעד שלך, ידידי.

אשמח להמשיך אתך את הדיון בכיף גם בטלפון. צור קשר בה"פ אם תרצה. גם אני מוכר מוצרים ללא "סקס אפיל" :lol:

תקשורת נטולת אינטרסים בין בעל עסק אחד למשנהו בד"כ גורמת להרבה דברים טובים לקרות בדרך :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...