Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני עומד בפני רכישת רכב לי ולחברה. נסיעות בסדר גודל של עד 20,000 ק"מ שנתי.

ראיתי באחד הלוחות סיטרואן c4 שנת 2008- דגם מפואר הכולל בקרת אקלים, בקרת שיוט, הגבלת מהירות, מחשב דרך, בקרת אקלים נפרדת לנהג ולנוסע, שליטה על הרדיו מההגה, גלגלי מגנזיום ועוד. הרכב עשה סך הכל 63,000 ק"מ!

מחיר מבוקש נמוך משמעותית ממחיר מחירון.

הבנתי משיטוט באינטרנט שהרכב בסך הכל די אמין ומפנק.

הייתי רוצה לדעת מה מידת האמינות, איכות הנסיעה, חוויית הנהיגה ברכב. מדובר אחרי הכל במנוע 2000 סמ"ק עם 143 כ"ס..

האם הגיר בעייתי עד כדי שלילת הרעיון לקנות, או ששווה לעשות את המהלך ולהמר הפעם על סיטרואן.

תודה רבה לכל המגיבים!

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

שקלתי לקנות רכב כזה וגם לקחתי אחד לבדיקה. בבדיקה היה סה"כ טוב. משם המשכתי למוסך מורשה לקבל הצעת מחיר לתיקונים לשם מיקוח. ממש לפני ההגעה למוסך הגיר יצר תחושה כאילו הרכב קיבל מכה. בבדיקה זריזה במוסך נאמר שהגיר מתקרב לסוף ימיו (לא רק שסתומים). אם זה לא היה קורה כנראה שהייתי קונה את הרכב ומפסיד הרבה על שיפוץ גיר. אם אתה בכל זאת הולך עליו אני ממליץ לבדוק טוב טוב את הגיר במוסך מורשה סיטרואן. הרכב שבדקתי טופל לפי הוראות יצרן והיה עם קילומטראג' של 100K, לשם אינדיקציה.

מעבר לזה, מהרושם הקצר ביותר שהיה לי מדובר ברכב נוח ומפנק, עד כמה שניתן בקטגוריה ובטווח המחירים הנ"ל.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

לא תמצא רכב מפנק כמו הc4 בטווח המחירים שלו וגם לא אם תוסיף10,20k.גרסת הpack מפנקת ביותר ומאובזרת מאד.

מבחינת מנוע, היה לי את המנוע הזה בגרסה קצת ישנה יותר שלו 138כס בפגו 307 ידנית,מנוע מצויין חזק, ומאד אמין,מכרתי עם 150000 קמ בערך והמנוע לא הראה כל סימני עייפות,לגבי הגיר בדוק במוסך מתמחה בשביל השקט הנפשי שלך,במידה ולא תכנע לסטיגמות תהנה מרכב מצויין.

מקווה שעזרתי.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

היתה ברשותי פיג'ו 206 עם מנוע 2000 סמ"ק, הגעתי איתה ל-170 אלף קילומטר. הוצאות האחזקה התאימו לגיל הרכב ולא היו לי הפתעות לא נעימות.

לדעתי עסקה טובה, בכפוף לבדיקה במכון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...