Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמצא רכב בשטחים אחרי שנתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל הנוצץ זהב.

שיבדוק טוב טוב שלא החביאו לו איזה חבילה שם, למה ככה קל לעשות מכות של כסף.

סתם דוגמא, גונבים את הרכב, מפרקים את הריפוד או אפילו בגלגל רזרבי או בעוד מיליון מקומות, מרכיבים הכל חזרה ושיהיה יפה, מצחצחים את הרכב, וזורקים אותו איפשהו.

באה המשטרה ומחזירה אותו לבעלים, ואחרי כמה זמן בא שותף של הגנב, מוציא מהאוטו מה שהחביאו, וככה בוצעה הברחה מתחת לאף של המשטרה.

פורסם
לא מדובר פה על הרכב של השוטר עם הסובארו ?

המקרה עם השוטר והסוברו DL זה בכלל סיפור הזוי הוא מצא אותו אחרי המון שנים ממה שזכור לי

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

שיבדוק שלא הוסיפו לו דיפוני TNT\דינמיט\C4 בדלתות לשיפור הסאונד ברכב ולהשתקת רעשי כביש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סחתיין!

היה לי מקרה דומה, כששירתי ברמאללה, עשינו מבצע נגד משחטות רכב, ומצאנו שם, בין כל הרכבים המתים, מאזדה 626 משופצת ומדונדשת.

הרכב הופיע כגנוב כשנתיים. ברכב היו מסכי DVD מקדימה ומאחורה, מיני-בר בבגאז', ג'אנט מגנזיום, צמיגים חדשים, המנוע עבר שטיפה, פגושים וחצאיות שלא יביישו טויוטה סופרה, ריפודי עור במקום הבד המקורי, חלונות מושחרים ועוד.

אין לי מושג מה היה שם מבחינה מכאנית, לא יצא לי לדבר עם בעל הרכב.

בכל מקרה, הלוואי עליי שימצאו את הרכבים שגנבו לי...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מצאתי באזור רמאללה DR לא זוכר כמה סמ"ק ,אחרי 7 שנים שהיה גנוב ,היתקשרתי לבעלים האחרון שהיה רשום הוא חשב שאני מותח אותו ,כשהוא הגיע הוא התרגש כאילו נולד לו ילד.

פורסם

לחבר היתה פעם טרנספורטר ישנה ששימשה אותו במכולת שהוא ניהל.

הרכב נגנב ונמצא לאחר כשבועיים.

במהלך השבועיים הרכב עבר שיפוץ מלא של המנוע ותיקונין נוספים.

הוא הרויח הרבה מהגניבה הזו.

פורסם
לחבר היתה פעם טרנספורטר ישנה ששימשה אותו במכולת שהוא ניהל.

הרכב נגנב ונמצא לאחר כשבועיים.

במהלך השבועיים הרכב עבר שיפוץ מלא של המנוע ותיקונין נוספים.

הוא הרויח הרבה מהגניבה הזו.

ענק, פשוט ענק.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
לא כל הנוצץ זהב.

שיבדוק טוב טוב שלא החביאו לו איזה חבילה שם, למה ככה קל לעשות מכות של כסף.

סתם דוגמא, גונבים את הרכב, מפרקים את הריפוד או אפילו בגלגל רזרבי או בעוד מיליון מקומות, מרכיבים הכל חזרה ושיהיה יפה, מצחצחים את הרכב, וזורקים אותו איפשהו.

באה המשטרה ומחזירה אותו לבעלים, ואחרי כמה זמן בא שותף של הגנב, מוציא מהאוטו מה שהחביאו, וככה בוצעה הברחה מתחת לאף של המשטרה.

רכב גנוב אשר נתפס נבדק על ידי חבלני משטרה מקצועיים אשר דואגים להבטיח את בטחון הציבור, כמו כן הרכב לא ישר ברגע המציאה מוחזר לבעלים, הוא מגיע למגרש משטרתי כמובן לפני העלתו לגרר נבדק על ידי חבלן, ובמגרש נבדק על ידי טכנאי מז"פ ואז מגיע הליך שחרור הרכב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הזוי ביותר, אבל כיף לקרוא את הקטעים ההזויים האלה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רכב גנוב אשר נתפס נבדק על ידי חבלני משטרה מקצועיים אשר דואגים להבטיח את בטחון הציבור, כמו כן הרכב לא ישר ברגע המציאה מוחזר לבעלים, הוא מגיע למגרש משטרתי כמובן לפני העלתו לגרר נבדק על ידי חבלן, ובמגרש נבדק על ידי טכנאי מז"פ ואז מגיע הליך שחרור הרכב.

אה, לא ידעתי את זה, טוב מאוד שזה ככה.

כל אופן, רכב אחרון שגנבו לי היה פיג'ו 405 ידנית נראלי 1.6L, היו לי שתיים כאלה בחניה, אחת מצב מצויין והשניה היה לה בעיה בראש מנוע, ולשתיהם היה מקיף.

יום שבת בצהריים, אני רואה טלביזיה, מזגן וקולה מנעימים את האווירה, ואז אחרי שעה ככה יצאתי קצת לחצר, פתאום אין רכב.

לא מצאו אותה, וטוב שככה.

נראה לי מוזר מאוד שככה משפצים רכבים גנובים, ועוד מצליחים למצוא אותם אחר כך.

מצד אחד, זה רכב גנוב, אני במקום הגנב הייתי קורע לו את הצורה, טיולי שטח, רכב של השכונה.

מצד שני, הגנב לא הוציא שקל על רכב, ככה שהוא יכול לשפץ ולאבזר אותו בכמה גרושים (5K לדעתי הם עושים את הרכב חדש!).

פורסם
אני מצאתי באזור רמאללה DR לא זוכר כמה סמ"ק ,אחרי 7 שנים שהיה גנוב ,היתקשרתי לבעלים האחרון שהיה רשום הוא חשב שאני מותח אותו ,כשהוא הגיע הוא התרגש כאילו נולד לו ילד.

אולי אני מכיר את הסיפור הזה או דומה. חבר קרוב שלי.

חבר מקבל טלפון ובצד השני מציג עצמו הדובר כשוטר:

שוטר: מצאנו את האופנוע שלך שנגנב.

חבר: האמממ, לא גנבו לי...

שוטר: אבל רשום שדיווחת...

חבר: אני לא זוכר דבר כזה (הולך בנתיים לחלון ורואה את האופנוע שלו חונה במקום הקבוע)

שוטר: אדוני...האם אתה X?

חבר: כן.

שוטר: האם בתאריך X.Y.2007 דיווחת על ה XT500 שלך שנגנב.

חבר: 2007??? WTF... מי זוכר את זה בכלל...כן...כן...זה אני...

....

כשהגיע לאסוף את האופנוע עם גרר, כמובן, גילה שהוא מניע ובמצב בכלל לא רע!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה נחמד, אבל שום סיפור לא יגבר על הסופר-לנסר שנגנבה מבחור מירושלים והוחזרה כעבור תקופה כשהיא נראית כמו חדשה, עם מנוע משופץ וחלונות מושחרים :lol: הלוואי והייתי מוצא שוב את השרשור הזה.

אני מניח שאתה מדבר על הסופר לאנסר של דוד שלי :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=395629&highlight=%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8

פורסם

כמה עצוב לשמוע שגנבי הרכב נוסעים ברכב שלך שנתיים בלא מפריע, ועוד שמים תוספות לרכב והרכב לא עלה להם גרוש, והגנבים לא נענשים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...