Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך זה קשור לזה?

התחלתי לצעוק עליו חזרה שבמקום לעצור את האוטו שחתך אותי בכיכר הם עצרו אותי כי האוטו שלי שונה מהנוף הליסינגי הרגיל

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...קיבלתי עצבים והתחלתי לצעוק עליו חזרה שבמקום לעצור את האוטו שחתך אותי בכיכר הם עצרו אותי כי האוטו שלי שונה מהנוף הליסינגי הרגיל,...

ייתכן מאוד שאתה צודק, אך גם אתה צודק ב100%, לא התנהגת בתבונה יתרה במקרה הנ"ל.

נעצרת ע"י משטרה? המטרה שלך היא לצאת מהמפגש הזה ללא נזק כלל, או במינימום נזק - אני מבטיח לך שלהתחיל לצרוח על שוטר לא יביא אותה לתוצאה הרצויה, עובדה. אני די בטוח כי במידה והיית ממתין עד שאותו שוטר יסיים לצעוק או מה שלא יהיה, מסביר לו בשלוות נפש כי רכב חתך אותך בכיכר וכמעט גרם לתאונה, לא היית פותח את השרשור הזה כלל.

---------

1)חברי פורום יקרים.תזכרו תמיד שאתם שומעים רק את הצד של הנהג ולא של השוטר,מה גם שהנהג מודה שהוא יצא אחרי השוטר בצעקות.

...

2)מעיר לאחרים שהם שופטים אותך תבדוק מה רשמת(שפטת) לגבי רמת האיי קיו של השוטר המבוגר.

...

דרך אגב אני שונא רכבי ליסינג משעממים.

1) נו ואת הצד שלו מישהו ישמע במשטרה? רק אם הוא מכיר מישהו.

2) תחילה אתה מתרעם על שפיטה על בסיס דעות קדומות, ואח"כ אתה עושה זאת בעצמך?

- ואם זו אלפא 159 ליסינג שחתכה מישהו בכיכר, זה בסדר?

- ואם זה קיה פורטה כסופה, פרטית, אז מה?

אלעד היקר,לגבי המשפט האחרון,מכחיש. . . .

מה אתה מכחיש? את הג'ולייטה או את עצם היותך מתנדב במשטרה? או שאולי את ההקשר בין השניים?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אדון GTRacer7 היקר, אני לא מתחסד ולא יפה נפש, אני מציג לך את המציאות כקורא מהצד. אם התגובות שלך לא נאות בעיני אתה יכול לחפש לעצמך פורום אחר, לא חסרים פורומים של ערסים.

מי שאומר שאף פעם לא התפרצו לו לכיכר, ותמיד נתנו לו זכות קדימה בכיכר במדינה ישראל או שהוא לא נהג יותר מיומיים או שהוא שקרן.

נכנסתי לכיכר קצת מהר רק בגלל שמדובר בכיכר חלקה במיוחד (חוצות המפרץ בחיפה), נגיעה פתאומית בברקס מכניסה אותך לתת היגוי קל וצפוי (וזה ברכב מכוייל להיגוי יתר חריף). אבל כמו שאמרתי לא התעצבנתי על הנהג שחתך כי יכול להיות שהפתעתי אותו קצת למרות שאני במצבו הייתי נותן זכות קדימה. ושוב זאת לא הנקודה, ובגלל זה לא רציתי לספר את הסיפור המלא כי לא רציתי לשנות את הנושא מהשאלה המקורית שלי, רק לבקשת נהגת שודים סיפרתי את הסיפור המלא.

ההתנהגות שלך עם שוטרים היא מתנצלת, גם אני יכול לנקוט בגישה הזאת אם אני יודע שאני טועה עם התנצלות וחרטה, אבל ברגע שאתה נמצא במצב מקומם שלא עשית כלום ומדברים איתך בצעקות כמו עם עבריין רק לפי סוג הרכב בו אתה נוהג (כמו שאתה מכנה אותי ערס), אני אישית לא שותק, לא מפחד לצעוק , עומד על האמת שלי ועל הזכויות שלי. הוא שוטר, בן אדם בדיוק כמוך, ורוב המקרים גם נחות שכלית ממך, לצערנו. אתה מוזמן להתקופף ולהתנצל על כל מילה ששוטר מדבר איתך ככה אתה גם נותן לו לגיטימציה להמשיך בגישה הזאת, במקום להעמיד אותו במקומו להראות לו שאתה לא ילד מסכן ומפוחד. אם לדעתך ההתנהלות שלי הייתה של ערס, ההתנהלות שאתה הצעת במקרה כזה היא של אפס.

התגובה שלך לא נאותה בעיניי, אבל למזלי יש פה גם הרבה אנשים טובים וחברים (גם בהנהלה) שתגובתיהן תורמות ומעניינות אותי, לכן ככל הנראה אני אשאר בפורום הזה, במקום לעבור פורומים אחרים של ערסים שהחלטת שאני מתאים להם, וסיפורים על ערסים שאני לא מכיר ואין לי מושג על מה אתה מדבר בכלל. ממך, באמת שאני לא נעלב. :|

קודם כל כפי שהיה זכור לי לאחר בדיקה, רכב עד שנת 86 כולל (הרכב שלי שנת 86) , אין חובה לחגור מאחור אלא רק מקדימה. כמובן שבמשפט אני הולך לספר את הסיפור המלא ולהתעקש על זה שחבריי היו חגורים מאחור כי אצלי כולם חוגרים לא בשביל משטרת ישראל.

למי ששאל איך אני הולך להוכיח שהשוטר לא רצה לרשום את דבריי, זה מצולם ומאוד ברור בנימה של ערס: "לא בא לי לרשום את דברי הנהג!!!" האמת לאחר שהוא הוציא את השטות הזאת הייתה לי סוג של הקלה פנימית כי הבנתי שהעניין סגור. היום לאחר פיענוח הכתב הלא ברור של השוטר הבנתי שהוא רשם בדברי הנהג אוסף של קטעים שחברי זרקו במהלך הויכוח.

ואיך זה קשור לזה?

כשעוצרים אותך סתם, לא עברת על שום עברת תנועה, ברגע שמנעת תאונה בגלל רכב שעשה עברת תנועה, זה מעלה לך את העצבים. הבעיה כאן בגלל הצעקות והסוג רכב שאני נוסע עליו הצטיירתי לכם כערס מטומטם שעושה בלאגן על כלום. מי שמכיר אותי כאן יודע שאני לא ערס, אפילו לא בן אדם חם מזג, אני מאוד אדיש ושקט בדר"כ :evil:

הבימר אצלי קרוב ל5 שנים ובעבר עצרו אותי לבדיקות חיפושים כל סוגי השוטרים, ברמה ששוטרים כבר מכירים את האוטו ולא עוצרים אותי. וחוץ מדו"ח אחד של נסיעה בלי טסט (יום) העבר שלי נקי. ולעומת הרבה אנשים פה אני לא יפה נפש קרו לי הרבה מקרים שדו"ח נהיגה בקלות ראש יכל להיות מוצדק, והתגובה שלי במקרה כזה הייתה להודות ולסתום את הפה, אבל במקרה הזה אין לי במה להתבייש ואני לא מתחרט שהתנהגתי בדרך שהתנהגתי.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
ייתכן מאוד שאתה צודק, אך גם אתה צודק ב100%, לא התנהגת בתבונה יתרה במקרה הנ"ל.

נעצרת ע"י משטרה? המטרה שלך היא לצאת מהמפגש הזה ללא נזק כלל, או במינימום נזק - אני מבטיח לך שלהתחיל לצרוח על שוטר לא יביא אותה לתוצאה הרצויה, עובדה. אני די בטוח כי במידה והיית ממתין עד שאותו שוטר יסיים לצעוק או מה שלא יהיה, מסביר לו בשלוות נפש כי רכב חתך אותך בכיכר וכמעט גרם לתאונה, לא היית פותח את השרשור הזה כלל.

האמת שהמשפט הראשון שלי היה בשלווה יחסית , "ראית את הרכב שחתך אותי בכיכר???" והשוטר המשיך בצעקות ובאותו משפט תוך כדי התעלמות ממה שאני אומר לו, ואז התחלתי להתעצבן. והשוטר שתק די בהלם לא היה לו מה להגיד והיה בגישה של לשחרר אותי. אבל אז יצא השוטר השלישי מהאוטו והתחיל לאיים עלי שהוא יקח אותי לתחנה על זה שאני צועק על השוטר בחזרה, ואז כבר איבדתי את זה :twisted:

BMW E30 325i Coupe

פורסם
כשעוצרים אותך סתם, לא עברת על שום עברת תנועה, ברגע שמנעת תאונה בגלל רכב שעשה עברת תנועה, זה מעלה לך את העצבים. הבעיה כאן בגלל הצעקות והסוג רכב שאני נוסע עליו הצטיירתי לכם כערס מטומטם שעושה בלאגן על כלום. מי שמכיר אותי כאן יודע שאני לא ערס, אפילו לא בן אדם חם מזג, אני מאוד אדיש ושקט בדר"כ :evil:

הבימר אצלי קרוב ל5 שנים ובעבר עצרו אותי לבדיקות חיפושים כל סוגי השוטרים, ברמה ששוטרים כבר מכירים את האוטו ולא עוצרים אותי. וחוץ מדו"ח אחד של נסיעה בלי טסט (יום) העבר שלי נקי. ולעומת הרבה אנשים פה אני לא יפה נפש קרו לי הרבה מקרים שדו"ח נהיגה בקלות ראש יכל להיות מוצדק, והתגובה שלי במקרה כזה הייתה להודות ולסתום את הפה, אבל במקרה הזה אין לי במה להתבייש ואני לא מתחרט שהתנהגתי בדרך שהתנהגתי.

שתה מים והירגע - השאלה ששאלתי הופנתה לידידנו בעל הג'ולייטה ולא אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מניסיון יחסית מרובה, במיוחד עם רכב כמו שלי, יוצא לי להתקל הרבה בשוטרים.

המקרה האחרון היה שבוע שעבר, נסעתי על 431, מולי נוסעת משאית על איזה 70, ולפניה נסעה ניידת סמויה, אותתי, נכנסתי לנתיב ולחצתי, הגעתי לפוול בוסט, בום פריקה רועשת (הפורק יושב ממש בחזית והפריקה מאוד חזקה) ונוסע.

לא עברו 5 שניות ואני רואה את הניידת מאחורי עם צ'קאלקה בשמשה מקדימה מהבהב לי בטירוף, אני עובר לימיני מאט הוא מגיע אליי ואומר לי לעצור בצד.

עצרתי, הייתי בטוח שעכשיו יתלבשו עליי, בוחן תנועה, בלאגן ומה לא.

יצא אליי בחור במדים, ואומר לי "מה זה כל הבלאגן שאתה עושה על הכביש?"

אני? בלאגן? לא נסעתי מעל המהירות המותרת, לא חתכתי אף אחד (הכביש ריק), הפשע היחידי זה שאני ברכב שמושך המון תשומת לב.

עניתי לו ברגוע "אני עקפתי את המשאית, לא התפרעתי, ואני גם ראיתי אותך ברכב עם המדים (האמת שלא ראיתי) למה שאני יעשה שטות?"

הוא מסתכל עליי, מבקש רישיון נהיגה ורכב והולך.

חוזר אחרי שניה אליי, אומר לי בהכי נחמדות שאפשר, סע לאט אתה עוד ילד - תוך כדי מסתכל על הרישיון רכב ואז הוא נגנב

"יוסי!! זאת פיאט" ומתחיל לצחוק, פתאום יוצא בחור אחר ושניהם בהלם שזאת פיאט, מרגע עצבים ומתח פתאום זה נהיה בדיחה.

בקיצור הכל צריך להיות מתון, שוטר מול אזרח זה יתרון אדיר לשוטר כי מבחינת הבית משפט איזה אינטרס יש לשוטר להיטפל לאנשים

ולכן גם אם אתה צודק פשוט אין טעם לצעוק, ברגע שאתה צועק זה כבר נהיה עניין של אגו והשוטר פשוט לא יוותר.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בעברי הייתי מתנדב במשטרת התנועה, ויצא לי לראות שוטרים שצורת הפנייה שלהם לאזרח נעשית בעצבים ובכעס כאילו עבירת התנועה שהאזרח ביצע (אם בכלל) זה משהו אישי כנגדם.

יתכן שהוא נפל על שוטר כזה (משום מה, יש לי רושם שה"שוטר" הראשון היה למעשה מתנדב).

פורסם
...

קודם כל כפי שהיה זכור לי לאחר בדיקה, רכב עד שנת 86 כולל (הרכב שלי שנת 86) , אין חובה לחגור מאחור אלא רק מקדימה. כמובן שבמשפט אני הולך לספר את הסיפור המלא ולהתעקש על זה שחבריי היו חגורים מאחור כי אצלי כולם חוגרים לא בשביל משטרת ישראל...

תבדוק את עצמך.

החובה לחגור גם מאחור היא בכל רכב משנת ייצור 1983 ואילך.

פורסם

טרונצו אתה טועה -

http://www.police.gov.il/contentPage.aspx?pid=307&mid=12

גם לי זכור העניין כשהיינו עם רכב משנתון כזה שהיו בו חגורות מאחור אך לא היתה קיימת החובה לחגור אותן.

(כמובן שכולם! היו חגורים תמיד ללא קשר למשטרת ישראל)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם יש חגורה מאחור - חובה לחגור אותה.

בנוסף לכך, ברכב פרטי משנת יצור 1987 חייבות להיות חגורות בטיחות מאחור (קרי - חייבים להיות חגורים מאחור)

פורסם
אם יש חגורה מאחור - חובה לחגור אותה.

בנוסף לכך, ברכב פרטי משנת יצור 1987 חייבות להיות חגורות בטיחות מאחור (קרי - חייבים להיות חגורים מאחור)

אבל הוא אמר שהרכב שלו שנת 86.

פורסם

פותח השרשור.

לפי מה שאמרת, אתה רציתי להיכנס לכיכר ובדיוק רכב אחר חתך אותך בכניסה,

אין לך את הפרטים של הרכב? סוג, אולי לוחית רישוי, זה עשוי להוות איזשהו קצה של חוט,

במידה ומאתרים את הנהג, לומר לו שהוא צולם מתפרץ לכיכר וחותך BMW E30 בכניסה לכיכר,

ולבדוק את התגובה שלו, אולי זה עשוי להוכיח שאתה לא נסעת בקלות ראש ושבהחלט נכנסת למצב שלא אתה האשם.

דבר נוסף, למה לא אמרת לשוטר שאחריך נסעה ניידת? בנוסף להסביר שאין לך שום אינטרס לנהוג בקלות ראש

ובייחוד אם נוסעת אחריך ניידת שעלולה לעצור אותך בכל רגע נתון במידה והרגל שלך תהיה קצת יותר כבדה מהמותר על הכביש.

נ.ב לא לקחת את הפרטים של הניידת שמאחוריך? אני יודע שזה קצת קשה לקחת, אבל זה באמת יכול היה לעזור לך,

לשמוע את את הגירסה של השוטר מאחור.

הבנתי גם שהשוטר היה מצולם. לא הסברת מה בדיוק תפסת בצילום, מה המצלמה קלטה אותו אומר,

איך קלטה אותו מתנהג.

דבר נוסף, משהו לחיים- אם אתה יודע שאתה צודק ונחוש בחפותך נסה לא להתפרץ על שוטר ואפילו להנות מהסצנה,

כי תקיפה מעידה שיש לך מה להסתיר ואולי בהחלט אני לוקח את האופציה שלא נסעת כחוק ומכאן התגובה האימפולסיבית.

אני מקווה בשבילך שלא תצא יותר מדי מופסד ובאמת מקווה ומאחל לך לצאת נקי לגמרי מהסיפור אבל להבא נסה להירגע,

ולא להיתפס כסטריאוטיפ שנוהג ב- E30 (לי אין סטריאוטיפ אבל הדבר בהחלט קיים).

שלומי.

פורסם

שלומי, אין לי אפילו סוג רכב של האוטו שחתך אותי (אם אני לא טועה I30CW), כי זה באמת לא עניין אותי ולא יחסתי לזה חשיבות באותו רגע, כמו כן שזה לא קשור, השוטר הזה רצה להראות לי שהוא גבר ואיתו לא מתווכחים, ובגלל זה הוא המציא הדו"ח.

הניידת לא נסעה מאחורי, אני השתלבתי אחרי הכיכר אחרי ניידת סיור, אחרי נסעתי בערך כ2 דקות עד שהניידת תנועה השיגה אותי ועצרה אותי. לא זוכר איך בדיוק אבל אחרי שסימנו לי לעצור גם הניידת סיור עצרה לידנו, והם אמרו להם שלום ושהכל בסדר שיסעו.

אמשיך לעדכן.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

אם כבר אתה מקליט לפחות תוציא את עצמך אזרח שומר חוק ותמים שלא מבין מה רוצים ממנו ולא להתחיל לצעוק על השוטרים בחזרה, זה יותר יעזור לך אחרי זה במשפט.

בכל מקרה תספר מה נסגר.

• תוכן חדש...