Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כרגע אחסוך את הפרטים המלאים, אבל מדובר בדו"ח לא מוצדק אפילו 2 כל השיחה עם השוטרים צולמה בטלפון בגלוי עם ויכוחים סוערים כאשר אני רק ממתין שהנעל עם הדרגות על הכתפיים יגיע לדברי הנהג, בסוף מילוי הדו"ח השוטר מגיש לי את הדוחות, בלי בקשה לחתום או למלאות את דבריי. אמרתי לו שירשום את דברי הנהג ובתגובה הוא ענה לי "כבר רשמתי הכל", ואז התחלתי לצרוח עליו (כבר נגמר לי הקול) "תרשום את דברי הנהג !!!" והוא צעק בחזרה "לא בא לי !!!", נתתי דגש על זה בצילום וביקשתי שיחזור על זה. הכל מצולם.

אחרי יום העצמאות אני הולך להגיש תלונה עליו אישית, אבל מה הדרך הכי יעילה לבטל את הדוחות האלה? להגיע למשפט עצמו? לא בא לי לקחת עו"ד אפילו במקרה הזה (הדוחות שקריים לחלוטין).

תודה.

בדברי הנהג רושמים מה שאמרת לו בשנייה הראשונה שהוא עצר אותך ואמר לך שביצעת עבירה, ולא את כל השיחה שהייתה לך אחרי זה!!!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כרגע אחסוך את הפרטים המלאים, אבל מדובר בדו"ח לא מוצדק אפילו 2 כל השיחה עם השוטרים צולמה בטלפון בגלוי עם ויכוחים סוערים כאשר אני רק ממתין שהנעל עם הדרגות על הכתפיים יגיע לדברי הנהג, בסוף מילוי הדו"ח השוטר מגיש לי את הדוחות, בלי בקשה לחתום או למלאות את דבריי. אמרתי לו שירשום את דברי הנהג ובתגובה הוא ענה לי "כבר רשמתי הכל", ואז התחלתי לצרוח עליו (כבר נגמר לי הקול) "תרשום את דברי הנהג !!!" והוא צעק בחזרה "לא בא לי !!!", נתתי דגש על זה בצילום וביקשתי שיחזור על זה. הכל מצולם.

אחרי יום העצמאות אני הולך להגיש תלונה עליו אישית, אבל מה הדרך הכי יעילה לבטל את הדוחות האלה? להגיע למשפט עצמו? לא בא לי לקחת עו"ד אפילו במקרה הזה (הדוחות שקריים לחלוטין).

תודה.

אם הוא הגיש לך את הדוח בשביל לחתום, תרשום בעצמך את דברי הנהג במקום המתאים, לא יותר פשוט?!

• תוכן חדש...