Jump to content

Car57

  • הודעות

    22
  • כאן מאז:

הנקודות של Car57

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יש לי כרטיס זיכרון של SANDISK 32GB CLASS10. מה שיפה במצלמה הזאת שיש לך אפשרות להפוך את הצילום, בהתחלה לא הבנתי למה הם בנו כזה מחזיק לא נוח ואת המצלמה בצורה כזאת כי פשוט לא הצלחתי לשים אותה בצורה נורמלית(היא תמיד הייתה הפוכה ואז הצילום היה הפוך). ואז אחרי חיפוש קטן באינטרנט גיליתי שיש לה אפשרות FLIP VIDEO בו נגיד שזה סידר את כל הבעיות שלי. אני שמתי אותה בצד הימני של הרכב ליד המראה הקדמית, מיקום ממש טוב לא מסתירה לי כלום ולא מפריע בשום צורה כי היא יחסית רחוקה מהשמשה הקדמית. את החוטים העברתי ברווחים שיש ברכב. יחסית למצלמות אחרות זה איכות טובה. אין שום מצלמה במחיר שפוי שתצלם לך טוב בלילה.
  2. קניתי את המצלמה לפני כמה שבועות דרך EBAY ממוכר בשם ESTORE009 המצלמה עלתה לי 103$ במקור אבל קיבלתי עליה החזר מלא(זה כבר סיפור אחר). אני מאוד ממליץ לכל מי שמחפש מצלמה לרכב על הF500LHD האיכות שלה מאוד טובה יחסית למחיר , יש לה את אותה איכות(בצילום של 1920X1080) כמו למצלמות ב200$-300$. בקיצור הנה הסירטונים: יום: http://youtu.be/hgkPYPRm4Us לילה: http://youtu.be/hDsaLGGhtZM ודבר אחרון תתעלמו מהלכלוכים בחלון.
  3. תאמת שחושבים על זה שאני נוהג בפרעות או מתעסק עם הפלאפון אז אני יותר שם לב לכביש ומנסה להיות יותר זהיר ומאט את המהירות, אבל שאני נוסע ישר ולא עושה כלום אני מתחיל לשקוע במחשבות וזה רק נראה שאני מרוכז ומסתכל על הכביש אבל הראש שלי במקום אחר. אני מאשר שהמחקר הזה נכון מאוד.
  4. אם כבר אתה מקליט לפחות תוציא את עצמך אזרח שומר חוק ותמים שלא מבין מה רוצים ממנו ולא להתחיל לצעוק על השוטרים בחזרה, זה יותר יעזור לך אחרי זה במשפט. בכל מקרה תספר מה נסגר.
  5. אם אין לך ביטוח חובה של נהג חדש על הרכב ושוטר עולה על זה, אז אתה מקבל שלילה וקנס אולי אפילו כלא אם תהיה נחמד. עזוב את זה תחשוב על זה שאתה תגרום לכל המשפחה שלך לפשוט את הרגל אם חס וחלילה תעשה תאונה.
  6. עורכי דין יכולים לעשות ניסים ונפלאות בכל מה שקשור לנקודות ושלילה, אבל השאלה אם זה שווה את הכסף. סתם שאלה לא שמעת על WAZE?
  7. אם צילמת את הרכב שלך ואת הרכב שלה ויש התאמה בגבהים ובצבע אז יש לך סיכוי די טוב. אבל התיקון לא נראה יקר ולא נראה לי ששווה לך להסתכסך.
  8. אבל הוא לא פגע בשלושתם, הוא פגע ברכב 1 ואחרי זה הרכב הזה פגע ברכב אחר. זה כמו שתעמוד ברמזור ורכב יכנס בך מאחורה ואתה תיכנס ברכב שמקדימה אתה תיתבע את זה שנכנס בך וזה שנכנסת בו יתבע אותך. נראה לי זה פועל אותו הדבר גם במקרה הזה.
  9. לפי דעתי זה כל רכב תובע את הרכב שפגע בו. הרכב שגרם לכל הבלאגן רק פגע ברכב אחד.
  10. אם כמה ילדים עושים מלחמה ועף לך קצת קצף על הרכב אין מה לעשות, אבל אם משהוא מרסס בכוונה? 2 כאפות לפנים. לי אישית לא קרה כלום לרכב.
  11. מספיק לרשום car mirror וזה ימצא לך תוצאות. אבל יותר מדויק לרשום כמו שזה מעלי רשם.
  12. אתה יכול לקנות כאלו עטים בדולר מEBAY. למי מה שאני יודע הם רק מורידים שריטות שאתה יכול להוריד לבד עם סמרטוט אז ככה ש...
  13. Car57

    צריך מצלמה לרכב

    בתקציב שלך אתה לא תמצא שום מצלמה שתקלוט לוחיות רישוי בלילה(רק אם אתה ממש קרוב לרכב), אבל ביום אתה תקלוט הכל. מבחינת איכות כל המצלמות שהם FHD יש את אותה איכות +- ככה שזה לא משנה אם היא עולה 100$ או 300$. תקרא את התגובה הקודמת שלי ותחפש סרטונים ביוטוב של המצלמות שרשמתי לך שם.
×
×
  • תוכן חדש...