Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו יכול להיות אחלה רכב למוניות, צריכה משולבת של 1:17.5, בתצורת בוקסר נעלמות הרעידות המאפינות מנועי דיזל.

35.7 קג"מ מ 1500 עד 2400, 6 הילוכים ידני, 9.6 שניות למאה.

 

רכב יפני, אמין, מרווח, גדול, צריכת דלק לא רעה בכלל.

למה היבואן לא מביא אותם? לדעתי יכול להיות אחלה רכב עבור מוניות.

בגלל שאין תיבה אוטומטית אז למנהלים \ משפחות הוא פחות אטרקטיבי לדעתי אבל במחיר הנכון הכל אפשרי.

 

http://www.subaru-global.com/13legacy_spec_wagon.html

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מחיר, אתה מכיר נהגים שישלמו יותר על דיזל-ידני מאשר על בנזין אוטומט.

חוץ מזה כל הסובארו מוניות מונעות בגז.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האמינות של גז על המנוע מוטלת בספק, מה שגם זה מגביר את הצריכה בלפחות עשרה אחוז, גם ככה הסובארו לא נחשבות חסכוניות כ"כ, אז עם מערכת גם היא צורכת בערך כפול מהדיזל.

 

נגד רגיל לא יהיה מוכן לשלם כפול, אבל נהג מונית גם ככה לא משלם מיסים, הרי על דיזל יש יותר מיסים באופן כללי, עבור נהג מונית זה פחות משפיע כי הוא לא משלם את המיסים האלו.

אם המחיר יהיה הבדל של כמה אלפים בודדים אז אני לא רואה סיבה לקחת את הגרסאת בנזין

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
מחיר

 

+1

 

סובארו ודיזל זה עוד בחיתולים - והעלויות בהתאם. המחיר של הבנזין גם ככה לא הכי תחרותי שבעולם, אז הדיזל חסר סיכוי כדגם בעל רווחים נאים ליבואן. אני יכול לנחש שהיבואן יתחיל להכניס את הדיזלים ברגע שהוא יהיה מוכן לספוג את ההפסדים עד שהוא יצליח לנגוס (אם בכלל) נתח שוק מספיק טוב בשביל להפוך את העניין לרווחי.

 

נכון להיום היצרנים המובילים עם דגמים בעלי מנועי דיזל (בישראל), מציעים מחירים שסובארו לא יוכלו לעמוד בהם, כנראה, לעולם (לפחות בישראל). ע"ע קבוצת VW, רנו, פג'ו וסיטרואן, קיה ופורד.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
+1

 

סובארו ודיזל זה עוד בחיתולים - והעלויות בהתאם. המחיר של הבנזין גם ככה לא הכי תחרותי שבעולם, אז הדיזל חסר סיכוי כדגם בעל רווחים נאים ליבואן. אני יכול לנחש שהיבואן יתחיל להכניס את הדיזלים ברגע שהוא יהיה מוכן לספוג את ההפסדים עד שהוא יצליח לנגוס (אם בכלל) נתח שוק מספיק טוב בשביל להפוך את העניין לרווחי.

 

נכון להיום היצרנים המובילים עם דגמים בעלי מנועי דיזל (בישראל), מציעים מחירים שסובארו לא יוכלו לעמוד בהם, כנראה, לעולם (לפחות בישראל). ע"ע קבוצת VW, רנו, פג'ו וסיטרואן, קיה ופורד.

 

איציק

מה פורד וVW כבר נותנים בעולם הדיזל? די יקרים.

אוקטביה כזכור לי מתומחרת באיזור 150 אלף ש"ח לגרסה בסיסית ידנית, בעוד פלואנס רובוטית מאובזרת תעלה כ137 אלף ש"ח ללקוח הפרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא חושב שדיזל של סובארו מסוגל לנגוס בשוק רכבי הדיזל האירופאיים. מי שקונה דיזלים של VAG - ימשיך לקנות, מי שקונה דיזלים של PSA כמובן ימשיך לקנות וכך הלאה. צריך להיות משהו שמביא מוטיבצייה לקונים להחליף מה שהם מכירים למשהו חדש ולא ידוע. מחיר כניראה לא הולך לכיוון של תחרותי ויש רק מנוע דיזל אחד. לכל יצרן אירופאי עבור כל דגם יש מבחר מנועי דיזל בהספקים שונים ונפחים שונים.

 

יחד עם זאת הדיזל של סובארו מאוד מרשים על הנייר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מכל המכוניות שלא מביאים ארצה דווקא ה-B4 דיזל חסרה!? שיביאו מכוניות מיני עם מנועי דיזל.

פורסם

אין קשר ליבואן כזה או אחר אלא לחוקי המיסוי הדפוקים של משרדי האוצר והתחבורה שהחליטו שסולר מזהם יותר ממנוע בנזין והדרוג שלו נחות יותר והמיסוי בשל כך גבוה יותר. רוב היבואנים בשל כך לא מצליחים לתמחר באופן תחרותי את הדגמים מונעי הדיזל שלהם ומאתנו נמנע החיסכון הגדול. ארץ אוכלת יושביה, כבר אמרנו?!

פורסם
אני לא חושב שדיזל של סובארו מסוגל לנגוס בשוק רכבי הדיזל האירופאיים

 

דווקא כן, ולשם היא מכוונת (במיוחד לצרכן פרטי, שלרובם אין נאמנות מוצהרת למותג מסויים), ומכונית סטיישן גדולה עם הנעה כפולה ומנוע דיזל יכולה להיות להיט במקומות מסויימים, במיוחד בארצות שבהן אנשים נוהגים לגור בכפרים נידחים, ויש שלג חצי שנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...