Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמור לעלות שמן מנוע לרכב בנזין?

האם זה בסדר לקנות מאוטו דיפו? יש לכם שמות יצרנים שכדאי לבחור אותם או לחלופים יצרנים שלא כדאי לקנות?

פורסם

בשמן עדיף לא ללכת על כל השמות ההולנדיים/בלגיים/גרמניים/אוקראינים הלא מוכרים שכבשו את רח' המסגר ב 90 ש"ח לגלון "SN". אין ארוחות חינם. לך על חברות נפט ענקיות כמו של,אסו,אג'יפ,אראל.

פורסם

מדובר ביונדאי אקסנט שנת 2000, 1500 סמ"ק (לא חשבתי שזה רלוונטי).

המחירים שציינתם זה ל-4 ליטר?

ולא הבנתי מאיפה כדאי לקנות

פורסם

באיזה שמן השתמשת עד עכשיו?, המשך להשתמש באותו סוג שהשתמשת אני מניח ש10-40 חצי סינטטי ממליץ על וולווליין, קסטרול

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני לא השתמשתי. הייתי הולך למוסך לטיפול 10,000.

בשנה האחרונה השמן נגמר בין הטיפולים (זה לא קרה לי אף פעם, כלומר למעלה מ-10 שנים שאני נוהג) ולכן במוסך מכרו לי שמן ולא חייבו אותי על העבודה. זרקתי כבר את המיכל ואני לא זוכר מה זה היה. אבל שילמתי 100 שקל על 4 ליטר.

למה צריך לשים לב? לקנות חצי סינטתי?

פורסם
בשמן עדיף לא ללכת על כל השמות ההולנדיים/בלגיים/גרמניים/אוקראינים הלא מוכרים שכבשו את רח' המסגר ב 90 ש"ח לגלון "SN". אין ארוחות חינם. לך על חברות נפט ענקיות כמו של,אסו,אג'יפ,אראל.

כלומר יורול זה חרא של שמן אם ככה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יורול שמן מעולה. יכול להיות שהוא רשם "אראל" הוא התכוון ליורול.

אתה בטוח שאתה בודק שמן נכון: מנוע קר כבוי והרכב במישור?

אין נזילות מתחת לרכב?

תוך כמה ק"מ השמן מגיע לסוף המדיד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יורול זה בדיוק אחד שלא הייתי נוגע בו במקל.

מה לו ולאראל ?

הפרש המחיר בשמן לא מצדיק סיכון עם שם לא מוכר. (ראיתי את האתר של יורול).

לי - רק חברת נפט גדולה. גם לא ליקווי מולי ורויאל פרפל שכאן הפכו ללהיט בזכות שווק אגרסיבי.

פורסם

יש יורול ויש ארל.

כל היצרנים האלו נחשבים טובים:

castrol, eurol, elf, valvoline, total, shell, mobil, esso, pennzoil, gulf, agip, sunoco, motul, repsol, fuchs, havoline,

פורסם
יש יורול ויש ארל.

כל היצרנים האלו נחשבים טובים:

castrol, eurol, elf, valvoline, total, shell, mobil, esso, pennzoil, gulf, agip, sunoco, motul, repsol, fuchs, havoline,

וזה נחשב לבסדר ?

79938.JPG

פורסם
יורול שמן מעולה. יכול להיות שהוא רשם "אראל" הוא התכוון ליורול.

אתה בטוח שאתה בודק שמן נכון: מנוע קר כבוי והרכב במישור?

אין נזילות מתחת לרכב?

תוך כמה ק"מ השמן מגיע לסוף המדיד?

יש לי חניה פרטית ואין כתמי שמן מתחת למנוע (ותאמין לי אני לא יודע אם זה טוב או לא :lol:)

בדקתי עכשיו את התאריכים שעברו מהטיפול ועד שקניתי את השמן: עברו 4 חודשים.

כמה ק"מ עברו? הם לא כתבו את הספידומטר אבל אני יכול להעריך שמדובר ב 3-5K.

מה קניתי?: כתוב בקבלה 15/40 אולטרה.

אני לא מתכוון לערבב בין השמנים. לפי נסיון העבר השמן אמור להיגמר בחודש-חודשיים הקרובים. זה גם הזמן לטיפול, אז אני מתכוון לעשות בעצמי, וזה אומר להחליף את השמן (ולא להוסיף לקיים).

אז זה בסדר אם אקנה באוטו דיפו? כי אני לחא לחוץ, ואם אפשר להזמין מהאינטרנט אז אין לי בעיה. רק תגידו לי מה לעשות

• תוכן חדש...