Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בימים האחרונים אני קורא המון כתבות בנוגע לרכב הזה ואני אומר זאת בפשטות-

אין הרבה התייחסות לרכב עצמו, אלא 90% מהכתבה מוקדשת לשם. אני מזועזע מהעניין,

ולא ממש לא עקב השם שיכול להעלות אי אילו קונוטציות מתקופת השואה, אלא דווקא מהתגובה הילדותית של העיתונאים,

של המגזינים ושל שאר התקשורת הישראלית.

שלא תבינו לא נכון, אני ממש לא מזלזל במה שקרה שם לפני יותר מ-60 שנה, תמיד מרכין ראש לזכר אותם 6 מיליון שניספו,

ועוד מיליונים רבים שנפגעו, פיזית ונפשית. תמיד מזדהה במועדים רשמיים ומוריד את הראש,

אבל מפה ועד לצאת נגד שברולט ונגד המכונית החדשה? למה?

פולקסוואגן, מי היא? היא חברה שקמה על פי רעיון של היטלר, יימח שמו וזכרו.

פולקסוואגן, שמה בגרמנית כן היא, מכונית עממית לכל פועל, ואם יוצאים נגד שברולט בכזו בוטות, למה לא מפסיקים את ייבוא פולקסוואגן

לישראל ומעיפים את כל המכוניות האלה מהארץ?

אז ברוך ה', פולקסוואגן מניבה תוצאות ממש לא רעות כאן בארץ הקודש, וזו חברה שאני מאוד מאוד אוהב

ואין לי שום בעיה עם המותג ולכן למדינת ישראל גם לא צריכה להיות בעיה, כמו שפולקסוואגן לא מעלה שום קונוטציה שלילית, גם ה- SS החדשה

לא צריכה להוות בעיה. זה לא שקוראים לשברולט החדשה ''שברולט נאצי'' חס וחלילה.

וגם לא זכור לי שאמרו משהו על האימפלה SS, השוול SS, הקמארו SS והשאר, אז עכשיו צמד האותיות הם דגם לכל דבר

ולא ניספח או תת דגם, מה קרה? הרי זה ברור שצמד האותיות פירושם ''סופר ספורט'' ולא מה שהם ''היו רוצים''.

לטעמי זו פרובוקציה של התקשורת, שמחפשת בנרות כותרת חמה ואייטם טוב והם פשוט (שוב) שוכחים שזה על חשבון אדם או תאגיד.

מותג תקשורתי, יהיה ככל שיהיה, עיתון גדול, מגזין או אתר איטרנטי, לטעמי הם מנסים להעלות את התדמית ב''ציונותם'' וב''פטריוטיותם'',

וזה ממש לא מוסרי.

הרכב המדובר:

7acpjqxmiz2kucxx9ydr.jpg

קרדיט ל- Net Car Show

מה דעתכם?

שלומי.

פורסם

יש לי פיתרון פשוט בשבילך: אל תקרא.

יש פה ביצת עיתונות קטנה, שצריכה לבעבע בשביל להבטיח את המשך קיומה.

היום זאת מכונית, מחר זה אופנוען נשך כלב, אתמול היה משהו אחר שכבר נשכח.

תתעלם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רוב העיתונאים הם אנשים שהפכו את האגו וההיסטריה למקצוע ומצליחים להציין ביצירת באז עצמי.

לרוב הנושאים המופיעים בעיתונות מתיחסים עיתונאים אחרים אש ממהרים לפרסם שוב את הנושא - בקיצור מדובר על תהליך ציקלי.

יש עיתונאים רצינים ומקצועים שלומדים לעומק את הנושאים השונים שעליכם כותבים, מבצעים תחקירים לעומק - אבל הם מיעוט.

גילוי נאות - סבא שלי היה עיתונאי ובעל עיתון בין 2 מלחמות העולם (הוא נפטר לפני 20 שנה אבל דעתו היתה זהה לשלי).

פורסם

זו עיתונאות, בגלל שזו הצריכה. כלומר, אם את הצרכן הישראלי מעניין רכילות, ריאלטי, וכל מיני דברים שהם "סקופ", אז זה מה שהעיתונאים יעשו, כי זה מה שתופס. אם רוב הציבור יקרא בעיתון כתבה שאומרת: "שכן של אחד העורכים עזר לזקנה שנפלה לקום" - זה לא יעניין אף אחד. הקורא מיד יעביר לעמוד הבא כדי לקרוא את רשימת האקסים של גל גדות, וכמה כסף הם שמים טיפ, כי זה מה שמעניין את הקוראים.

תרבות עיתונאית היא נגזרת של תרבות הצריכה של הקוראים. לרוב, מה שיעניין את הקוראים ביותר, יהיה גם הכיוון שבו הולכים עיתונאים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1.תן קישור לכתבות האידיוטיות.

2. הכתב הכי מצחיק הוא הכתב של ערוץ 10, אין לו מושג בכלום. ניסן Z370 היא עם מנוע אחורי לפי מה שהוא אומר

3. פולקסווגן התחילו למכור את החיפושית אחרי המלחמה ומי שניהל את החברה היה קצין בריטי בשם ,Ivan Hirst הם החברה היחידה בגרמניה שלא קשורה למה שהיה שם במלחמה.

אופל בבעלות אמריקאית ייצרה ציוד מלחמה.

אייל

פורסם

אם היו כתבות עם הכותרת "שברולט עתידה להשיק מכונית סדאן בגודל בינוני+ עם מנוע V8, הנעה אחורית ולא הרבה מעבר לזה" לא היית קורא, זה לא היה מעניין אף אחד והמכונית וההשקה היו נבלעים.

התפקיד של העיתונאים הוא ליצור באזז ועניין לכתבות שלהם. וכשאין משהו באמת מעניין, מה יותר טוב מפרובוקציות שטחיות ומעוררות רחמים?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
איפה באמת ראית כתבות מהסוג הזה? רפרפתי קצת בגוגל ולא מצאתי משהו כזה (לפחות לא בכתבות מישראל).

אני נתקלתי בכתבה בעמוד האחורי של ידיעות אחרונות (אולי זה היה מעריב).

באופן מגוחך נרשם שם ש"הרכב אינו מתוכננן לייבוא עקב שמו הבעייתי".

לכתב שכתב את הכתבה אין שום קשר לעולם הרכב.

פורסם

תקשורת ישראלית זה יותר זבל ממה שיש בחו"ל. מה לעשות, העיתונאים בארץ הם בושה לכל מקצוע שהוא בכל רמה של המקצוע (בין אם לשונית ובין אם מקצועית).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אם זה היה בפורשה, ספק גדול מאוד אם חברה בסדר גודל כזה תוסיף SS מתוך רצון לפאר את הנאצים ולא תכונה / גרסא של הרכב :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...