Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

תם פשוט לא קולטים שהבעיה היא שכל פעם צד אחד מרים את הרף וזה מנורמל.

תתחיל מזה שנירמלו פה פטור מחוק למתנחלים בשטחים.

דפדף אחורה למה שכתבתי פה לפני שנים תיכף אחרי שאלאור עזריה החליט שהוא השופט והמוציא לפועל.

ההיסטוריה לא התחילה במפגיני קפלן. תסתכל במראה.

לפני 10 דקות, RK כתב:

אין לי מושג בן כמה אתה, אבל אני זוכר קריאות אקטיביות לסרבנות עוד מתקופת ההתנתקות. נחש מאיזה צד של המפה.

וגם סרבנות על רקע ״פרוגרסיביות״. מאותו צד של המפה.

היום שר מהולל.

image.thumb.png.15b63a1f448e0861ddcff2e0e19d61e0.png

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

לא כל החשודים מעורבים באירוע או לפחות הובילו את המעשה החמור שמיוחס להם

בקיצור, את המקל תקעו אחד או שניים והשאר רק צחקו מהצד וצילמו.

אתה מודע לזה שזו עבירה ושותפות לפשע?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 52 דקות, David32 כתב:

סליחה אבל הרפורמה צצה אחרי ממשלת השינוי. 

אז הסדר שלך שונה, ואז בעצם יוצא שהראשונים שלדעתך שברו את הכלים זה הימין נגד ממשלת השינוי, שאתה היית חלק מהמחנה הזה.

סליחה, הכוונה הייתה לתקופת הקורונה. סירי פסטה על הראש וזה.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

הרמטכל, ראש השבכ וראש המוסד עדיין בתפקידם?

כולם לקחו אחריות על המחדל 7/10, יצטרכו לענות על השאלות של ועדת החקירה שתקום  וכולם ילכו הביתה. מישהו מקציני משטרה אמר נכשלנו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבטוח זה כל פעם מחדש הפוליטיקאים הבזיוניים שלנו מוכיחים שהם בור בלי תחתית.

חבורה של ליצנים ציניים וחסרי תועלת. ישסו אנשים אחד בשני וירקדו על הדם אם זה יעזור להם בפופולריות.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, ArikB כתב:

המהומות והפריצה לשדה תימן ואח"כ בבית ליד זו תחילתה של אנרכיה. זו החברה שאתה רוצה לחיות בה? חברה של סדיסטים? 

סליחה, אבל זו לא תחילתה של אנרכיה. אנחנו בעיצומה של אנרכיה כבר שנתיים. מי שמכופף את האכיפה (או היעדרה) כראות עיניו לא יכול להתפלא שזה מתפוצץ לו בפנים.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אבל חשבתי שחלק מסיפור לוט אמור להצביע שזה שאחרים עושים משהו, לא אומר שאתה צריך להתנהג ככה. אבל נראה שאתה מתרץ בשמם...

אני נגד התופעה הזו משתי צידי המתרס

כבר שנים הבעתי את דעתי שמהשטרה כאן צריכה להיות דומה בהפעלת הכח לארה"ב. משחק קטן עם שוטר= ירי, הרבה תופעות מרגיזות יעלמו מחיינו ככה. ושהעבריינים יסבלו לא מפריע לי מדאי.

וזה כולל חרדים ימנים מתנחלים ושות'.

אז אני לא בא לתרץ או להצדיק אני רק מצביע על תופעה שנרקמת לנגד עינינו. @יבגניפ כאן טמונה הטעות שלך אתה משחק בסימטריה אמיתית או מזוייפת. זה לא הנושא בכלל בא נצא מנקודת הנחה שאין שום סימטריה. 

אבל חשוב להיות חכם ולא רק צודק. במציאות הנוכחית כל צד דוחק את הגבול עוד קצת לפי "ראות עיניו" בקצב הזה כולנו נסבול לא משנה מה דעתינו ובאיזה נושא. 

• רעיון גרוע 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אז בתור לוחם לשעבר יש לי זכות להיכנס לבתים של ג'ובניקים ולקחת להם את הטלויזיה? גם לסרן במילואים לזימי שכנראה לא עשתה מחסומים באיוש.

אני חושש שלא הבנת את הפואנטה. כתבתי: לזימי וסוכות זה בסך הכל דוגמאות להבדלים בין המחנות (וזה אפילו לא ימין ושמאל כבר), שמדגימות למה הסימטריה שלך כרגיל שבורה. העניין כאן הוא לא האם אדם צריך להענש על עבירה על החוק. אמרתי: כן. העניין כאן האם יש לסוכות ושות׳ משהו להציע שהוא לא עבריינות וחיבה לאלימות - גם כשהם כבר בשלטון. והתשובה היא לא. כי ככה זה. בזמן שלזימי, כדוגמא מייצגת, נניח, בחרה ללכת לצבא, לבהד 1, להמשיך לעשות מילואים, עשתה שני תארים - סוכות בילה בריבים עם ערבים, שבכ, צהל, ומרוב הציונות והפטריוטיות הצבא בחר לא לגייס אותו (בדיוק כמו את חברו המומחה לפיתות).

והטענה שלך על ״הם עשו ככה אז אלו עשה ככה״. כי צבי סוכות היה נער גבעות בערך עוד בימי ההתנתקות. וזה לא קשור בשיט למשהו שעשה או לא עשה הצד השני.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אתם פשוט לא קולטים שהבעיה היא שכל פעם צד אחד מרים את הרף וזה מנורמל.

1. זה לא נכון. היו כוחות צבא שלא שלחו לעזה בהתנתקות, בטח לא למעגל הראשון, כי איימו בסרבנות. במהלך השנים היו עוד דוגמאות לפלוגות או גדודים עם רוב ימני, שסירבו פקודה כשנדרשו לפנות ישובים.

2. הסרבנות העקרונית של נער הגבעות אולי יותר חבויה אבל היא שם. צבי סוכותים למיניהם לא מגוייסים לצבא, כי אף אחד שפוי לא רוצה לתת להם נשק. זה יותר גרוע מסרבנות מצפון. זה אשכרה איום.

3. התפיסה שלך שבורה לחלוטין עקרונית. אין בה, למשל, הבדל בין ישראל לחמאס וחיזבאללה. כי אפשר לעשות רדוקציה מאוד פשוטה ולצטט בדיוק את המשפט שציטטתי כאן. ולהגיע למסקנות שאתה מגיע אליהן. אבל, מה לעשות, רובינו מאמינים בטוב ורע. ולא בסימטריה מוחלטת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

התחילו לשחרר חטופים? חטפו גם את טלי גוטליב והיא שוחררה היום?
פשוט ראיתי תמונה של רעולי פנים מחמאס מקיפים אותה, הזכיר לי בדיוק את התמונות משחרורי החטופים בעסקה הקודמת, מה שמוזר שהם הניפו דגלי ישראל ושיחררו אותה ביום.
יש מצב שהגענו לנצחון המוחלט ורעולי הפנים של חמאס התחילו להרים דגלי ישראל?
מה שעוד מוזר שנתנו לה מגפון, חשבתי שתקוע לה אחד בגרון, בילט אין מאלוהים.

ח"כ טלי גוטליב עם רעולי פנים חמושים בהפגנת תמיכה בחיילים העצורים בחשד להתעללות במחבל - בית ליד

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב - אז גם הם לא 

image.thumb.png.6a7517bde29d768ee8d658e0b3784fdb.png 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 6

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תראה איך מתפתלים על פצצות מארה״ב , זה גם חסר פרופורציות?  

אתה תלוי מאז ומתמיד בגורמי חוץ בכל דבר.  לכן תמיד אתה חייב להתחשב בהם.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום החליטו לדחות את ההחלטה הזו.

חבל שאי אפשר לעשות איתם ברטר, תעצרו את ביבי ובתמורה תמשיכו לשלוח נשק.

חייב לומר שזה מעצבן הצורה שמציגים את זה בתקשורת, כאילו משלוחי הנשק האלה זה תרומות ליהודים המסכנים שם במזה"ת. יש הסכמים בין המדינות וזה לא בחינם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הסכם ניתן להפר.

תבדוק עם הפוליטיקאים כאן. 

• תוכן חדש...