Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

חלק מהציבור החליט שעבירות פליליות הן גבול שאפשר לחצות אותו

מתנחלים שעושים מה שבא להם כבר עשורים, אוהדי כדור רגל אלימים והרשימה הזו ארוכה כאורך הגלות, ואת כל זה אתה משווה לאנשים שנלחמים כדי שהמדינה הזו תהיה מדינה מתקדמת ולא מדינה בה שר משטרה מורה למשטרה לא להתערב כאשר עבריינים פורצים לבסיסי צה"ל וחברי כנסת משלהבים את ההמון המסתער. 

התגובה שלך רק מוכיחה את הרמה המוסרית הירודה שלך ושל המון אזרחים במדינה הזו שמיום ליום מתקרבת לסופה. 

לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

נכנסו לעצור רעולי פנים כאילו סיירת מטכ"ל חטפה מחבל בלב עזה.

נכנסו כך כי יש חלאות ביביסטים ומהימין שהיו מפיצים את התמונות שלהם כמו משפחת פשע. זו רמתך וזה רק מעיד על המוסר הלקוי שלך. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

חברים יקרים שימוש ותמיכה בהפקרות, סופה לחזור כבומרנג.

חלק מהציבור החליט שעבירות פליליות הן גבול שאפשר לחצות אותו מתי שצריך ואפילו מומלץ כי המטרה מקדשת את האמצעים (חסימות כבישים, פריצת מחסומי משטרה, מרי אזרחי וכו').

והיום אותו ציבור "מופתע"

ש "המדינה מתפרקת".

בימי ממשלת השינוי העליזים. כשחברי גוש הימין שיסו כל מסכן תורן (פעם זו אם שכולה ופעם זו אם חטוף ופעם זה נכים) בנבחרי הציבור, וחיללו את יום הזיכרון ואת הכבוד הבסיסי וההגיוני לראשי המערכת. הדוגמא שקופצת לי ישר לראש היא היחס  לרה"מ בנט בישיבת הממשלה הראשונה ובטקסי יום הזיכרון.

כבר אז כתבתי כאן שזה יחזור כבומרנג- וזה אכן קרה ע"ע הצעקות והביזוי של שרים ורה"מ. (למרות שאני נמנה על מצביעי הגוש) 

אותו דבר בדיוק קורה מול עינינו עם ההפקרות והאנרכיה שהשמאל הדגים בשנה האחרונה. 

וזה יתעצם שבעתיים אם הממשלה תתחלף ותעבור לגוש השינוי. 

איך הגדירה הגאונה מיארה- אין מחאה אפקטיבית ללא שיבוש אזרחי= בהצלחה 

ברור, ברור. גם כשאותו הקהל בדיוק (משום מה רואים רק צדיקים בכל אירוע כזה) איים על אייזנקוט, כשעצרו את עזריה, זה בטח היה כי הם כבר צפו מראש שיהיו הפגנות בקפלן עשור אחרי.

בוא. אני יודע שאתם מתמחים בסימטריה. אבל היא לא קיימת. יש רק מחנה פוליטי אחד בישראל שככ מאוהב באלימות וככ בז למדינה ומוסדותיה.

• אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

ברור, ברור. גם כשאותו הקהל בדיוק (משום מה רואים רק צדיקים בכל אירוע כזה) איים על אייזנקוט, כשעצרו את עזריה, זה בטח היה כי הם כבר צפו מראש שיהיו הפגנות בקפלן עשור אחרי.

בוא. אני יודע שאתם מתמחים בסימטריה. אבל היא לא קיימת. יש רק מחנה פוליטי אחד בישראל שככ מאוהב באלימות וככ בז למדינה ומוסדותיה.

אתה יודע שאני מתמחה בסימטריה, אבל אתה יודע גם שלא תמצא אצלי פיספוסים.

אני אמרתי שנעמה לזימי הייתה צריכה לקבל מכות כשהבעירה אש באיילון וניצלה חסינות דיפלומטית כדי לייצר מהומות, ושצבי סוכות היה צריך לקבל כדור לרגל אתמול כשפרץ לבסיס, אתם קיבלתם זעזוע רק מסוכות.

מבחינתי גם מי שפרץ אתמול לבסיס צריך לקבל כדור גם, בדיוק כמו אלה שניסו לפרוץ לבית רוהמ ברחביה כל שבת, מבחינתכם רק אלה מאתמול הם פורעים.

שני הצדדים בזים למוסדות המדינה כשאין להם שליטה בהם, שני הצדדים מדרדרים את המדינה כבר כמה שנים טובות, אבל חלק מתויג כ"פאשיסטים" וחלק כ"אוהבי המדינה". יצא לי לשמוע כבר איזה טמבל אחד עם 7 חורים באוזן "אחי אתה בא להפגנה נלך נריב עם שוטרים?!", אין פה שום קשר לרפורמה או ביבי.

עריכה: מצחיק אותי תרבות ה"קח אנטי לייק אני לא אוהב אותך".

תכירו באמת, נירמלתם מהומות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 שעות, פריג'י כתב:

התמונות מהיום מזכירות את התמונות של הצבא הטורקי, מגן הדמוקרטיה, בכישלונו המוחלט מול האספסוף של ארדואן.

צ׳מע, זה עוף מהטופיק, אבל להגיד שצבא שמבטל בחירות שהוא ״מגן הדמוקרטיה״... זה קצת סתירה מובנית.

לפני 5 שעות, Supertigre כתב:

ולא מדינה בה שר משטרה מורה למשטרה לא להתערב כאשר עבריינים פורצים לבסיסי צה"ל וחברי כנסת משלהבים את ההמון המסתער. 

קודם כל, זה לא בסמכותו.

דבר שני, יצאה הוראה כזו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

דבר שני, יצאה הוראה כזו?

ממתי סמכות מפריעה לבן גביר? 

ישירה? לא יודע אבל העובדות מדברות בעד עצמן. המשטרה פשוט לא הייתה באירוע ובעוד אין ספור אירועים בשנה האחרונה בהן היא הייתה צריכה להיות ולחקור ופשוט לא הייתה שם. 

פורסם
לפני 13 דקות, falou כתב:

קודם כל, זה לא בסמכותו.

דבר שני, יצאה הוראה כזו?

למה, צריך מסמך ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אמרתי שנעמה לזימי הייתה צריכה לקבל מכות כשהבעירה אש באיילון וניצלה חסינות דיפלומטית כדי לייצר מהומות, ושצבי סוכות היה צריך לקבל כדור לרגל אתמול כשפרץ לבסיס, אתם קיבלתם זעזוע רק מסוכות.

מבחינתי גם מי שפרץ אתמול לבסיס צריך לקבל כדור גם, בדיוק כמו אלה שניסו לפרוץ לבית רוהמ ברחביה כל שבת, מבחינתכם רק אלה מאתמול הם פורעים.

שני הצדדים בזים למוסדות המדינה כשאין להם שליטה בהם, שני הצדדים מדרדרים את המדינה כבר כמה שנים טובות, אבל חלק מתויג כ"פאשיסטים" וחלק כ"אוהבי המדינה". יצא לי לשמוע כבר איזה טמבל אחד עם 7 חורים באוזן "אחי אתה בא להפגנה נלך נריב עם שוטרים?!", אין פה שום קשר לרפורמה או ביבי.

אם המדינה רוצה שיהיה חוקי לאנוס מחבל, שתחוקק חוק כזה.

אם המדינה רוצה שלחיילים יהיה פטור ממעצר כמו לחברי כנסת שתחוקק חוק כזה. במצב הנוכחי המדינה אומרת לאזרחים עזבו, לא צריך להקשיב לבית המשפט, למשטרה... רוצים להתחמק מהחוק? תהיו נערי גבעות, רוצים לקבל קומונה על חשבון המדינה, תהיו מהציונות הדתית. 

הימין במדינה שלנו הוא פשוט בעל תרבות של כל מדינה ערבית נחשלת. זה לא סתם שכבר 3 חברים שלי עם המשפחות עזבו. אנשים שהכניסו מיליונים בשנה למדינה במיסים, פשוט עזבו ולא רוצים לחזור לטירוף הזה שנקרא מדינת ישראל. איראן לא צריכה נשק, היא רק צריכה להשאיר את ביבי בשלטון והמדינה הזו תקרוס מעצמה. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

הגבול עובר בפריצה לבסיס.

שיפגינו עד מחר בשער הבסיס כמו שעושים מאות מטרים מבית ראש הממשלה (פעם אחת הגיעו לש.ג. ולא חצו אותו) אז אם סימטריה שתהיה לפחות דומה.

חבר כנסת שמנצל את חסינותו לדברים כאלה (ולא משנה אם קוראים לו סוכות, לזימי או כסיף) חסינותו צריכה להיות מוסרת והוא צריך לעמוד לדין אבל אני יודע שאני מצפה ליותר מידי מהכנסת שלנו.

אפשר ורצוי להפגין אבל יש הבדל עצום בין להפגין לבין לפרוץ לבסיסים כדי לשחרר בכוח חשודים.

לפני 26 דקות, falou כתב:

קודם כל, זה לא בסמכותו.

דבר שני, יצאה הוראה כזו?

המפכ"ל, מפקד המחוז ומפקדי התחנות שהדברים קרו בשטחן עדיין בתפקיד?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

למיטב ידיעתי כניסה לבסיסי צהל מוחרגת במפורש מחסינות חברי כנסת.

מזל שיש ערבים בכנסת.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 28 דקות, falou כתב:

קודם כל, זה לא בסמכותו.

דבר שני, יצאה הוראה כזו?

לא חושב שיצאה הוראה. אבל אתה חושב שהשר לא משפיע על מה שהמשטרה מחליטה לעשות ולא לעשות?

לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

שני הצדדים בזים למוסדות המדינה כשאין להם שליטה בהם, שני הצדדים מדרדרים את המדינה כבר כמה שנים טובות, אבל חלק מתויג כ"פאשיסטים" וחלק כ"אוהבי המדינה".

שמע, אני לא עוקב אחרי כל ההפגנות נגד ביבי ב-5 שנים האחרונות. אני לא יודע אם ניסו לפרוץ לבית שלו או לא. אני זוכר מקרה אחד שדיברו עליו של משהו כזה. וכמובן שאם זה קרה, מי שלקח בזה חלק - צריך ללכת לכלא.

and yet, הסימטריה לא קיימת. וקל להסביר למה. האם לזימי עברה את גבול הטעם הטוב בהפגנות לדוגמא? אנשים אחרים עשו את זה? יכול להיות. נניח שכן. אבל לזימי היא סרן במיל'. וצבי סוכות, שנראה שמתאמץ להגיע לכל מכות עם פוטנציאל ללכת מכות, הוא נער גבעות, שנעצר כמה פעמים בעבר, ולא גויס לצהל בגלל "אי התאמה", כמיטב המסורת אצל נערי הגבעות. ובהתאם, גם עכשיו, כחבר בקואליציה, הוא מפגין נגד המדינה שבתכלס הוא אמור להנהיג. ואני חושש שזה שתי דוגמאות שמייצגות נפלא את ההבדלים בין קבוצת המשיחיים, שלצערי שולטת כרגע במדינה, לבין מי שמתנגד לה.

ורק לפרוטוקול: הפעם היחידה שהייתי בהפגנה פוליטית היתה ב-2011 בערך.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 49 דקות, falou כתב:

צ׳מע, זה עוף מהטופיק, אבל להגיד שצבא שמבטל בחירות שהוא ״מגן הדמוקרטיה״... זה קצת סתירה מובנית.

סליחה, טעות שלי, מגן החוקה.

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

ממתי סמכות מפריעה לבן גביר? 

ישירה? לא יודע אבל העובדות מדברות בעד עצמן. המשטרה פשוט לא הייתה באירוע ובעוד אין ספור אירועים בשנה האחרונה בהן היא הייתה צריכה להיות ולחקור ופשוט לא הייתה שם. 

כלומר, אין לך שום הוכחה כזו.

תלונות על המשטרה ״והוכחות״ מהסוג הזה יש משני הצדדים מאז ומעולם.

לפני 15 דקות, פריג'י כתב:

סליחה, טעות שלי, מגן החוקה.

החוקה הבלתי דמוקרטית בעליל של טורקיה החילונית.

לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

לא חושב שיצאה הוראה. אבל אתה חושב שהשר לא משפיע על מה שהמשטרה מחליטה לעשות ולא לעשות?

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אין לי מושג כמה השפעה יש לו. בינתיים אני לא רואה את המשטרה סרה למרות ישירה של השר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...