Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

אז הנה עמדה אחרת. עיתונאי שגם נחשב לאמין בעיני,  אומר שדו"צ מחרים עיתונאים שמפרסמים דברים שלא מחמיאים לצבא. לא דברים לא נכונים או לא מדוייקים או בגלל פגיעה בביטחון שדה. לא מחמיאים.

זו נקודה אחת, נגד האמינות של דו"צ.

זה נכון. אבל אני דיברתי נטו על ההודעות של דובר צה״ל, לא על ״תדרוכי הרקע״ ושאר השיט שהוא מאביס בו את הכתבים השונים שמנגנים לפי החליל שלו. אם תראה כבר לפני כמה עמודים כתבתי שזה לא חדש וכבר 75 שנה שצה״ל עושה את זה. בעיני זה לא מוריד את אמינות ההודעות שהוא מפיץ בעצמו ובשמו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

בינתיים, אגב, גם ברמה המקומית, הליכוד ממשיכים למצב את עצמם כמפלגה דתית לאומנית. בת"א, מסתבר, הם יתמודדו בבחירות לעיריה ברשימה משותפת עם עוצמה יהודית. כנראה שמרגישים שם שלא עשו מספיק נזק ברמה הארצית, ורוצים לתרום קצת גם להרס העיר היחידה בישראל. מדהים.

באופן שהוא הזיה מהלכת, בחירות לעיריה שונות במהות שלהן ועדיין נראה לי שבחירות לעירייה לא משוייכות להצבעה למפלגות שהבוחרים שלהם בוחרים בבחירות לממשלה.

אתה תוכל לראות ליכודניקים שמצביעים לחולדאי. מקיצון לקיצון. למרות שאני חושב שאנחנו בדרך למהפך בבחירות הללו ונראה שינויים טקטוניים בערים הגדולות. לגבי תל אביב אני על הגדר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

באופן שהוא הזיה מהלכת, בחירות לעיריה שונות במהות שלהן ועדיין נראה לי שבחירות לעירייה לא משוייכות להצבעה למפלגות שהבוחרים שלהם בוחרים בבחירות לממשלה.

אתה תוכל לראות ליכודניקים שמצביעים לחולדאי. מקיצון לקיצון. למרות שאני חושב שאנחנו בדרך למהפך בבחירות הללו ונראה שינויים טקטוניים בערים הגדולות. לגבי תל אביב אני על הגדר.

נכון. יש לליכוד רק נציג אחד במועצת העיריה מתוך 31. זה כמובן לא פרופורציונאלי לאחוז הליכודניקים בעיר. 

לגבי חולדאי - הוא קצת כמו ביבי. גם מיצב את עצמו כמי שאין לו אלטרנטיבה, וגם יש לו בייס מאוד חזק שימשיך להצביע לו. בעבר הירקון יצביעו לו לא משנה מה לדעתי. אישית אני אמביוולנטי לגביו. הוא לא בן אדם סימפטי, הוא והעוזרים שלו עושים המון שטויות (ואני מתעב את מיטל להבי ממש), למרות שהוא אמור להיות איש שמאל כלכלי, הוא הפך את תל אביב לעיר לעשירים בלבד והרשימה ממשיכה. ובכל זאת, אין אף עיר שיכולה להתחרות בתל אביב היום בשום פרמטר בארץ. וגם בעולם אין הרבה (*)

(*) האנס, אל תכעס. אני לחלוטין מאמין שירושלים וחיפה היו יכולות לתת פייט, ובעולם מושלם הייתי שמח לגור בחיפה ולהיות שכן של ספריאל; דריש, אם גם אתה פה - אל תדאג, אני לא כזה פרובינציאלי. וכמובן שיש המון ערים גדולות בעולם שלא רואות את ת"א ממטר. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חבר הקבינט הביטחוני חושף: התנאים של חמאס לשחרור החטופים

השר גדעון סער טען כי ארגון הטרור דורש נסיגה מוחלטת מהרצועה וערבויות בינלאומיות לסיום המלחמה • נוסף על כך, הם מעוניינים בשחרור כל האסירים הביטחוניים, כולל אלו שהשתתפו ב־7 באוקטובר

https://www.israelhayom.co.il/news/politics/article/15128860

אז מה, לשחרר אותם ״בכל מחיר״ כפי שחלק מהאנשים בישראל דורשים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מופעל עליהם מספיק לחץ אז הם באים בדרישות לא הגיוניות.

הסיוע ההומניטרי עשה את שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא חושב שמישהו מופתע מהדרישות האלו. בשורה התחתונה אין לנו מושג היכן החטופים, היכן סינוואר ושאר החבורה, אם הם בכלל עדיין בעזה ומבחינתם אפשר גם להרוג את כל החטופים למעט אולי איזה עשרה עם משפחת ביבס ביניהם. זה מספיק להם, הם יודעים שגם אם נדע עכשיו שבאמת כולם מתים ויש רק עשרה בחיים, אנחנו לא נשנה את צורת הלחימה, לא נפסיק את האספקה לרצועה... הם יודעים את כל זה היטב. 

עם כמה שאני רוצה לראות את כל החטופים בבית (טוב ברור שמתוכם יש גם המון גופות) אני לא רואה שום אופציה שזה יקרה בקרוב בצורה של עסקה. זה יקרה, אולי, רק עם הספקה מוחלטת של החשמל והמזון לעזה יחד עם חיסול של כל שרשרת הפיקוד הבכירה כולל אלו שבקטאר, רק אז אולי יהיה איזה סיכוי לעסקה. 

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אז מה, לשחרר אותם ״בכל מחיר״ כפי שחלק מהאנשים בישראל דורשים?

לא מחיר כל כך גבוה.

לסיים וכמה שיותר מהר את המלחמה, אנחנו מדשדשים סתם.

להחזיר את כל החטופים תמורת הנבלות שלהם. לא לגרש לחו"ל ולא שום דבר.

לתקן את המצב בצפון.

ואז לצוד את כל ראשי החמאס והג'יהאד בחו"ל, לעשות להם אביב נעורים.

אחר כך לדרוש פירוז של הרצועה. לא יסכימו? מלחמה. בזמן שמתאים לנו.

אה, רגע, 

זה אומר שבאמצע נתניהו יצטרך לקחת אחריות?

אז לא משנה. 

בואו נישאר בעזה עד ל... השמדת היכולות הצבאיות של החמאס או ווטאבר. 

ושקט, לא לדבר פוליטיקה, נלחמים.

מי שלא מבין שמבחינת נתניהו הקרבת החטופים תמורת המשך שלטונו זו בחירה קלה, לא מכיר את האיש.

פורסם
לפני 36 דקות, פריג'י כתב:

מי שלא מבין שמבחינת נתניהו הקרבת החטופים תמורת המשך שלטונו זו בחירה קלה, לא מכיר את האיש.

אבל תהיה לו את הדיסקית על הצוואר ושאלה מוזמנת מערוץ 14.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

ובכל זאת, אין אף עיר שיכולה להתחרות בתל אביב היום בשום פרמטר בארץ. וגם בעולם אין הרבה (*)

(*) האנס, אל תכעס.

לא כועס, אפילו מסכים איתך, תתפלא.

אני רוקד כבר יותר מעשור בשתי חתונות בו"ז...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 54 דקות, פריג'י כתב:

לסיים וכמה שיותר מהר את המלחמה, אנחנו מדשדשים סתם.

להחזיר את כל החטופים תמורת הנבלות שלהם. לא לגרש לחו"ל ולא שום דבר.

כלומר לשחרר את כל הרוצחים והאנסים שפלשו לישראל ב-7 לאוקטובר?

תגדיר ״לתקן את המצב בדרום״?

ואם אתה חותם על זה, אף אחד לא יפתח במלחמה מחדש מצד ישראל. תשכח מזה. מקסימום תגרר שוב ללחימה בעקבות מהלומה נוספת.

עזוב את נתניהו בצד רגע. אני באמת שמנסה להבין אנשים שאומרים לשחרר אלפי רוצחים ואנסים ולחזור למה שהיה (כי דבר לא ישתנה, פרט לזה שהראו שאפשר לפגוע בישראל ולצאת עם השגי ענק) בגלל 130 אנשים. מנסה להבין ולא מצליח. אבל אולי אני פשוט זה שלא בסדר.

פורסם

יש אנשים ששונאים את ביבי יותר מאשר רוצים שננצח.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 דקות, Coro כתב:

ישראל - במגבלות הבינלאומיות שקיימות עליה - לא יכולה לנצח. היא מקסימום יכולה לא להפסיד לחלוטין. זה הצד השני כמו שאני רואה אותו. כל החלומות של משיחיי הגבעות הם לא יותר מזה. כמו שהסינים נהגו לומר - “רודפים אחרי הדרקון״.

פורסם

יש עלינו סכנה קיומית, וגם אם צריך להרוג 100 אזרחים על כל טרוריסט זו עדיין תגובה פרופוציונלית לאיום.

נראה שככל שמתרחקים מ7/10 אנחנו שוכחים את זה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 16 דקות, Coro כתב:

יש אנשים שאוהבים את ביבי יותר מהמדינה ועם ישראל.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, Coro כתב:

יש עלינו סכנה קיומית, וגם אם צריך להרוג 100 אזרחים על כל טרוריסט זו עדיין תגובה פרופוציונלית לאיום.

נראה שככל שמתרחקים מ7/10 אנחנו שוכחים את זה.

לא חושב ששוכחים את זה, פשוט מבינים שמה שכתבת זה חלומות באספמיה.

• תוכן חדש...