Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, MiniMiz3r כתב:

צריך להודות ביושר שגורלם של החטופים ככל הנראה נחרץ, ולהמשיך במלחמה מתוך הנחת מוצא שהם כולם נרצחו. לזה באמת צריך אומץ.

איזו גישה תבוסתנית. זה הכי חזק של הימין על מלא, להתייחס לחטופים כאל בשר תותחים.

חרפה.

ושוב אני אומר, בסוף המלחמה חמאס, אולי בשם אחר, למשל האחים המוסלמים סניף רפיח בזכיינות - ישלוט ברצועה. 

כמו שהוא שולט היום.

הרס היכולות הצבאיות זו בדיחה לא מוצלחת שלא מחזיקה מים.

לפני שעה, garicho כתב:

בישראל בוקעות הבלחות בסגנון הבא: נסכים לתום המלחמה, נשחרר את האסירים הפלסטינים, נקבל את חטופינו – ואחרי כמה חודשים נשמיד את חמאס. הפי אנד

אז עדיף להפציץ את עזה עד שכל חטופינו ימותו שם.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 36 דקות, ArikC כתב:

הם נכנסו לפה בשבעה באוקטובר כדי לרצוח לאנוס ולחטוף,הם נכנסו לפה כדי לגרום נזק,אנחנו נכנסים לעזה ותוקפים כדי להגן,

הם רואים בפעולות שלהם פעולות כנגד ישות שכובשת את ארצם, אז אם תסתכל מהצד שלהם, הם באו לגרום נזק לרצוח לאנוס ולחטוף כחלק ממאבק לשיחרור ארצם. האם זה ברברי? כן. אבל זה לא רק לשם הברבריות מבחינתם.

לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

היכולת שלהם להוציא לפועל מתקפות שיפגעו בישראלים. 

אני יודע שאתה מבין טוב מאוד מה זה, אבל אתה מעדיף לפנטז על פתרון מדיני ולהתייחס לזה בביטול

הנה דוגמא מהמציאות: בג'נין ורמאלה יש יותר מ70% תמיכה בחמאס אבל לא עפות משם רקטות על כל הישובים בסביבה. למה?

אני לא מפנטז על שום פתרון.

ורגע, ההתחלה היא דבר אחד וההמשך של ההודעה שלך זה דבר אחר.

זאת אומרת, הפתרון שלך ל"מיטוט היכולת הצבאית של החמאס" זה לא איזו פעולה שאפשר להגיע אליה, אלא הימצאות תמידית ברצועה כמו בג'נין וברמאללה.

כי אחרת, היכול שלהם להוציא לפועל מתקפות תחזור במהרה בלי בעיה, אפילו בזמן שאנחנו בפנים הם מוציאים. 

אז אני מבולבל. ב"מיטוט היכולת הצבאית של החמאס" התכוונת שהמטרה היא להיכנס ולשהות ברצועה נון-סטופ עד שהם יחליטו שבא להם לשחק במשחק אחר (לא יקרה בחיים)?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה די ברור לא?

יש לך דרך מעשית אחרת למנוע מהם להוציא מתקפות על ישראל? אין. 

מה זאת אומרת "לא פעולה שאפשר להגיע אליה"? אפשר להגיע אליה וכדי לשמר את התוצאה צריך להתמיד בפעולות מנע. 

למה זה כ"כ בלתי נתפס?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

אם ישראל היתה יכולה לכבוש את הרצועה למוטט את החמאס (או בהגדרה המסויגת: למוטט את היכולות הצבאיות שלו) היא היתה עושה את זה

היא יכולה והיא עושה את זה. הטענה שלך שבגלל שזה לא הסתיים תוך שלושה חודשים אז זה בלתי אפשרי וצריך לוותר כבר עכשיו היא אבסורדית.

למקרה שזה לא ברור למישהו - צה"ל הולך להשאר בעזה למשך שנים קדימה, ולרתק לשם הרבה יותר כוחות מאשר אלו שהיו שם לפני ההתנתקות. את השאלה האם ההתנתקות הוכיחה את עצמה, נשאיר כתרגיל בית לקורא.

לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

אפשר אולי לטעון - לא יודע אם זה מה שאתה טוען - שאפשר להביס את הערבים לתמיד במחיר כלכלי ענק. לא יודע. אולי. גם בזה אני לא מאמין כל כך. 

לא. הטענה היחידה שלי היא שיש מחיר לזה שמדינת ישראל קיימת במזרח התיכון, ואנחנו נמשיך לשלם אותו כל עוד היא קיימת. יהיו עשורים שבהם נשלם אותו בתשלומים, בטפטופים של הרוגים ברצועות בטחון מסביב לגבולותינו, ויהיו עשורים שבהם נשלם אותו במכה, כמו ב-7/10. אין שום בעיה שתמשיך לשתות קפה, כל עוד תזכור שמעבר ל-13 ש"ח ששילמת על הקפה עצמו, הרבה אנשים גם שילמו בחייהם כדי שתוכל לשתות אותו בשקט. וייתכן שגם אתה תצטרך לתרום את חלקך בנושא הזה יום אחד, מרצון או שלא.

לפני 38 דקות, פריג'י כתב:

איזו גישה תבוסתנית. זה הכי חזק של הימין על מלא, להתייחס לחטופים כאל בשר תותחים.

חרפה.

ושוב אני אומר, בסוף המלחמה חמאס, אולי בשם אחר, למשל האחים המוסלמים סניף רפיח בזכיינות - ישלוט ברצועה. 

כמו שהוא שולט היום.

הרס היכולות הצבאיות זו בדיחה לא מוצלחת שלא מחזיקה מים.

א) לא יודע אם אתה מתכוון שאני "ימין על מלא", אבל אם כן אז:

- זה טיעון ברמה של גן ילדים

- אני מאוד רחוק מזה, וכל הפוסטים שלי פה בפורום מראים את זה בבירור, מה שהופך את זה לעוד יותר מביך עבורך

ב) אהבתי את התחזית החד משמעית. זה מבית "לא יהיה המשך לחימה אחרי עסקת השבויים"? יש לך אולי גם את המספרים של הלוטו של שבוע הבא? שואל בשביל חבר. מי שהולך לשלוט ברצועה בשנים הקרובות זה צה"ל, לא חמאס ולא אחים מוסלמים ובטח לא רש"פ.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, MiniMiz3r כתב:

היא יכולה והיא עושה את זה. הטענה שלך שבגלל שזה לא הסתיים תוך שלושה חודשים אז זה בלתי אפשרי וצריך לוותר כבר עכשיו היא אבסורדית.

נא. היא לא. הטענה שלי גם לא אומרת שזה לא אפשרי כי זה לא הצליח בשלושה חודשים. גם לא הצעתי לוותר.

לפני 53 דקות, MiniMiz3r כתב:

אין שום בעיה שתמשיך לשתות קפה, כל עוד תזכור שמעבר ל-13 ש"ח ששילמת על הקפה עצמו, הרבה אנשים גם שילמו בחייהם כדי שתוכל לשתות אותו בשקט. וייתכן שגם אתה תצטרך לתרום את חלקך בנושא הזה יום אחד, מרצון או שלא.

פטליזם, פטישיזציה וקיטש של המוות, אוננות על יכולות צבאיות אינסופיות - בהחלט בין המרכיבים האהובים עלי בסלט שמייצר זהות ישראלית. רק חסר כאן "להיות ישראלי זה לדמיין את הילד שלך לובש מדי צהל כשמספרים לך שאת בהריון", כמו שבערך כתבו מר או מרת לפיד. אם רק היתה כאן אמירה כלשהי, חוץ מירידה חצי סמויה עלי, כאילו אני לא תורם מספיק או משהו, בכלל היה קסום. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אם רק היתה כאן אמירה כלשהי, חוץ מירידה חצי סמויה עלי, כאילו אני לא תורם מספיק או משהו, בכלל היה קסום. 

Thumbs Up Meme GIFs | Tenor

• אהבתי 1
פורסם

אם המערכה תיגמר בלי אובדן שטח לעזתים, הכל היה לשוא. 

זה המחיר האחד והיחיד שבאמת כואב להם ושאותו הם לא יכולים "למכור" לאזרחים שלהם. 

אני חושב שהשליש הצפוני של הרצועה, כלומר העיר עזה, צריך להיות מושמד ולהפוך לשטח רפאים. 

את המלחמה הבאה שינהלו רק מהחלק הדרומי. 

יהיה אפשר להעביר לשם פליטים מהדרום כשנצטרך לתקוף בדרום, ואנחנו נצטרך. 

• אהבתי 6
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 51 דקות, MiniMiz3r כתב:

א) לא יודע אם אתה מתכוון שאני "ימין על מלא", אבל אם כן אז:

- זה טיעון ברמה של גן ילדים

- אני מאוד רחוק מזה, וכל הפוסטים שלי פה בפורום מראים את זה בבירור, מה שהופך את זה לעוד יותר מביך עבורך

לא, זה פשוט הטיעון של הימין על מלא. מהשמיני לאוקטובר זה מה שהם מכוונים אליו. מהרגע הראשון. החזרת חטופים בחיים זו לא מטרת הלחימה. סתם עול בדרך להשמדה מוחלטת של העמלק.

ב) אהבתי את התחזית החד משמעית. זה מבית "לא יהיה המשך לחימה אחרי עסקת השבויים"?

רמת עצימות הלחימה ירדה בחאן יונס, לא נלחמים כמו בעיר עזה. יש התבוססות. כנראה שלא תהיה כניסה לרפיח וכבר מדללים כוחות.

מי שהולך לשלוט ברצועה בשנים הקרובות זה צה"ל, לא חמאס ולא אחים מוסלמים ובטח לא רש"פ.

בסדר,

מהצד שלנו תהיה נוכחות צבאית, עד שלעולם יימאס ויפסיקו לשלוח לנו פגזים.

אבל מהצד שלהם חמאס שולט וישלוט שם.

נהיה שם 20 שנה, נצא כמו מלבנון תוך השארת השטח למוטציה שתיווצר.

הדרך היחידה להשפיע על מה שייווצר שם הוא רק בשליטה על החינוך. זה חלק מהיום שאחרי, שעליו לא מדברים. נלחמים בלי תוחלת, הורגים והורסים, ומה המטרה? 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

למקרה שזה לא ברור למישהו - צה"ל הולך להשאר בעזה למשך שנים קדימה, ולרתק לשם הרבה יותר כוחות מאשר אלו שהיו שם לפני ההתנתקות. את השאלה האם ההתנתקות הוכיחה את עצמה, נשאיר כתרגיל בית לקורא.

אני איתך בגישה, אבל לדעתי הסיבה לחזרה ללחימה נעוצה בעובדה שלביבי לא הייתה ברירה.

לדעתי כול מה שהוא עסוק בו זה איך לרדת מהעץ, אבל עם הנדסת תודעה לבייס שלו שזה לא בגללו והכול בסדר.

אם היית אומר לו שיש לו 70 מנדטים במידה והוא מחזיר את הגולן ונותן דרכון דיפלומטי לבכירי החמאס, זה מה שהוא היה עושה.

שום דבר בעד המדינה לא מניע אותו.

הוא בחיים לא יקבל החלטות קשות שיגרמו לו ולפטרונים שלו להיות פושעי מלחמה ונעולים בארץ עד סוף ימיהם(גם אם זו הדרך היחידה להציל את המדינה), מהסיבה הפשוטה שזה יגרום לו לוותר על טיולים בחול וחיי הנהנתנות. 

לישראל אין סיכוי לנצח לא רק בגלל הלחץ הבינלאומי, אלה מהעובדה שאין כאן מנהיג ובטח לא ממשלה שמסוגלת למשהו חוץ מלבצע פעולות בהתאם לסקרים.

פורסם
לפני 13 דקות, פריג'י כתב:

לא, זה פשוט הטיעון של הימין על מלא. מהשמיני לאוקטובר זה מה שהם מכוונים אליו. מהרגע הראשון. החזרת חטופים בחיים זו לא מטרת הלחימה. סתם עול בדרך להשמדה מוחלטת של העמלק.

ללחימה יש כמה מטרות, השבת החטופים היא אחת מהן אבל היא לא *ה*מטרה וזה נאמר במפורש מהרגע הראשון. 

לפני 15 דקות, פריג'י כתב:

רמת עצימות הלחימה ירדה בחאן יונס, לא נלחמים כמו בעיר עזה. יש התבוססות. כנראה שלא תהיה כניסה לרפיח וכבר מדללים כוחות

אתה נמצא כרגע בחאן יונס? יש לך מושג כמה כוחות נמצאים שם בכלל? ראית את התוכניות של פיקוד דרום לשנת 2024?

אני מציע שתפתח את כל הפוסטים שלך בגילוי נאות של היעדר המושג שלך. 

לפני 19 דקות, פריג'י כתב:

נלחמים בלי תוחלת, הורגים והורסים, ומה המטרה? 

למנוע מה-7/10 לחזור על עצמו. זה לא מובן מאליו? 

לפני 15 דקות, Giant_TA כתב:

לישראל אין סיכוי לנצח לא רק בגלל הלחץ הבינלאומי, אלה מהעובדה שאין כאן מנהיג ובטח לא ממשלה שמסוגלת למשהו חוץ מלבצע פעולות בהתאם לסקרים

הסיפור של ביבי נגמר, אני מעריך שעד סוף השנה תהיה ממשלה אחרת לגמרי, עם ראש ממשלה אחר. המלחמה עצמה תמשך וייתכן מאוד שהמלחמה האמיתית, בצפון, עדיין לפנינו. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 16 דקות, MiniMiz3r כתב:

אני מציע שתפתח את כל הפוסטים שלך בגילוי נאות של היעדר המושג שלך. 

מחר בבוקר אעדכן את כל המילואימניקים שאני מכיר והודיעו להם שדי נגמר \ משחררים אותם בשבועות הקרובים, שמישהו אנונימי בקארספורום כתב שזה לא נכון. טוב שיש את הפורום הזה 👍

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

מחר בבוקר אעדכן את כל המילואימניקים שאני מכיר והודיעו להם שדי נגמר \ משחררים אותם בשבועות הקרובים, שמישהו אנונימי בקארספורום כתב שזה לא נכון. טוב שיש את הפורום הזה 👍

אני מציע שבמקום להכיר מילואימניקים, תהיה מילואימניק. 

אני לא מכיר אף אחד ששוחרר (כולל אותי) שלא נאמר לו שהוא הולך להיות מגויס שוב. לחלק יש כבר תאריך חזרה לשירות. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 46 דקות, Giant_TA כתב:

מהסיבה הפשוטה שזה יגרום לו לוותר על טיולים בחול וחיי הנהנתנות.

*על חשבון המדינה.

על חשבונו הוא יכול לטייל ולהנות ולהסניף קוק מחזה של כוסית שונה כול שבוע עד יום מותו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, MiniMiz3r כתב:

אני מציע שבמקום להכיר מילואימניקים, תהיה מילואימניק. 

אני לא מכיר אף אחד ששוחרר (כולל אותי) שלא נאמר לו שהוא הולך להיות מגויס שוב. לחלק יש כבר תאריך חזרה לשירות. 

ואני מציע שתתרכז בעצמך, במקום לחשוב, אלוהים יודע למה, שהטפות המוסר המובלעות או הישירות שלך מעניינות למישהו את האתה יודע מה. ובכלל, מה איכפת לך מה אני עושה, אם אתה כל כך מלא אמונה ומוטיבציה? 

לא כזה איכפת לי מה אתה מכיר או לא. פשוט חשבתי שמאז שליאור עזב את הפורום, נעלמו מכאן גם היועצים למטכל ולקבינט המדיני מטעם עצמם. אבל מסתבר שטעיתי. גם קורה.

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

ואני מציע שתתרכז בעצמך, במקום לחשוב, אלוהים יודע למה, שהטפות המוסר המובלעות או הישירות שלך מעניינות למישהו את האתה יודע מה. ובכלל, מה איכפת לך מה אני עושה, אם אתה כל כך מלא אמונה ומוטיבציה? 

לא כזה איכפת לי מה אתה מכיר או לא. פשוט חשבתי שמאז שליאור עזב את הפורום, נעלמו מכאן גם היועצים למטכל ולקבינט המדיני מטעם עצמם. אבל מסתבר שטעיתי. גם קורה.

אין פה הטפת מוסר, רק אנשים ש"מכירים מילואימניקים" וזה מספיק להם כדי לנתח בבטחון את מהלך הלחימה. 

לא הבנתי למי מכוון המשפט האחרון? לעצמך? 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...