Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, pl7410 כתב:

אנחנו יותר כמו השווארמה

כזו?

ראיתי עכשיו את העיסקה שמוצעת לנו כעת, וואלה ביזיון של מנהיג וחבל שלא ניצלו את העסקה הקודמת לקדם הוצאת חטופים וגופות.

בחיי העסקה הנוכחית שמוצעת, גרועה מאוד.

בכל אופן, העסקה מבחינתי.

לפי השלבים הבאים:

1. גופות - אחד על אחד - גופת פלסטיני על גופת חטוף ישראלי.

2. חטופים גברים מעל גיל 45 - גיל מילואים - 1 על 3 - ישראלי על 3 פלסטינים חיים.

3. חטופים נשים מעל גיל 45 - גיל מילואים - 1 על 3 - ישראלית על 3 פלסטיניות חיות.

4. חטופים+חיילים - 5 פלסטינים על 1 ישראלי/ת.

אין יציאה מעזה, יש הכנסת סיוע הומניטרי רחב ידיים דרך מעבר כרם שלום עם בדיקה של הצבא הישראלי.

אין סיוע הומניטרי אווירי

אין חשמל ואין מים

אין הכנסת סיוע הומניטרי דרך מעבר המצרי

ניתן להכניס סחורות דרך מעבר כרם שלום עם בדיקה של הצבא הישראלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 20.1.2024 בשעה 19:57, פינדר כתב:

עד כה, האקדחים שחילק בן גביר עצרו 0 מחבלים.

אבל היום עוד בחור צעיר נרצח על ידי חבר שהחזיק אקדח ברשיון.

האמת חיכיתי שיצאו עוד פרטים על המקרה,מה שאתה לא עשית ורקדת על הדם של המתים,ועובדתית הנרטיב שלך לעומת מה שקרה,מזרח ומערב.
מינימום לחכות שיצא עוד מידע לפני שמסיקים מסקנות שגויות.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברשותכם, בתור צופה מהצד בשרשור, שאלה:

האם אתם חושבים שהעזתי הממוצע, זה שפונה יחד עם משפחתו מביתו ומנסה לשרוד את הימים האלו ב'מחנות האוהלים' שלהם, יודע מה הסיפור?

כאילו, כמה הם יודעם על מה שבאמת קרה, על ההתקפה נגדינו, על ה1500 קורבנות שטבחו בהם אצלנו, על כל מעשי הזוועות, על כל החטופים וכל מה שהישראלי הממוצע (לא כולל פינדר) מזדעזע ממנו ?

מעניין אותי לדעת מה כל הפליטים האלה באמת יודעים? הם מודעים למה שקרה באותו יום ארור או שמאכילים אותם חרא שהציונים החארות סתם חטפו קריזה?

רוצה לאמר, אתם חושבים שהעזתי הממוצע אשכרה מבין למה הגענו לזה?

פורסם (נערך)

חשבתי להציע להיום שאחרי את הצעת אולמרט כבסיס לשינויים.

אבל אז נתקלתי בכתבה בynet, ובתוכה תגובה שמאשימה את אולמרט. קצת סימבולי בימינו שבזמנו היינו צריכים להתעסק עם 3 חטופים ו2 חטופים הרוגים.

13 שנים ושום דבר לא השתנה, מעניין מה התגובה של אלי על המצב הנוכחי

screenshot-www_ynet_co.il-2024_01.21-21_14_35.png.fa1b212a77111091d0f181b4b31ce372.png

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 7 דקות, אורח לרגע כתב:

האם אתם חושבים שהעזתי הממוצע, זה שפונה יחד עם משפחתו מביתו ומנסה לשרוד את הימים האלו ב'מחנות האוהלים' שלהם, יודע מה הסיפור?

כאילו, כמה הם יודעם על מה שבאמת קרה, על ההתקפה נגדינו, על ה1500 קורבנות שטבחו בהם אצלנו, על כל מעשי הזוועות, על כל החטופים וכל מה שהישראלי הממוצע (לא כולל פינדר) מזדעזע ממנו ?

מעניין אותי לדעת מה כל הפליטים האלה באמת יודעים? הם מודעים למה שקרה באותו יום ארור או שמאכילים אותם חרא שהציונים החארות סתם חטפו קריזה?

ברור,מה השאלה?
נתחיל בזה שהשביעי לאוקטובר הוציא אותי מהקונסצפיה שהחמאס עלה בצורה לא לגיטימית לשלטון בעזה,עכשיו אני בטוח ב100% שהם הצביעו חמאס והם ידעו בדיוק במה הם בוחרים,מלבד זאת הסקרים שנעשו שם שכ75 אחוז מהאוכלוסיה תומכת בשביעי לאוקטובר,אומר הכול.
לא יודע אם יצא לך לראות סרטוני זוועה מהשביעי לאוקטובר,אתה תראה שם לא מעט אזרחים,בניהם גם ילדים שלדעתי בני לא יותר מ 12-16.
הקונספציה מבחינתי שהם מוחזקים כבני ערובה,התפוצצה,נתתי להם יותר מידי קרדיט,אין חפים מפשע.

• אהבתי 4

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 7 דקות, אורח לרגע כתב:

ברור שהם יודעים, הם צופים בשידורי החמאס, אל-ג'זירה והצעירים יותר פעילים בכל הרשתות החברתיות. אל תשכח שעברו מעל 24 שעות עד בכלל שחיל האוויר החל להפציץ באופן משמעותי בעזה כך שהיה להם מספיק זמן להתעדכן. חדשות מסוג זה עוברות מהר מאוד. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, אורח לרגע כתב:

יודע יודע.

חלקם הגדול גם חילק סוכריות באותו בוקר ארור.

• אהבתי 1

.

פורסם

באמת שהכל מטומטם:

ציטוט

בהתכתבות פנימית טענה השרה למשימות לאומיות אורית סטרוק כי ישנם "שרים שלא גומרים את החודש".

אורית סטרוק בישיבת הסיעה של הציונות הדתית

i call bullshit Memes & GIFs - Imgflip

• אהבתי 2
  • מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לדוגמא - אנחנו דורשים את כל החטופים שלנו בחזרה, בינתיים אנחנו בונים אזור חיץ מוות ומנטרלים כל תשתית ישראלית בצורה הרמטית, ואנחנו מעוניינים לשבת יחד בשולחן המו״מ ולדבר על המדינה הפלסטינית העתידית שלכם ברגע שהאירוע הזה יסתיים.

יש דרך אחת ובאמת מאוד פשוטה ואנושית לסיים את האירוע, חטופים, אצלנו, מיד, תודה.

פורסם
לפני 2 דקות, om2 כתב:

יודע יודע.

חלקם הגדול גם חילק סוכריות באותו בוקר ארור.

לפני 13 דקות, ArikC כתב:

ברור,מה השאלה?
,אין חפים מפשע.

לפני 12 דקות, Supertigre כתב:

ברור שהם יודעים, הם צופים בשידורי החמאס, אל-ג'זירה . 

ברור לי שאין חפים מפשע, ברור לי שכולם נבלות, אני לא בא חלילה להגן על מי מהם.

השאלה היא כמה אותו אחד עזתי שידע בצורה זו או אחרת שחופרים לו מנהרות מתחת לבית, שכן הוא לא תמים לגמרי, האם הם מודעים לכמות ועוצמת מעשי הזוועות לדעתכם, האם הוא מבין שאנסו רצחו ושרפו תינוקות ועוד חטפו אזרחים? 

אני לא רואה אל גזירה, לא יודע מה משדרים שם.

אני מסוקרן לדעת מה העזתי שידע שחמאס בונים לו תשתית טרור מתחת לבית (תרתי משמע) חושב שקורה עכשיו. יותר נכון, עד כמה הם מבינים את גודל הזוועה ומשם גודל התגובה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, DareDevil כתב:

בכל אופן, העסקה מבחינתי.

לפי השלבים הבאים:

1. גופות - אחד על אחד - גופת פלסטיני על גופת חטוף ישראלי.

2. חטופים גברים מעל גיל 45 - גיל מילואים - 1 על 3 - ישראלי על 3 פלסטינים חיים.

3. חטופים נשים מעל גיל 45 - גיל מילואים - 1 על 3 - ישראלית על 3 פלסטיניות חיות.

4. חטופים+חיילים - 5 פלסטינים על 1 ישראלי/ת.

אין יציאה מעזה, יש הכנסת סיוע הומניטרי רחב ידיים דרך מעבר כרם שלום עם בדיקה של הצבא הישראלי.

אין סיוע הומניטרי אווירי

אין חשמל ואין מים

אין הכנסת סיוע הומניטרי דרך מעבר המצרי

ניתן להכניס סחורות דרך מעבר כרם שלום עם בדיקה של הצבא הישראלי.

סלחו לי 

אף אחד לא אמר את זה עד כה.

אתם מדומיינים.....

במחשבה שניה הדבר הטוב בהצעות שלכם. שמהתקף הצחוק של סינוואר אם הוא יקרא את ההצעות האלו, יש מצב שהוא יחנק.

כדאי להיות ריאלי ולהפנים.

אין דרך להחזיר את החטופים ע-כ-ש-י-ו

סינוואר לא מטומטם וגם אם נגיד כן על כל דרישה הזויה שהוא ימציא.

החטופים לא ישוחררו ע-כ-ש-י-ו. 

הוא צריך כמות מספקת שתשמש לו מגן אנושי ומנוף לחץ רגשי עלינו.

מבאס - זו המציאות.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

אין דרך להחזיר את החטופים ע-כ-ש-י-ו

ולמה זה? מה קרה שאי אפשר להחזיר את החטופים עכשיו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 37 דקות, אורח לרגע כתב:

כל החטופים וכל מה שהישראלי הממוצע (לא כולל פינדר) מזדעזע ממנו ?

מה?

לפני 41 דקות, ArikC כתב:

ועובדתית הנרטיב שלך לעומת מה שקרה,מזרח ומערב.

זה לא היה אקדח ברשיון?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...