Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, אורח לרגע כתב:

ברור לי שאין חפים מפשע, ברור לי שכולם נבלות, אני לא בא חלילה להגן על מי מהם.

השאלה היא כמה אותו אחד עזתי שידע בצורה זו או אחרת שחופרים לו מנהרות מתחת לבית, שכן הוא לא תמים לגמרי, האם הם מודעים לכמות ועוצמת מעשי הזוועות לדעתכם, האם הוא מבין שאנסו רצחו ושרפו תינוקות ועוד חטפו אזרחים? 

אני לא רואה אל גזירה, לא יודע מה משדרים שם.

אני מסוקרן לדעת מה העזתי שידע שחמאס בונים לו תשתית טרור מתחת לבית (תרתי משמע) חושב שקורה עכשיו. יותר נכון, עד כמה הם מבינים את גודל הזוועה ומשם גודל התגובה

התשובה היא כן ולא. מבחינתם כל אזרח הוא חייל, גם תינוק וילדה כי יש כאן גיוס חובה.

כשמדברים על פיגועים משתמשים בשפה הנקייה "תקיפות צבאיות על מתנחלים וחיילי הכיבוש".

אז הם כן נחשפים לזוועות, אבל מבחינתם זה לא זוועות אלא מטרות צבאיות לגיטימיות.

התקשורת שלהם מראה כ"כ הרבה דברים מזעזעים, כבר שנים, כך שהם די פסיכים.

אין כבוד למת כמו אצלינו.

לפני 20 שנה היה מקרה שחמאס העבירו בין בתי הספר חלקי גופות של מחבל מתאבד שהחזירה ישראל ולימדו את התלמידים שזה אזרח שישראל התעללה בו וביתרה אותו, לא אמרו להם שזה מחבל מתאבד.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

החטופים לא ישוחררו ע-כ-ש-י-ו. 

הוא צריך כמות מספקת שתשמש לו מגן אנושי ומנוף לחץ רגשי עלינו.

מבאס - זו המציאות.

נכון וגם משפחות החטופים צריכים להבין זאת, גם הממשלה, עם ישראל וכולם כולל כולם רוצים את החטופים חזרה, אבל המרצח מהצד השני הוא זה שמחזיק בהם, והוא לא מדינה ולא ארגון שניתן לשוחח איתו באופן אנושי, אלה המרצחים השפלים ביותר, מה שכן ניתן לעשות זה להפעיל עליהם לחצים מגורמים חיצוניים כי לישראל הם לא יקשיבו גם לא דרך המתווכים הרגילים מצריים וקטאר שהם בני בריתם, מתווכים חיצוניים אפילו כאלו כמו רוסיה יכולים להפעיל עליהם לחץ והידברות, כי אם כל החוסר כבוד לפוטין יש לו השפעה חזקה על חמאס והוא יותר מתון איכשהוא, מעבר לזה כדי מאוד לישראל להתחיל להשתמש בקלפים האחרים שלה מלבד הכוח הצבאי כמו הסיוע ההומנטירי כתנאי להחזרת החטופים, זה היה צריך כבר להעשות מההתחלה וזה צריך להיות בתאום מול האמריקאים, חייבים להפוך את המשוואה ואת המצב בעזה לבעיה של חמאס, לא של ישראל, אין דלק? שחררו חטופים... אין אוכל? שחררו חטופים, וכד'...  זה לחץ שיכול להשפיע מאוד חזק על ה"אוכלוסייה" בעזה ועל חמאס תוך כדי כך. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם
לפני 24 דקות, אורח לרגע כתב:

אני מסוקרן לדעת מה העזתי שידע שחמאס בונים לו תשתית טרור מתחת לבית (תרתי משמע) חושב שקורה עכשיו. יותר נכון, עד כמה הם מבינים את גודל הזוועה ומשם גודל התגובה

מה הם יכלו לעשות.

אם היית במקומם, נראה לך שהיו לך ביצים להגיד משהו?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש הבדל משמעותי בין אקדח פרטי לבין אקדח מחברת אבטחה. 

אמרת אקדחים שבן גביר חילק,אז לא. 

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

מה?

זה לא היה אקדח ברשיון?

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

באמת שהכל מטומטם:

ציטוט

בהתכתבות פנימית טענה השרה למשימות לאומיות אורית סטרוק כי ישנם "שרים שלא גומרים את החודש".

אורית סטרוק בישיבת הסיעה של הציונות הדתית

הצג עוד  

אי אפשר לשדך אותה לחמינאי וישעזבו אותנו כבר?

לפני 3 שעות, oryo כתב:

באמת? אי אפשר? 

אתה לא יכול להשוות בין הדולפינריום ואוק' 7?

אתה לא יכול להשוות בין התאומים ואוק' 7?

אתה לא יכול להשוות בין רצח העם של אסד ואוק' 7?

ברור שאפשר

אפשר לספור הרוגים, אבל מה אתה עושה עם הנתון הזה? מפתח איזשהי נוסחה כמה אנשים "מותר" להרוג כתגובה ככה שזה "יראה טוב?"

זה לא עובד ככה. לפחות לא בשבילי.

לפני 3 שעות, oryo כתב:

הפואנטה היא להבין שזה לא נראה טוב, כי זה *באמת* רע מאוד, ולכן לוודא שיש נרטיב מספיק חזק וברור שגורם לכולם להבין *למה* זה קורה, מי ה*אשם* המרכזי ו *איך* זה יכול להפסיק לקרות

אני חושב שהפואנטה היא קודם כל לעשות מה שצריך כדי למנוע מאסונות כאלה להתרחש שוב.

אנחנו יודעים טוב מאד מי האשם המרכזי ואיך זה יכול להפסיק לקרות. זה יכל להפסיק יום למחרת אם למישהו היה אכפת מהילדים הפלסטינים שמשתמשים בהם כמגנים אנושיים ולא מאפשרים להם לברוח לאזורים ההומניטריים אבל כשהמטרה של בעלי השליטה במדיה היא לצייר אותך כנאצי הם יעשו את זה עוד לפני שנהרג הילד הפלסטיני הראשון. לישראל אין שליטה על הנרטיב, מה לעשות ככה זה. הם פאקינג צילמו את עצמם שוחטים אנשים ועורפים ראשים ופרסמו את זה באינטרנט, אבל איכשהו הנרטיב הוא שהציונים הנאצים רוצחים ילדים בעזה ונלחמים בלוחמי חופש אמיצים.

זאת מלחמה שאי אפשר לנצח בה. כל מה שאפשר וצריך לעשות זה לנצח במלחמה הפיזית בלי להפר את החוק הבינלאומי. 

אה ולהעיף מהכנסת את חבורת המחורבנים שהביאו אותנו לשפל הזה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, ArikC כתב:

יש הבדל משמעותי בין אקדח פרטי לבין אקדח מחברת אבטחה. 

אמרת אקדחים שבן גביר חילק,אז לא. 

ידעתי את זה.

וזה רק מחזק את הנקודה שלי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, Mikelt89 כתב:

להפעיל עליהם לחצים מגורמים חיצוניים כי לישראל הם לא יקשיבו גם לא דרך המתווכים הרגילים מצריים וקטאר שהם בני בריתם, מתווכים חיצוניים אפילו כאלו כמו רוסיה יכולים להפעיל עליהם לחץ והידברות

אתה אומר שמצרים הם בעלי ברית של חמאס ומפנה אותנו לרוסים? רוסים הם בעלי ברית גם של חמאס, גם של חיזבאללה וגם של איראן. לא אתפלא אם הם עזרו להם בהכנות לטבח.

פורסם
לפני 5 שעות, אורח לרגע כתב:

כמה הם יודעם על מה שבאמת קרה, על ההתקפה נגדינו, על ה1500 קורבנות שטבחו בהם אצלנו, על כל מעשי הזוועות, על כל החטופים וכל מה שהישראלי הממוצע (לא כולל פינדר) מזדעזע ממנו ?

כתבתי הודעה, אבל עדיף שאשלח לך אותה בפרטי בשביל לא לטנף לשאר הפורום את הפיד. 

תתבייש, איש קטן ומגעיל. כאילו, "איש", ילד. שטוף שנאה ובורות, מה לך ולבושה? 

במחשבה שניה לא שווה להשקיע אפילו את הזמן בהודעה. בסביבה מתוקנת היית מקבל באן על המקום. מדבר אל הורה לחייל שהיה באירוע כמו אל נאצי. 

איכס. פשוט איכס, הישראלי הכי מכוער שיש. חוסם והולך לשטוף ידיים. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 8 שעות, Coro כתב:

התשובה היא כן ולא. מבחינתם כל אזרח הוא חייל, גם תינוק וילדה כי יש כאן גיוס חובה.

אז בעצם, אתה טוען שבמחינתם אין בישראל בלתי מעורבים?

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

אין דרך להחזיר את החטופים ע-כ-ש-י-ו

אני גם חושב את זה. זה כמו המתווה החדש שמציגים של שלוש פעימות, הסגה משמעותית של הכוחות והפסקת אש של 3 חודשים. לי למשל ברור כי מבחינת חמאס, אין בעיה לבצע את שתי הפעימות הראשונות כאשר בזמן הזה הוא יתארגן מחדש, יפזר את האוכלוסייה מחדש כך שלא יהיה פשוט להתקיף מחדש וכאשר תגיע הפעימה השלישית, של חיילים וגופות חיילים, יפוצץ את ההסכם.

הסיכוי של ישראל לחזור למלחמה עצימה בשלב זה הוא נמוך מאוד. כל זה מעבר לעבודה שאם תהיה הפסקת אש של שלושה חודשים ברור לכולם שיהיה כאן כאוס מוחלט. זה לא מספיק זמן לבחירות, יהיה המון זעם, ה-64 לא יתפרקו, יהיו הפגנות לכאן ולכאן, יהיה המון רעל המצב בצפון לא ישתנה ועוד ועוד. אלו יהיו 3 חודשים בהם ישראל תיחלש משמעותית וחמאס וחיזבאללה יתחזקו למעשה. 

• אהבתי 5
פורסם
לפני 9 שעות, אורח לרגע כתב:

ברשותכם, בתור צופה מהצד בשרשור, שאלה:

האם אתם חושבים שהעזתי הממוצע, זה שפונה יחד עם משפחתו מביתו ומנסה לשרוד את הימים האלו ב'מחנות האוהלים' שלהם, יודע מה הסיפור?

כאילו, כמה הם יודעם על מה שבאמת קרה, על ההתקפה נגדינו, על ה1500 קורבנות שטבחו בהם אצלנו, על כל מעשי הזוועות, על כל החטופים וכל מה שהישראלי הממוצע (לא כולל פינדר) מזדעזע ממנו ?

מעניין אותי לדעת מה כל הפליטים האלה באמת יודעים? הם מודעים למה שקרה באותו יום ארור או שמאכילים אותם חרא שהציונים החארות סתם חטפו קריזה?

רוצה לאמר, אתם חושבים שהעזתי הממוצע אשכרה מבין למה הגענו לזה?

אני אתעלם מההערה המגעילה שלך לפינדר (שלדעתי מן הראוי שתתנצל עליה) ואשאל אותך שאלה נגדית.

הישראלי הממוצע מזדעשע או זה בכלל מזיז לו את הביצה השמאלית יותר ממיליון פליטים חסרי כל שגרים בהריסות הרחובות ויותר מ 10,000 הרוגים?

כמו שהם המפלצות עבורנו אנחנו המפלצות עבורם. אל תצפה שהם יאהבו אותך בדיוק כמו שהם לא מצפים שאתה תאהב אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המרחק הקצר במקלדת בין הביטוי "לא לאהוב" לבין להתקשר לאבא ואימא ולספר להם בשמחה שרצחתי ואנסתי וערפתי...

צאו כבר מהקונספט הכלכלי. הוא היה מוטעה ונותר מוטעה. שלום לך מלחמת דת.

• אהבתי 6

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כאשר ב-74 נרצחו 22 תלמידים במעלות זאת לא הייתה מלחמת דת.  גם כאשר ב-79 מחבלים פרצו לדירות בנהריה וסמיר קונטאר אז בן 16 רצץ בקת הרובה את גולגולתה של ילדה בת 4 זאת לא הייתה מלחמת דת. פת"ח, הספטמבר השחור ושאר ארגוני טרור פלסטינים לא היו ארגונים דתיים. זה אותו סכסוך ישן על הקרקע רק היום התאסף כלי חדש - דת.

פורסם
לפני 11 שעות, אורח לרגע כתב:

כאילו, כמה הם יודעם על מה שבאמת קרה, על ההתקפה נגדינו, על ה1500 קורבנות שטבחו בהם אצלנו, על כל מעשי הזוועות, על כל החטופים וכל מה שהישראלי הממוצע (לא כולל פינדר) מזדעזע ממנו ?

אם אתה צופה מהצד בשרשור אתה יודע שאני האנטי-פינדר הכי גדול פה ואפילו אני חושב שמה שכתבת מטומטם ברמה אחרת.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

כתבתי הודעה, אבל עדיף שאשלח לך אותה בפרטי בשביל לא לטנף לשאר הפורום את הפיד. 

אני די בטוח שה'לא כולל פינדר' היה סוג של הומור הפוך על הפוך..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...