Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

לא לא

זה לא דיבורים של "אני אגיע לשלטון ואעשה סדר", הבן אדם מעלה תכנים כבר שנים ופעם אחר פעם פוגע בול.

מן הסתם לא באמת ראש ממשלה (הוא גם לא מלוכלך מספיק לזה) אבל כדמות מקצועית בממשלה? בכיף.

מה שמנסים להגיד לך. שדברים שקל להגיד. קשה לבצע.

זוכר את 48 שעות של ליברמן?

משהו דומה

.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני ליברמן היה בכיוון הנכון. מה שהוא אמר אז אנחנו עושים עכשיו. אולי לא ב48 שעות אבל עושים.

כדי להיות בכיוון הנכון אתה לא צריך לדעת בדיוק איך לעשות כל דבר אבל אתה צריך לדעת לאן אתה רוצה להגיע, לפחות בתור התחלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

לא לא

זה לא דיבורים של "אני אגיע לשלטון ואעשה סדר", הבן אדם מעלה תכנים כבר שנים ופעם אחר פעם פוגע בול.

מן הסתם לא באמת ראש ממשלה (הוא גם לא מלוכלך מספיק לזה) אבל כדמות מקצועית בממשלה? בכיף.

אתה לא מבין את ההבדל בין לכתוב דברים לעיתון או לדברר אותם בטיקטוק לבין לעשות. זה כמו ההבדל בין מרצה בהיסטוריה צבאית לאלוף פיקוד.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך אתם רוצים להפסיק הסתה במסגדים בדת שבוא נגיד לא כזה מקבלת את השאר?

אגב גם הדת היהודית לא בדיוק נחמדה לגויים.

• מבאס 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מחבב את אמסטרדמסקי, אבל כרגע אין לו שום רקורד של עשיה.

זה כמו שתגיד שאתה אוהב את הפרשנות של שגיא כהן ולכן אתה חושב שהוא צריך לאמן את נבחרת ישראל. 

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, EliC25 כתב:

שמי שהבין שעליו לקחת אחריות ואשמה, לקח כבר בימים ובשעות הראשונות. אחרי חודש לבוא ולהגיד "אני אהיה בין הראשונים" זה אחד הדברים המנותקים שאפשר להגיד, כיאה לביבי.

הוא התכוון שהוא יהיה הראשון שיענה על שאלות. הוא לא התכוון שהוא יהיה הראשון שייקח אחריות. על אחריות הוא לא מדבר ( בעברית בכל אופן - באנגלית הדעות חלוקות).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

בוא נתחיל בזה שיפסיקו להטיף לרצח כאילו זה משהו שסבבה להגיד ועוד באישור ה"ממשלה" שלהם.

אם רמת הנחמדות של האיסלם היתה זהה לזו שביהדות, היו מסכימים על איזה גבול והסכסוך היה נפתר מזמן.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 36 דקות, om2 כתב:

מה שמנסים להגיד לך. שדברים שקל להגיד. קשה לבצע.

זוכר את 48 שעות של ליברמן?

משהו דומה

צדק עם ה48, חבל שלא ביצע.

לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אני מחבב את אמסטרדמסקי, אבל כרגע אין לו שום רקורד של עשיה.

זה כמו שתגיד שאתה אוהב את הפרשנות של שגיא כהן ולכן אתה חושב שהוא צריך לאמן את נבחרת ישראל. 

אבל אני לא אוהב את שגיא כהן.

לפני 15 דקות, BoazB11 כתב:

קראתי את הכתבה של אמסטרדמסקי, ויש ברעיונות האלה תקווה כלשהי,

אבל הטוקבקים... מחזירים אותי לייאוש הקיומי.

הטוקבקים זה תגובות של יאיר ושרה.

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, David32 כתב:

היפנים היו בטוחים שהקיסר הוא אלוהים והם גזע ארי. מה שהקיסר היה אומר היה קדוש, דברי אלוהים חיים. כולל להתאבד עם מטוס וכולל לא להיכנע, חלק מהיפנים באיים שנכבשו התגלו רק שנים לאחר שנגמרה המלחמה, הם פשוט לא קיבלו את החדשות ולא נכנעו...
אחרי כמה שנים של שלטון אמריקאי הם הפכו להיות חברה מערבית סופר מוצלחת וסופר יצרנית לכל דבר ועניין. כן הם חברה מאוד מסורתית עם מדיניות הגירה קשוחה והם שומרים על התרבות והמנהגים שלהם בחרדת קודש, אבל עדיין, חברה מערבית.

גם את הפלסטינאים אפשר לחנך מחדש. יכול לקחת 20 שנה וידרוש יד ברזל אבל לדעתי זה הרבה יותר ריאלי מלקוות שהם התחפפו מפה (הלוואי שהתחפפו כן? אבל קשה לי להאמין שזה יקרה).

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתה מבין באיזה סדר גודל של פרוייקט מדובר? 

בתוך המדינה יש קבוצות שמקבלות חינוך אנטי ציוני. 

אפילו אותם לא הצלחת לחנך. 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

המדינה שלא מצליחה לגרום לחרדים ללמוד חשבון ואנגלית כאשר היא עצמה מממנת את בתי הספר, תעשה חינוך מחדש לעם הפלסטיני.. 

jacksparrow-jack_sparrow.gif

• אהבתי 1
  • מצחיק 9
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו יודעים למה המדינה לא מצליחה לגרום לחרדים ללמוד ליב"ה, זה לא בגלל שאין לה יכולת או שהחרדים עצמם חושבים שליב"ה זה כפירה.

אבל בניגוד לחרדים, לפלסטינים אין עסקנים פוליטיים עם כח בממשלת ישראל שמוכרים את ההצבעות שלהם לכל המרבה במחיר.

טוב, אז היה להם את ביבי עד לא מזמן אבל נראה שהוא איבד עניין.

• מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, SurfHigh כתב:

אתה מבין באיזה סדר גודל של פרוייקט מדובר? 

בתוך המדינה יש קבוצות שמקבלות חינוך אנטי ציוני. 

אפילו אותם לא הצלחת לחנך. 

לפני 15 דקות, oryo כתב:

המדינה שלא מצליחה לגרום לחרדים ללמוד חשבון ואנגלית כאשר היא עצמה מממנת את בתי הספר, תעשה חינוך מחדש לעם הפלסטיני.. 

jacksparrow-jack_sparrow.gif

המצב עם השחורים בארה"ב באותה תקופה לא היה טוב יותר. אם אתה שואל אותי הוא היה גרוע פי כמה.
יפן היא מדינה הרבה הרבה יותר גדולה מ-50 ק"מ של עזה אז מצבנו טוב יותר.
ברור שאם זה תלוי בממשלה אין לזה סיכוי, זה יותר פרוייקט של הצבא מאשר של המדינה. מושל צבאי וכו'. כמו שהיה ביפן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...