Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתם באמת חושבים שהערבים כ"כ מטומטמים?

ברשות כבר הצהירו שהם לא מוכנים לקחת את השליטה בעזה, הם כבר יודעים שאין להם לגיטימציה שם, זה יהיה שלטון בובות וכולם יודעים את זה.

במזרח ירושלים (הצינקנים יגידו גם בבני ברק) אין לישראל שליטה על תכני החינוך אז על עזה?

או שאולי אתם רוצים שישראל תשלוט גם על החינוך בבתים?

• אהבתי 1
פורסם

אין ברירה, נצטרך לגייר את כולם.

חייבים להעביר תקציב לרבנים ולהקים חיל גיור. 

דווקא עכשיו. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

שאול אמסטרדמסקי כרגיל מדוייק

לא כתבה חדשה, אבל כרגיל מאירת עיניים 

https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-02-11-23/m04.html?utm_source=taboola&utm_medium=referral&utm_content=internal

הוא היה צריך לפטר את סמוטריץ כבר לפני חודש. העסק לא יכול לעבוד איתו.

מטריד אותי שהפנסיה של אישתי עדיין מושקעת בארץ.

של כל החברים שלי, כבר עברו לSP כבר בתחילת עליית ממשלת הזדון, אני העברתי אחרון (היה גם ביביסט שהעביר לפני).

info.jpg

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

תגידו אני רק שאלה

מה זה פיתמר? הלחם בסיסים של איתמר ו?

פיתה

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני 23 דקות, KipodYam כתב:

שאול אמסטרדמסקי כרגיל מדוייק

לא כתבה חדשה, אבל כרגיל מאירת עיניים 

https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-02-11-23/m04.html?utm_source=taboola&utm_medium=referral&utm_content=internal

הוא היה צריך לפטר את סמוטריץ כבר לפני חודש. העסק לא יכול לעבוד איתו.

מטריד אותי שהפנסיה של אישתי עדיין מושקעת בארץ.

של כל החברים שלי, כבר עברו לSP כבר בתחילת עליית ממשלת הזדון, אני העברתי אחרון (היה גם ביביסט שהעביר לפני).

info.jpg

שאול אמסטרדמסקי מקצועי, ענייני ותכליתי.

הייתי שם אותו מחר בבוקר ראש ממשלה. חותם על ממשלה כזאת בעצימת עיניים.

פורסם
לפני 41 דקות, falou כתב:

להלחם.

כרגע יש מלחמה ובנגמש יושבים ביביסט וסמוצ׳יסט ומרצניק ביחד, ואנחנו צריכים לתת להם גב אחד. כל דבר אחר, יחכה. 

לא מדובר באלה שיושבים בנגמש. מי מהם באמת בנגמש יסתדרו כי הם נעולים מטרה ומתעלמים ממה שמסביב. אלא במפקד הנגמש שרבים לא סומכים עליו. היה לי כזה בסדיר כאשר אחד מוותיקים אמר לו בפרצוף: "אני אתך לא נכנס ללבנון". לא מדובר בסגירת חשבונות, זה באמת יכול לחכות.

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

תגידו אני רק שאלה

מה זה פיתמר? הלחם בסיסים של איתמר ו?

פיתה

אה, רגע

לפני 52 דקות, asix כתב:

@EliC25לא הבנתי את ההתייחסות

שמי שהבין שעליו לקחת אחריות ואשמה, לקח כבר בימים ובשעות הראשונות. אחרי חודש לבוא ולהגיד "אני אהיה בין הראשונים" זה אחד הדברים המנותקים שאפשר להגיד, כיאה לביבי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

שאול אמסטרדמסקי מקצועי, ענייני ותכליתי.

הייתי שם אותו מחר בבוקר ראש ממשלה. חותם על ממשלה כזאת בעצימת עיניים.

יובל, כבר פעם אחת הצבעת לקשקשן כי אהבת את הדיבורים בעלמא שלו.

זה שמישהו יודע לדבר, לא אומר שומדבר על זה שהוא יודע לעשות, וזה בלי שקראתי את הדברים

לפני 38 דקות, mikyl כתב:

לא מדובר באלה שיושבים בנגמש. מי מהם באמת בנגמש יסתדרו כי הם נעולים מטרה ומתעלמים ממה שמסביב. אלא במפקד הנגמש שרבים לא סומכים עליו. היה לי כזה בסדיר כאשר אחד מוותיקים אמר לו בפרצוף: "אני אתך לא נכנס ללבנון". לא מדובר בסגירת חשבונות, זה באמת יכול לחכות.

אתה עושה אנלוגיה, אני כתבתי פשט. כרגע לוחמים בחזית לוחמים כתף על כתף ואנחנו בעורף גם צריכים להיות כתף אל כתף. אם הייתה בעיה קריטית בניהול המערכה, מילא. כרגע לא נדמה שיש ויש שם שלישייה על ביבי.

אחרי המלחמה, ביבי יילך וגלנט יילך והרמטכל יילך ואלוף פיקוד דרום יילך וראש אמן יילך... אבל זה לא מעניין עכשיו.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

במזרח ירושלים (הצינקנים יגידו גם בבני ברק) אין לישראל שליטה על תכני החינוך אז על עזה?

הרשות הפלסטינית מאשרת ומאפשרת הסתה נגד יהודים במסגדים ובטח גם בבתי ספר.

הסיבה שאין שליטה בתכנים זה כי לא רוצים.

כמו שעד עכשיו לא עשו כלום לתומכי טרור, ועכשיו אוטמים והורסים עסקים ועוצרים אנשים על פוסטים בפייסבוק. יכולת יש, הכל עניין של רצון.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

יובל, כבר פעם אחת הצבעת לקשקשן כי אהבת את הדיבורים בעלמא שלו.

זה שמישהו יודע לדבר, לא אומר שומדבר על זה שהוא יודע לעשות, וזה בלי שקראתי את הדברים

לא לא

זה לא דיבורים של "אני אגיע לשלטון ואעשה סדר", הבן אדם מעלה תכנים כבר שנים ופעם אחר פעם פוגע בול.

מן הסתם לא באמת ראש ממשלה (הוא גם לא מלוכלך מספיק לזה) אבל כדמות מקצועית בממשלה? בכיף.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...