Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

מי אמר שתהיה?

הוא מתחמק גם מלהתחייב לזה.

הוא יכול להתחמק עד מחר

גם מצביעי הימין לא יתנו לאף אחד לחמוק מועדת חקירה.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זאת תהיה ועדת חקירה שהוא ימנה, אין לזה שום משמעות כי את התוצאות של החקירה הוא כבר אמר. כולם אחראים חוץ ממנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

ועדת חקירה? בנאדם עם טיפה, קמצוץ של בושה, היה אומר שהוא מתפטר שנגמרת המלחמה עוד בשבוע הראשון והיה עוסק רק במלחמה.
זה אומר לפרק את הממשלה הזו לגזרים, לפטר את כל הלא ראויים שהוא מינה, לסגור משרדים להעביר כסף רק לאן שצריך וכן גם לא לירות בנגמש ולעמוד מאחורי האנשים שנלחמים.
זה היה מחזיר לאנשים טיפה אמון באפס הזה. מה הוא עשה במקום כולנו יודעים.

וועדת חקירה היא לחקור דברים אחרים, לא את זה שהוא חייב לעוף.

מידת האמון תיקבע ע"י אזרחי ישראל בשש אחרי המלחמה ואולי אף בבחירות.

עכשיו שום דבר לא רלוונטי חוץ מניצחון. 

מכיר כמה לוחמים שאיבדו אמון בפיקוד הבכיר

אבל סותמים את האף חזק

עכשיו רק ניצחון - לחימה - הסברה - כלכלה וכמובן חוסן לאומי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, oryo כתב:

המדינה שלא מצליחה לגרום לחרדים ללמוד חשבון ואנגלית כאשר היא עצמה מממנת את בתי הספר, תעשה חינוך מחדש לעם הפלסטיני

לא רק זה, היא תשנה את הדת האיסלמית, או לפחות איך שהיא מועברת לרוב שכינינו. כול זה בהצלחה בלי באקלאש מטורף מהעולם.

זה הרי מה שסלואורייד ופארקאש מציעים.

להוציא מהדת את השנאה לפחות לדתות אחרות, וגם להוציא מהחינוך שלהם כול רצון להגדרה עצמית, זיכאון היסטורי ובקשת בעלות על אדמות.

בהצלחה.

לא יודע מה יותר ריאלי, זה או טרנספר.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אם זאת תהיה ועדת חקירה שהוא ימנה, אין לזה שום משמעות כי את התוצאות של החקירה הוא כבר אמר. כולם אחראים חוץ ממנו.

הוא לא אמר שהוא לא אחראי.

ההיפך הוא אמר לירון אברהם שהממשלה והוא נושאים באחריות.

אם הוא ראוי לתפקיד או לא

אזרחי ישראל יחליטו.

כמובן שמסקנות ועדת החקירה יעזרו להם.

גולדה מאיר נבחרה בשנית אחרי מחדל יום הכיפורים.

ואולמרט לא התפטר אחרי לבנון השניה.

אנחנו עם מעניין...

פורסם

אתה משווה את לבנון השניה ולמה שקרה ב 7.10? 

באיזה עולם יש חפיפה בין האירועים. 

אם אתה בונה על ועדת חקירה, הזכרון שלך קצר מאד. שקודם יקחו אחריות על אסון מירון. 

קודם שילכו הביתה. אח''כ נבדוק אם הם צריכים לשבת בכלא.

• אהבתי 3

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

גולדה נבחרה 5 שבועות אחרי הפסקת האש, בימים שבהם לא היו דיווחי אונליין, טוקבקים וטוויטר. והיא מינתה ועדת חקירה ממלכתית (שגם על ממצאיה ומסקנותיה יש בהרבה ביקורת).

העולם היום שונה לגמרי - לענייננו מהפיכת התקשורת של האינטרנט, כשהכל לייב ושלכל אחד אפשרות להפיץ את משנתו. זה משנה את המנגנונים ואת לוחות הזמנים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, avi 1234 כתב:

הוא לא אמר שהוא לא אחראי.

ההיפך הוא אמר לירון אברהם שהממשלה והוא נושאים באחריות

אני כבר לא עוקב. הוא אמר שכולם אחראים, אחרי זה אמר שהוא לא ידע, אחרי זה התנצל על האמירה, אחרי זה שוב ניסה להאשים את "הסרבנים" שמפציצים עכשיו בעזה, שוב חזר בו, זה מבלבל מאד כל העסק הזה.

זה נראה שהוא מתעסק בזה יותר מכולם פה ביחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

מוכן להכיר בו כפליט - כרגע מדינת ישראל במלחמה והמצב הכלכלי גרוע אז נכון לעכשיו אני לא מוכן להכיר באף אחד כפליט.

מה הקשר לאוהב או שונא אנשים אחרים או לגזע עליון, אתה סתם משייך לי דברים לא רלוונטים ?

אני רק רוצה "שהפליטים" או התיירים וגם כול הנתינים הזרים שנכנסו לישראל  בדרכים לא חוקיות אם זה סודנים או אריתראים יחזרו לארץ מוצאם ושלא התעלקו על משלם המיסים הישראלי.

מה סה"כ ביקשתי ?

• אהבתי 4

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אני כבר לא עוקב. הוא אמר שכולם אחראים, אחרי זה אמר שהוא לא ידע, אחרי זה התנצל על האמירה, אחרי זה שוב ניסה להאשים את "הסרבנים" שמפציצים עכשיו בעזה, שוב חזר בו, זה מבלבל מאד כל העסק הזה.

היתה עיתונאית שאמרה שהוא האשים את הסרבנים מנגד עיתונאית אחרת אמרה שלא היה...

אני מתיחס למה ששמעתי בקולו במסיבת עיתונאים במענה לירון אברהם.

התקשורת מעסיקה אותו בזה...

אני לא בא להגן עליו 

אבל מי שמחפש אותו עכשיו זה אותם אנשים שמחפשים אותו 5 שנים

לא מכיר אנשי ימין שעסוקים בזה באובססיות תוך כדי המלחמה.

הוא יצטרך לתת תשובות אחרי המלחמה

ואם הוא ימצא אשם הוא ילך הביתה

אולי אפילו בלי להיות אשם...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

בקיצור, הכי מפחיד זה שיש לנו ראש ממשלה לא רק שקרן אלא שלא יודע גם מה הוא רוצה מעצמו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, avi 1234 כתב:

תהיה ועדת חקירה ולא צריך שהוא כן יקח או לא יקח - אף אחד לא שואל אותו

אם הועדה תמצא שהוא אשם אז הוא אשם.

אנחנו לא מחפשים אשמים, לכולם ברורה הטעות, לכולם ברור המחדל, כולם יודעים שמעתה חייבים לפעול אחרת. מה שאנחנו מחפשים שו מנהיגות שיודעת לקחת אחריות, משהו שלא קיים בישראל כבר שנים רבות. בכל השנים האחרונות האנשים האלו הצהירו שוב ושוב על משילות, על זה שהם נבחרי העם והם צריכים להיות הקובעים היחידים בכל דבר ותחום, על זה שהשאר הם רק פקידים שצריכים לעשות רק מה שאומרים להם. לצד זה, ביבי היה אחראי אל האסטרטגיה מול עזה והוא לא יכול להתחמק מזה כי יש אלפי תיעודים של השופרות שלו המכנים אותו גאון על התנהלות שלו מול עזה וחמאס, האסטרטגיה הזו כשלה בצורה של האסון הגדול והנוראי ביותר מאז קום המדינה. מנהיג אמיתי ואדם בעל טיפת מוסר, היה אומר שלאחר המלחמה הוא יפרוש מתפקידו. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 37 דקות, avi 1234 כתב:

היתה עיתונאית שאמרה שהוא האשים את הסרבנים מנגד עיתונאית אחרת אמרה שלא היה..

לא.

היו הרבה עיתונאים ששמעו אותו (וגם כתבו לעצמם את הציטוט) מאשים את הסרבנים והיתה אחת, ימנית דתיה, שטענה שלא אמר ואח״כ שינתה את הגירסה שלה.

על העיתונאים נאסר איסור חמור להקליט את הפגישה. בדיוק בשביל שיוכל לזרוק אמירות עמומות  ולהתנער מהן אח״כ.

לאנשי ראש הממשלה יש הקלטה. מסיבות ברורות הם לא יפרסמו אותה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, Supertigre כתב:

אנחנו לא מחפשים אשמים, לכולם ברורה הטעות, לכולם ברור המחדל, כולם יודעים שמעתה חייבים לפעול אחרת. מה שאנחנו מחפשים שו מנהיגות שיודעת לקחת אחריות, משהו שלא קיים בישראל כבר שנים רבות. בכל השנים האחרונות האנשים האלו הצהירו שוב ושוב על משילות, על זה שהם נבחרי העם והם צריכים להיות הקובעים היחידים בכל דבר ותחום, על זה שהשאר הם רק פקידים שצריכים לעשות רק מה שאומרים להם. לצד זה, ביבי היה אחראי אל האסטרטגיה מול עזה והוא לא יכול להתחמק מזה כי יש אלפי תיעודים של השופרות שלו המכנים אותו גאון על התנהלות שלו מול עזה וחמאס, האסטרטגיה הזו כשלה בצורה של האסון הגדול והנוראי ביותר מאז קום המדינה. מנהיג אמיתי ואדם בעל טיפת מוסר, היה אומר שלאחר המלחמה הוא יפרוש מתפקידו. 

בגדול אתה צודק

אני יהיה יותר חכם אחרי שתהיה לי את התמונה המלאה.

בגדול לפי התזה שלו היה חמאס רק בעזה ולא ביוש ובירושלים.

השאלה היא האם היתה הערכות של אמן והרמטכל לארוע כזה,  כנל מה היכולות של חמאס...

ואם כן, האם התריעו בפניו

ואם כן,  מה הוא הגיב

מה מבקר המדינה אמר

מה הממשלה ענתה וכו'

הכי מצחיק אותי ליברמן שפרסם מכתב שהוא כתב לביבי על הסכנה

שואלים אותו אז למה בממשלה הקודמת לא פעלת למיגור הסכנה

אז הוא עונה שהוא ידע שאם ממשלה של מיכאלי והורביץ זה לא היה שייך

אז הוא אומר שהוא הקים ממשלה שלא יכולה להגן על אזרחי ישראל מפני הסכנה שהוא בטוח שתהיה ביודעין?!

א"כ הוא פושע או ליצן.

כולם חכמים אחרי מעשה

אף אחד מאמן ובכלל

לא הציע אסטרטגיה מול עזה חוץ מהקלות לתושבי הרצועה באמונה שהאלימות תפחת.

אף אחד לא הציע להיכנס לרצועה ולפרז אותה מנשק

• תוכן חדש...