Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

אני רק רוצה "שהפליטים" או התיירים וגם כול הנתינים הזרים שנכנסו לישראל  בדרכים לא חוקיות אם זה סודנים או אריתראים יחזרו לארץ מוצאם ושלא התעלקו על משלם המיסים הישראלי.

מה סה"כ ביקשתי ?

מה ביקשת?

ענית לעצמך לפני ששאלת:

ציטוט

הקשר לאוהב או שונא אנשים אחרים או לגזע עליון, אתה סתם משייך לי דברים לא רלוונטים ?

אז הנה - הבאת את הרלוונטיות.

לגבי הפליטים מאוקראינה כבר ענו לך אז אין צורך להרחיב.

לגבי האפריקאיים,  אם כבר צריך לגרש מכאן מי מהם -

אז דווקא את אלה שהגיעו לכאן באופן חוקי מאריתריאה, בטיסה עם ויזה.

כל מה שאלה באו לעשות כאן הוא לרגל ולהתנכל לאחיהם הפליטים האמיתיים

שברחו מידי אותו שלטון שווה=חמאס שלהם שטובח ומשעבד את אזרחיו שלו.

אבל מדינת ישראל מקיימת יחסים עם אותו שלטון משום מה ומאפשרת לו לשלוח

לכאן טיפוסים מפוקפקים שגרמו לאותן מהומות בתל אביב לפני זמן לא רב.

אגב, הטענה שהפליטים מתעלקים על משלם המיסים הישראלי אינה נכונה. ההיפך.

הרוב המכריע של הסודנים והאריתראים הם אנשים חרוצים שעובדים בעבודות הכי פשוטות,

משלמים מיסים (כן כן!) ועד לא מזמן היו גם נאלצים להפריש 20% משכרם כ"פיקדון" למדינה בנוסף למיסים הרגילים.

אם המדינה היתה משכילה להתייחס מלכתחילה לבעייה הזו בגבול הדרומי

אז היה אפשר למנן כמות המסתננים מסיני

ולפתור את הבעייה כמו עם נאור עם היסטוריה לא מבוטלת של פליטות בעצמו.

אבל לא! ומה חדש בזה? - כאן פותרים בעיות רק אחרי שהן מתפוצצות לנו בפרצוף, תרתי משמע.

ואחר כך גם מחפשים את מי להאשים, ומה יותר קל מלהשתלח בשחור הלא יהודי.

אז welcom to the club של הגזע העליון, העם הנבחר וכל השיט הזה.

העיקר העיקר, שבסוף בסוף תמיד יש... איזה כייף לי 😂

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 4
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פריג'י כתב:

אתה מטריל.

חלאס.

כי הוא מהמלפגה שלך?!

לפני 27 דקות, asix כתב:

מה אתה רוצה, רמטכ"ל ואלופים שנבחרו בבחירות דמוקרטיות? אתה אמיתי? מרוב שפמפמו לכם סיסמאות על שופטים שבוחרים את עצמם אתם מתפזרים לגמרי.

את האמת, זאת דרך שהחרדים יעשו צבא מבלי לעשות צבא.

ראיתי איזה אנשים מדהימים נבחרו ויושבים בקואליציה. מרוב שהם תקתקו את המשימות שלהם וכל האזרחים מסודרים נשאר להם זמן לקשקש על אטום.

חס וחלילה

רק אנשים מקצועים

רק הסברתי שביבי לא יבחר אם אזרחי ישראל לא יבחרו בו גם אם יקח אחריות וגם אם לא

לפני 41 דקות, sperial כתב:

תמשיך כך. 

שכחת שצה״ל סובל מחוסר כ״א איכותי, אתה רוצה להוריד את המוטיבציה עוד קצת.

חליווה ימשיך לנהל את המודיעין עוד כמה שבועות או חודשים - נראה שבינתיים האגף מתפקד מצויין -  ויעביר את השרביט כאשר האגף במצב טוב.

האם יש עודף מוטביציה שהתקשורת מפמפמת שמי שמקבל את ההחלטות לא כשיר?!

לפני 53 דקות, Supertigre כתב:

עזוב את הטבח בצד עכשיו, נראה לך הגיוני שבמשך 15 שנות שלטונו היו אזרחים שבכל רגע נתון יכלו לירות עליהם רקטות בהתראה של בקושי 10 שניות למצוא מחסה? יכלו וירו, המון, בלי סוף, כל אחד כזה זה פיגוע, הוא הפך את זה לכאילו זה דבר נורמלי, זו אחת הסיבות שגם בעולם לא מתרגשים מזה שיורים רקטות על אזרחים כאילו זה דבר נורמלי ולא פסיכי ומשוגע ושום מדינה לא הייתה צריכה לקבל את זה. רק על זה הוא כבר מזמן מזמן היה צריך לעוף אבל הוא מפעיל מכונת רעל משומנת מאוד שגרמה לאנשים להצביע לו שוב ושוב ושוב לא כי הוא טוב, לא כי הם חושבים שהוא טוב, כי הוא פשוט גרם להם לתסמין האישה המוכה. 

לזה לא צריך אמ"ן, לא רמטכ"ל לא אף אחד אחר, הכל ידוע וגלוי והאיש פשוט נרמל את זה. 

לא נראה לי הגיוני.

אבל האם שמעת מישהו חוץ מהימין הקיצוני שהציע משהו?!

ראית מדינה שיש בה כיפת ברזל בשביל רקטות מארגון טרור?!

לפני כשעה, פינדר כתב:

מאיפה אתה ממציא את החירטוטים האלו?

זוכר את חלוץ?!

המטורף הזה חשב להמשיך

נס שהוא התפטר

לפני כשעה, laviil כתב:

לפי ראיית העולם שלך, הוא לא קשור לניהול המלחמה. זה הדרג המקצועי/צבאי. אוקיי, אז האם נתניהו ייקח קרדיט על ההצלחות?
מזכיר משהו קל  "ההנחיה שנתתי הייתה הפתעה ויוזמה. זה היה מבצע מושלם."
"בירכתי אתמול את הרמטכ"ל ואת ראש השב"כ" מעניין מי מאשים אותם עכשיו?
"המבצע חיזק את ההרתעה הישראלית" הדברים האלו נאמרו במאי 23.
אז נשאל שוב. האם נתניהו יכול לקחת קרדיט על הצלחות צבאיות?

מזכיר משהו נוסף, פה זה לא ערוץ 14 ולא רוטר.
ציטוט נוסף "כבר ב2014 ידענו מי זה חמאס" ועדיין הכסף זרם בלי הפסקה...

ברור שהוא נושא באחריות לטוב ולמוטב.

אני לא מנקה אותו משום אשמה שתדבק בו.

אבל למה אתה דורש את התפטרותו ולא גם של הדרג הצבאי שהיה אחראי ישיר?!

אם היית דורש זאת הייתי מאמין לך.

אתה מדבר על 14?

אתה לא מפסיק לפמפמם את התעמולה של 12.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם (נערך)

לפני שעה, avi 1234 כתב:

ההבדל הוא שממשלה נבחרת ע"י הכנסת שנבחרת ע"י האזרחים

אם האזרחים יחליטו שנתניהו לא ראוי אז הוא לא יבחר.

רגע אתה חושב שנחכה פה עוד 3 שנים עד הבחירות הבאות? 😂
יש יותר סיכוי ש-D9 יעלה על הבית ברחוב עזה.

לפני 19 דקות, avi 1234 כתב:

אבל למה אתה דורש את התפטרותו ולא גם של הדרג הצבאי שהיה אחראי ישיר?!

אתה לא מחובר. הם כבר התפטרו. אם לא הבנת הלקיחת אחריות שלהם הייתה בעצם הנחת מכתב פיטורין. מאז מה שמעניין אותם זו רק המלחמה, לא מה יהיה אחרי.
ביבי עסוק בלספור 64 אצבעות ולבדוק את השטח, בכל פעם להטיל אשמה על אחרים בניסוח אחר.
זה ההבדל, זה מה שאתה לא מבין. אין פה סימטריה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 45 דקות, avi 1234 כתב:

זוכר את חלוץ?!

המטורף הזה חשב להמשיך

נס שהוא התפטר

אם הוא חשב להמשיך למה התפטר?

רמטכל אפשר לפטר ולמנות במקומו אדם אחר, גם אם זה מעולם לא נעשה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

image.thumb.png.aca2d04ebe1cc6c913347e4078035622.png

ממשלה מתפרקת אם/כש הכנסת מפרקת אותה.

לא קרה משהו קריטי כמו חמץ בפסח או קריאת תיגר על עיתון רכבת ככלי להלבנת הון, לכן מתוך חבורת חדלי האישים המרכיבה את הממשלה קשה להקריץ 5 אצבעות עבור אי-אמון. 

חשוב גם לשים לב למשהו: לאף אחד מחברי הממשלה אין אינטרס שהיא תתפרק, בטח לא כעת.

אם אתה חושב שהאינטרס הציבורי חשוב לחבורת ה״מנהיגים״ בכנסת הזו יותר מהאינטרס האישי שלהם אני מחזיר אותך לmeme לעיל :( 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3
  • מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני גם לא אופטימי. כולם אומרים לי שאנ יחי בסרט ואף ראש ממשלה לא שרד מלחמה והיה פה מחדל עצום. 

נראה. 

מקווה שהם צודקים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ראשי מערכת הביטחון הודיעו שייקחו אחריות, פירושו שלאחר סיום המלחמה ילכו הביתה. אני מניח שלא מייד, אלא אחרי שיושלם הליך בחירה מסודר של המחליפים וגם חפיפה מסודרת. וגם אם לא נאמר במפורש, אני בטוח שיהיו גלויים לגמרי בתחקירים.

את נתניהו מעניין דבר אחד - הכיסא. שום דבר אחר. לא עם ישראל, לא אני, לא אתה. להזכיר לך לכמה מערכות בחירות גרר אותנו? כמה כסף של כל הציבור בוזבז רק כדי להדביק את יישבנו הענוג לכורסת העור. אתה יודע, כמה מיליארדים שחסרים היום.

@ניקו פ. תדייק - מ-1973.

• אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, farkash7 כתב:

רגע אתה חושב שנחכה פה עוד 3 שנים עד הבחירות הבאות?

גם אם כן, אין לו סיכוי. כבר העיפו אותם פעם אחת, זה יקרה שוב.

עדיף ככה, ולא הפיכה אלימה במדינה כי אם הוא לא מתפטר בעצמו אני לא רואה איך בדיוק גורמים לו להתפטר בלי להפעיל כח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

המדינה שלא מצליחה לגרום לחרדים ללמוד חשבון ואנגלית כאשר היא עצמה מממנת את בתי הספר, תעשה חינוך מחדש לעם הפלסטיני.. 

jacksparrow-jack_sparrow.gif

הטיעון הזה לא חזק לטעמי.
המצב עם החרדים מתקיים מכיוון שהוא נוח לכולם.
לממשלה (ולא משנה איזו ממשלה) יש אצבעות בכנסת שכל מה שצריך זה להזרים להם כסף מהאנשים שעובדים.
לחרדים זה מאפשר מנגנון שליטה חזק על מה שהיום הוא כת פר סה, עם קשר רופף מאוד ליהדות, שאין לה שום אפשרות התקיימות עצמאית בלי הזרמת כספים אלו מבחוץ.
לאלו שעובדים ומשלמים - זה כנראה בסדר כל עוד מ**נים את הערבים, אבל הופס - זה התחוור שלא כך כך קורה כמתוכנן....

לכן במידה ויבוא השינוי המתבקש, והוא יבוא, האנומליה של המגזר החרדי לא תוכל להתקיים. הם צריכים לקבל תקציבים בהתאם למצב הסוציו אקונומי כמו כל אחד אחר, ולשאת בנטל הבטחון והכלכלה כמו כל אחד אחר, בערך מה שהיה פה בשלושים השנה הראשונות לקיום המדינה. לא צריך הרבה בשביל זה - רק תקציב מדינה קצת אחר, והכסף כבר מסדר את כל היתר.

• אהבתי 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

מה הקשר לאוהב או שונא אנשים אחרים או לגזע עליון, אתה סתם משייך לי דברים לא רלוונטים ?

אני רק רוצה "שהפליטים" או התיירים וגם כול הנתינים הזרים שנכנסו לישראל  בדרכים לא חוקיות אם זה סודנים או אריתראים יחזרו לארץ מוצאם ושלא התעלקו על משלם המיסים הישראלי.

מה סה"כ ביקשתי ?

ההודעה המקורית שלך התייחסה לאוקראינים, כך שאחסוך את ההתייחסות לכל הסלט אחר כך.

המלחמה באוקראינה היא עובדה, כמו גם הפגיעה באוכלוסיה אזרחית שם. אם לדעתך גם מי שבורח מאוקראינה מאז פרוץ המלחמה שם הוא לא פליט, אלא "תייר" - אפקטיבית אין תוכן ומשמעות למילה הזו בעולם המושגים שלך. 

אמנת הפליטים, שגם ישראל חתומה עליה, מתבססת על עיקרון מאוד בסיסי של הומניות. בדיוק מהסוג שהיה חסר בעולם של מלחמת העולם השניה, בו לא נמצא מקום ל6 מיליון פליטים יהודים. צר לי שאתה לא מתחבר לזה. ובנקודה הזו אפרוש מהויכוח איתך, כי הוא מגעיל אותי. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אמנת הפליטים, שגם ישראל חתומה עליה, מתבססת על עיקרון מאוד בסיסי של הומניות.

כל זה יפה. רק שהמצב בחלק מהמדינה גרוע יותר מאזורים גדולים מהם ברחו פליטים באוקראינה. רוב הפליטים לא ברחו מהחזית. 

אבל כשראיתי בקבוצה בפייסבוק אנשים שהעלו את האפשרות למעמד פליט זה רק העלה גיחוך אצל כולם והתשובות היו ״אין סיכוי״.

אז מה בדיוק שווה האמנה הזו לישראל אם במצב של פיזדץ גם ככה אף אחד לא יוכל לברוח מהארץ…?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

יש יותר סיכוי ש-D9 יעלה על הבית ברחוב עזה.

אתה לא מחובר. הם כבר התפטרו. אם לא הבנת הלקיחת אחריות שלהם הייתה בעצם הנחת מכתב פיטורין. מאז מה שמעניין אותם זו רק המלחמה, לא מה יהיה אחרי.
ביבי עסוק בלספור 64 אצבעות ולבדוק את השטח, בכל פעם להטיל אשמה על אחרים בניסוח אחר.
זה ההבדל, זה מה שאתה לא מבין. אין פה סימטריה.

תאר לך שהוא מתפטר ויש בחירות

והוא נבחר מחדש

גם אז תביא d9 על הבית בעזה?!

אפשר לעבור למצרים.

אישית אני לא חושב שהוא שורד את זה.

תקום פה תנועה פוליטית חדשה לגמרי

ביבי גנץ ולפיד חיים את החיים של 6/10.

ועדת חקירה תטיל אחריות כלשהי על כל ה 3.

ובכלל אף אחד באף מערכת בחירות בשנים האחרונות לא הציע תוכנית להתמודדות מול עזה.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
לפני שעה, Giant_TA כתב:

כל זה יפה. רק שהמצב בחלק מהמדינה גרוע יותר מאזורים גדולים מהם ברחו פליטים באוקראינה. רוב הפליטים לא ברחו מהחזית. 

אבל כשראיתי בקבוצה בפייסבוק אנשים שהעלו את האפשרות למעמד פליט זה רק העלה גיחוך אצל כולם והתשובות היו ״אין סיכוי״.

אז מה בדיוק שווה האמנה הזו לישראל אם במצב של פיזדץ גם ככה אף אחד לא יוכל לברוח מהארץ…?

ישראל חתמה על אמנת הפליטים לא כדי שיהיה לנו לאן לברוח, אלא כי כעם שנטבח בשואה ולא היה לו לאן לברוח אז, אנחנו אמורים להבין את החשיבות האינסופית של זה.

זה ברמה העקרונית. ברמה הפרקטית ישראל לא נלהבת לקלוט פליטים, לא משנה מאיזה רקע. גם מול האוקראינים לא ממש רצו לקבל אותם, כמו שאתה בטח זוכר. 

מעבר לזה, אני לא באמת יודע איך לנהל את ההשוואות מול אוקראינה. וגם לא כזה רוצה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...