Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אין ביטוי יותר מזעזע שישראלי יהודי יכול להגיד ממתנחבלים, ואחרי זה תשאל למה הצד השני מתקבע ומקצין עוד.

יש ביטויים יותר מזעזע.

"סמולנים בוגדים"

"היה צריך לגמור אותך בשואה"

"סמולני טוב זה סמולני מת"

"רוסי מסריח"

"תחזור לרוסיה"

"זאת לא המדינה שלך"

חמוד, אני מבין שאתה חזק בשמיעה וקריאה סלקטיבית.

מביך

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

צ'מע יש ציבור דיי גדול בישראל, דתיים לאומיים קוראים להם.

שומרים כמה דברים ברמות שונות של אדיקות, משתדלים שלא להפריע, עובדים, משרתים בצה"ל באחוז מאוד גבוה בקרבי וקצונה, מתנדבים....

ויבגני שופך עליהם אש וגופרית כאן. אז מה אתה רוצה שאני יהפוך להיות כמוהם שתשפוך עליי עוד אש:

ההבדל העצום ביניכם כציבורים הןא שבמילוי החובות הם הרויחו את הזכות גם לבוא בטענות וגם לענות למי שבא אליהם בטענות כי הם שותפים. אתם כציבור לא 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, arturkopit כתב:

יש ביטויים יותר מזעזע.

"סמולנים בוגדים"

"היה צריך לגמור אותך בשואה"

"סמולני טוב זה סמולני מת"

"רוסי מסריח"

"תחזור לרוסיה"

"זאת לא המדינה שלך"

חמוד, אני מבין שאתה חזק בשמיעה וקריאה סלקטיבית.

מביך

אהלן ארתור מלא זמן לא שמעתי ממך מילות שנאה.

ערב טוב לך חבר.

עריכה:

בדיוק כמו שהיה "תחזור לרוסיה" יש "תחזור למרוקו", אפילו בפריים טיים ערוץ 12 הראו בגאווה את הציטוט "דווקא נראה בסדר מרוקו הזה". 

זה שיש גזענות ושצריך לטפל בזה לא אומר שהמילה מתנחבלים היא לא מילה נוראית.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

את מי השבכ והצבא עוצרים במעצר מנהלי?

את המתנחלים החמודים והמתוקים, או את האלימים והפורעים?

אתה יודע בדיוק למה התכוונתי ושוב סתם רושם דברים לא קשורים כדי לנסות לצאת צודק.

מיותר לנהל על זה דיון, בהצלחה.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

מה עם אנרכיסטים? אליטות? שכחתי בוגדים.

תראה תשובה לפינדר.

יודע מה, בעצם לא. אנרכיסטים ואליטות הן אמירות בסדר כמו, בדיוק כמו קריאות עדר לאנשי ימין שמצביעים "רק ביבי", יש הבדל בין לא להיות פתית שלג שנעלב מכל מילה לבין לנהל שיחה ברמה סבירה+.

עם האמירה בוגדים אני לא מסכים כל עוד אין פעולה או קריאה למרד אזרחי/צבאי.

בגלל זה לא מסכים אבל מקבל במסגרת המחאה פעולה של תליית שלט במחלף "מחלף על שם אבי הדיקטטור", אבל מבחינתי לקרוא לאי גיוס לצבא זה פעולה אסורה שמי שקרא לה צריך לשבת בכלא.

ואם תנסה לתת פה עוד איזה עקיצה מיותרת או להקטין ראש.. בהצלחה גם לך.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

שנינו יודעים שאתה לא ברמה הזאת. להגיד מתנחבלים נועד להוציא את כל המתנחלים כאלימים ואתה יודע את זה.

פעם ראשונה ששמעתי את הביטוי היה בתחילת שנות ה-90׳, מחבר ששירת בברדלס אחרי ההכרות שלו עם השטח.

זה לא אני אמרתי, זה הוא אמר...

זה לא ששירתתי הרבה בשטחים, אבל משיחות עם אנשים שגרים שם בזמן השהות שלי שם, בכל הקשור ליחס לערבים - מאוד אלימים. זה כמובן אנקדוטאלי וסטריאוטיפ הוא כסטריאוטיפ, מכליל, אבל מהתפיסה שלי את הקיום שם - הוא מבוסס, במינימום, על ציפייה ומוכנות לקונפליקט מול מי שהם תופסים כאנשים שצריך לסלק משם.

אם מספרים לי בגאווה שתפסו כמה רועים שהתקרבו יותר מדי ותלו אותם מהעץ (והצביע על העץ) מהרגליים, כדי ללמד אותם לקח... אתה יודע...

אצלי המתיישבים שם יצאו מאוד מאוד רע, מכל דיבור שהיה לי איתם בכלל, ועל ערבים בפרט. מאוד.

נ.ב. צריך לזכור שזה כבר היה אחרי האינתיפאדה השנייה, אז זה לא שלא היה לעניין רקע במציאות.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

זבל ברחובות זה לא רק ריחות, אלא מגפות וסתם מחלות. וגם עובדי תברואה נמצאים מעל לומדי תורה למיניהם בפירמידה החברתית. כי אם אף אחד לא יעשה את העבודה שלהם, אנחנו לא נשרוד. ואם אף אחד לא ילמד תורה - יהיה לי קצת יותר כסף בעוש. ולפני שתתחיל להסביר שאתה *מאמין* שזה לא נכון - אני אכבד את זה ביום שתפסיקו להגיע לבתי החולים שאנחנו מממנים לכם וכו׳.

לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

ההבדל העצום ביניכם כציבורים הןא שבמילוי החובות הם הרויחו את הזכות גם לבוא בטענות וגם לענות למי שבא אליהם בטענות כי הם שותפים. אתם כציבור לא 

גמרא סנהדרין צט:

אפיקורוס כגון מאן. אמר רב יוסף כגון הני דאמרי "מאי אהנו לן רבנן" (מה מועילים לנו תלמידי חכמים/אברכים/בני ישיבות), לדידהו קרו, לדידהו תנו (לעצמם הם לומדים). אמר ליה אביי האי מגלה פנים בתורה נמי הוא, דכתיב אם לא בריתי יומם ולילה (אם לא יתקיים לימוד תורה יומם ולילה) חקות שמים וארץ לא שמתי (העולם יחרב). וכו'.

פירש רש"י

מאי אהני לן - והם אינן יודעין שעולם מתקיים עליהם.

אז לכל הגאונים מכירי היהדות הקדם חרדית. הנה גמרא מפורשת בנושא.

אני וכל החרדים מאמינים בה (האמת כל דתי מתבסס על הגמרא ואמור להסכים למה שכתוב שם אז בכלל הציבור גדול יותר).

בעיניי אני תורם יותר ממך יבגני ויותר מרופא טייס וחשמלאי.

וכן שאני אזדקק לשירות של חשמלאי אני אפנה אליו. בדיוק כמו שאתה צריך שרברב אתה פונה אליו. אפילו שאתה לא שרברב.

תתרגל אני מעליך בפירמידה בעיני החרדים לפחות.

למזלי אנחנו במדינה דמוקרטית וזכותי לחשוב ולהתנהל כהבנתי. מה לעשות שיש מספיק אנשים שחושבים כמוני?

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה יודע בדיוק למה התכוונתי ושוב סתם רושם דברים לא קשורים כדי לנסות לצאת צודק.

תקרא שוב את המשפט שאליו הגבת.

דיברתי על בן גביר, מעצר מנהלי ומתנחבלים. במשפט אחד.

מצד שני אני מודה שאני לא מת גם על שאר המתנחלים וגם את זה כתבתי. גם אם אני לא קורא להם מתנחבלים.

לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

למזלי אנחנו במדינה דמוקרטית וזכותי לחשוב ולהתנהל כהבנתי. מה לעשות שיש מספיק אנשים שחושבים כמוני?

למזלך? דמוקרטיה זו אופנה של השנים האחרונות. מנהג הגויים. אפשר אפילו לומר מתייונים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 26 דקות, yd b-4 כתב:

גמרא סנהדרין צט:

אפיקורוס כגון מאן. אמר רב יוסף כגון הני דאמרי "מאי אהנו לן רבנן" (מה מועילים לנו תלמידי חכמים/אברכים/בני ישיבות), לדידהו קרו, לדידהו תנו (לעצמם הם לומדים). אמר ליה אביי האי מגלה פנים בתורה נמי הוא, דכתיב אם לא בריתי יומם ולילה (אם לא יתקיים לימוד תורה יומם ולילה) חקות שמים וארץ לא שמתי (העולם יחרב). וכו'.

פירש רש"י

מאי אהני לן - והם אינן יודעין שעולם מתקיים עליהם.

אז לכל הגאונים מכירי היהדות הקדם חרדית. הנה גמרא מפורשת בנושא.

אני וכל החרדים מאמינים בה (האמת כל דתי מתבסס על הגמרא ואמור להסכים למה שכתוב שם אז בכלל הציבור גדול יותר).

וכן שאני אזדקק לשירות של חשמלאי אני אפנה אליו. בדיוק כמו שאתה צריך שרברב אתה פונה אליו. אפילו שאתה לא שרברב.

זכותך להאמין בזה אבל כמו שאתה אמרת שצריך ללמוד יומם וליל אז תתעסקרק בלימודים שלך ולא בשום דבר אחר. לא עניינך אם אני נוסע בכיפור באמצע בני ברק, איך אני מתחתן ומה אני אוכל. אתה הרי אמור רק ללמוד.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, yd b-4 כתב:

מה הקשר בינכם לבין דמוקרטיה? מה הקטע עם זה שהתחלתם להשתמש בזה כסמכות והסבר למשהו?

לפני 37 דקות, פינדר כתב:

למזלך? דמוקרטיה זו אופנה של השנים האחרונות. מנהג הגויים. אפשר אפילו לומר מתייונים.

לול. לגמרי.

זה לא מעניין מה נכון בעינך. יש עובדות אובייקטיביות. יש מדע. יש כסף. יש כלכלה. אתה יכול לספר לעצמך איזה סיפור שאתה רוצה על איזה רבה שבא לך. גם הם, כשהם חולים, לא מסתפקים בתפילות. ואפילו כשמדובר ברבה בן מאה לוקחים אותו, משום מה, לבית חולים, בתקווה שרופאים ומדע מודרני ירפא אותו.

לספר על חשיבות עצמית זה כיף, עושה נעים לאגו. בטח מאפשר גם להרגיש בנח עם העובדה הידוע גם לכם, שאתם לא תורמים דבר לחברה שאתם חיים בה. אבל בסוף בסוף, עם זה לא מרפאים מחלות, לא מאריכים את החיים, לא ממציאים אינטרנט ולא כלום. אז כן. 

זה מצחיק שכתבת את זה עם שגיאות תחביר.

עזוב.

השיחה איתך לא לרמה שלי. 

מאחל לכם שפשוט תלמדו בדרך הקשה את המחיר האמיתי של הדרך שלכם. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

Tropic Thunder (5/10) Movie CLIP - Never Go Full Retard (2008) HD - YouTube

וזהו בגדול.

• מצחיק 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

זה שיא ההתנשאות. בלון נפוח. ודינו של בלון לעלות ולעלות עד שהוא מתפוצץ.

אתה ושכמותך סחטנים ותו לא. בלי אנשים כמוני וכמו החברים כאן, שכל אחד מהם משליש סכומים בני 6 ספרות לקופת המדינה בכל שנה (מס הכנסה, מס ערך מוסף, מס מכוניות, בלו וכל מה ששרי האוצר לדורותיהם רשמו בפנקס) אין לך קיום.

אז כרגע הנציגים שלך בכנסת תופסים את נתנייהו בביצים (בלי שום כוכביות), אבל לא עולם חוסן. וכשהבלון הזה יתפוצץ תצטרכו לחפש איזה גרנמייזר שתציל אתכם. המנהיגים שלכם, במקום לדאוג לעתיד שלכם (ושל כל עם ישראל) עוסקים הגרימת נזקים ארוכי טווח במסווה של כל מיני אידיאולוגיות. חבר, מי שמדבר על העגלה המלאה ועל העגלה הריקה נוסע כרגע עם הטרקטור בשדה מוקשים. יום אחד זה יתפוצץ לכם בפרצוף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

אתה באמת למעלה בהונאת הפירמידה שנקראת מדיניות הרווחה בישראל, וברגע שכמות נכבדת ממי שנמצא תחתיך יחליט שנמאס לו ויצא, הפירמידה תתרסק לך על הראש.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, sperial כתב:

אז כרגע הנציגים שלך בכנסת תופסים את נתנייהו בביצים (בלי שום כוכביות), אבל לא עולם חוסן. וכשהבלון הזה יתפוצץ תצטרכו לחפש איזה גרנמייזר שתציל אתכם.

צר לי אבל אתה מדבר מהבטן (ואני לא מאשים אותך).

זה לא הם שיצטרכו ״לחפש״, זה כולכם יחד באותה ספינה מחוררת, ותצטרכו להבין איך להציף אותה בחזרה, או לא.

פשוט האמת המרה היא שיש כמות מים קריטית מסוימת שהמשאבות לא יכולות להוציא החוצה, אין באמת שאלה האם הספינה מחוררת (ברמת המאקרו) וכל שנותר זה לשאול האם המשאבות חזקות מספיק. מה שבטוח זה שספינה לא יכולה להיות ״חצי צפה״: או שהיא כן, או שהיא לא.

מבאס אבל זה המצב :( Sorry to be the bearer of bad news + Don't shoot the messenger

ולגבי ההתנשאות וכו׳, לא מבין למה אתם מתעצבנים. לא פעם (ולא מאה) קרו מקרים בפורום בפרט ובאינטרנטים בכלל בהם חוגרים התהללו כמפתחים, נו ו? בסופו של יום הם סוגרים את המחשב, ובחיים האמיתיים לבלבולי השכל אין באמת משקל. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מעניין 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אהלן ארתור מלא זמן לא שמעתי ממך מילות שנאה.

ערב טוב לך חבר.

לא שמעת ממני אף פעם מילות שנאה, כיוון שאנחנו לא מדברים אלא מתכתבים.

לצערי הרב, אני שומע ממך אך ורק מילות שנאה.

חבר?צר לי, אני לא חבר שלך. אבל חמוד שאתה אשכרה חושב שאנחנו חברים.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בדיוק כמו שהיה "תחזור לרוסיה" יש "תחזור למרוקו", אפילו בפריים טיים ערוץ 12 הראו בגאווה את הציטוט "דווקא נראה בסדר מרוקו הזה". 

זה שיש גזענות ושצריך לטפל בזה לא אומר שהמילה מתנחבלים היא לא מילה נוראית.

בחיים שלי לא שמעתי אף אחד אומר "תחזור למרוקו". שמעתי "תחזור לרוסיה/תחזור לאפריקה(נאמר לאתיופים ולא ליוצאי אפריקה אחרים)" וכדומה...

יש מצב אתה מראה לי את הציטוט הזה?אין לי בעיה להראות לך אינספור ציטוטי גזענות מערוץ 14 אם אתה מעוניין.

אהבתי שנתפסת על שורה אחת ובו זמנית אתה מתמסכן על מילה אחת כאשר אתה מתעלם מכל השאר.

לא טעיתי בנוגע לקריאה והשמיעה הסלקטיבית.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם

חבר חרד, אז למה חרדי ממוצע בניו יורק כנראה לא לומד כמו חרדי ממוצע בישראל?

זה למה הטפילים האשכנזים בכנסת הגדילו מימון לאברכים מחול. ממש יבוא אברכים.  

בדיוק כמו שכל ערבי שמתחתן עם אישה מהגדה/עזה/ירדן רוצה להביא אותה לפה.

למה?

כי פה יש מדינת רווחה יהודית, שהחרדים השכילו בעורמתם לנצלה בדרכי ציניות.

יש לך סבים שעלו מספיק זמן לפני קום המדינה? נכון שהם לא התפרנסו מקריאה בתורה? מה הם עשו? בוא תבדוק היסטוריה. אנשים עבדו וקשה. היתה שכבה דקה מאןד של אולטרא תלמידי חכמים. שקיבלו מימון ותרומות. בדיוק כמו שהאוניברסיטה מימנה לי תואר שני. כי אני אולטרא תלמיד חכם. רק שהיום משלם כחמישים אחוז מסים בתלוש. אז השתלם לתת לי מימון.

היום ולילה הקשקושי הזה נועד כדי שאנשים יעסקו בזה. נראה לך שבימי קדם, יהודי ממוצע היה יכול ללמוד כל היום בלבד עד גיל כל כך מתקדם?? 

אז זה אומר שאתה יוצא נגד הרמבם?

• תוכן חדש...