Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, yd b-4 כתב:

תתרגל אני מעליך בפירמידה בעיני החרדים לפחות.

2 דברים-

1.אתה יודע מה זה פירמידה?

2.אנטשימיות, גזענות, שנאת חינם,  והתנשאות את כל זה הצלחת לכתוב במשפט אחד. כל הכבוד.

אבל תמשיך לספר לנו כמה אתה "נאור וטהור" והינך חלק "מהעם הנבחר". אח"כ אנשים מתפלאים למה יש שנאת חרדים והאנטישמיות גדלה בכל יום.

החרדים של היום הם לא החרדים פעם. החרדים של היום הולכים כנגד הרמב"ם וחז"ל והתורה, לעומת החרדים של פעם שהלכו בדרך התורה, חז"ל ורמב"ם.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אור, אני מודע לחלוטין לבעייתיות ולמה שקורה כאן. תראה מה כתבתי בכל התקופה האחרונה על החרדים שגוררים איתם את כל מדינת ישראל לתהום. אפילו בהודעה אליה התייחסת: (והפעם אוסיף הדגשה)

ציטוט

במקום לדאוג לעתיד שלכם (ושל כל עם ישראל)

אבל מה יש לי לעשות באופן אישי? ללכת להפגין (עושה זאת בנאמנות). להדהד איזה פוסט בפייסבוק? (יש לי איזה 12 חברים, 8 מהם משפחה). ולכתוב כאן. בגילי כבר מאוחר ללכת בעקבותיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, oryo כתב:

לי אבל אתה מדבר מהבטן (ואני לא מאשים אותך).

זה לא הם שיצטרכו ״לחפש״, זה כולכם יחד באותה ספינה מחוררת, ותצטרכו להבין איך להציף אותה בחזרה, או לא.

פשוט האמת המרה היא שיש כמות מים קריטית מסוימת שהמשאבות לא יכולות להוציא החוצה, אין באמת שאלה האם הספינה מחוררת (ברמת המאקרו) וכל שנותר זה לשאול האם המשאבות חזקות מספיק. מה שבטוח זה שספינה לא יכולה להיות ״חצי צפה״: או שהיא כן, או שהיא לא.

מבאס אבל זה המצב :( Sorry to be the bearer of bad news + Don't shoot the messenger

ישעוד אופציה חוץ מלהגדיל את המשאבות וזה להוריד עומס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, oryo כתב:

צר לי אבל אתה מדבר מהבטן (ואני לא מאשים אותך).

זה לא הם שיצטרכו ״לחפש״, זה כולכם יחד באותה ספינה מחוררת, ותצטרכו להבין איך להציף אותה בחזרה, או לא.

פשוט האמת המרה היא שיש כמות מים קריטית מסוימת שהמשאבות לא יכולות להוציא החוצה, אין באמת שאלה האם הספינה מחוררת (ברמת המאקרו) וכל שנותר זה לשאול האם המשאבות חזקות מספיק. מה שבטוח זה שספינה לא יכולה להיות ״חצי צפה״: או שהיא כן, או שהיא לא.

מבאס אבל זה המצב :( Sorry to be the bearer of bad news + Don't shoot the messenger

ולגבי ההתנשאות וכו׳, לא מבין למה אתם מתעצבנים. לא פעם (ולא מאה) קרו מקרים בפורום בפרט ובאינטרנטים בכלל בהם חוגרים התהללו כמפתחים, נו ו? בסופו של יום הם סוגרים את המחשב, ובחיים האמיתיים לבלבולי השכל אין באמת משקל. 

אור מחפש חברים באמריקה תעזרו לו. 

לפני 7 דקות, KipodYam כתב:

חבר חרד, אז למה חרדי ממוצע בניו יורק כנראה לא לומד כמו חרדי ממוצע בישראל?

זה למה הטפילים האשכנזים בכנסת הגדילו מימון לאברכים מחול. ממש יבוא אברכים.  

בדיוק כמו שכל ערבי שמתחתן עם אישה מהגדה/עזה/ירדן רוצה להביא אותה לפה.

למה?

כי פה יש מדינת רווחה יהודית, שהחרדים השכילו בעורמתם לנצלה בדרכי ציניות.

יש לך סבים שעלו מספיק זמן לפני קום המדינה? נכון שהם לא התפרנסו מקריאה בתורה? מה הם עשו? בוא תבדוק היסטוריה. אנשים עבדו וקשה. היתה שכבה דקה מאןד של אולטרא תלמידי חכמים. שקיבלו מימון ותרומות. בדיוק כמו שהאוניברסיטה מימנה לי תואר שני. כי אני אולטרא תלמיד חכם. רק שהיום משלם כחמישים אחוז מסים בתלוש. אז השתלם לתת לי מימון.

היום ולילה הקשקושי הזה נועד כדי שאנשים יעסקו בזה. נראה לך שבימי קדם, יהודי ממוצע היה יכול ללמוד כל היום בלבד עד גיל כל כך מתקדם?? 

אז זה אומר שאתה יוצא נגד הרמבם?

שאלה מעולה! עניתי עליה לפחות 10 פעמים. דוגרי אין לי כח לכתוב שוב סורי.

פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

שאלה מעולה! עניתי עליה לפחות 10 פעמים. דוגרי אין לי כח לכתוב שוב סורי.

צר לי לאכזב אותך, גיבור וירטואלי. אבל אף לא ענית על השאלה אלא כתבת המון טקסט עם 0 פואנטה.

זה לא נחשב תשובה אלא אוסף מילים.

פורסם

@yd b-4 שאלה ברשותך.

איך מסתדר לימוד תורה כפי שטענת שאתם מצווים עם השחתת זמן בפורום?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

למזלך? דמוקרטיה זו אופנה של השנים האחרונות. מנהג הגויים. אפשר אפילו לומר מתייונים.

גם במנהג גויים יש טוב יותר ורע יותר. אני לגמרי שמח שאני מחזיק בדעותיי בתקופה הנוכחית בישראל, מאשר בבריה"מ בתקופה הלא סימפטית.

לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

זכותך להאמין בזה אבל כמו שאתה אמרת שצריך ללמוד יומם וליל אז תתעסקרק בלימודים שלך ולא בשום דבר אחר. לא עניינך אם אני נוסע בכיפור באמצע בני ברק, איך אני מתחתן ומה אני אוכל. אתה הרי אמור רק ללמוד.

"כל ישראל ערבים זה לזה" 

לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

מה הקשר בינכם לבין דמוקרטיה? מה הקטע עם זה שהתחלתם להשתמש בזה כסמכות והסבר למשהו?

לול. לגמרי.

אין שום קשר בין דמוקרטיה ויהדות בכללית אתה צודק לגמרי.

רק עם דעות יהודיות כמו שלי יותר נחמד להעביר את החיים בדמוקרטיה. זה לא סותר.

זה לא מעניין מה נכון בעינך. יש עובדות אובייקטיביות. יש מדע. יש כסף. יש כלכלה. אתה יכול לספר לעצמך איזה סיפור שאתה רוצה על איזה רבה שבא לך. גם הם, כשהם חולים, לא מסתפקים בתפילות. ואפילו כשמדובר ברבה בן מאה לוקחים אותו, משום מה, לבית חולים, בתקווה שרופאים ומדע מודרני ירפא אותו.

כל המטרה שלי בתגובות כאן לא בשביל לשכנע אותך באמיתות צדקתי ממש לא. 

מטרתן היא אחת שתבין שמולך יש צד נוסף. 

הוא לא חייב להיות צודק

הוא לא חייב להיות מושלם

אבל הוא קיים.

יש לו ערכים משלו

דעות משלו

תרבות משלו.

אתה לא יכול לבטל ה-כ-ל ולהתחיל כל ויכוח מנקודת פתיחה כזו בערך. "אתם חבורת מטומטמים שמתעסקים עם שטויות, אבל יאלה בא נסתדר איכשהו"

עם הגישה הזאת המקסימום שתגיע אליה (אתה והציבור הכללי כמשל) היא חיזוק עצמי עם אור בקפה היכנשהו בארה"ב.

אחרי שתפנים שיש אנשים., נורמלים, חושבים, שחושבים אחרת ממך. תוכל להגיע להסכמה כלשהי על מכנה משותף. 

בלי זה נמשיך לטחון מים- כנראה שזה הכיוון בכל מקרה...

עזוב.

השיחה איתך לא לרמה שלי. 

באסה שאי אפשר להחליף ברי פלוגתא לכאלה שחושבים כמוך.

לפני 17 דקות, sperial כתב:

זה שיא ההתנשאות. בלון נפוח. ודינו של בלון לעלות ולעלות עד שהוא מתפוצץ.

ספריאל אתה אדם חכם.

בא תסביר לי למה זו התנשאות.

אם נצא מנקודת הנחה שאני מאמין בגמרא שציטטתי אני עדיין מתנשא? כן או לא.

אולי א-ת-ה המתנשא בזה שאתה מצהיר שאתה מחזיק אותי?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

אני לא נרשמתי להונאת פירמידה. אשמח לקבל בחזרה את כספי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

@yd b-4 שאלה ברשותך.

איך מסתדר לימוד תורה כפי שטענת שאתם מצווים עם השחתת זמן בפורום?

מאוד פשוט אני לא מושלם! אני מכיר כאלו של רגע פנוי מחשבתם באמת בלימוד תורה, לצערי אני עדיין לא שם. 

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

בגילי כבר מאוחר ללכת בעקבותיך.

אבל לפחות אתה יכול להגר בארה"ב/קנדה/אוסטרליה בקלות יחסית..

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

וברגע שכמות נכבדת ממי שנמצא תחתיך יחליט שנמאס לו ויצא

החליטו פשוט אי אפשר להוציא סטטיסטיקה מהרשויות במדינה שלנו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 6 דקות, arturkopit כתב:

צר לי לאכזב אותך, גיבור וירטואלי. אבל אף לא ענית על השאלה אלא כתבת המון טקסט עם 0 פואנטה.

זה לא נחשב תשובה אלא אוסף מילים.

חמוד וירטואלי.

בדיונים כאלו הוירטואליות היא יתרון. באופן מוזר רוב האנשים שהתנהלתי איתם בשבוע האחרון היו חילוניים למהדרין. בניגוד למה שנראה כאן אני לא שש להפגין את דעותיי בכללית. לא כי אני פחדן, כי זה פשוט לא יעיל.

הדבר האחרון שבא לי להתעסק איתו עם אנשים בקשרי עבודה זה ויכוחים חסרי תכלית. 

כאן בשרשור נוגעים בנקודות כואבות בלי ככפות אז נחמד שזה וירטואלי.

לגבי התשובה הריקה מתוכן. קראת בכלל מה עניתי? אם כן אשמח להבהיר מה שלא הבנת.

פורסם
לפני 30 דקות, oryo כתב:

ולגבי ההתנשאות וכו׳, לא מבין למה אתם מתעצבנים. לא פעם (ולא מאה) קרו מקרים בפורום בפרט ובאינטרנטים בכלל בהם חוגרים התהללו כמפתחים, נו ו? בסופו של יום הם סוגרים את המחשב, ובחיים האמיתיים לבלבולי השכל אין באמת משקל. 

TRUE

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

בא תסביר לי למה זו התנשאות.

תחזור שעה אחורה וקרא מה שכתבת (אעזור לך):

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, yd b-4 כתב:

אחרי שתפנים שיש אנשים., נורמלים, חושבים, שחושבים אחרת ממך. תוכל להגיע להסכמה כלשהי על מכנה משותף. 

קשקוש חד כיווני רגיל.

לא איכפת לי שאתה חושב אחרת ממני. איכפת לי שאתה (לא אתה אישית, אתה כנציג החרדים כאן) תלוי בי לחלוטין כדי לא למות מרעב.

זה לא ויכוח או דיון על דעות. זה דיון על שוד. זה כמו שיעצרו אותך ברחוב, ויקחו לך את הארנק, וכשתגיד שאתה בדרך למשטרה - תקבל הרצאה שאתה לא מבין את הצד השני ובגלל זה לא מסוגל להגיע להסכמה עם השודד, שזה בעצם טוב שאתה נותן לו כסף.

בלי זה נמשיך לטחון מים- כנראה שזה הכיוון בכל מקרה...

לא, הכיוון הוא קריסתה של מדינת ישראל. 

באסה שאי אפשר להחליף ברי פלוגתא לכאלה שחושבים כמוך.

באסה שאתה לא מבין שזה לא ויכוח לכיף ולנשמה אם עדיף לקנות רנו או פז'ו או סוזוקה.

לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

אם נצא מנקודת הנחה שאני מאמין בגמרא שציטטתי אני עדיין מתנשא? כן או לא.

אולי א-ת-ה המתנשא בזה שאתה מצהיר שאתה מחזיק אותי?

ההגדרה מהאקדמיה ללשון עברית. 

ושוב, מה שהופך את ה"דיונים" איתך לממש עצובים, זה שהכל חוזר לאותה הנקודה בדיוק. אתה באופן שיטתי לא מסוגל להבדיל בין אמונה או דעות לעובדות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...