Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז יאריכו להם את חוק הגיוס שוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקווה שאתה מבין שעכשיו להעליב חרדים יהפוך רשמית למשהו "מגניב".

• מעניין 1

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

סה"כ השוו אותנו לערבים למשל, חבל מאוד שהיה צריך להגיע לזה. 

למה, חרדים זה גזע?

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

זה מצחיק כי בכל הפגנה של הפלג החרדי הם צועקים "נאצים" נגד השוטרים.

כל כך טהורים...

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

מקווה שאתה מבין שעכשיו להעליב חרדים יהפוך רשמית למשהו "מגניב".

ואתה מבין שברגע שאחד יתבע אישית זה יהפך לסטארטפ חרדי :)

במחשבה שניה זה יותר יעיל מקצבאות.

מי מתנדב להיות הראשון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט כל אחד שרוצה יזדהה כחרדי ויתבע את מי שיעליב אותו. כלומר, יהפכו את הזהות החרדית לבדיחה.

חבל.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, yd b-4 כתב:

מי מתנדב להיות הראשון.

יא דוס מניאק. לא מספיק לך הקצבאות עכשיו גם תתחיל לתבוע אותנו?

מזל שאתה פרט ולא ציבור😁

ולמען הסר ספק, זה בהומור. צריך להכיר אותך קודם לפני שקובעים אם אתה מניאק.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

״היה צריך להגיע לזה״.

זה מה שהכי מדהים בך.

הבעיה היא לא שהעובדה שאתם רק לוקחים ולא תורמים בחזרה דבר מתועדת על ידי המדינה על גופי המחקר שלה, מכוני מחקר אפילו דתיים כמו קהלת, מכוני מחקר שמאלנים, אקדמיה, כלכלנים, כולם. לא. הבעיה היא שמציינים את זה. כי אתם נפשות עדינות וזה נורא פוגע בכם לשמוע שאם הייתם מוותרים על אזרחות ישראלית לטובת ממלכת יהודה, רמת החיים שלנו היתה עולה, בעוד שאני לא בטוח שבממלכת יהודה אנשים לא היו מתים מרעב מחלות ברחובות.

באמת חבל שהיה צריך להגיע לזה. 

המשיכו להשניא את עצמכם על כל מה שזז כאן. ואם אתה כבר משווה אותכם לערבים - שנאה לערבים והפחד מהם זה אחד מהדברים הבודדים שעוד מאחדים ישראלים מרקעים שונים. ההנהגה שלכם עושה עבודה יוצאת דופן כדי לייצר אותה מערכת יחסים גם מולכם. כבוד למגזר!

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

מי מתנדב להיות הראשון.

למה, מדובר בפצועים? ראית לפחות ערבי אחד שעשה מזה כסף? חוץ מזה, תמיד יעמוד להגנתו של בן אדם "אמת דיברתי". 

פורסם

זה כל כך עצוב. המגזר החרדי, שתורם מעט מעט, חוץ מלימוד תורה, מתמחה בניצול כוחו על מנת להישאר מגזר לא יצרני וחברי הכנסת שלו מתמחים בשוד וביזת הקופה הציבורית מזה שנים ועכשיו עושים זאת תוך השתנה מהמקפצה, לדעתי על מנת לשמר על כוחם ועל המבנה השבטי שיובא לפה מאירופה.

הציבור הספרדי שמעולם לא היה מאוגד בחצרות כמו הציבור האשכנזי, מה קרה פה? הלך וחיקה את האשכנזים.

ועכשיו יש לו חצרות, ישיבות, רבנים ושאר פסלים ואלילים ועבודה זרה.

עכשיו גם האשכנזים וגם הספרדים מנסים להשתיק את הביקורת נגדם באמצעים הלקוחים מעולמות דיקטטורים רצחניים.

לא יודע אם זה יותר מצחיק או עצוב.

נוצרה פה ממשלה שמממנת קבוצות כח שלא נותנות כלום.

קח תרגיל מחשבתי - מחר כולם מסביבך חרדים. מי יעבוד? מי יממן את האברכים? את הכוללים? את הישיבות? את תלושי השוחד של דרעי? מי יתן לך חשמל? מים?

חרדי אמיתי צריך להיות כמו איימיש בארהב. לחיות כמו פעם. ולא לשדוד כספי ציבור אם לא משלמים מיסים מתוך בחירה. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

יא דוס מניאק. לא מספיק לך הקצבאות עכשיו גם תתחיל לתבוע אותנו?

אני לא יכול לעבוד (תכף הבוט יסביר למה) ואני רוצה לשדרג לטסלה חייב למצוא מקור מימון ולכן אני מפעיל את המוח היהודי החריף :)

הציבור החרדי הוא קבוצה דתית בישראל שמציבה דגש רב על העקרונות והחוקים הדתיים התורניים. כאשר אתה אומר שהציבור החרדי "לא עובד", אני מניח שאתה מתכוון לכך שיחלק מהאנשים בקבוצה לא מבצעים פעולות כלכליות מסוימות או אינם עובדים בעבודות מסוימות.

כדי להבין את המצב, חשוב לקחת בחשבון מספר גורמים:

1. עקרונות דתיים ותורניים: הציבור החרדי מקפיד על הקיום של מסגרות חיים שעונות על הדרישות הדתיות והתורניות שלהם. זה כולל חינוך דתי לילדיהם ומוסדות חינוך מסוימים, שמירה על שבת וחגים, ועוד. בעקבות זאת, חלק מהאנשים בקבוצה מתקשים להשתלב בשוק העבודה הרחב ומעדיפים לעבוד במסגרות שמתאימות לדרישות התורניות שלהם.

2. דרישות מוסדות חינוך: הציבור החרדי מעריך את החינוך הדתי כחלק חשוב מהתרבות והזהות שלהם. בעבודה בתחום החינוך הדתי, יש תהליכים ארוכים ודרישות מסוימות שעשויות להיות גבוהות יותר מאשר במערכת החינוך הרגילה. כתוצאה מכך, ישנן מגבלות בזמן ומרווח זמן לצורך התמודדות עם הדרישות הדתיות המיוחדות.

3. התמודדות עם השפעות חינוך מוגברות: בחלק מהמקרים, במיוחד בילדים ובני נוער, הציבור החרדי מתמודד עם אתגרים ייחודיים כתוצאה מהפרדה מחברה הרחבה והגבלות בחינוך עולמי. זאת יכולה להשפיע על ההכשרה האקדמית והמקצועית שלהם, וליצור אתגרים בהתמודדותם עם שוק העבודה.

4. עובדות מבניות וחברתיות: ישנם חלק מהציבור החרדי שמעדיף להתמקד בלימודים דתיים ותורניים במקום להשקיע בהשגת מיומנויות מסוימות או עבידה מסחרית. זה יכול לגרום לחוסר השקעה בשוק העבודה הרחב ולהפחתת מספר האנשים מהקבוצה שעובדים בתחום הזה.

יש לזכור כי אני מספק מידע כללי על הציבור החרדי והפרשות ביניהם יכולות להיות רבות. ישנם אנשים בציבור החרדי שעובדים במגוון תחומים, כולל תחומים טכנולוגיים, עסקיים ומדעיים. אנשים בקבוצה יכולים לעבוד בתחומים כמו הייטק, כלכלה, רפואה ועוד. כמו כן, יש ציבור חרדי שמתעסק ביזמות ופיתוח עסקי בתחום החרדי. חשוב לזכור שהמציאות וההתנהלות בקבוצה יכולה להיות מגוונת ושונה בין אנשים ומקומות שונים.

עוד קצת אימון וצאט ג'י פי טי יחסוך לי לא מעט זמן בהקלדה פה.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

אני לא יכול לעבוד (תכף הבוט יסביר למה)..

אנשים בקבוצה יכולים לעבוד בתחומים כמו הייטק, כלכלה, רפואה ועוד....

אממ..

לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

עוד קצת אימון וצאט ג'י פי טי יחסוך לי לא מעט זמן בהקלדה פה.

הוא בטוח לא יחסוך לך את הקריאה של מה שהג'בטה כותבת..

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

@yd b-4 דרישות דרישות דרישות. תרומה - אפס.

אתה דורש ממני לממן את ה"ערכים" שלך. אבל אתה לא תורם שום דבר לערכים שלי. נניח שוויון לנשים (ואל תספר לי על בנות מלך. אצלכם הן שפחות). אולי תוכל להסביר לי למה אשה לא יכולה לפוק הלכה? אולי תוכל להסביר לי למה אשה לא יכולה לשבת בדין? אולי תסביר לי למה אשה לא רשאית להנהיג קהילה? וזו רק דוגמה אחת.

העולם שלכם דינו להתרסק. הבעיה היא שאתם לוקחים אתכם את כל יהודי מדינת ישראל. האייתולות של איראן שולחים אנשים ללמוד מדעים והנדסה וכל מה שתורם לחברה ולכלכלה. אתם מתנגדים אפילו ללימודי חשבון בסיסיים. די.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...