Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, נקודה טובה כתב:

תכל'ס, כל אלה חוקים שלכם - לא שלי, רוצים תבטלו את כולם, אני אסתדר כבר. אם אתם לא רוצים מדינת רווחה - בבקשה תדאגו לעצמכם (בקלפי, לא באיילון), אבל אל תדרשו ממני לבטל אותם, בכל זאת.

חלק מהחקיקה שנכנסת כאן תחת שם הקוד "מדינת רווחה" מקודמת על ידי חרדים. נגיד תלושי מזון למצביעי ש"ס.

בהתאם, אישית אני חושב שגם אם כולנו נצביע למפלגות לירברטריאניות קיצוניות, זה לא יעזור. מה שישתנה זה שלא יהיה "חוק טיפולי שיניים חינם לילדים עד גיל 18". אלא חוק "טיפולי שיניים חינם לילדי צדיקים שהוריהם חזקים בתורה" או משהו בסגנון. 

היום עוד קשה לעשות את זה. יש יועצים משפטיים שיתנגדו לזה. יש בגצ. 

אבל הרי בדיוק בשבביל זה המחנה שלכם כל כך גם רוצה מהפכה משפטית.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

ולחסוך 11,000 לחודש ממשכורת זוג הייטקיסטים זה לא בשמיים

ניסיתי ללכת לפי חסכון של 10 בחודש.

זה כנראה יותר+תגמולי מניות+קרנות השתלמות+פנסיה וכו'.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לפניהם אין בעיה לעשות את זה.

אני מסתכל עליי. עם הכנסה של 35 נטו אנחנו 4 נפשות שחיים ואנחנו שמים 14 בצד כל חודש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@Night Driverלכך כיוונתי כשדיברתי על נומינלי וריאלי. אלה שונים אם מדובר בדירה למגורים (שאז הריאלי הוא מחירי הדיור) או דירה להשקעה (אז הריאלי הוא המחירים לצרכן, או, אם תרצה, השקעה חלופית). וכמובןנף שמה"רווח" צריך לנכות את עלויות המימון, מה שאנשים נוטים לשכוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו אתה מבין כמה חשוב לא ללמוד ליב"ה?

אם אתה לומד אז מיד הרווח שלך נחתך בחצי.

• מצחיק 7

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אגב, לא דיברנו על העלמות כספים.

מובלות עי פושעים (שבשנים האחרונות עובדים בלבן יותר ויותר  כן, גם פרוטקשיין, הרי אפשר להוציא חשבונית על שירותי שמירה), חרדים וערבים.

אצל חרדים יש בנקים שלמים ואירגוני הלוואות בשחור.

פורסם

אני לא חושב שכולם חסרי אחריות.

הם יודעים שהמון ילדים == המון הוצאות. אם אין מקור פרנסה ותמיכה מההורים == יותר עוני.

מדובר באנשים חכמים, שפשוט פרנסה זה עול ועושים אוצו רק אם חייבים.

הם יודעים בדיוק כמה כסף צריך בשביל כל ילד, אצלם. העלות של ילד למשפחה חרדית שונה. לא יודע אם מהילד הראשון כבר או מהילד השלישי.

גן עולה פחות וכו.

כאשר נתניהו כשר אוצר קיצץ, הילודה בציבור החרדי ירדה.

פורסם

בואו ננסה להניח לרגע את היריבות ביננו, אני באמת רוצה להבין.

אתם חוזרים שוב ושוב על הילודה הגבוהה והאיום הדמוגרפי וכו' וכו'

אתם חושבים שהפסקת "מדינת הרווחה" כהגדרתכם תצמצם את הילודה? נאמר שהחרדים ייצאו לעבוד וכל משק בית ירוויח חמישים אלש"ח לחודש, סבבה.

אתה יודע כמה אני מוכן להשקיע בשביל לקבל את הילד ה19 אחרי שיש לי כבר 18? זה הדבר הראשון שאני אעשה עם הכסף שלי, וכן, יש קשר בין כסף למספר הילדים האפשרי,

אתה חושב שהשיקולים שלי אם להביא עוד ילד וכל מה שכרוך בזה זה בגלל שכביכול אני מקבל עליו חל"ד מביטוח לאומי? אתה מבין כמה פתטי זה נשמע?

תחנקו אותנו = נצא לעבוד = יותר כסף = יותר ילדים, עדיף לכם כבר שהמצב יישאר ככה. 

גם אם אתם לא מסכימים עם התאוריה - השאיפה להביא ילדים לעולם לא תעלם, להפך.

פורסם
לפני 5 דקות, נקודה טובה כתב:

אף אחד לא מתנגד לעוד ילדים שיעבדו.

כרגע זה עוד ילדים ש*לא* עובדים ולא ילכו לעבוד ויגדלו בורים.

אתה לא מאיים על אף אחד בזה שתעבוד, תגדל ילדים משכילים שגם ילכו לעבוד.

זאת אומרת תיאורתית כחברה אמורה להיות לנו בעיה עם זה כי משאבים מוגבלים וזה, אבל קודם בוא נדאג לזה שהאוכלוסיה הזאת תעבוד ותתרום לחברה, ולא ההפך.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, נקודה טובה כתב:

אתם חושבים שהפסקת "מדינת הרווחה" כהגדרתכם תצמצם את הילודה? נאמר שהחרדים ייצאו לעבוד וכל משק בית ירוויח חמישים אלש"ח לחודש, סבבה.

אתה יודע כמה אני מוכן להשקיע בשביל לקבל את הילד ה19 אחרי שיש לי כבר 18? זה הדבר הראשון שאני אעשה עם הכסף שלי, וכן, יש קשר בין כסף למספר הילדים האפשרי,

אתה חושב שהשיקולים שלי אם להביא עוד ילד וכל מה שכרוך בזה זה בגלל שכביכול אני מקבל עליו חל"ד מביטוח לאומי? אתה מבין כמה פתטי זה נשמע?

אם אתה מרוויח 50 אלף בחודש, ומביא 18 ילדים שכל אחד ירוויח 50 אלף (או אפילו רק 30), כולם יהיו מבסוטים מזה.

הבעיה שאתה לא מרוויח משהו שקרוב לזה וגם הילדים שלך לא. 

יש סיכוי שאחד או שתיים כן (הכנס פה סיפור מרגש על מתכנתת שהתקבלה לאינטל או מהנדס אלקטרוניקה מצטיין בוגר מכון לב שהתקבל לפייסבוק), אבל הרוב המכריע לא, והרבה מאלה שעובדים (כולל אחד פה בשרשור) מתגאים שעובדים בשחור ככה שמס הכנסה הם לא משלמים. וזה מה שמכעיס כל כך הרבה אנשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, נקודה טובה כתב:

הבעיה היא לא עם הילודה, לפחות מבחינתי. הבעיה זה על מי נופל נטל המיסים. אתה רוצה 20 ילדים? בכיף, לבריאות. תעשה מלא כסף, תשלם המון מיסים, הילדים שלך ילמדו להיות אנשים שעובדים ותורמים לחברה וגם הם ישלמו מיסים, הכל טוב.

אם היה לי כסף וזמן ל20 ילדים תאמין לי שגם אני הייתי עושה.

אבל אם אתה עושה 20 ילדים וחי רק מקיצבאות ותרומות שאנשים אחרים משלמים, ולהם אין 20 ילדים אלא מקסימום 2, אז מי יעבוד כדי של20 ילדים שלך יהיה מה לאכול?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, נקודה טובה כתב:

שמעת על קוקיה? שם המלא קוקיה מצויצת. היא מטילה את הביצים בקיני העורבים והערבים הם אלה שמהאכילים את גוזליה. בול המגזר שלך.

• מצחיק 3
פורסם
לפני 33 דקות, נקודה טובה כתב:

הנתונים מראים קשר הדוק בין מספר הילדים במשפחה חרדית לבין ההוצאה הממשלתית על ילדים (קצבאות, חינוך, בריאות וכו׳).

לפני 35 דקות, נקודה טובה כתב:

נאמר שהחרדים ייצאו לעבוד וכל משק בית ירוויח חמישים אלש"ח לחודש, סבבה.

החרדים של היום, נטולי השכלה וכישורים, לא ירוויחו 50 אלף אלא הרבה פחות. הרבה הרבה פחות.

בשביל להרוויח סכומים כאלו, החרדי הממוצע יצטרך להקנות לילידים שלו השכלה. כזו ששווה משהו. לא פלפולי גמרא.

מה קורה לאוכלוסיה משכילה? היא מתרחקת מהדת ויולדת פחות ילדים.

אז באמת שאין לי בעיה עם זה ש:

״נחנוק״ אתכם->תצאו לעבוד->תבינו שבשביל להרוויח טוב צריך השכלה->תתנו לילדים שלכם חינוך של המאה ה21

לפני 41 דקות, נקודה טובה כתב:

נאמר שהחרדים ייצאו לעבוד וכל משק בית ירוויח חמישים אלש"ח לחודש, סבבה.

אגב, הקפיצה הלוגית שאתה עושה פה מ״יצאו לעבוד״ ל״ירוויח 50 אלף״ היא מדהימה. מדגימה את איכות ההשכלה שלכם.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אתה אומר שלא שמעתי ממך מילות שנאה כי אנחנו מתכתבים, ואחר כך אומר ששומע ממני רק מילות שנאה?
איך זה מסתדר?
ואתה לא חבר שלי?
Y So Mad?

לא הבנתי למה מתעלם מכל המילים היותר גרועות שכתבתי שמציינים אנטישמיות וגזענות.

זה בגלל שאתה משתמש בהן כל יום או בגלל שזה לא קשור לחברים שאתה מגן עלהיים?

• תוכן חדש...