Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, vadim6385 כתב:

הנה עוד משהו שעם ביבי כנראה לא היה קורה.

אבל אולי צריך להודות פה גם לפוטין, שהזכיר לטורקים מי נגד מי.

https://www.ynet.co.il/news/article/rj8mqrcac

השגרירים יוחזרו: ישראל וטורקיה הכריזו על נרמול יחסים מלא

אבל היה שלטים "כחול לבן או ארדואן", פתאום ארדואן כבר לא דיקטטור?
או שאפשר להתנהל עם דיקטטורים כשהשמאל בשלטון?
אם כבר המשך סימן של חולשה.

• מצחיק 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל היה שלטים "כחול לבן או ארדואן", פתאום ארדואן כבר לא דיקטטור?
או שאפשר להתנהל עם דיקטטורים כשהשמאל בשלטון?

סימן של חולשה זה להיות ברוגז עם כולם וללכת ראש בקיר.

שוב פעם, speak softly and carry and big stick

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

רוצה להסביר איך זה סימן של חולשה?

רק אזכיר שמי שהתנצל על התקרית עם המרמרה זה ראש הממשלה החזק מהימין וכו'.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

רוצה להסביר איך זה סימן של חולשה?

רק אזכיר שמי שהתנצל על התקרית עם המרמרה זה ראש הממשלה החזק מהימין וכו'.

נכון, ביבי לוזר מסריח. זה עדיין לא הופך את זה לצודק.
המשך התקפלות בפני מדינות ערב, כמו שהולכים לירדן כל פעם ומתחננים שיעזרו לנו בהר הבית.
לפיד מבקש ממלך ירדן שיעזור למנוע טרור, באותו זמן מחבל מסריח רוצח אישה בת 84. העיקר שלפיד קיבל את התמונה שלו.

לפני 27 דקות, vadim6385 כתב:

סימן של חולשה זה להיות ברוגז עם כולם וללכת ראש בקיר.

שוב פעם, speak softly and carry and big stick

זה לא עובד ככה במזרח התיכון. 

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

המשך התקפלות בפני מדינות ערב, כמו שהולכים לירדן כל פעם ומתחננים שיעזרו לנו בהר הבית.
לפיד מבקש ממלך ירדן שיעזור למנוע טרור, באותו זמן מחבל מסריח רוצח אישה בת 84. העיקר שלפיד קיבל את התמונה שלו.

לא הסברת.

כאילו... אני באמת מנסה להבין את הדעות שלך ולא מצליח. 

נורמליזציה עם יותר ויותר מדינות ערביות או מוסלמיות, ושימוש פרגמטי ביחסים איתן איפה שאפשר, זה "התקפלות" כי.. מה? עדיף חרם ערבי ותחושה שאנחנו גברים על מלא?

באמת לא מבין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

בזמן האחרון אני רואה שזה דווקא עובד מעולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

לא עובד ככה במזרח התיכון

מה כן עובד במזרח התיכון? 

בינתיים לאחרונה כל יום שומעים על איזה מבוקש שנתפס או חוסל. נראה שכוחות הביטחון דופקים עבודה כמו שצריך.

אתה מזכיר לי את הלימודים בישיבה, על בני ישראל שהיו במדבר וכל הזמן התלוננו ובכו שהיה יותר טוב במצרים כשהיו שם עבדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה כנראה לא מבין את המורכבות של השליטה בהר הבית. מ 68 השליטה בו בידי הווקף אמוסלמי הירדני ובגלל זה מדברים עם ירדן בכל הקשור אליו ולא עם מצרים למשל.

לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

והקשר הוא?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

על בני ישראל שהיו במדבר וכל הזמן התלוננו ובכו שהיה יותר טוב במצרים כשהיו שם עבדים.

בטח יותר טוב. דאגו להם למינימום אוכל, מקום לישון, הגנה, והכל בתמורה לקצת עבודות פרך.

עכשיו הם תקועים באמצע המדבר ואשכרה צריכים לדאוג לעצמם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

אתה מזכיר לי את הלימודים בישיבה, על בני ישראל שהיו במדבר וכל הזמן התלוננו ובכו שהיה יותר טוב במצרים כשהיו שם עבדים.

לפי מה שהם לקחו איתם כשיצאו הם בטח היו עבדי היי טק של אז.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ביבי לוזר מסריח, אבל בואו עדיין נצביע לו כי הוא מדבר יפה וכי האיום האיראני (ניקולאס לאטיפי, אנחנו בכל זאת בפורום רכב)?

המצב שלנו בזירת החוץ כרגע טוב מאי פעם. נוהל מבצע מדהים בעזה, כנראה הכי מוצלח בשנים האחרונות, בלי כניסה קרקעית ובלי תגובת עולם, בכלל. מורידים ועוצרים מחבלים כמעט מדי יום ביומו. אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים בסוריה, גם עם המלחמה באוקראינה. אנחנו משיבים יחסים עם טורקיה, שהיא מעצמה צבאית באזור. המשבר הכי רציני עכשיו זה של בוקינג, שזה די בולשיט. יש מגעים לביטול אשרה לארה"ב. 

אבל היי, סמולנים בשלטון. צריך להיות חזקים מול הערבים. 

• אהבתי 4

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, vadim6385 כתב:

בטח יותר טוב. דאגו להם למינימום אוכל, מקום לישון, הגנה, והכל בתמורה לקצת עבודות פרך.

עכשיו הם תקועים באמצע המדבר ואשכרה צריכים לדאוג לעצמם.

במדבר היה להם מן - אוכל מהשמים, טרי, מדי יום. ועדיין התלוננו. שום דבר לא השתנה :-)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 דקות, RK כתב:

ביבי לוזר מסריח, אבל בואו עדיין נצביע לו כי הוא מדבר יפה וכי האיום האיראני (ניקולאס לאטיפי, אנחנו בכל זאת בפורום רכב)?

המצב שלנו בזירת החוץ כרגע טוב מאי פעם. נוהל מבצע מדהים בעזה, כנראה הכי מוצלח בשנים האחרונות, בלי כניסה קרקעית ובלי תגובת עולם, בכלל. מורידים ועוצרים מחבלים כמעט מדי יום ביומו. אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים בסוריה, גם עם המלחמה באוקראינה. אנחנו משיבים יחסים עם טורקיה, שהיא מעצמה צבאית באזור. המשבר הכי רציני עכשיו זה של בוקינג, שזה די בולשיט. יש מגעים לביטול אשרה לארה"ב. 

אבל היי, סמולנים בשלטון. צריך להיות חזקים מול הערבים. 

1. אני לא מצביע לביבי. זה כמו שאני אגיד לך "אתה מצביע לוואליד טאהה" כי הצבעת ליאיר לפיד והוא מסתמך עליו.
2.זירת חוץ - המצב זהה כמו לפני כמה שנים.
3. מבצע בעזה - זה מול ג'יאהד, לא מול חמאס. לא כזה מרשים.
4. סוריה - תקפת גם לפני.
5. חשבתי אבל שהם דיקטטורים וציר רשע לא? פתאום צריך להתקרב אליהם? 
6. משבר מול בוקינג - מבחינתך זה בולשיט, מבחינת תושבים באיזור יהודה ושומרון זאת פגיעה בפרנסה וסימון כטרוריסטים. אבל הם "מתנחבלים" שהעיזו לגור מעבר לקו הירוק ולא בתל אביב, אז לא נורא. 
7. מגעים לביטול אשרה לארה"ב - זה כבר 30 שנה בדיבורים.

וכן, השמאל בשלטון עם מפלגות אנטי ציוניות. בגלל זה התחננו לליכוד שיצביעו בעד חוק האיחוד משפחות ומענקים לחיילי צה"ל. 

אני יודע שזה קשה לכם עם הדמוקרטיה, אבל בואו תקלטו משהו - יכול להיות שאנשים יהיו עם דעות שונות משלכם והם לא "פאשיסטים שונאי ערבים צמאי דם ושונאי חילונים". אתם לא צריכים לנסות לקעקע מצביעי ימין כאנשים טיפשים רק בגלל שהם לא בדעות שלכם.
וואלה, יכול להיות שאנשים מבסוטים על ביבי (למרות שאני לא), וזאת זכותם. כמו שאני לא רוצה לגרש מפה את מי שמצביע/מצביעה/מצביעהן/מצביעהם למירב מיכאלי.

פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

לפי מה שהם לקחו איתם כשיצאו הם בטח היו עבדי היי טק של אז.

פירמידות זה די הייטק של אותה תקופה.

אגב הידעתם שרוב הפועלים שעבדו בבניית הפירמידות היו בכלל עובדים שכירים.

https://www.britannica.com/video/226777/did-enslaved-people-build-the-pyramids

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פיספסתי איפה מישהו פה אמר שמצביעי ימין הם פשיסטים צמאי דם שונאי ערבים וחילונים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...