Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, David32 כתב:

עליית המחירים גלובלית כפרה. לא קשור לשום מס.

ממש לא כולה, כפרה.

וגם בזה, אנחנו הקדמנו את העולם, ואם זה לא מספיק, אז אצלנו מראש המחירים היו גבוהים יותר.

זה עשה לך נזק? מה אתה רציני?

כאילו אני הייתי הראשון שכתב פה על ההסכם. אבל בוא, נזק זה לא עשה. זה פשוט לא עשה את המהפכה שצריך.

בטח נזק, אתה שוכח שיש לי 2 ילדים.

ואתה יודע איזה בתי ספר הראשונים שמשלמים את המחיר של מחסור במורים?

וזה בדיוק מסוג הדברים שבהם עמידה במקום היא בעצם צעד אחורה, כי יש יותר ויותר ילדים, יותר ויותר כיתות, ופחות ופחות מורים.

עדיף שלא תפרשן אנשים אחרים.

את זה @יובל .מ. יכול להגיד, לא אתה.

אגב שמחתי להבין שאת שאר הנזקים אתה מבין...

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

אנלוגיה מתאימה שמסכמת יפה את הפערים בינינו. נדמה לי שהדבר שהכי מפחיד אותך בעולם זה שיחתכו אותך בכביש. אני הפסקתי להתייחס לזה די מזמן.

פספסת את הפואנטה באיזה 30-40 קילומטר.

לפני 8 דקות, David32 כתב:

עדיף שלא תפרשן אנשים אחרים.

הוא צודק.

לפני 48 דקות, oryo כתב:

כשפלוני מכנה אדם זר ׳לוזר׳ על בסיס אי הסכמה, פלוני מעיד בעיקר על עצמו.

זה לא על בסיס אי הסכמה, ואשמח שלא תגיד דברים שלא אמרתי.
אסביר שוב - עם מירב מיכאלי אני לא מסכים בערך על 90 אחוז מהדברים שהיא אומרת או עושה. מי שמצביע לה - זכותו המלאה, יש לו דרך מסוימת שהוא רוצה שהמדינה תתנהל, כנ"ל מרצ.
מצד שני, ליברמן בלבל את השכל על זה שהוא ימין אמיתי, אבל יושב עם רע"מ וואליד טהאא ומוכן להסתמך על המשותפת כדי שביבי לא יהיה רה"מ, זה לוזר. 
סער ואיילת שקד - כנ"ל.
בנט שכל היום דיבר על כמה הוא ישמור על הארץ, מעיז להעלות פוסט על הנאום של לפיד, אחרי שהוא המליך אותו, למרות שחתם על מסמך בשידור חי שלא יישב עם לפיד.

גנץ, ששירת כל חייו בצבא וכונה על ידי הרשימה המשותפת וחבריהם כ"פושע מלחמה", וקראו להעמיד אותו לדין בהאג, מחבק אותם.

יש מבין? או שבא לך להמשיך עם ההתנשאות?

פורסם
לפני 40 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל בסופו של דבר, מחנה השמאל מצטמק לא בגלל היעדר מנהיג, אלא בגלל אובדן דרך (

כן, יש כל מיני בעיות.

לדעתי וממה שאני מרגיש ורואה בסביבה שלי, הבעיה הכי גדולה היא הפער בין אנשים שהם שמאל מדיני לבין אנשים שהם שמאל כלכלי. 

לפני 16 דקות, David32 כתב:

לצחוקים

i_did_it_for_the_lulz_mouse_pad-r1f7fe7d

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

לדעתי וממה שאני מרגיש ורואה בסביבה שלי, הבעיה הכי גדולה היא הפער בין אנשים שהם שמאל מדיני לבין אנשים שהם שמאל כלכלי. 

לא הבנתי, אתה מתכוון שמחנה השמאל לא מצליח למשוך אנשים שהם שמאל כלכלי אבל לא שמאל מדיני או הפוך?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וזה בדיוק מסוג הדברים שבהם עמידה במקום היא בעצם צעד אחורה, כי יש יותר ויותר ילדים, יותר ויותר כיתות, ופחות ופחות מורים.

אתה עומד במקום כבר שנים. בוא, אי עשיית מהפכה =! דופק אותך.

אבל בסדר נו. יגיע בן גביר, יעמיד את כולם בדוגי, ויתן בכוח ועד הסוף.

לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא צודק.

בטח ש"הוא צודק", אחרי שהוא לעס את השטות שלך למשהו שנשמע סביר לא פשוט לקרוא לכולם לוזרים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא הבנתי, אתה מתכוון שמחנה השמאל לא מצליח למשוך אנשים שהם שמאל כלכלי אבל לא שמאל מדיני או הפוך?

הפוך. לא מצליח למשוך אנשים שהם שמאל מדיני אבל לא כלכלי. זה מה שמסביר תופעות כמו יש עתיד. 

בכלליות רוב השמאלנים המדיניים שאני מכיר, לפחות כאלו ממעגלים חברתיים שאתה ואני פוגשים ביום יום בהייטקס, הם סוג של עומר מואב היום. זה לא קהל שרוצה להצביע יותר מדי למפלגות סוציאליסטיות או חצי סוציאליסטיות.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, David32 כתב:

אתה עומד במקום כבר שנים. בוא, אי עשיית מהפכה =! דופק אותך.

אבל בסדר נו. יגיע בן גביר, יעמיד את כולם בדוגי, ויתן בכוח ועד הסוף.

אתה שוכח שיש לי ילדים...

לפני שנתיים המחסור במורים וגננות (וספציפית בשכונות חדשות וגנים חדשים), עניין לי את הישבן.

עכשיו מילא זה - עד סיום הסכם השכר הנוכחי - זה גם לא היה רלוונטי כי לא היו משנים הסכמי שכר לפני שהקודם הסתיים.

חוץ מזה אין לי ציפיות מבן גביר בנושא הזה.

לפני 9 דקות, David32 כתב:

בטח ש"הוא צודק", אחרי שהוא לעס את השטות שלך למשהו שנשמע סביר לא פשוט לקרוא לכולם לוזרים.

אתה סתם כועס כי אני הרסתי לכם את הכיסוח 🤣

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

הפוך. לא מצליח למשוך אנשים שהם שמאל מדיני אבל לא כלכלי. זה מה שמסביר תופעות כמו יש עתיד. 

בכלליות רוב השמאלנים המדיניים שאני מכיר, לפחות כאלו ממעגלים חברתיים שאתה ואני פוגשים ביום יום בהייטקס, הם סוג של עומר מואב היום. זה לא קהל שרוצה להצביע יותר מדי למפלגות סוציאליסטיות או חצי סוציאליסטיות.

אבל יש עתיד כבר שנים בתהליך (שהתחיל עוד עם עופר שלח) תזוזה שמאלה.

זה לכאורה בול על הטיקט הזה, סוג של ליכוד אבל עם שמאל מדיני. (יענו על הנייר ימין כלכלי, בפועל בין לא ממש ועד ממש לא)

=================================

אפילו בג"צ לא אכל את הלוקש של מינוי מזוז ל-8 שנים כדי להצדיק מינוי רמטכ"ל עכשיו.

אגב הטיעונים של מחלקת הבג"צים היו מתחת לכל ביקורת, זה היה דיי צפוי שיזרקו אותם מכל המדרגות.

לא לדבר על עצם הפעולה עצמה שהיא לא במגבלות שאותו בג"צ קבע בעצמו.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 34 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לכאורה בול על הטיקט הזה, סוג של ליכוד אבל עם שמאל מדיני. (יענו על הנייר ימין כלכלי, בפועל בין לא ממש ועד ממש לא)

זו שאלה אחרת כבר (מה הם עושים בפועל)

פורסם
לפני 54 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה סתם כועס כי אני הרסתי לכם את הכיסוח 🤣

שום הרסת את הכיסוח. לקחת, לעסת את מה שהוא רשם לדעה ש"מתקמפלת" ופלטת. 

עכשיו הכי קל להסכים עם דעה שמישהו אחר כתב ו"מתקמפלת" יותר טוב מ "כולם לוזרים"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

טוב, או שזה חלק מאיזושהי קומבינציה גאונית והזויה, או שהוא באמת מטומטם וזאת התאבדות פוליטית.

https://www.ynet.co.il/news/article/sysggz5bj

לפיד הציג את חזונו לשתי מדינות: "הסכם עם הפלסטינים – הדבר הנכון לישראל"

רה"מ הציב את התנאי להקמת מדינה פלסטינית וקרא לתושבי הרשות ועזה להוכיח שארגוני הטרור לא יעמדו בראשה: "תניחו את הנשק - ויהיה שלום".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כדי שהוא יוכל להגיד "לפחות ניסיתי". 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אז בוודאי שימין במובן הישראלי, תרגיש חופשי לתאר מה הוא עשה שזה ימין כלכלי

אה, זה קל:

- מינה את רם בלינקוב בתור מנכ"ל המשרד (מקור), שווה לקרוא על הבן אדם, השקפת העולם שלו ופועלו. 

- בתקופתו הגירעון התכווץ כמעט לאפס (0.04%) נכון למאי 2022, הנמוך מאז 2008 (מקור)

- לימודי ליבה לבנים חרדים ביסודיים פרטיים (מקור)

- העברת תקציב ו"חוק ההסדרים" ל-20-21 (מקור), שווה להתעכב על זה כי כאן נכנסו הרבה רפורמות די מרחיקות לכת (במונחים ישראליים):

-- הורדת מכסים על מוצרים חלקאיים

-- העלאת גיל פרישה לנשים ל-65

-- תקצוב החברה העברית

-- הפחתת נטל הרגולציה: רשות האסדרה, חוק רישוי עסקים, רפורמה ביבוא ותקינה

-- רשות מטרו, אמורה להיות ה-סמכות כדי לזרז תהליכים

-- בנקאות פתוחה

-- רפורמה בשירותי הכבאות לפי המקובל באירופה

-- הסדר חניה ארצי בכחול לבן (מחיר אחיד בכל הארץ וכן קביעת פער מקסימום בין תושב העיר לכזה שאיננו)

-- (בטח יש עוד דברים טובים, אולי פספסתי)

- מס על חד פעמי (מקור)

לפני 21 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ומה עשה שזה ימין מדיני-ביטחוני.

לא עקבתי, פחות קריטי לי.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 17 שעות, vadim6385 כתב:

טוב, או שזה חלק מאיזושהי קומבינציה גאונית והזויה, או שהוא באמת מטומטם וזאת התאבדות פוליטית.

https://www.ynet.co.il/news/article/sysggz5bj

לפיד הציג את חזונו לשתי מדינות: "הסכם עם הפלסטינים – הדבר הנכון לישראל"

רה"מ הציב את התנאי להקמת מדינה פלסטינית וקרא לתושבי הרשות ועזה להוכיח שארגוני הטרור לא יעמדו בראשה: "תניחו את הנשק - ויהיה שלום".

זה לא צעד רע בכלל. בזירה המקומית אין לזה הרבה מחיר- מי שהיה מוכן לשבת איתו קודם עדיין ישב איתו, מי שלא- לא. מי שהיה על הגדר לכיוון השמאל- כנראה יתנדנד לטובתו.

אבל מעבר לזה, הוא זכה להצהרת תמיכה פומבית מנשיא ארה"ב, זה בעיקר מחזק את המעמד שלו בקרב מי שכבר נחשב לבסיס שלו, ואפשרי שיעלה את הבטחון בו ואחוזי ההצבעה בקרב אותו בסיס.

בנוסף, הוא הציב רף בלתי אפשרי לארגוני הטרור. ברור שגם הרש"פ וגם חמאס לא הולכים להניח את הנשק שלהם, זה לא משהו שיטה את דעת הקהל לטובתנו בזירה העולמית, אבל יתן משהו קטן להצביע אליו.

בגדול- מבחינת לפיד יכולות להיות פה השלכות חיוביות, שליליות.... לא כל כך.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

-- רפורמה בשירותי הכבאות לפי המקובל באירופה

תיקון רפורמה בשירותי הכבאות לפי הסטנדרט האמריקאי

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

במחלף מרכזי באיילון שלט של בן גביר קורא לסילוק מהארץ של חברי כנסת שלא באים לו טוב.

בתוכנית של אופירה וברקו סמוטריץ אומר שהומואים במרחב הציבורי זה לא טוב ולא בריא ומשווה את זה למי שנוסע באור אדום.

אבל פה עדיין יש חברי פורום שיגידו שמשתיקים את הימין ושהסכנה לדמוקרטיה היא מהצד של רעם וחדש.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...