Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Gosser1860 כתב:

מספיק להסתכל רק על השנה האחרונה שלו בתור שר אוצר.

שוב, מה ימני במה שעשה במשרד האוצר?

לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

זה לא בדיוק מושג, נשמע כמו תפיסה חדשה של גזענות (יש מובאה מ-2009).

אתה מתכוון גזענות מסוג חדש (או ליתר דיוק המושג חדש, הגזענות עצמה לא).

לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל הקונטקסט משמעותי. הוא עושה את זה בתור נציג ציבור תוך כדי שהוא מאייש משרה ציבורית בכירה (שר משרד הפנים אאל"ט). הוא מועל ופוגע בתפקידו (יותר מפעם אחת) קרי אפשר לטעון לפגיעה בתפקוד ממשלת ישראל (אחד מסמלי שלטון), אני חושב שיש מקום לטעון שזה מעשה לא סופר ציוני.

זה עדיין לא הופך אדם ליותר או פחות ציוני.

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אתה מבין מה זה הפסקת אש?

של כמעט 40 שנה!

לא לדבר שבזמן הזה הוואקף שלהם קיבל מעמד בהר הבית.

אז איזה מצב מלחמה בדיוק?!

ולא רק זה, אתה גם טוען שהם מצד אחד ביחסים מספיק טובים כדי לשלוח אנשי וואקף ירדנים (שהם לא חיילים אלא אזרחים) לתוככי שטח ישראל - כ-30 ק"מ בקו אווירי!

אבל היחסים לא מספיק טובים כדי שהם ידרשו מים בהתאם להסכם שהציעו האמריקאים לפני 67.

ברור...

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

של כמעט 40 שנה!

כל מלחמה נגמרת בהסכם הפסקת אש. יש לנו כזה גם עם סוריה ואני מניח שגם אתה תסכים שאין לנו שום שלום איתם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל לא מעניין אותי מה חשבת אבל אם אתה רוצה לנהל דיון אז תשתדל לשמור על שפה נקייה ודיון ענייני.

זה אכן ענייני, הפגנת בורות והצבעתי עליה.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

תבדוק כמה לא יהודים נמלטו מאירן, תבדוק כמה לא יהודים נמלטו מעירק ובוא תספר לאבא שלי שעלה ב 51 איך הוא חי שם ולבן דוד שלו שעלה ב 74' איך הוא חי שם.

מה זה משנה? הטענה שלך הייתה שיהודים יכולים לחיות באיראן ועיראק ומצרים.

הבאתי עובדות שהורגות את הטענה הזו, אז אתה מחפש כמה איראן ועיראק גרועות לאזרחים לא יהודים?!

לא רק שזה לא תומך בטענה שלך, אלא שזה בעקיפין משמיד אותה מכיוון אחר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Just now, m3x7r3m3 כתב:

זה אכן ענייני, הפגנת בורות והצבעתי עליה.

מה זה משנה? הטענה שלך הייתה שיהודים יכולים לחיות באיראן ועיראק ומצרים.

הבאתי עובדות שהורגות את הטענה הזו, אז אתה מחפש כמה איראן ועיראק גרועות לאזרחים לא יהודים?!

לא רק שזה לא תומך בטענה שלך, אלא שזה בעקיפין משמיד אותה מכיוון אחר.

הנקודה היא שיהודים חיים שם כמו שחיים שם מוסלמים. זה שזה חרא לכולם זה לחוד אבל אף אחד לא רודף אותם או אוסר עליהם לחיות שם כמו שנטען.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

כל מלחמה נגמרת בהסכם הפסקת אש. יש לנו כזה גם עם סוריה ואני מניח שגם אתה תסכים שאין לנו שום שלום איתם.

מה הקשר לשלום?

ויש לנו בהחלט יחסים עם סוריה, הם אמנם לא שלום, אבל יש יחסים, בעיקר היו דרך רוסיה בשנים האחרונות.

Just now, Night Driver כתב:

הנקודה היא שיהודים חיים שם כמו שחיים שם מוסלמים. זה שזה חרא לכולם זה לחוד אבל אף אחד לא רודף אותם או אוסר עליהם לחיות שם כמו שנטען.

יהודי אחד (!) בעיראק...

באיראן שליש מהיהודים ברחו ב-3 שנים.

שליש מהמוסלמים ברחו מאיראן באותן 3 שנים?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמיד יש יחסים אבל אלה יחסים כמו שיש לך עם השכן שאתה לא סובל. עדיין תצטרכו לטפל בדברים מסויימים יחד אבל אף אחד ממכם לא ילך לקראת השני במילימטר.

פורסם (נערך)

לפי מה שטענת - זה משהו שמגיע להם, לא שהולכים לקראתם במילימטר...

ושוב, לפי טענתך שלך - היחסים עם ירדן בין 67 ל-94 היו מספיק טובים, כדי שהם ירגישו בנוח לשלוח אזרחים שלהם, 30 ק"מ אוויריים לתוך שטח ישראל.

אבל הם לא היו מספיק טובים - כדי לדרוש את מה שלטענתך מגיע להם.

אני אומר יותר מזה - אם זה משהו שמגיע - אז גם בהיעדר יחסים - מקבלים אותו, שוב, ראה ערך קצא"א ואיראן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

למי אכפת ימני/שמאלני, לא ברור למה אנשים בוגרים עוד מאמינים לאגדות האלה.

עשה דברים טובים וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

זה לא אני טענתי שהוא ימין:

לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

ליברמן זה שמאל רק במוח החולני של ביבי והביביסטים. האיש איש ימין מתנחל.

חוצמזה מנקודת המבט שלי הוא עשה בעיקר נזק

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אה רגע. אנחנו מדברים על ימין במובן הכללי או הפרטני קרי ישראלי?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כשביידן הגיע לישראל הוא התרכז בללחוץ את היד של ביבי (למרות שדנה וייס טוענת שהוא התעלם ממנו).
בינתיים לפיד באו"ם מתחנן לפגישות עם ארדואן ועבדאללה בזמן שהוא מחזיר לתודעה את פתרון 2 המדינות (ופייק ימין שנמצאים איתו בממשלה כמובן טוענים שזה לא יקרה..)
כאמור, חלש ולוזר.

ואף תגובה על הקריאה של המפכ"ל לחסום רשתות חברתיות בישראל?
המשך אובדן המשילות אחרי ההכרזה שיפסיקו להגיע לאירועי גניבה ופריצות.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

כשביידן הגיע לישראל הוא התרכז בללחוץ את היד של ביבי (למרות שדנה וייס טוענת שהוא התעלם ממנו).
בינתיים לפיד באו"ם מתחנן לפגישות עם ארדואן ועבדאללה בזמן שהוא מחזיר לתודעה את פתרון 2 המדינות (ופייק ימין שנמצאים איתו בממשלה כמובן טוענים שזה לא יקרה..)
כאמור, חלש ולוזר.

ואף תגובה על הקריאה של המפכ"ל לחסום רשתות חברתיות בישראל?
המשך אובדן המשילות אחרי ההכרזה שיפסיקו להגיע לאירועי גניבה ופריצות.

מתחנן?
קיבל פגישות בשמחה אחרי שנפנפו את ביבי ופיתרון 2 המדינות שאולי עליך לא מקובל הוא פיתרון מועדף על רוב העם (אלא אם אתה רוצה מדינה דו לאומית שהיהודים מיעוט בה).

מעניין מי מינה מפכל כזה.

ואובדן המשילות הוא תהליך של 12 שנים שהתפוצץ בפנים במהומות יום ירושלים. עכשיו דווקא מגדילים ומחזקים את המשטרה.

פורסם

איך אני מת על הריצה שלך להגן על הממשלת שמאל.
ביבי לא רצה להפגש איתם, ואני שמח על כך. מבחינת מדיניות חוץ הוא היה פצצה ושם את ישראל בעמדה מאוד טובה בעולם.
מדינות חלשות ונכשלות שמסתמכות על מדינת ישראל ויורקות לנו בפרצוף פעם אחר פעם. מספיק לראות את המהומות בפרלמנט הירדני כשיש נושאים שקשורים אלינו, או התבטאויות של האנטישמי.

2 המדינות לא מקובל על רוב העם, בגלל זה שקד, ליברמן וסער ישר רצו לתקשורת להגיד שלפיד לא מייצג אותם, כדי להגן על הקולות שלהם.
30 ליכוד, 9 ש"ס, 7 יהדות התורה, 7 ימינה, 7 ליברמן, 6 ציונות דתית, 6 גדעון סער. בחישוב מהיר 71 מנדטים שלא מעוניינים, ואפשר להניח שיש חלק גדול ממצביעי כחול לבן ויש עתיד שלא רוצים את זה גם, אבל הצביעו כי שונאים את ביבי.
כבר רוב העם נגד 2 מדינות.

אין ספק שהיה אובדן משילות, אבל המטרה של "ממשלת השינוי" הייתה לעצור את זה לא? מתי תפסיקו עם "אבל אצלכם היה ככה"? עוד 10 שנים?
שלא לדבר על הביזיון של להתוות מדיניות בממשלת מעבר.

פורסם

אתה רק שוכח שביבי בקולו אמר שזה הפיתרון אז אופס, התאדו 30 מנדטים לצד השני.

וביבי רצה להיפגש רק נפנפו אותו. עבדאללה לא היה מוכן לפגוש אותו וכנ"ל ארדואן ולא עזר כל הכסף ששילם לטורקיה. אם לא רצה להיפגש איתו על מה בדיוק שילם פיצויים במרמרה?

• תוכן חדש...