Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, yd b-4 כתב:

אחרי ממשלת "השינוי" הנהדרת והמוצלחת ששחטה את החרדים.

שחטה?

אם להגיד לך שאם אתה רוצה לאכול אז לך לעבוד, שלם על תח"ץ כמו כולם ואל תצפה אשני אשלם לך את הגן כי בחרת לא לעבוד זה לשחוט אז מה אתם עשיתם לנו הציבור העובד עד היום?

שים לב שאין אפלייה נגד חרדים אלא נגד קבוצות לא עובדות. אם הפקידה שלי ובעלה יחליטו לחיות מביטוח לאומי גם הם לא יקבלו סבסוד למעונות כי מי שפנוי כל היום שישמור על הילד שלו ושילמד תורה על חשבונו ועל חשבון זמנו הפנוי בדיוק כמו שאני שילמתי על התואר שלי מעבודה קשה בכמה עבודות ואף אחד לא נתן לי מלגת קיום.

ומצאה את עצמה מוקדם מהצפוי מפורקת לרסיסים. וסחוטה עד העצם מהשותפים הטבעיים רע"מ ושות'. (ואת עצמה אגב... ראש ממשלה, שר בט"פ שר תקשורת שר בריאות ועוד כמה ששכחתי יעלמו מהחים הפוליטים)

התפרקה בלי קשר למהלכים הנ"ל ותמיד יש חילופי אנשים. תזכיר לי מתי ממשלת ביבי סיימה קדנציה מלאה בפעם האחרונה?

אני מקוה שנציגי הציבור החרדי למדו את המסר טוב טוב. וינצלו את הכח הפוליטי לשאוב כמה שיותר תקציבים.

כמו שנאמר צוחק מי שצוחק אחרון...

אתה יכול לנסות לשאוב אבל אל תשכח שכמו שאמרת, צוחק מי שצוחק אחרון.

חכה שתצטרך לממן לבד את בית הכנסת שלך בערים החילוניות, לשלם ארנונה עליו, להתמודד עם מנגלים ומסיבות סביבו בשבת ומסיבות כיפור בפרהסיה. אל תשכח שאתה מאוד תלוי ברצון הטוב שלנו החילוניים ושגם אנחנו יכולים להגיד שאתה על הז שלנו.

לבנתיים חזון אחרית הימים- לפיד גנץ העבודה ומרצ מחזרים אחרי החרדים.

הגיע הזמן שתבין שאף אחד לא נגד החרדים. אני רוצה שתחייה איך שאתה רוצה אבל שתיתן לי לחיות איך שאני רוצה ושתהיה אזרח שווה חובות ושווה זכויות. זה הכל.

ואני יודע שיש הרבה מאוד חרדים שעובדים, שמשרתים בצבא ושמתנדבים (לאלה שמשרתים ועובדים לא מגיע שום פרס על זה שהם כמו כולם אבל למתנדבים כן) ולא נגדם יותא הקצף אלא על אלה שלא ואת זה רוצים לתקן.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

ידידי לא הבנת מה התכוונתי.

עד היום נציגנו ניסו "לשאוב" תוך כדי ניסיון לא להרגיז אותך. (לפחות ניסו).

איך אתה מסביר את זה שעם כל כוחם הפוליטי גני ילדים! לא מוסדות שלומדים בהם ליב"ה מופלים לרעה בתקציבים? וכן הלאה.

אשמח לראות איך אתה מתוקצב פחות.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

עכשיו (אני מקווה מאוד) זה יהיה מהמקפצה.

חופשי, אתם קבוצה הרבה יותר קטנה. כשאתם תשתינו אנחנו נירטב אבל כשאנחנו נשתין אתם תטבעו.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

החל מרפורמות הרסניות במערך הכשרות. כנגד כל חברי מועצת הרבנות הראשית ועוד.

אתה תיקח איזו כשרות שאתה רוצה. מי שמך לקבוע עבורי איזו כשרות אני רוצה (לא אני אישית שלא רוצה כשרות ולא קונה בד"ץ מתוך עיקרון אלא האזרח הפשוט)?

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

ניסיון לחנך את הציבור ולבטל את הקומה הכשרה בטלפונים הניידים.-נפל.

איזה אסון. אפשרות לתת לאדם לבחור מה לעשות עם הקו שלו.

אתה רוצה טלפון כשר אז אל תנייד את המספר שלך לקו לא כשר אבל אם מישהו רוצה לנייד מי שמך למנוע ממנו ולבלוש אחריו?

אם אתה לא רוצה להתקשר לטלפון לא כשר בקש מחברת הסלולאר שלך לחסום את האפשרות אבל אתה לא תגביל אף אחד שרוצה לנייד.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

רפורמת תחב"צ שבמקרה הכפילה את עלות הנסיעה בערים חרדיות לפי 2. (במקרה)

ועדיין עלות הנסיעה יותר נמוכה ממה שהיה לשכנים שלכם. אם היית לומד ליב"ה היית יודע מה זה עקרון השוויון.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

ניסיון לשינוי הסטטוס קוו בהפעלת תחב"צ בשבת של השרה מיכאלי ממש בשבוע האחרון.- כנראה היוע"ת תפסול.

מה זה עניינך מה אני עושה?

לא רוצה אז אל תיסע.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

ביטול הנחות במעונות התמ"ת/ארנונה/סיוע בשכ"ד רק לאברכים.- כרגע נעצר בגלל בג"ץ.

ממש לא רק אברכים. לכל מי שלא שני בני הזוג עובדים.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

מיסוי כלים חד פעמיים.

מיסוי על שתיה מתוקה. 

רק חרדים משתמשים בחד"פ ושתיה מתוקה?
אנחנו בוחרים לזהם ולפגוע בבריאות שלנו אז אנחנו משלמים מס שגם מקטין את הפגיעה וגם מכסה את ההוצאה שאנחנו גורמים.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

וכמו כל אזרח במדינה בעיטה של יוקר מחיה כלפי מעלה- תוך כדי עודפי מיסים במילארדים.

שוב חורים ללימודי ליב"ה. אין לך מושג מה זה עודפי תקציב, גירעון ודירוג אשראי.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

המכנה המשותף הוא דריסה של הציבור בשחצנות מופגנת.

אתה לא "הציבור" אלא חלק קטן מהציבור שנהנה מתנאים מועדפים וצריך להסתגל לתנאים יותר קרובים לשאר הציבור.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

לשמחתי חלק מהדברים נתקעו בגלל בג"ץ/תפקוד ממשלה שתלוי ברע"מ. אבל הכיוון היה ברור.

בינתיים עבאס יותר ציוני ממך.

הוא משלם מיסים, תומך בפעולות צה"ל נגד הטרור הפלסטינאי ורוצה לחיות כשווה בין שווים.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

זה סתם ניסיון לעצור את זליגת הקולות של החרדים אל בן גביר וסמוטריץ.
גם הקהל החרדי היום מבין שהמפלגות החרדיות זה עסקנים מסריחים. 

תוריד את המילה מסרים.

הם עסקנים מעולים שמשיגים יופי את המטרה לשמה נשלחו.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

תוריד את המילה מסרים.

הם עסקנים מעולים שמשיגים יופי את המטרה לשמה נשלחו.

הקהילה החרדית מורכבת מהמון זרמים. המון.
אתם אפילו לא קרובים להבין כמה קהילות וחצרות יש. חלקם מעוניינים בנציגים האלה, חלקם לא, בגלל זה יש המון צעירים שלא מצביעים לפי מה שהרב אומר אלא לפי מה שהם מרגישים שיעשה טוב למשפחה שלהם, אז הולכים עם סמוטריץ, בן גביר וביבי. חלקם אפילו עם יש עתיד.
הם עסקנים שקהל היעד שלהם פוחת ופוחת.
ראיונות כאלה וקמפיינים כמו של ש"ס נועדו לנגן על הרגשות של "החילונים באים לקחת לנו את היהדות", וזה גורם לך להתעצבן פה ולמי שמתנדנד להגיד "יופי נצביע להם". 
בתאכלס? כל אחד ממי שאתה מצביע לו ייתן להם מה שהם רוצים בשביל לקבל כיסא, אז לא הייתי ממהר להגיד שכשאתם תשתינו הם ייטבעו. 

לגבי התמיכה של עבאס לטענתך בפעולות צה"ל... נו טוב. 

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אם היית לומד ליב"ה

אני חושב שהציפיות שלך מלימודי הליב״ה מוגזמות.

היו רשתות חינוך חרדי שקיבלו על עצמן לימודי ליב״ה, רק כדי לקבל תקציבים וזה נראה בהתאם..

image.thumb.png.456f58fb4d45a32fc0fbcbf10a296811.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

אני חושב שהציפיות שלך מלימודי הליב״ה מוגזמות.

היו רשתות חינוך חרדי שקיבלו על עצמן לימודי ליב״ה, רק כדי לקבל תקציבים וזה נראה בהתאם..

image.thumb.png.456f58fb4d45a32fc0fbcbf10a296811.png

יש לי אח חרדי שחי בבני ברק (ועובד למחייתו בהיי טק כשהלימודים באים אחרי העבודה על חשבון זמנו החופשי). יש לו שני ילדים חרדים עם תארים אקדמיים אחרי שלמדו בבני ברק בבית ספר חרדי עם בגרות מלאה. גם הקטנים יותר לומדים ליב"ה אחרי בית הספר באופן פרטי ויעשו בגראות מלאה.

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

הקהילה החרדית מורכבת מהמון זרמים. המון.
אתם אפילו לא קרובים להבין כמה קהילות וחצרות יש. חלקם מעוניינים בנציגים האלה, חלקם לא, בגלל זה יש המון צעירים שלא מצביעים לפי מה שהרב אומר אלא לפי מה שהם מרגישים שיעשה טוב למשפחה שלהם, אז הולכים עם סמוטריץ, בן גביר וביבי. חלקם אפילו עם יש עתיד.
הם עסקנים שקהל היעד שלהם פוחת ופוחת.
ראיונות כאלה וקמפיינים כמו של ש"ס נועדו לנגן על הרגשות של "החילונים באים לקחת לנו את היהדות", וזה גורם לך להתעצבן פה ולמי שמתנדנד להגיד "יופי נצביע להם". 
בתאכלס? כל אחד ממי שאתה מצביע לו ייתן להם מה שהם רוצים בשביל לקבל כיסא, אז לא הייתי ממהר להגיד שכשאתם תשתינו הם ייטבעו. 

זה לא נועד לאוזניים החרדיות אלא לציבור המסורתי.

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

לגבי התמיכה של עבאס לטענתך בפעולות צה"ל... נו טוב. 

הוא לא הצביע נגד חיילי צהל כמו הליכוד וחבריו.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

הוא לא הצביע נגד חיילי צהל כמו הליכוד וחבריו.

די נו.
להגיד שמישהו כמו דיכטר הוא נגד חיילי צה"ל בזמן שמנסור עבאס וואליד טהאא בעדם זה בדיחה.
דמגוגיה.

פורסם

זו עובדה.
אתה פשוט לא קלטת עדיין שהסגידה למלך ותאוות השלטון הכשירה את כל האמצעים ומכירת כל הערכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

גם הקטנים יותר לומדים ליב"ה אחרי בית הספר באופן פרטי ויעשו בגראות מלאה.

עצוב שהוא צריך לשלם על לימודים פרטיים אחרי בית הספר כדי שלילדים תהיה בגרות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא זה מה שעצוב. מה שעצוב זה שיש שם עשרות אלפי ילדים שלא זוכים לזה.

כולנו משלמים לא מעט על חינוך.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו.
להגיד שמישהו כמו דיכטר הוא נגד חיילי צה"ל בזמן שמנסור עבאס וואליד טהאא בעדם זה בדיחה.
דמגוגיה.

צודק, מותר להגיד את זה רק על יאיר גולן או עומר בר לב. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

צודק, מותר להגיד את זה רק על יאיר גולן או עומר בר לב. 

עומר בר לב ויאיר גולן לא נגד חיילי צה"ל, הם סתם לוזרים.

וואליד טהאא חוגג כשחייל צה"ל נהרג. זה ההבדל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

סתם לוזרים או שהם עושים פיגועים הסברתיים ונזק עצום?

צריך להיות עקבי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...