Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

ממליץ לקרוא גם את זה כדי להבין שוב למה ממשלה עם חרדים יותר מסוכנת מממשלה עם ערבים.

הוא לא יודע מה זה אנגלית, הוא לא יודע מה ההבדל בין אוקראינה ליוגוסלביה, הוא חושב ש"הייטק" זה משהו כזה שלומדים בגיל 20, הוא לא מבין מה זה לעצור מכונות במפעל ומניח שהכל פשוט נפתר עם צ'יפים. למען האמת, אני מרשה לעצמי לנחש שהוא גם לא מבין יותר מדי בעולם התורני. בטח יש עוד דברים שפספסתי.

תודה, הקדמת אותי. הרס לי את השבת המנוול הזה. רצתי למשש את הדרכון הזר, לוודא שהוא במקום.

מרואיין כל כך בור ועם הארץ ובו זמנית זחוח ועז מצח, מזה זמן לא ראיתי.

טוקבק נבחר: "לא שמעתי על זונה שמשלמת כדי שיאנסו אותה".

לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

עם אנשים כאלו צריך לדבר בשפה היחידה שהם מבינים - כסף. 

חוששני שצריך לדבר בשפה אחרת, אבל אני לא רוצה להחסם ולכן לא אכתוב זאת.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

אחרי ממשלת "השינוי" הנהדרת והמוצלחת ששחטה את החרדים. ומצאה את עצמה מוקדם מהצפוי מפורקת לרסיסים. וסחוטה עד העצם מהשותפים הטבעיים רע"מ ושות'. (ואת עצמה אגב... ראש ממשלה, שר בט"פ שר תקשורת שר בריאות ועוד כמה ששכחתי יעלמו מהחים הפוליטים)

אני מקוה שנציגי הציבור החרדי למדו את המסר טוב טוב. וינצלו את הכח הפוליטי לשאוב כמה שיותר תקציבים.

כמו שנאמר צוחק מי שצוחק אחרון...

לבנתיים חזון אחרית הימים- לפיד גנץ העבודה ומרצ מחזרים אחרי החרדים.

פורסם

כי אדמה חרוכה לכולנו זה הכי טוב. במקומך הייתי זועק עד לב השמים בראותי את הצעד האחרון של ביבי בשביל להבטיח תמיכה של השותפים הטבעיים.

פורסם

צחקתי בקול רם. אחר כך בכיתי.

כי פשוט לפני זה נציגי הציבור החרדי עסקו במשהו שהוא לא שאיבת תקציבים, אה?

אבל עזוב, אין מה לדבר איתך. בתמימותך אתה חוגג את זה שאתה מחריב את המדינה הזו ומתגאה בזה שאתה עושה דווקא למי שמממן אותך.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

אחרי ממשלת "השינוי" הנהדרת והמוצלחת ששחטה את החרדים.

אתה יכול בבקשה לפרט איך, בפועל, הממשלה שחטה את החרדים לשיטתך?

(שואל ברצינות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 46 דקות, yd b-4 כתב:

ינצלו את הכח הפוליטי לשאוב כמה שיותר תקציבים.

צעד שמאל כלכלי מתבקש מכאלה שמציגים עצמם ימין..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

צחקתי בקול רם. אחר כך בכיתי.

כי פשוט לפני זה נציגי הציבור החרדי עסקו במשהו שהוא לא שאיבת תקציבים, אה?

אבל עזוב, אין מה לדבר איתך. בתמימותך אתה חוגג את זה שאתה מחריב את המדינה הזו ומתגאה בזה שאתה עושה דווקא למי שמממן אותך.

ידידי לא הבנת מה התכוונתי.

עד היום נציגנו ניסו "לשאוב" תוך כדי ניסיון לא להרגיז אותך. (לפחות ניסו).

איך אתה מסביר את זה שעם כל כוחם הפוליטי גני ילדים! לא מוסדות שלומדים בהם ליב"ה מופלים לרעה בתקציבים? וכן הלאה.

עכשיו (אני מקווה מאוד) זה יהיה מהמקפצה.

איך במפגש עם אחד החכי"ם הוא אמר בגילוי לב. הממשלה הנוכחית העבירה אותנו בית ספר איך מושלים בפועל בלי לספור אף אחד ממטר.

לפני שעתיים, oryo כתב:

אתה יכול בבקשה לפרט איך, בפועל, הממשלה שחטה את החרדים לשיטתך?

(שואל ברצינות)

החל מרפורמות הרסניות במערך הכשרות. כנגד כל חברי מועצת הרבנות הראשית ועוד.

ניסיון לחנך את הציבור ולבטל את הקומה הכשרה בטלפונים הניידים.-נפל.

רפורמת תחב"צ שבמקרה הכפילה את עלות הנסיעה בערים חרדיות לפי 2. (במקרה)

ניסיון לשינוי הסטטוס קוו בהפעלת תחב"צ בשבת של השרה מיכאלי ממש בשבוע האחרון.- כנראה היוע"ת תפסול.

ביטול הנחות במעונות התמ"ת/ארנונה/סיוע בשכ"ד רק לאברכים.- כרגע נעצר בגלל בג"ץ.

מיסוי כלים חד פעמיים.

מיסוי על שתיה מתוקה. 

וכמו כל אזרח במדינה בעיטה של יוקר מחיה כלפי מעלה- תוך כדי עודפי מיסים במילארדים.

המכנה המשותף הוא דריסה של הציבור בשחצנות מופגנת.

לשמחתי חלק מהדברים נתקעו בגלל בג"ץ/תפקוד ממשלה שתלוי ברע"מ. אבל הכיוון היה ברור.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 38 דקות, yd b-4 כתב:

תהנה עם הכשרות שלך ותחמיר איך שבא לך. מה זה קשור למדינה/ממשלה?

לפני 39 דקות, yd b-4 כתב:

אתה טוען הכפילה, אלעד טוען שהוא וכול החברים החרדים שלו נוסעים עכשיו יותר כי יותר זול. אתם חייבים להחליט - יותר כסף או פחות?

לפני 40 דקות, yd b-4 כתב:

מיסוי כלים חד פעמיים.

מיסוי על שתיה מתוקה. 

לא קשור לחרדים, זה תקף לכולם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 59 דקות, yd b-4 כתב:

איך אתה מסביר את זה שעם כל כוחם הפוליטי גני ילדים! לא מוסדות שלומדים בהם ליב"ה מופלים לרעה בתקציבים? וכן הלאה.

ניסיון לשינוי הסטטוס קוו בהפעלת תחב"צ בשבת של השרה מיכאלי ממש בשבוע האחרון.- כנראה היוע"ת תפסול.

מיסוי כלים חד פעמיים.

מיסוי על שתיה מתוקה. 

וכמו כל אזרח במדינה בעיטה של יוקר מחיה כלפי מעלה- תוך כדי עודפי מיסים במילארדים.

המכנה המשותף הוא דריסה של הציבור בשחצנות מופגנת.

לשמחתי חלק מהדברים נתקעו בגלל בג"ץ/תפקוד ממשלה שתלוי ברע"מ. אבל הכיוון היה ברור.

גני ילדים? כל מה שקרה הוא שקיבלתם השוואה לכל שאר קבוצות האוכלוסיה. אני מבין שלקבל יחס כמו כולם במקום יחס א' א' לשפוך תקציבים ולחפון חופשי מקופת המדינה זה "להפלות לרעה". אהבתי.

כשרות- הייתי מקבל את הטענה הזו אם זה לא היה משהו שנכפה על כולם. אף אחד לא התערב -לכם-, הרשות המושלת במדינה ביצעה רפורמה מדינית. מישהו מכריח אותך לאכול פחות כשר? מישהו הרס לכשרויות המחמירות משהו? בטח שלא, רק קצת "חיבלו" לכם במאפיה של כפיה על כולם.

רפורמת התחבורה נועדה לעשות סטנדרטיזציה במדינה פצפונת שבה היו מעל 80 תעריפי נסיעה שונים. האם יצא שזה תיקן עיוות שבו איזורים מסוימים זכו לסבסוד לא הגיוני? כן, לא רק איזורי אוכלוסיה חרדית, אבל זה התבקש. ומצד שני גם אוכלוסיה חרדית שגרה בצמוד לריכוזי אוכלוסיה ששילמו תעריף מקומי גבוה יחסית "הרוויחה". הרפורמה הזו לא כוונה באופן ספציפי לאף קבוצה/קבוצות.

חופשי חודשי ושאר כרטיסים מרוכזים- זולים יותר לכולם עכשיו. גם לאוכלוסיה החרדית.

"ניסוי לשינוי הסטטוס קוו" אוי די עם החרטא הזה, ואני מתפלא שבכלל יש לך את החוצפה להגיד "סטטוס קוו", כבר עשורים שאתם מזיזים אותו בכיוון אחד, כל פעם עוד פסע, אבל אם חס וחלילה משהו עלול לזוז בכיוון ההפוך- "סטטוס קוו".

הסטטוס קוו מת. הוא לא שייך למציאות הנוכחית. תתכונן לזה שמחוץ לגטאות של החרדים מדינת ישראל מתחילה לנוע גם בשבת, זה כבר מזמן הכרח, לא מותרות.

מיסוי על חד"פ ושתיה מתוקה- בפעם האחרונה שבדקתי גם אני משלם את זה. איפה האפליה פה בדיוק?

בנוסף, אני לא חושב שאתה מבין איך הקטע זה של "יוקר המחיה" עובד, זה לא בדיוק שהממשלה מחליטה לעשות פה יקר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

מיסוי כלים חד פעמיים.

מיסוי על שתיה מתוקה. 

כבר אמרתי את זה כאן בעבר, אבל וואו! איזו ממשלה טובה זו הייתה. בעזרת השם תקום ממשלה חדשה שתרסק את הציבור שלכם לקרשים(כמובן שבמילה ״לרסק״ אני מתכוון ללהתחיל לעבוד, ללמוד ולהיות חלק מהעולם הזה).

ולפני שאתה מתלהם תחשוב שהקדוש ברוך הוא שולט בהכול ושולח את ידו דרך ליברמן כדי לנסות להחזיר אותכם לדרך הישר. כמובן שכבניו שאיבדו את הדרך אתם תתנגדו, אבל בסוף אולי הוא יצליח 😁

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

עכשיו (אני מקווה מאוד) זה יהיה מהמקפצה.

זה תמיד היה מהמקפצה. היינו בשיחה הזו. התרומה שלכם למדינה מסתכמת בזה שאפשר לספר בזכותכם שיש יותר יהודים כאן. זה הכל. ולכן כל מה שקיבלת מהשקל הראשון זה יותר ממה שמגיע לכם. 

אני לא יודע כמה מנותק מהמציאות אתה צריך להיות כדי לשמוח על זה שלא תהייה תחבורה ציבורית בשבת, במדינה היחידה במערב בערך שכבר 5-6 שנים לא מצליחה להמשיך ולהוריד את מספר ההרוגים בתאונות (ועל זיהום אוויר וכו' אני אפילו כבר לא מדבר), אבל ברשותך, אעצור את הדיונים איתך פה כי אין לנו על מה לדבר, וכשאני רוצה להתעצבן מהשרשור - יש לי את ליאור.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

אחרי ממשלת "השינוי" הנהדרת והמוצלחת ששחטה את החרדים. ומצאה את עצמה מוקדם מהצפוי מפורקת לרסיסים. וסחוטה עד העצם מהשותפים הטבעיים רע"מ ושות'. (ואת עצמה אגב... ראש ממשלה, שר בט"פ שר תקשורת שר בריאות ועוד כמה ששכחתי יעלמו מהחים הפוליטים)

אני מקוה שנציגי הציבור החרדי למדו את המסר טוב טוב. וינצלו את הכח הפוליטי לשאוב כמה שיותר תקציבים.

כמו שנאמר צוחק מי שצוחק אחרון...

לבנתיים חזון אחרית הימים- לפיד גנץ העבודה ומרצ מחזרים אחרי החרדים.

תרגום:

אחרי שרעם והמשותפת לא הצליחו לשאוב את כל הכסף מהמדינה המפלגות החרדיות יעשו את זה.

מילא לערבים לא אכפת מהמדינה היהודית אבל גם ליהודים לא אכפת?

• תוכן חדש...