Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

כאמור מעדות ראשונה, אתה טועה. עולה צורך ואני מכיר כבר פרויקט שעובדים עליו.

תן לי לנחש, גורם מדיני בכיר?

• מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 45 דקות, taranta כתב:

עם זה אני מסכים.

אגב, לא ענית כמה יש לעומת לפני המלחמה. אני יודע כשהייתי בעזה (לפני כמה חודשים) הם בקושי הצליחו להוציא את האף מהמנהרות, שלא לדבר על להצליח לשגר משהו (כמעט).

לא נראה לי שהמצב השתנה דרסטית כל כך מהר.

אגב, כיפת ברזל עוזרת גם בלבנון. המון.

בשגרה שקט כמעט מוחלט. בסבבים חוטפים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

@יבגניפ עשיתי פה לייק כי אני מסכים עם העקרון אבל לא עם הניסוח.

כמובן שההעדפה הראשונה שלך, בלי להכיר באופן אישי, היא שלא יהיו פיגועים.

אבל אם כן, לפי דעתי, היית מעדיף שמי שמנטרל את המחבל יהיה תל אביבי 1.90 מהנדס בהייטקס יוצא מגלן מאשר איזה "פאשיסט עם כיפה".

וכמובן שלא תעדיף שימותו עוד יהודים בשביל להוכיח עמדה.

לול, שמע. זו אחת התגובות הכי מיוחדות שכתבו לי פה אי פעם. איפשהו בטופ 2. כשזו שהתייחסת אליה כנראה במקום הראשון.

וברור שזו דעתך. כי אתה, כמו החבר שעשית לו לייק, שייך למחנה פוליטי מבוסס שילוב רגשי נחיתות ופסיב אגרסיב. וחלק מהזהות הפוליטית שלכם זה בדיוק זה. לבכות יחדיו על השמאל ששונא אותכם למרות ש"אחים אנחנו" או משהו.  במציאות אני לא ידעתי מי חיסל את המחבל עד שלא סיפרת לי. כי... לא באמת איכפת לי.

ולא רק שלא איכפת לי, אני לא מסוגל לחשוב על שום דרך לוגית שמאפשרת לך להגיע למסקנה שאליה הגעת. כלומר, אני יכול. אתה כנראה חושב שהחיים זו איזה גרסה מטוטמת של אמריקן היסטורי איקס, ועכשיו, כמו שהדמות של אדוארד נורתון גילתה ששחורים הם גם בני אדם בכלא, אני אמור לגלות שמשיחיים הם אחים על מלא, כי מישהו דתי ירה במחבל, אבל אני מפחד מזה, אז הייתי מעדיף שזה יהיה תל אביבי יוצא מגלן? משהו כזה? אבל.. בחייאת. תפעיל את המשחק החמוד הזה על עצמך. נניח והיורה היה מפגין קפלניסט חוסם כבישים (סיכוי קיים, בהתשחב בזה שחלק מחבריי שכן הלכו להפגין בשנתיים האחרונות עושים מילואים, כולל יחידות מובחרות). מה אז? לפי הלוגיקה שלך, היית אמור להפסיק לבקש שירו במפגינים שחוסמים את אילון?

(ולול 2#. באמת צחקתי בקול רם. "1.90, מהנדס בהייטק, יוצא מגלן".. זה פרופיל בגריינדר? מה נסגר?!)

• אהבתי 3
  • מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

מה החוסר שזה ממלא בשדה הקרב אצלינו? [כרגע].

כטבמ קטן יהיה לרוב לפעולות שהם עם חתימה מכמ קטנה עד לא קיימת.

דבר שני לא צריך הרבה בשביל לתפעל כזה דבר. הכשרה קצרה + ציוד וכו' - לא משהו שקשה לספק לעומת התנהלות עם כטבמים גדולים יותר כמו שציינו מקודם זיק/רוכב שמיים - דורשים הסכמה, קורס , תא שליטה וכמובן הכלי עצמו.

מה שזה מאפשר זה פעולות שהם יחסית עצמאיות במהותן (לעומת הכטבמים הגדולים שיש בהם שדרת ניהול וקבלת החלטות), בדיקה של המרחב, הטלת מטענים וכו'. מה שקוראים אותו כטבמ תקיפה וסתם זורק שם (כי אין לזה שם בעברית/סלנג) - כטבמ סיור.

לפני 8 דקות, Potato כתב:

תן לי לנחש, גורם מדיני בכיר?

חחחח... האמת זה מגיע מהאקדמיה. מעבר לזה ב"מ

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

מטוס קרב רודף אחרי כטבם שעולה 40,000 דולר...

זה שזה עולה לנו הון זה ברור, אבל השאלה היא לא מה עלות הנשק שאתה מיירט אלא מה מידת הנזק שהוא מייצר.

הבעיה שלנו היא שאנחנו לאחר ה-7 באוקטובר כבר הפסקנו להתייחס למערכות היירוט שלנו כאל משהו שמאפשר לנו לסבול את ההתקפות, אבל ארה"ב והעולם לא, אז לארה"ב עוד יש זכות דיבור כי היא מספקת לנו מימון משמעותי לזה אבל לשאר העולם, כמו הצרפתים, שילכו לעזאזל. בעולם נורמלי לבנון הייתה צריכה להיות מושמדת מהיסוד, תושבי עזה לגרש למצרים ואם למצרים יש בעיה עם זה הם מוזמנים לפתוח במלחמה, גם כך זה עם ששונא אותנו שנאת מוות. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

בשימוש תדיר בכל צה"ל. אמנם בחיתולים 

דבר והיפוכו, לא?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בדיוק מה שכתבתי - בחיתולים (נכנס במלחמה בערך) אבל כל יחידות השדה אימצו בערך.

חלק רשמי (מחלקות ב"מסייעת") והשאר כתופסת לא רשמית, בעיקר מתרומות.

השתמשנו בזה המון בעזה וזה פשוט היה גיים-צ'יינגר. גם בלבנון זה מאוד עוזר.

כל הנ"ל מדבר כמובן על מודיעין וסריקה, לא הטלה וכדו'.

פורסם
לפני 32 דקות, ch28566 כתב:

זה שזה עולה לנו הון זה ברור, אבל השאלה היא לא מה עלות הנשק שאתה מיירט אלא מה מידת הנזק שהוא מייצר.

אני לא אומר שליירט זה רע או שיש חלופה אחרת, אבל יש לה מחיר כלכלי גבוה מאוד.

זה הפתרון הכי פחות גרוע שיש בינתיים.

לפני 32 דקות, ch28566 כתב:

הבעיה שלנו היא שאנחנו לאחר ה-7 באוקטובר כבר הפסקנו להתייחס למערכות היירוט שלנו כאל משהו שמאפשר לנו לסבול את ההתקפות, אבל ארה"ב והעולם לא, אז לארה"ב עוד יש זכות דיבור כי היא מספקת לנו מימון משמעותי לזה אבל לשאר העולם, כמו הצרפתים, שילכו לעזאזל. בעולם נורמלי לבנון הייתה צריכה להיות מושמדת מהיסוד, תושבי עזה לגרש למצרים ואם למצרים יש בעיה עם זה הם מוזמנים לפתוח במלחמה, גם כך זה עם ששונא אותנו שנאת מוות. 

יהיה מעניין לראות מה יקרה בעזה אם יהיה חורף קשה.

כבר עכשו מגיעות תמונות של נהרות ביוב, בלי ניקוז ישר לתוך האדמה.

נראה ששטח לא קטן יהיה בלתי ראוי למגורים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחורף הבכיינות שלהם תתגבר ואם לא יקרה שום דבר מעניין יותר בעולם הם יהיו בכל הכותרות של אתרי החדשות ויפעילו על ישראל לחץ בינלאומי לסיום המלחמה ושיקום עזה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ליגה אחרת אומרים לכם. 

https://www.ynet.co.il/news/article/hyuc6z31jl#autoplay

אני די בטוח שהכל קשור ביחסים הגרועים של ביבי עם מנהיגי העולם שפשוט לא מאמינים לשקרן הזה ולא מאמינים בממשלה שלו. האיש, בסופו של דבר, לא הציג שום תוכנית ליום שאחרי כי זה פשוט חלק מה- DNA של האפס הזה, למרוח כל דבר כמה שניתן כדי שיכול להמשיך להחזיק בשלטון. איזה ממשלה נוראית יש לנו, פשוט פח אשפה אנושי. 

לצד זה, ממשל ביידן מתגלה בהחלט כממשל ממש גרוע לעולם, במקום לסיים את העבודה, באיראן, לבנון ועוד, הם רק מעניקים שקט תעשייתי לתעשיית הטרור העולמית. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

אם לא האמריקאים חמאס היו נכנעים לפני חצי שנה.

לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

לול, שמע. זו אחת התגובות הכי מיוחדות שכתבו לי פה אי פעם. איפשהו בטופ 2. כשזו שהתייחסת אליה כנראה במקום הראשון.

וברור שזו דעתך. כי אתה, כמו החבר שעשית לו לייק, שייך למחנה פוליטי מבוסס שילוב רגשי נחיתות ופסיב אגרסיב. וחלק מהזהות הפוליטית שלכם זה בדיוק זה. לבכות יחדיו על השמאל ששונא אותכם למרות ש"אחים אנחנו" או משהו.  במציאות אני לא ידעתי מי חיסל את המחבל עד שלא סיפרת לי. כי... לא באמת איכפת לי.

ולא רק שלא איכפת לי, אני לא מסוגל לחשוב על שום דרך לוגית שמאפשרת לך להגיע למסקנה שאליה הגעת. כלומר, אני יכול. אתה כנראה חושב שהחיים זו איזה גרסה מטוטמת של אמריקן היסטורי איקס, ועכשיו, כמו שהדמות של אדוארד נורתון גילתה ששחורים הם גם בני אדם בכלא, אני אמור לגלות שמשיחיים הם אחים על מלא, כי מישהו דתי ירה במחבל, אבל אני מפחד מזה, אז הייתי מעדיף שזה יהיה תל אביבי יוצא מגלן? משהו כזה? אבל.. בחייאת. תפעיל את המשחק החמוד הזה על עצמך. נניח והיורה היה מפגין קפלניסט חוסם כבישים (סיכוי קיים, בהתשחב בזה שחלק מחבריי שכן הלכו להפגין בשנתיים האחרונות עושים מילואים, כולל יחידות מובחרות). מה אז? לפי הלוגיקה שלך, היית אמור להפסיק לבקש שירו במפגינים שחוסמים את אילון?

(ולול 2#. באמת צחקתי בקול רם. "1.90, מהנדס בהייטק, יוצא מגלן".. זה פרופיל בגריינדר? מה נסגר?!)

לא באמת אכפת לי מהמגילה שלך, סתם רציתי שלא יחשבו פה שאני חושב שאתה ברמה של עופר כסיף או משהו (הוא בטוח שמח על פיגועים).

לגבי הפרופיל גריינדר - אני מבין שלא קופץ לך פוסטים של תל אביב קונפשן.. זאת איזה שריטה שלכם שם במרכז אנאערף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

ליגה אחרת אומרים לכם. 

https://www.ynet.co.il/news/article/hyuc6z31jl#autoplay

אני די בטוח שהכל קשור ביחסים הגרועים של ביבי עם מנהיגי העולם שפשוט לא מאמינים לשקרן הזה ולא מאמינים בממשלה שלו. האיש, בסופו של דבר, לא הציג שום תוכנית ליום שאחרי כי זה פשוט חלק מה- DNA של האפס הזה, למרוח כל דבר כמה שניתן כדי שיכול להמשיך להחזיק בשלטון. איזה ממשלה נוראית יש לנו, פשוט פח אשפה אנושי. 

לצד זה, ממשל ביידן מתגלה בהחלט כממשל ממש גרוע לעולם, במקום לסיים את העבודה, באיראן, לבנון ועוד, הם רק מעניקים שקט תעשייתי לתעשיית הטרור העולמית. 

על זה שהוא אפס שלא מעניין אותו כלום אין וויכוח, אבל גם אם היה בישראל מנהיג אמיתי אמריקה והמערב היו מפריעים לו לעשות מה שצריך ומאיימים על ישראל לטובת הטרור האיסלמי.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לא באמת אכפת לי מהמגילה שלך, סתם רציתי שלא יחשבו פה שאני חושב שאתה ברמה של עופר כסיף או משהו (הוא בטוח שמח על פיגועים).

עצם זה שאתה כותב שיבגני "מעדיף שהייטקיסט יירה במחבל" (כאילו הזהות רלוונטית בכלל), או שכסיף "בטוח שמח" שיש פיגועים, מראה עד כמה אתה מורעל. ממש במובן הליטרלי של המילה. 

תגיד, בתור אביר הצביעות, אם מישהו היה כותב שפחות מפריע לך שקסטלמן נרצח כי הוא הצביע לxyz היית חושב שזו דעה סבירה? 🙄

**

[סופר נישתי] אני צופה שוב בסמויה, הקרם דה-לה-קרם של המסך הקטן. חמש עונות ובערך שישים פרקים, אז יש גבול לעד כמה בעל-פה אפשר לזכור כל סצינה. אז יש את עומאר ומוזון על בל, ויש את עומאר מעיד בביהמש, את מייקל מוריד את סנופ ויש עוד סצינות אפיות רבות - אבל יש סצינה שלא מופיעה בכל הcompilations, כי היא סתמית לחלוטין. 

בעונה 3 סקוויק הולכת לרכב שלה, מחזיקה שקית צ'יפס ביד. זו סצינה של 5 שניות בלחץ, ואיך שראיתי את הפריים הראשון זכרתי במדויק מה הולך לקרות: היא מסיימת את השקית, מקווצ'צ'ת אותה, ומשליכה על הכביש - ממש באמצע הרחוב. 

זהו, זו כל הסצינה.

חשבתי על זה, איך זה שסצינה כ"כ בנאלית נחרטה לי כ"כ עמוק בזיכרון?

אני חושב שזה חוסר ההבנה שלי את המציאות, את הקטע שאנשים מסוימים פשוט זורקים זבל בפומבי, לא אכפת להם שכולם רואים אותם, לא אכפת להם לטנף את המרחב. הם סיימו את הצ'יפס ולא רוצים להשאר עם הזבל לבד - שמישהו אחר ינקה, אם ינקה. מקסימום עוד קצת זבל ברחוב, גם ככה מלוכלך שם. 

חבל. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...