Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הותיקים זוכרים שהחליפו לכולנו את הסמלונים לפוקמונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

ושינו את החתימות 
והמסך הסתובב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה היה בשנה אחרת. אבל אותו תאריך.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ציטוט

הלל ביטון רוזן:
הלל ביטון רוזן: מחדל ענק בצה״ל: התחזה לרופא וטיפל בלוחמים במהלך המלחמה בעזה.
איש מילואים חשוד שהתחזה במשך עשור לרופא מאז צוק איתן, וכיהן כרופא גדודי במהלך המלחמה הנוכחית ברצועה • המתחזה טיפל בלוחמים שנפגעו בהתקלויות גם בחודש האחרון • בעקבות גילוי המקרה החשוד יצא לביתו, מצ״ח פתחה בחקירה.

הלל ביטון רוזן: המחדל נמשך כבר 10 שנים לפחות.
התחלפו מפקדי גדודים רבים, מפקדי חטיבות והמון גורמים שהיו צריכים לעלות על התרמית - וזה לא קרה.
החשוד תמרן עם הלוחמים ב-2 מלחמות והגיע לאין ספור תרגילים ופעילויות, כשהוא על תקן רופא.
בתגובה לציוץ של הלל ביטון רוזן:

מחדל ענק בצה״ל: התחזה לרופא וטיפל בלוחמים במהלך המלחמה בעזה.
איש מילואים חשוד שהתחזה במשך עשור לרופא מאז צוק איתן, וכיהן כרופא גדודי במהלך המלחמה הנוכחית ברצועה • המתחזה טיפל בלוחמים שנפגעו בהתקלויות גם בחודש האחרון • בעקבות גילוי המקרה החשוד יצא לביתו, מצ״ח פתחה בחקירה.

הלל ביטון רוזן: קצין ששירת קרוב מאוד לחשוד כמתחזה בשיחה עם חדשות 14: ״אני בהלם מוחלט, הוא היה איתי במהלך התמרון וטיפל בלא מעט חיילים. אני רק מקווה שחלילה מישהו מהלוחמים שטופל על ידו במלחמה לא קיבל טיפול רפואי לקוי חלילה״.
בתגובה לציוץ של הלל ביטון רוזן:

מחדל ענק בצה״ל: התחזה לרופא וטיפל בלוחמים במהלך המלחמה בעזה.

מה קראתי עכשיו ואיך לא עלו על זה...
מעניין אם אפשר לתבוע את המדינה אם הוא טיפל באופן שגוי באנשים.
2מעניין אם נהרגו תחת ידיו אנשים

כמות האנשים שמתחזים לאנשי צבא היא ברמה הזויה לחלוטין. יש בעייה שורשית חמורה בצהל

ולגבי החיילת שהסיעה שבחים, רק אני חושב שזה עוד מחולל פשע שצריך לפעול נגדו ברמה של להכניס לכלא על בגידה במדינה?

בטח היא תצא על כלום בפיתה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, הצילינדר השישה עשר כתב:

אז שישרתו במג״ב ביחידות נפרדות לחרדים ויציבו אותם ביהודה ושומרון. לא יראו בחורות לא צנועות, לא ישרתו בצבא per se, והם יחזקו רוחנית האחד את השני, תוך תרומה לביטחון המדינה.

מה ההבדל בין זה לבין הנחל החרדי?

מדובר מבחינתם בעקרון.

מה שכן זה סותר את כל האמירות כמו "צריך להגיע להסכמות" וכד' 

ממש בית ספר 

https://www.inn.co.il/news/641480

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

מה קראתי עכשיו ואיך לא עלו על זה...
מעניין אם אפשר לתבוע את המדינה אם הוא טיפל באופן שגוי באנשים.
2מעניין אם נהרגו תחת ידיו אנשים

כמות האנשים שמתחזים לאנשי צבא היא ברמה הזויה לחלוטין. יש בעייה שורשית חמורה בצהל

ולגבי החיילת שהסיעה שבחים, רק אני חושב שזה עוד מחולל פשע שצריך לפעול נגדו ברמה של להכניס לכלא על בגידה במדינה?

ראית את הפרסום שרץ על התנדבות לאוגדת דוד החדשה?

הצבא לא יודע מי שייך לאיפה

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

ראית את הפרסום שרץ על התנדבות לאוגדת דוד החדשה?

הצבא לא יודע מי שייך לאיפה

שלח פה.. אני בקושי מתעדכן בחדשות וכו', הרוב דרך טלגרם.

לפני שעה, DareDevil כתב:

כמו שכבר כתבתי אינספור פעמים פה, צריך לשלוח את כל יחידות האכיפה למשפחה שלה ושל חבר שלה, למקום העבודה שלה, למקומות העבודה של ההורים שלה ושלו.

לעבור על הנכסים שלהם, לבדוק אם הכל תקין ושאין בנייה לא חוקית. סבתא וסבא משני הצדדים, דודות ודודים, בני משפחה רחוקים. 

שולחן עגול שיביא להם קנסות, יכניס אותם לברוך כלכלי שישתק אותם עד שיתחיל המשפט.

אם שב"חים היא מוכנה להכניס לישראל אז מה זה חריגת בנייה בשביל ההורים שלה, דודה שעוקצת את המדינה במיסים, דוד שמתקין באופן לא חוקי שיפורים, בן דוד שמזייף שעושה סמים?

יאללה שולחן עגול של יחידות האכיפה, והכי חזק שאפשר והכי מהר שאפשר.

כל פעם שמסיע שבחים נתפס, שולחן עגול של יחידות האכיפה.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

לא מתיימר להבין שום דבר במשפטים, אבל מהצד זו ההוכחה הכי טובה לכך שמי שטוען שהתיקים מתפוררים - מחרטט.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עובדים עלינו בפנים

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

הרפורמנ הזו די מקיפה ובעיקר תפגע בציבור.

התקנים האירופאים בנויים על קוים מאוד כלליים ותקנות מקומיות שמלימות את התקינה. הרפורמה תאפשר את הכלליות אבל תמחק את כל התקנות והרגולציה.

סתם לדוגמא, אין בדיקת עופרת במוצרים הבאים במגע עם מי שתיה לאביזים בקוטר מעל "2.

גם היום יש הרבה מאוד מוצרים עם תקינה רשמית ששייכים לקבוצות יבוא שלא מצריכות כלל בדיקה אלא רק הצהרה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 51 דקות, Night Driver כתב:

הרפורמנ הזו די מקיפה ובעיקר תפגע בציבור.

התקנים האירופאים בנויים על קוים מאוד כלליים ותקנות מקומיות שמלימות את התקינה. הרפורמה תאפשר את הכלליות אבל תמחק את כל התקנות והרגולציה.

סתם לדוגמא, אין בדיקת עופרת במוצרים הבאים במגע עם מי שתיה לאביזים בקוטר מעל "2.

גם היום יש הרבה מאוד מוצרים עם תקינה רשמית ששייכים לקבוצות יבוא שלא מצריכות כלל בדיקה אלא רק הצהרה.

קודם כל הרפורמה גם בממשלה הקודמת לא היה מצליח לעבור כל כך טוב, גם אחוזי פטורים גבוהים מאוד.

15% שנותרו זה אחלה בחלה מבחינתי, לפחות חלק קטן עבר.

אני מקווה שיעבור..

לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

https://news.walla.co.il/item/3673418

אם בא לך להצטרף:

https://david96.org.il/

אני מאמין שאתה יכול לדווח שאתה טייס טנקים בחיל הים ויקבלו אותך.

אין ממש רצון להתגייס או להיות מגויס בכפייה לצהל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...